War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg Pumasoknál rákérdezel mikor mennek,és beszálltok hozzájuk.
Ha adtok jelszót akkor más se lép be,és az összes pálya vihetö.Editorosnàl beraksz 10 ai-t,az mind téged akar megölni...
Mi nem jó a customban? Állitsátok pearl harbourra,ott lehet gyakorolni ai bombereken is.Vagy Mozdok 4*4,valakik biztos belépnek még.Rengeteg opciö van.Bármit lehet gyakorolni ha ketten már vagytok
Ez hallatlan!<#hamm>
Nemtudom figyeltétek e, Operation Koreán orosz oldalon németek is, szövi oldalon japánok is repülnek. <#wilting>

Plusz a Kometnek most már még könnyebben törik a szárnya, el ne felejtsd.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Jó ez a peccs, sima orosz MiG-15ös BR-je ugyanaz mint a Kometé.

a.carkey
A lanci visz két 4ks hordót, a b17ek, b24 8x 1ks gigaüberdurvát, a yerek 7500 kiló bombát, miközben úgy mozognak, mint egy Michael Jackson imitátor, de a két japó nehézbombázó meg úgy mozognak, mint egy csiga, aki visszafelé megy. Pedig nem vagyunk túltöltve sem japó T4es gépekkel, sem T5ösökkel. Azt hittem, hogy legalább az egyik T4es japó bomber minimum egy B17 szinten mozog majd vezethetõségben, de nem. Kíváncsi lennék, hogy ezek tényleg ennyire szarul kezelhetõek voltak, vagy csak itt?

A medve nem játék.

Nem a japán bombázókkal van a baj, hanem a többi nemzet négymotorosaival, akik Shoji I-15-ösét megszégyenítõ manõvereket csinálnak, miközben egy Battlestar-nyi flak van a fedélzetükön.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

a.carkey
Én nem tudom mit fog tudni a B-29, de amit a jelenlegi T4es amerikai bomberek tudnak, és ahogy repülni lehet velük, már ez is brutál. (Na ezért voltam mérges, hogy már a második hétvégén csak 2xes az RP ... 😄 Értem én, hogy a japó bomberek marha jók PAPÍRON, 3db 800 kilós bomba, és volt bázis, nincs bázis, de a "valóságban" kanyarodni nem lehet velük, és a gépágyúiktól sem esett le az állam. A "B" széria és a Yerek, meg a T3as Do-217-ek. Ezek bomberek. Minden más csak bohóckodás bomber néven. 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

próbáltam,hogy lövöm vele a földi nagy célbázisokat ,de nem ad semmit 😊

Igen, ezeket már végig zongoráztuk, de mégsem az igazi, azt hittem van rá valami mód, mint ahogy a test flight pl, vagy a mission editorban a free flight opció, de nem.... Nincs. 😞

Esetleg CDK? o.O
ennyire egyszerûen nincs

csinálhattok custom battle-t és "ellenségként" menjetek be akkor amíg valaki le nem esik addig mehet illetve ha esetleg megnyeri valamelyik fél a csatát ugye de az magától azért el szokott tartani egy darabig

ha botokkal mentek és egy csapatban akkor az a baj h valószínûleg gyorsan leesnek a botok és vége 😊
Persze. Custom battle.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

a.carkey
A fórumon nem találok topikot, hogy miért 2x hétvégén, de végül is mindegy, csak már a T4es vasaknál is irdatlan mennyiségû RPt kell összeszedni vadászként. Bombázóként még csak-csak, de vadászként azért vannak necces gépek. És a jetekrõl még nem is beszéltünk. 😊

A medve nem játék.

Kérdésem volna a nagyérdemûhöz:

Van arra egyszerû mód, hogy cimborámmal egy légtérben free flight módon repkedjünk mindenféle korlátozás nélkül? Szeretne elmerülni az SB gyönyöreiben, de ahhoz elõbb repülni kéne megtanulni Joy -al....

Szóval, van erre mód és lehetõség gyorsan és egyszerûen? <#worship>
Hozzászoktunk a jóhoz, és már magától értetõdõnek vesszük. 😄
Az ember a jót gyorsan megszokja, na.

Baron elég jól elmondta a videójában, hogy mire is készült az a gép, végül is medium tankokig remekül pukkannak tõle és tud magával vinni 4x250lb bombát is.

A valóságban viszont egyáltalán nem volt hatékony. 75mm tarack -> pontatlan, lassan tölt, lassú a lövedék... Ezért is használták inkább fedezékek, épületek, nagyobb célok ellen

<#vigyor5>
a.carkey
Apropó! Leszáradna a kezük, ha hétvégén 4x szorzót adnának? Vagy most a tankok miatt csinálják, hogy a nép tesztelje õket, ne repkedjen? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
De ha így támadsz, akkor meg jobb a 30as. 😊

A medve nem játék.

Gondolom ugyanaz van mint a Hs-129nél, ki kell fejleszteni a szóráscsökkentõ upgradet az ágyúhoz, és szigorúan hátulról vagy elölrõl rátámadni a célra, amikor oldaliraányban nem mozog. Már ha nem rebbennek szét éppen.

az a baj azzal a nagy kaliberrel,hogy csak akkor kapsz vele találatot ha 300 km/h órával egy körömhegynyi célpontra bullseye-t hitelsz 5-600 méterrõl.....nem értem miért nincsen rendes rombolási rádiusza az ekkora lövedékeknek.....még jobb mikor mozgó jármûvet kell ugyanígy fullra eltalálnod......

