War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
na itt van 😊
9 vs 6,6

kerekítve a hossz de úgyis csak az arányok miatt kell
pz iv: 6,6 m
109 : 9 m
adatok alapján közel egyforma méretû a 109es és a tigris, a 109es kicsit nagyobb is

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Tankos pályából kursk és jungle ami repülhetö( bár fásitás utàn nem tudom milyen kursk)Ott látni a tankokat és nem olyan sürü az aa.Illetve érdemes tankkal menni pár kört hogy megismerje az ember merre szoktak föleg bóklászni.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A tûz kialvásának sok mindenhez van köze, de ehhez pont nincs.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Repültem egyet a panzeros pályán. ott kezdõdött, hogy a térkép köszönõ viszonyban sem volt a pályával. A tankok méretarányát még mindig nem sikerült rendbe rakni.(IL2 ben sem) Csak légvédelmet tudtam irtani mert csak azt lehetett felderíteni az erdõben(mert az lõtt rám). Túléltem de vesztettünk, KB ennyi.
Viszont a csendes óceáni pályán olyat láttam, hogy csak káprázott a szemem.
Most kezdtem gyûrni a P400 as csodát. Rálõttem egy zéróra egy 5-6 gépes csoportban jött a hit felirat a Mitsubishi meg égett mint a fáklya, mondom ennek sanyi mentem a kövire az egy Ki61 es volt sikeresen bedaráltam és megcsókolta a domboldalt. Nézem hol az égõ zéró meg is láttam simán repked és ekkor a szemem láttára kialszik a 6m lángcsóva és a krapek repked tovább mintha mi sem történt volna.
Gaazsiék beszerelték a poroltót? Az köztudott, ha egy zéró lángra kapott annak reszeltek akár game akár valóság! Nem volt elég csíter az a masina?
Üdv😄rebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
aki azt a pályát kitalálta egy seggfej volt!

Ezért "jó" az autómata br-számítás...
Ide akartam..
IL10 tier4...az új troll
"az amik annyit pocsékolják az idejüket a P-47-re meg a P-51-re."
Más feladata volt a p51-nek az nagy hatótávolságú vadász. Annak a levegõben kellene indulni a kis mapok miatt.
Olyan simán lehet kezelni joystickkal, hogy az hihetetlen, minden más gép billeg, alacsony sebességen nem pont azt csinálja amire kérem, stb... Ez olyan szögben és annyira viszi odébb az orrát, ahogy én azt kérem. Rendesen szégyelltem magam 😄
Ha ez ilyen über gép lett volna, nem hiszem hogy az amik annyit pocsékolják az idejüket a P-47-re meg a P-51-re.
Mentem egy tesztet az új B-25-el is és nagyon állat hangja van a 75mm-nek.
A Ki-45 fülkéje csodálatos. Kipróbáltam a Tei-t annak van a hátán a két húszas. Ha átváltok arra akkor bekapcsol az üveg tetején egy másik holo célzó és az lesz aktív, de közben simán lehet egyenesen tovább nézni és vezetni a gépet. Ha kijön biztos fogok vele csapatni bombázók ellen. Persze ha lesz ismét japán SB.
Ha jól értem akkor ez D13 nerf, brutális bearcat, és yak15 buff?
Mi az a F86F-2 8.3? Ne szopassatok.