10
  • Jude666
    #10
    Csak engem lepett meg a Májnkráft ikszbokszra?
  • Dzson
    #9
    Ezt már a PS2 Socom is tudta, meg volt ugyancsak PS2-re egy full hangvezérlős sci-fi horror is, amiben egy csajt kellett irányítani a vezérlőből egy űrbázison.

    Ez a kinect még lufinak sem jó, mert a kipukkadáshoz is lapos a játékfelhozatala.
  • Skynet
    #8
    A kinect továbbra is alkalmatlan hc játékokhoz,fpsekhez,autóversenyzéshez,megint jól bemutatták..:)
    Ugribugrira jó...Meg egy két játékban jópofa kiegészítőnek..Kb ennyi..Továbbra is max fanatikusoknak éri meg az árát.
  • tibisan
    #7
    lopakodunk a szobában..röhej az egész.
    nem normális aki ez komolyan gondolja , vagy gondolta..
    fps csípőficamosoknak ..
    a tomb raiderről csak annyi , hogy többet vártam..idegesített már a játék a demo végére a csaj állandő nyöszörgésvel
  • IMYke2.0.0.0
    #6
    Az egész monitor/TV előtt ugrálósdi egy vicc.
  • Cat 02 #5
    A párbeszéd választásnál hangfelismerés van, nem mutatták, hogy mi lesz benne Kinect.

    A SW meg szerintem egy vicc volt :/
  • WoodrowWilson
    #4
    Igazából nem mozgásérzékelés, hanem hang, felolvasod a választást, és felismeri, meg a csapattagokat vezényelheted harcban. Na persze ez se túl nagy szám, ha van Kinected, akkor el lehet vele szórakozni, de csak ezért biztos nem fog senki.
  • narumon
    #3
    Hát megint csak azt tudom mondani, hogy ízlések és pofonok. Nekem pl a Wii nagyon nem jött be, és nagyon örülök, hogy csak kölcsönben volt nálam, mert én még 20e forintot sem adnék érte. Semmi értelmes játék, gyenge grafika, a játékélmény meg szerintem 0. Egyetlen dolog amire jó, amikor szombat este összejöttünk haverokkal legurítottunk jópár sört és utána nyomtuk a sportson, na az úgy fun volt. Jókat röhögtünk. Ugyanez józanul, magamban már 0 élmény.
  • OstOr
    #2
    A játékélmény és az ára is az intendot helyezi első helyre. Nem beszélve arról, hogy ha kijön az új intendo konzol, a wii-nek még jobban leesik az ára.
  • donceleger
    #1
    Mass effect 3.
    Csak a választásoknál lehet majd használni a mozgásérzékelést! Ez aztán a játékélmény! Akkor inkább már azt is kontrollerrel végzem el. Ezt kitalálni iszonyú nagy teljesítmény lehetett.
    Viszont a Star Wars-ra kíváncsi leszek. Állítólag teljesen kontroller nélküli. A mozgást is a testünkkel végezzük, arra azért kíváncsi leszek, hogyan lehet ezt megoldani a minimum 2,5-3 méteres szükséges játéktávolság mellett. Mindenesetre érdekes lesz, az biztos.
    Számomra még mindig a Wii a király. Nála ott a Nunchuck, így az fps régóta nem gond neki. Az meg hogy nem hd a minőség, a játékélmény során úgysem fontos, legalábbis aki tényleg szeret játszani. Kinect is operál ilyen meg olyan hd játékokkal, de a mozgás abban nyilvánul meg, hogy ha elérünk egy ponthoz akkor letesszük a kart és hadonászva választunk ki egy számunkra megfelelő opciót????
    Ha csak ennyi a felhozatal, akkor ez egyenlő a nullával!!!
    Ja és volt Kinect-em is, úgyhogy nem a levegőbe beszélek. Utána Wii-t vettem és nem bántam meg! Nagyon nem! Ezerszer jobb élmény!