War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ráadásul nem kerül goldba se...egy darabig
a.carkey
Egyébként tudod miért kellett ez? Hogy a Mig9 trollok szabadon repkedhessenek. 😊

A medve nem játék.

Coral Springs
A lehetõség adott új slot -ok vásárlására, ez így még mindig jobb mint a WoT féle megoldás.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Elvileg nem fogják de valszeg mostanában jönnek még ki minipatchek az ilyen bugok javítására.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Coral Springs
Nem kell beáldoznod semmit, a legénységen belül most már a tankos képességeket is lehet fejleszteni, ennyi. Így a legjobb, bár szerintem a pontszerzés az külön lesz választva a jövõben, hogy a repülõvel megszerzett pontokat nem költheted majd a tankos képességekre, és fordítva.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

WinT
Akkor rosszul fogalmaztam, úgy értem a repülõk slotját foglalják el a tankok. Bár látom ingyen lehet cserélni a jármûveket, de elég macerás. No mindegy.
Az az érdekes, hogy a ground forces mellé bekerültek új "matricák" a tankokhoz. Ezeknek ahogy néztem (a legtöbbnek) csak annyi a kitétele, hogy menj 15 csatát. Na, én már mentem vagy 10-et, de a számlálók az egyes matricáknál még mindig nullán állnak. Mi a faxért van ez?
Bónusz kérdés: most már költhetek nyugodtan xp-t a tank legénységekre? Ez már open beta, nem fogják nullázni az eredményeket?

Külön legénység van.Cserélj repet tankra,vagy fordítva és nézd a személyzetet.
WinT
Az most komoly, hogy a tankokhoz nem külön legénység jár, hanem a repülõimet kell beáldozni? 😞
Basszus.Most volt egy meccsem fw-190a5-el.Mik jönnek szembe?P51d mustang!?Spitifre F?!Menjenek már a francba.Ezt hogyan találták ki,hogy egy szinttel feljebb rakták!Elmehetnek a ...(Volt egy la9 is az oroszok elleni meccsen,de ott lehet kevesen voltak.)

Legalább volt aki kordában tartotta a négymotoros núbbombereket. Most már nem lesz olyan. Fasza lesz majd amikor 40 B-17/B-24 áll majd a várakozó sorban.

Mig9 -0.7 to 7.0 (post WWII jet plane based on Me262s engines, fighting with late wwii planes)
Yak15p -0.3 to 5.7 (post WWII jet plane based on Me262s engines, fighting with mid war prop planes)
Yak17 -0.4 to 6.3 (post WWII jet plane based on Me262s engines, fighting with late war prop planes)

Me262 C-1a +0.4 to 7.7 (late WWII jet plane, all russian jet planes were based on Me262s engines)
Me262 A-1a +0.4 to 7.7 (late WWII jet plane, all russian jet planes were based on Me262s engines)
He162 +0.3 to 7.0 (late WWII jet plane, budget version)
Me163 +1 to 8.0 (late WWII rocket plane).

a.carkey
Eddig jött két Komet és tíz percen át végigtrollkodta azokat a pályákat ahol 6.0s battle ratinggel bementek a propelleres gépek. Most már kevésbé lesz erre esély. Max. Ki-200-al. 😊

A medve nem játék.

Kometet tönkre is vágták, felment 8.0-ás battle ratingje. Sabre A 8.3, 8.7 Sabre F. Négymotoros bombázók helyett így Koreai jetek ellen fog menni, ami egy vicc. Idióták.

hoppá nem ide akartam írni, sry
Coral Springs
Ezt az achievement részt kicsit átalakíthatnák, elkülönítve a tankokat. Végeláthatatlan listák vannak abban a néhány opcióban, keszekusza az egész. Az AF és a GF úgy is lehet egy játék, hogy tartalmilag el van különítve a kettõ a játékon belül.

Egyébként most már akkor hivatalosan is tolhatom a crew xp-t a tankokba? Nem fog elveszni a késõbbiekben?

Hm, változott egyátalán valaminek a BR-ja?
Hát ez a préám sdkfz 140 egy valamire jó, távolról dobálni az artit :/
Coral Springs
Szerintem csak látszólag tûnik soknak ez a patch, azt nem mondanám hogy a repülõs részben sok minden változik, inkább GF a lényeg.

Nem szaroztak az 1.41 teszteléssel sokat LoL.
A hurrin változtattak.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

"We are pleased to announce the release of the War Thunder Update 1.41 that makes Ground Forces available for everyone to play!"

Hû de megérte múltkor teljesíteni a 9win/60kill missziót...

