38447
-
Volfram42 #34449 Skyraider, Tigercat és Black Widow ezeket várom nagyon. -
#34448 Jó, de te cobrával és jak9el nyomod. Annál tök mindegy mi a célpont. Viszont, lehet, hogy védelme megsuhint és leesel. :D -
Coral Springs #34447 Ahogy nézem a B-29 semmivel nem lesz erősebb célpont mint a japán nehézbombázók, egy rácsapás egy kill. A hátrányuk a nagy fesztávú ám gyenge szárny, rálősz azt szinte tőből kiszakad. -
Coral Springs #34446 Nincs benne semmi különös. Először azt hittem hogy bekerül a B-52 elődje, de aztán rájöttem hogy az nem B-34 volt hanem B-36. -
#34445 B-29 és P-61. Höhö :D
-
Volfram42 #34444 Kint vannak az USA fa. A poen, hogy mar tegnap megvolt, csak nem mertem linkelni hatha az kamu. -
#34443 Volt a Britain map. Amikor kijött, még a 30%os "baromság" előtt pár napig akinek a csapatai túlélték, azok foglaltak, és ameddig le nem ment a csík, mehetett a csata, bár már megfordítani nem lehetett, mert nem engedte capelni a repteret senkinek a kezdetektől a végéig, kivétel a ground forces. A 30% pluszos patch után viszont engedte. Bár jelenleg Mozdok után ez lett a kedvenc mapem, mégis, inkább az első verzió volt atom jó, mert amikor beszáguldott két nagy csapat és kinyírták az összes groundot, amiből volt elég target a bombereknek, és azok ebből - Spain után ismét - jól laktak, mehetett a vadászbuli ezerre végkimerülésig, mert az nyert, aki kinyírta a másikat. Most már lehet capelni Britainnál, kicsit rövidebb a buli, de még mindig hatalmas amit vadászokkal bulizni lehet. A többi új egykaptafa map mellet Britain kiemelkedik. Akik kitalálták ezt a sík terepen sok célpont és öld meg őket, azok bekaphatják, ugyanis roppant egysíkú, ha az emberre 30-57mmes manók vadásznak. :D
FWa5: 5.0 és 5.3. -
gstup #34442 Erre valaki? -
#34441 Ja az a spanyol map az olyan baromi jó , főleg amikor 4vs4-ben toljuk ( esetek 90%a ). Tényleg remek . :D
Amúgy valóban élvezetes lenne ha állandóan fullos csapatokat pakolna oda az mm.
-
Coral Springs #34440 Elég nagy szög. Nem egy csata van ami kiélezett és vérre megy a dolog, az veszít akinél előbb fogynak el a gépek. Így viszont felesleges küzdeni, a gép majd úgyis eldönti ki nyer. Bár ez nem újdonság, csak szélesebb lett az eszköztár. -
Susarc #34439 tankosba is épp az imént volt egy!!! körbenéztem ,hogy szétnézzek tiszta-e a terep,mert egy másik ellenséget kergettem éppen....,de néhány másodperccel később egy gyerek 15 méterről szétlőtt ! mondom az meg hogyan került oda.......érdekes -
Amaymon #34438 Ma a szemem előtt totál plánba, zoomolva tűnt el egy bomber, a mítosz igaz. Benéztem néhány SB-re történt-é valami éremleges, épp akkor történt az ufo rablás. Én meg csak néztem whattt the f****????.... :)
Nagy örömömre szolgált, hogy nem tűnt el a normál AF:SB (na de ki tudja meddig). A spanyol map kifejezetten tetszik. Hegyes völgyes, de a fehér sziklák felett easy to spot. Világos, éles kontraszt. De nem árt 45 perces tankot feltenni, mert amíg a térkép közepéig értem (kissé túl mentem) az üzemanyag alig volt elég haza térni. -
Susarc #34437 pár napja én is ezen enrageltem...... :((( sajna ez van -
Amaymon #34436 Jah minél rövidebb a game annál jobb az MM, sad but true. Még egy szög a WT koporsóba. -
Coral Springs #34435 Gyerekek ez már szánalmas. Ezt a játékot visszafele fejlesztik, vagy előre ? Kiteszem nagyba hogy mindenki lássa, ezt a csatát elbuktuk.
