38447
  • Zuikaku
    A vicc szerint meg még a hamutálat is másolták. Annak ellenére, hogy nem tudták mire van :D
  • Volfram42
    Ja az egy roppant kifinomult dolog volt. Leszallt nehany gep naluk aztan kozoltek, hogy a mienk.
  • Glo
    A B-17-nek meg a Pe-8. hiába, az orosz hírszerzés :))
  • a.carkey
    Az ellenpárja nem a Tu-4. Az a copypaste B-29.
  • Glo
    Ne aggódj, vannak nagy fanok akik erre mennek rá :)
  • vajakos21
    Péntekre írták a németet,valszeg vasàrnap usa.Le kéne menteni a régieket,mi változott
  • Glo
    Igen, a B-29-et eddig azért halogatták, merthogy nem volt meg az ellenpárja, az IL-28. Valszeg együtt kerülnek majd be.

Az USA meg a német fa valszeg még a héten kijön. Legalább is a képe :))
  • vajakos21
    Ruszki fa jól fel van töltve.Kiváncsi vagyok a németben mi marad.
  • Volfram42
    Igen volt.
    kép1kép2
  • Susarc
    LOL

• rubber785
    le...

• twi452
    onnan meg már csak egy köpés a b-29 :D
  • a.carkey
    Na, beteszik a ruszkikhoz is a Tu-4et, Tu-14et és Il-28at. A Tu-2 után végre értelmes gépeket is kapnak. A Tu-4 nyilván fordulékonyabb lesz, mint a G8N1. :D Il-28unk nekünk is volt, nem?

• Susarc
    itt a Skin linkje srácok

http://live.warthunder.com/post/17661/
  • Susarc
  • rubber785
    nekem speciel nem, bár a belépéssel voltak gondok.. lehet az eső..
  • robi3
    nektek is szaggat meg recseg a hang?
  • lammaer
    Nem nem, simre esély se lesz, anno röpködtem a WTben, de nem fogott meg. Itt is csak kényszeresen megy a repülés, ha már elfogyott a tank, megpróbálok egy kis légitámogatást adni :)
  • Sturm44
    Jól hangzik, de miután kénytelen-kelletlen visszaálltam universal lőszerre, azóta se akar működni.
  • vajakos21
    Rb-re egér.Bár az igazi férfi ott is joy+cockpittel....szopatja magàt.De olcsó pl a log extreme 3d Használt 5k körül van ( ha esetleg beleszerelmesednél picit a reppenèsbe ès sim módban is bosszut állnàl
  • f24sg
    Ne vegyél joyt RB-re!
    Próbáld ki árkád módban a simplified controlst (mouse aim), külső nézettel. ---> Ugyanezen irányítás és nézet jó RB-n is, annyi a különbség, hogy utóbbin "valós" rep.modellje van a gépeknek és nem UFO-szerűen repülnek. RB-ben csak 1 gépet vihetsz egy körben.

Gamepad - nincs tapasztalatom, de az egér nagyon pontos.
    Good hunting and godspeed!

• lammaer
    Lehet eretnekség de.... ugyan tankozok, de ha már a tankos játékban van lehetőség bosszút állni repülővel, gondoltam repcsizgetek is kicsit (RBben).

Joyom viszont momentán nincs.... (illetve van egy ősi ilyenem de sajnos nem lehet már centerezni, húz mindenfelé alapállásban)

A - gamepaddal repül valaki? (mert olyanom van a DarkSouls miatt :) ) Az esetleg játszható opció?

B - esetleg tud vki viszonylag jó ár/érték arányú Joyt ajánlani?
  • Glo
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/154588-update-240614-1412723/
  • Sherman0070
    Mi volt ez a 80 MB-s mini patch?
  • rubber785
    Az xp55 -ös kacsa repülőgépet megéri megvenni? Nem túl drága, de a motorját szerintem könnyen kilövik.. szemtől-szembeni csatában meg a pilótát, tapasztalatok?
  • AnuluWork #34344
    Hasonlót éreztem anno a később berakott új G Spiteknél.

Nálam úgy javult meg a dolog G6-G10nél, hogy minden lőszert beraktam, végigmentem a menüben, repültem egy arcade csatát, DE NEM VELÜK, és utána kiléptem. Mikor visszaléptem a németeket rakta be kezdőnek, és utána jó volt. A hatásfok, hogy ez most az ami, már más kérdés. :)
  • gstup
    Nagyon jó...
  • Sturm44
    Nekem tesztben sem... g6, g10-el az 1.41 óta az mk-108-al. És a hatásfoka sem tűnik stealth-nek.
  • gstup
    Na jó.Most már szétvet az ideg.Nem tudok használni stealth lőszert.Test flightban berakom,ott van.De éles csatában az istenért nem tudom elővarázsolni...
  • twi452
    a 4x30milissel azért az jó kis amcsi bombázótépő gép lesz :)
    de gondolom prém lesz és drága :D
  • Zuikaku
    J7W1 fontos...Bezzeg a Ki-100-ast kihagyják.
  • a.carkey
    Höhö.

