38447
  • f24sg
    Én nem is említettem mixedet, a mai hszeimben.
    Mindig sírok (mint gyerekként), de most épp azért, emrt úgy érzem, az AF összes részén önmagában érződik az elhanyagoltság a tanok miatt.
    de mnindegy, örülök a +30% xp-nek, kussolok mára.
  • Droughert
    Tankosoknak nincs lehetőségük választani.
  • Cobra.
    Akkor pláne nem értem a sírást a mixed battle miatt.
  • a.carkey
    Én nem tudom mit csináltak, de totál fosként zuhanok le ha csak egy faszom gép megsuhintja a B17emet. A vadászok annyit bírnak, mint a bombázók, és fordítva ...
  • f24sg
    tuti, hogy nincs erőforrásuk...
  • Droughert
    Nem is fog, amíg nem tank battle-t választod ki. FM-problémára, pedig szervezés kérdése az egész. Külön csapat kellene az AF és külön a GF fejlesztésre. Nem tudom most mi a helyzet, de lehet, hogy túlvállalták magukat, és nincs elegendő erőforrás mindenre.
  • Coral Springs
    Azért mert repülős RB -n nincsen mixed battle. A mixed battle -höz a GF -t kell kiválasztanod, és ott bemehetsz repülővel is.
  • Cobra.
    Nekem RB-n még egyszer sem adott be mixed battlet, igaz sokat nem megyek RB-n, inkáb arcade (T2-T3 gépekkel). Tankos RB-n volt repülő, de a 6v6 nekem unalmas, ezért nem nagyon RB-zek.
  • Doma #34401
    Pedig egyszerű lett volna. Battle gomb mellet a 3(4) opció: -tank, -repülő, -is-is(-is).
    Nem az idáig aktív pilóták ültek át a tankokba, és nem azok fognak repülőbe ülni akik a tankok miatt jönnek, jöttek.

• f24sg
    A közös battle még hagyján, nekem az a bajom, hogy látszik, a GF megjelenése óta kb. beleszarnak az AF-be, úgy egyáltalán...
  • Coral Springs
    Nem tudom, én valahogy nem vettem észre változást AB -n és RB -n azért mert lett a játéknak egy tankos része is. De szerintem az SB -s változások is túl lettek feleslegesen reagálva, egyrészt mert még nincs változás, másrészt ha lesz is változtatás nem véletlenül késik. Volt egy kis agyalás a fórumon, azt lehet hogy borult a fejlesztők elképzelése, és még variálnak.
  • Droughert
    Tankosok is azt mondják, hogy nem kellene közös battle, vagy ha már van, akkor legyen választható.
  • f24sg
    Köszönöm a '*rva Ground Forces megjelenését, ami miatt egy retek lett a teljes repülős rész.
  • f24sg
    Agyam eldobom
    1. Tempesttel (mk V) csak fos Hokkaido pályát adja, miért is? Harcolhatok USA ellen, ez vérlázító.

2. Ugyanezen pályán frankó fejlesztet AI: [Alex]BÚfájter Mk X lövi az ÜRES hídfőt(!) géppuskával...a haverja is, [Luke]

akkor most fröccs...
  • a.carkey
    Ju-287

Muhaha! :D
  • a.carkey
    Finn skin?
  • Volfram42
    Szerettem én is azt a gépet a finn skin meg marha jól néz ki.
  • rubber785
    egy bombázóval, ahol nincs támadófegyverzet, 6 repülőt kilőni nemrossz teljesítmény.. ruszkik..
  • Volfram42
    Na fene csak a kép az wt oldala nélkül: csak a kép
  • Volfram42
    Német fa lelepvezve: Itt
  • Coral Springs
    Most már lehet hogy nem látod, mert nem olyan rég megvariálták tier 5 -ben a br értékeket. Korábban viszont ment mindenki mindenki ellen, de az sincs kizárva hogy ha kilőnek valakit a MiG-15 -ből akkor behozza a MiG-9 -et második gépnek. Amikor néha repülök az La-174 -el jómagam sem egy MiG-9 -et szoktam leszedni.
  • a.carkey
    Ezzel szórakoznak sokan, és turbózzák fel a statjukat, mert tierjében a rakétáival kb. mindennel elbánik.