Kb három játékosa volt még az enemy -nek, mi meg akkora túlerőben mint egy ház. Egyszer csak közli a gép hogy lejárt az idő, defeat. Mivan ? :DDD Képzelem mi lett volna Normandiában, amikor néhány nap előrenyomulás után közlik a partraszálló egységekkel, sajnáljuk lejárt az idő menjetek haza. Idáig egy órás időlimit volt, nem értem mi a faszra kellett 20 percre csökkenteni. -
gstup #34434 Sziasztok,
Focke Wulf a5 verziói nálatok hanyas battle ratingel szerepelnek? -
#34433 Mert adatok alapján van pár, de valójában a La-9 sem jobb. Szerintem. :) -
#34432 Ez a Jak-9UT fullosan. Jézusom. És még a nagy ágyút nem is raktam rá. Emelkedik ennyire jól más gép? Marhadurva. :D -
#34431 Köszi. -
#34430 az ottani moderátor szerint hülyeség, szimplán egy kis "render bug", mert a rendszer RAM-ot akar spórolni, így nem rendereli le azt, amiről úgy gondolja, NEM LÁTOD.
Hát köszi! -
#34429 Players disapearring and reapearring, cheat/mod or glitch?
5. hsz:
its a know glitch..u pull the plug on the router just long enough..the game server thinks its a lagg and pulls your plane to protect it or even makes it freeze in mid air...then when you plug back in its exactly like you said.
take practice but with high speed cable you can cheat the system pretty good.
I dont think this thread will stay open..im not sure if were supposed to talk about it
No comment, mert megint csillagozni kéne... -
#34428 API, API-T mindig tehát főleg universal vagy tracer. Pl. első jetnél a tracer csak API-T, én azt raknám. -
#34427 Mondjatok már USA 12.7 mmes géppuskához lőszert JETnél! -
rubber785 #34426 eddigi legszebb eredményem halál nélkül.. úgy volt hogy tier 3 -as fw 190 a5 -el megyek, féltettem, ezért a tier 2 -es a1 -el mentem.. ez lett belőle.. a kis drágaságom sohasem hagyott cserben eddig még.. a mustangok, yakovlevek elbújhatnak!!!
-
Volfram42 #34425 A tankos fa még erősen hiányos, ott is lesz mindenféle lopott vacak. Ahogy már prototípus is van. Szerencsére nem szálltak el azokkal nagyon. -
Droughert #34424 Németeknél ott az USA M4. -
Caterpillar #34423 De van, Németeknél van Sherman... -
#34422 Most néztem meg a tankos cuccokat, és se a németeknél, se az oroszoknál nincs külföldi prémium tank. Akkor most mi is a koncepció gazsiéknál? Tankot nem zsákmányoltak? Hmm, imádom a következetességet. A játékélmény csak a GF nek jár? No mindegy, hülyeség ellen nincs orvosság.
Üdv Drebil -
#34421 Aktiváltam napi prémiumot az evenetes inygenpénzbő',
így azért lehet haladni, ázze!