• a.carkey
    Sok különbséget sosem éreztem. Igazából nézd meg mi van a G8N1en (no80)! Az nyilván a jobb. Anno a csatahajót a APs jobban sebezte, most már kb. az 1kgos is kikapja elsőre, de szerintem a 800as AP is, meg a no80 is.
  • Glo
    Új japán géplista:
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/154319-future-of-the-japanese-aviation-in-war-thunder/
  • WinT
    Ha már ez így szóba jött, tudja valaki, hogy pl. a Japán Ki-49 bombázóknál mi a különbség a kettő 800-as bomba között?
  • rubber785
    Üdv!
    A játékban az Avro Lancaster nehézbombázóhoz elérhető a Grand Slam bomba?
  • robi3
    japánoknál melyik bomba mire is való, illetve melyik jobb bázis ellen és melyik kiszerelés, tehát a 4x250kg vagy 1x800kg?
  • RiCSi1234
    Ez csak úgy, mert úgye szeretjük őket.
  • f24sg
    Másik, amin nagyon röhögök:
    ma van ugyi jún 22. a Barbarossa hadmÍvelet évfordulója. Van is róla a főoldalon egy poszt, ami *hátugyebár* ha kicsit is, de orosz szájízzel íródott, a hősch Szovjetúnió rendkívüli veszteségekkel legyőzte a gonosz GER-t éshogy törning pojnt. Ami igaz is, de kicsit olyan rendszerváltás előtti "állami ünnepek" hangulata van az egésznek, JA ÉS á'la éforduló, sHemmi ackió, vagy event, vagy bonus, vagy dögöljünk meg papucsban.
    Namost beírtunk páran, nyilván miaf*ról kommenteljünk egy ilyen posztban, jöttek a vélemények minden érintett oldalról, "milettvolnaha", stb.
    Na, megjött sértődött Scraper, és 3 piroslap után lehúzta a rolót.
    Azön röhögök, hogy: ...mitvártá, *'szod?
    Beírják megint a tutit, és gondolom a herenyaláson kívül mást nemigen lehett volna úgyse beírni.
    Ez olyan, mint amikor összevesztünk kollegával a politikán pár hete, aztán röhögtünk, hogy másnap ebédkor mindenki próbált az időjárásól beszélni...
  • Volfram42
    Sajnos ez a helyzet. Pedig a ahogy megfigyeltem a simes legkitartóbb, hajlandó fizetni is. Az árkádosok nagyja csak egy menetet megy vagy kettőt aztán ennyi is azért meg nem fog fizetni. Persze ott is van kivétel, de akkora a számuk annak a tábornak, hogy a többi elenyészik mellettük.

Illetve valamennyire kamu is a linkelt szöveg szerintem. Azt írta 10% repült a többi mixedet játszott SB-ben. Ez azért sántít, mert aki mixedet próbálta az attól még repülhetett is csak, mert kíváncsi volt, hogyan oldják meg a földizést. Illetve alig fél hónapja jött ki a mixed, amikor posztolták a hírt. Mindenki azt próbálgatta mert új. Most nekem már a tier 1 csatákra is öt percnél többet kellett várnom ma meg tegnap is.
    A másik sántítás, hogy mindenhez hónapok kellenek. Hónapok amíg a nyilvánvaló BR-t változtatja az automatájuk. Minden statisztikához rengeteg lejátszott csata kell, hogy eredményes legyen a végkövetkeztetés. Itt viszont húsz nap elég volt leszűrni a tanulságot. Egy teljesen új dolog és a régivel szemben.

Én többször írtam, hogy ha jól megoldják akkor nekem nagyon fog tetszeni a mixed is. Ma mentem egyet kidobtam egy tankot, de a beállított 3 sec késleltetés a bombán bugos és azonnal robbant velem együtt. Na ez nem tűnik megoldásnak. Jó igaz máskor nem jön elő ez a bug, mert el se érsz odáig, hogy oldjál a CIWS leszed, ez kivételesen Kurszk volt ott elviselhető az aaa. Sajnos az az egy igazi SB pálya van és pont azt rakja be a legritkábban oda. Az új kárpátok remélem nem lesz SB pálya, mert szörnyű.