JethroHUN
Volt valakinek valami hiba a patchelés közben? Nekem folyton megszakad végén valami hibával.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

77PXDrebil
És jó benne a huri és a spiti hûtése?😊

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

a.carkey
Érdekes az új PBJ két variánsa. 75mm ágyú és 8x12,7mm géppuska vs 12x12,7 mm géppuska. 😊

Viszont mindenki tankozik, nincs csata ...

A medve nem játék.

Elindult az 1.41 szeró.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

JethroHUN
Jaj de kamu lövés volt. Kb maximum 1 golyó találta, iszonyat nagy mák volt.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

a.carkey
Off.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2007ben voltam utoljára (1986ban elõször). Gondolom azóta is nagyon átalakult, mert a legelsõ alkalmam óta nagyon. Az elsõ Vhs tengeralattjáró és a V2 marard meg bennem is a legelsõ alkalommal, azóta az autók külön helyre kerültek, más részbe, meg jópár repcsi a kertbõl, de a képek alapján vannak új dolgok is. Ha a fiam picit még nõ, akkor tuti futok vele is még egy kört ott. 😊 A bányarendszert és a vasútmodelleket tuti élvezné. 😊

on.

A medve nem játék.

Coral Springs
Ezen a kill -en jót röhögtem, Iván ijedtében a vodkás üveghez kapott, majd a földet az éggel összekeverve menekülni próbált. De az is lehet hogy megszédült, és azért állt fejre.

Coral Springs
Meglett a mumusom ezzel is, de inkább nem osztok meg több semmit az A-20G -rõl, még a végén kiderülne hogy op géppel repülök megint. <#taps>

77PXDrebil
Hát ez lófasz akár mit csinálok túlhevül mint ha nem is lenne hûtés...😞

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

http://warthunder.com/en/news/586/current/
Sziasztok!
P-40rõl van valakinek véleménye?
Mennyire életképes RB-n?
77PXDrebil
Hu próbáltam most repülni hurrival meg spitivel, mi lett a hûtésével ezeknek? 80% gáznál 5 perc alatt túlmelegszik és nem hûl vissza. Kipróbálom manuálisan egybõl kinyitom a hûtõjét aztán lesz ami lesz.

Igen még tavaly. Csináltam egy valag képet kb. Ki sem akartam jönni onnan.
A v-2 és a tengeralattjáró volt amin nagyon meglepõdtem. Hihetetlen dolgokat õriztek meg szerencsére.
a.carkey
München, DM? 😊

A medve nem játék.

Ez ki fogja vágni pár embernél a biztosítékot 😛
Áh szörnyû képek szoktak rólam készülni.
Itt egy grátisz: https://www.dropbox.com/s/m23zidybp6h04xf/20130921_141355.jpg
Te is ilyen fotogén vagy? 😄

Ahány képen rajta vagyok (és a tudtom nélkül fényképeznek), mindegyiken éppen tolom felfelé a szemüvegemet.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én 1,72 méter vagyok. Közelebb nem mehettem, de hátha segít.
https://www.dropbox.com/s/rbxu55sbb8ksb6h/20130921_143601.jpg
a.carkey
Nem tudom. Amikor én elõször kipróbáltam a tankokat, nagyobbnak tûntek, mint vártam. Ha el van, szerintem a tankoknál van elqurva a dolog, és mivel kevesebb van belõlük, ha kell, könnyebb is újramodelezni õket.

Egyébként meg kiba...tt szép volt ez a gép! 😊

A medve nem játék.

Coral Springs
Én bementem tankos event -re valamelyik nap repülõvel, de elég komolyan optimalizálatlanok azok a map -ok. Sok az fps drop és a képernyõ lag. Amíg ezt nem javítják tuti hogy kihagyom a kevert csatákat.

na most én nézek ki hülyének hogy a "semmire" válaszoltam 😛 xD
megyek is vacsorázni 😛 😄
ott van a kép is 😛 😄

repülõs csatáknál csak repülõk
tankosnál meg nem azt írja h csak tankok hanem h a tankoké a fõszerep 😊

jó páran meg voltak gyõzõdve róla, hogy alapból csak tank vs tank lesz és eventeken lesz csak repülõ + tank
viszont az új csata gomb leírása szerint a tank csaták nem exkluzívak lesznek alapból és a tank+repülõk csak event-eken mennek együtt hanem pont fordítva
Coral Springs
Ha el is tér egy kicsit a méretarány nem jelentõs, legalábbis ezen teszt alapján biztos hogy nem. A problémád forrása a szar render lesz.

ránézésre nagyjából rendben van, nézõpont sem tökéletes felülnézet meg ugye nem középen van
legalábbis nekem ez a véleményem 😊
honnan tudod h nem yao ming nagyapja ? 😛 😄
Itt csak egy méretarányos rajz és a két ingame kép tudna igazságot tenni.