Meglett a F8F-1 (ultracheat, pofátlanul OP USA UFO :D), meglesz a Fw D-12 is még ma szvsz, holnap meg asszem a Spit Mk22-re hajtok rá a prem Puszpáng Mk1a-val. -
Coral Springs #34420 Eltévedtél ezzel szerintem. A zene amúgy jó. -
Roonyy #34419 https://www.youtube.com/watch?v=OPpzXvRET08 -
Coral Springs #34418 Ez RB -ben volt, meg ha még lettek volna társai én se agyalok azon hogy lelőjem vagy sem. -
#34417 Én kék füstöt húzok, ált csak akkor, ha vannak közelben társak, és szarban vagyok. Nálam ez a gyertek segíteni. Megadásról szó sincs, különösen arcadeban, ahol tízen tüzelnek egy gépre, aztán ha kilőtte valaki, a zuhanó roncsba is még lőnek nyolcan. Azért csak nyolcan, mert mindig van egy aki üldözni kezdi a delikvenst, kb. 99%ban szétlövi, ekkor kapcsolódik be a másik kilenc. Végül ezek közül adja egynek a killt miután a legkisebb egy 7.7el 1x eltalálta a szárnyvégén a világítást. :D És míg aki tk. kinyírta, az csak assistot kap, az eredményre ledermed, na akkor van az, hogy a többi nyolc szétlövi a lángoló roncsot. Ilyenkor ált. van az, hogy a puncimókus ellen, aki ezt végignézte, mindezt kivárja, és szépen pillanatok alatt leszed a tízből nyolcat, elsőnek főleg azt, aki ledermedt, hogy csak assistot kapott. :D
Sosem értettem meg, hogy egyébként a mieink miért az easy killre mennek rá ilyenkor tízen, ahelyett, hogy a rácsapó társát nyírnák ki először? :D -
Coral Springs #34416 Ha bárki is úgy gondolná hogy egy gyilkológép vagyok, én azért szoktam ilyet is csinálni. Az ipsét fordulóharcban legyűrtem, majd elkezdett füstöt ereszteni, amit én megadásként értékeltem. Sajnos a lehetőségével nem élt, a társam végül lelőtte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Volfram42 #34415 Mondjuk minket most pont az Emilek cakkoztak szét folyamatosan. Mi I-153-al voltunk. Akartunk menni egy kétfedeles mókát, de így nem sok értelme volt. Ugye németnél senki nincs bombázóval, mert nem szoktak. Nálunk a fele bb-1 vagy sb-2 akik magányosan elvannak valahol mi meg emberhátrányból próbáljuk forogni a csapkodó emileket akiknek van eszünk és vertikális fordulóra váltanak így mi a karburátorral esélytelenek vagyunk sajnos. Ha meg előnybe kerülsz akkor rálép a gázra és odébb áll, én meg vagy utána megyek és leszed egy másik emil vagy forgok tovább azzal a másikkal míg az előbb odébbálló meg visszafordul és rám csap megint. Ha legalább ugyan annyian lennénk, de persze többen vannak az előbb felvázolt okok miatt. Szóval nem kell sajnálni a németeket, mert ha meg lelövöm akkor meg sír a legtöbbnek a szájacskája, hogy jaj szegény germánok őket mindenki bántja. -
#34414 :D pont erről dumáltunk most ts-en , nem tudom SB tekintetében miért ilyen szerencsétlenek. -
vajakos21 #34413 És persze gazsi hozza a formàját,hisz event van.Mehetsz ger-rust normàlon,vagy ger rus eventen....esetleg mixeden...véletlen se nyitnà ki az összeset eventre...legalább event csata más lenne...az meg màr feltünhetne nekik,hogy nem véletlen kevés a ger a rus ellen..(simröl van szó) -
Volfram42 #34412 Pont az a fő baj, hogy nincs változás. Legyen csak mixed vagy maradjon a régiben, de történjen valami. Amikor bejelentették, hogy mi lesz akkor sok SB-t játszó ember abbahagyta, mert nem tudják mi lesz és kivárnak. Ha jó lesz jönnek, ha nem akkor váltanak. Addig nem akarnak feleslegesen időt ölni bele amíg ilyen képlékeny a helyzet. Ugyanakkor vannak akik így is szeretnének repülni, mint én is, de a megcsappant várakozó vagy habzó szájjal őrjöngő játékosbázis hiányában rengeteget kell várni. Ha bedob akkor meg nincs sok választása és nagyon nagy BR különbségek is jelentkezhetnek. Ehhez hozzá tartozik, hogy az MM is egy kalap sz@r. -
rubber785 #34411 ugye vannak az oldalon olyanok hogy egyes nemzetek jövője a wt-ben, na most: ezek a gépek hogyan lesznek elérhetőek és mikor? -prémium, -ingyenes, -patchel jönnek? vagy mégis hogy van ez? -
#34410 *mert, *tankok, *mindegy, csupa elgépelés