Amióta nincs Komet T4esekkel összerakva, a japó pedig még kevesebb ideig bírja, azóta népszerű nagyon a Mig-9 két verziója. Mondjuk a Komet is csak azért nem a legkevésbé lelőtt gép, mert elkapják amikor kifogy a benya, még ha addig alig is tudták megsorozni.
  • a.carkey
    Én Mig-9es jetnoobokkal főleg propos csatában találkozom, ott meg max. ha nagyon béna az illető akkor kapják el. Nagyobb jetek (7.7 felett) között még sosem láttam.
  • Volfram42
    A játékosbázis java orosz gondolom a hazai oldalt választják először. Az I-16 meg kicsi tier hamar elérhető, de már egyfedeles. Gondolom azokat fejlesztik ki először, még az is aki többet nem repül, mert rájön, hogy nem az ő játéka.
  • Coral Springs
    Az utóbbi két napban két prémium gép vs nem prémium gép vitám is volt, konkrétabban a második verte ki a biztosítékot, amikor azzal jött egy ipse hogy az amerikai Kingcobra cannon -ja egy szar. Természetesen egyből bele is kötött a két prémium Cobramba, meg hogy pay to win plane. Miért is ismerné el bárki is hogy balfasz és nem tud célozni, és még el is hiszik a sok faszságot ami az eszükbe jut.
  • 77PXDrebil
    A történet igaz, az aranysasban is lehozták a sztorit.

Az egyik távol-keleten lefoglalt B29 kapitánya szenvedélyes szivaros volt, ezért a szerelője beépített egy szivargyújtót és hamutartót a műszerfalba. A hatvanas években látott néhány fotót az oroszok másolat gépéről és pisisre röhögte magát, amikor látta a műszerfalon a nem szabványos felszereléseket.

Üdv: Drebil
  • Vaktermesz
    Sárgával vannak írva azok melyek az újak, így a fehéren írt gépek vannak bent.
  • vajakos21
    Bevitt adott géptipus daraszáma/lelövèse....nekem ez a logikus egyböl
  • f24sg
    No other game in the world can lay claim that they feature more aircraft in a simulation game than War Thunder

...gondolom ezen már volt elég moslyogás a sim miatt, különosen a mostani tervezett változtatások miatt vicces, ilyen szopjá'ki kategória. de jóvanakkor.

Az az I-16 Type 18-on belepődtem, kis szar karburátoros lefulladós cucc ilyen jó? Kb. a 32 éves Daciam produkál ilyen motor köhögéseket :D

LoLLedrone
  • twi452
    lehet, hogy úgy jött ki a stat is :)
    hányszor vitték be és abból hányszor lőtték le :)
  • Coral Springs
    Egy MiG-9 -et ritkábban lőnének le ? Ha bemész egy jet vs jet csatába azért látni hogy lelövik őket szép számmal, míg egy G8N1 ha nem kapja el valaki a játék elején onnantól már esélytelen leszedni 9-10km magasról. Van valóságalapja a statisztikának.
  • a.carkey
    Hiába írják, kizártnak tartom. Egy Mig-9 variáns szerintem ritkábban csobban. Az meg, hogy a B3 lenne a legsűrűbben lelőtt gép!? :D Alig látni, főleg a B2t hozzák. Mondjuk ha hozzák, túlélésre esélye sem igazán van.
  • Coral Springs
    Tényleg, igazad van. A mondat második felét kihagytam.
  • twi452
    a G8N pont h a legritkábban lelőtt gép a stat szerint :)
  • Coral Springs
    A másik legtöbbször lelőtt gép meg a G8N1 amin erősen csodálkozok. Szerintem B-17 -et és B-25 -öt többet visznek be csatába.
  • a.carkey
    Reméljük nem 30%al több Convertible RP, ahogy csalni szoktak, pl. a prém gépeknél ... :D
  • a.carkey
    Ez.
  • rubber785
    Üdv!
    Egy p39 -essel (rank: 2) mentem árkád csatába, és mit látok? -Ki 84 Hayate.. mondom magamban hmmm.. aztán p51 mustang.. hmm.. biztos hogy ez a valóság?
  • Volfram42
    Bocsi dupla. Hetvegen +30% rp minde repulo es tankert. Minden csataban. Premium gep is szamit. Ugyanakkor a hirt a főoldalon aki tudja nezze meg erdekes statokat kozoltek.
    A legtobbelott gep a kacsa.:-)
  • Volfram42
    Nekem Drebil mesélte el pontos sztorit, ami tényleg igaz. Meló ól nem akarok hülyeséget írni. Remélem látja és leírja. Szerintem nagyon nagy poén.