Eagle16
Nálam a sima B-25-ös is elég furcsán repül. Kb. olyan érzés, mintha állandó kereszt szélben repülnék vele...link

Amúgy a szárny végén az a valami egy APS-3 keresõ radar, tesztrepülésnél nekem nem tûnt fel hogy bármi hatása lenne a gép irányíthatóságára.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

és a jobb szárnyvégen lévõ tõkesúly miatt egy eldobott tégla a gép handlingje 😛

Coral Springs
Nagyon rákaptam most erre az Attacker mûsorra, erõs puskával és rakétákkal alapos vérengzést lehet csinálni bármelyik csatában. Gondoltam körbenézek milyen géppel tudnék még karriert csinálni, és megláttam ezt a PBJ cuccot. Kifejlesztettem az elsõt, kipróbáltam, de nem igazán lettem meggyõzve. Ahogy nézem ez valami B-25 variáns, így nem értem hogy ez a gép mitõl lenne Attacker ? Szerintem még az A-20G is csak éppenhogy súrolja ezt a kategóriát, de arra legalább feltudtam szerelni rakétát, így akinek nem tudok a seggébe kerülni azt megszórom vele. Az a 75mm -es cannon meg egy vicc, lassan és kiszámíthatatlanul sül el.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem, egyelõre nincs rá lehetõség.

Szigorúan RB-ben, eddig hatalmas csalódás volt a gép, gyak kill, sõt lövés nélkül lekaptak vele bármivel. 😞
RAZOR27
tankos pályán lehet repcsivel menni? Kíváncsi lennék rá. Egyszer már betett tankos matchmaking repülõs pályára, csak nem engedett tankot használni, mert nemvolt hozzá respawn point vagy mi a fene o.O árkádban vagyok egyébként.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

a.carkey
Elõször én is úgy gondoltam, hogy ez biza kevés T4ben, de azóta egész jól érzem magam benne. Roppant kényelmes és kellemes gép. 😊

A medve nem játék.

lehet tépni nagy sebességnél pedig

Milyen módban?

Gyors vélemény a p-51-rõl, az eddigi legszarabb gép amivel valaha is repültem... semmilyen pozitív tulajdonsága nincs -.-'
Az arcados/ rb- skillekre nem kell tenni ha simezel..valamennxit spórolhatsz
meg zartban en kihuztam egy legenyseget a tesztre kapott aranybol. ha jol rmelik 3x17k kellett hozza. igazabol a vegen marad valamennyi de volt vagy 40k. elegge horror.
Minnél több ellenség lelövése meccsenként. 😊 Kapjál sok pontot egy meccsért és akkor sokat kapsz a fejlesztésekhez is.Mind crew-hoz mind modification-hoz.

77PXDrebil
Mitõl függ az hogy mennyi személyzet fejlesztõ pontot kapsz? Azaz hogyan lehet többet gyûjteni? Persze pénz befizetése nélkül.😊 Nem mintha nem telne rá ,de úgy pláne nem kihívás. Arányosan adja az elért pontokhoz képest? Avagy ha életben maradok többet ad?

Várom tájékozottabb szaktársak infóit.

Üdv:András

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Coral Springs
Az meg a másik hogy az egyik crew képességeihez összegyûlt 19 ezer pontom, gondoltam majd jól kimaxolom GF képességeket is. Aha, álmodj királylány. A Driver -t kimaxoltam, a Gunner -t pedig a feléig azt viszlát. Erre volt elég 19 ezer pont.

Coral Springs
Elszántam magam és egy haverom társaságában kipróbáltam a GF -et, tiszta vicc ami ott van. Folyamatosan nyomják rád a ku**a arty support -ot, a haveromat 10 -bõl 6-7x így nyírták ki. Unbalanced, a te team -ed 0 kill -es ellenben a másik oldalon mindig 5-6 kill -es emberkék sorakoznak fel, azt meg hagy ne említsem hogy a reserve tankommal sûrûn tier 2-3 -as szintû tankok ellen mentem. 8 defeat után hagytam a faszba az egészet. Szép meg hangulatos, de inkább maradok a levegõben. Mellesleg SB -vel kezdtük, majd RB -vel folytattuk, azt se lehet mondani hogy AB majomkodás volt.

Tegnap este meglett végre a p-51d de olyan fáradt voltam, hogy már nem tudtam elvinni egy ismerkedõ meccsre... 😞
Jellemzõ....
Mentem egy karikát a spanyol mapon.Meg kell hagyni,szép lett.
Még nem lehet egyenlõre
LoL tényleg meg se néztem (event ugye) 😄

De akkor hogy a bánatba lehet sb-n tank ellen menni? Áhhhhh
Most us-ger event és jap,us,uk normál van....jó tudom nem sokáig 😊
Szerintem 8.0 fölött fog nyitni az újjonnan létrehozott heavy fighter sor végén. 😄
Én teljesen elvesztettem a fonalat a metagame terén, ötletem sincs mit miért csinálnak. Free-n csak és kizárólag GER vs RU van. Eventek meg elõre beállítottak. Fõleg azokon megyek, mert ott legalább más nemzetet is lehet repülni.
Ha felvágják azt is a Sabrek és a Mig-15ösök közé, mint az összes többi németet, akkor nem.

Majd a horten 229 rendet vág. <#banplz>
Az is föl lett tolva BR 7.7-re. Az is Saberek meg MiG-15ösök ellen fog menni, nem bomberek ellen. Azok ellen meg esélytelen.

De a legjobban ott jön ki a németellenesség és oroszpártiság, hogy agyakorlailag tökugyanolyan Yak-15 és He-162 (ugyanaz a hajtómû, ugyanaz a súly, ugyanolyan fegyverzet) körül a Yak-15 BR 5.7-re lett levivve, a HE-162 meg fel 7.0-ra. Arról nem is szólva hogy "valahogy" a német jetek csak felfelé, az oroszok meg csak lefelé mozdultak el.

Azok ellen ott lesz a Me-262 az összes variánsával. 😊