Bemutatkozott a Windows 8

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Most már eljutottunk egy olyan szintre, hogy hatalmas teljesítményû gépeket lehet akár zsebre is vágni olcsón, mindezt akárhol szélessávú nettel (oké ezzel még magyarországon vannak hiányosságai), fölösleges egy hatalmas dobozban tárolni a gépet, csakhogy a jobb hûtés miatt még 40%al gyorsabb lehessen, ha meg más kezelõfelület kell (mondjuk nagyképernyõ, hagyományos bill-egér) arra ott a TV kimenet/dokkoló.

A

zola2000
Bírom a sok õskonzervatív asztali pc fant ^^

A

... asztali pécén!
Hülyeséget beszélsz! Ez a felhasználó felület használható lesz egér-billentyûzet kombóval is! <#eljen>
mad mind
Nekem is az van sõt van win 95, 98, XP és Vista is. Ha valaki ki tud köhögni 200k forintot egy számítógépre, az ne sajnálja a 30k-t oprendszerre, vagy használjon Linuxot. <#ravasz1>

nekem az van, ez annyira elképzelhetetlen? nem géphez kaptam nem cégen keresztül vettem

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Mindegyik új verzióra azt mondják, hogy mérföldkõ... az utolsó mérföldkõ az XP volt szerintem, annak a sp4 a vista sp5 a win7 sp6 a win 8 😄
Lollka

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

hdo
Megjött a következõ marha, aki nem jutott tovább a cikk címén, meg a képeken miközben görgetett lefele! 😄

A tablet verzió felhasználói felülete látható a képeken, és a videó nagy részében is!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

[HUN]FaTaL
Ez a touch felület, csak használható asztali gépen is.

http://goo.gl/gd6Zi5

hdo
"Az xp-t mégis nagyon nehezen és nagyon hosszú idõ alatt cserélték le mind az otthoni felhasználók ... "

A céges dolgot még értem, de az otthoni felhasználókat már nem ... ugyanolyan könnyû lehúzni torrenten, ráadásul USB-rõl is telepíthetõ sokkal könnyebben! <#idiota>

De most õszintén, tegye mindenki szívére a kezét akinek legális XP/7 van az otthoni gépén, és nem azért mert céges úton vette! 😄

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

shakyman
Valójában ha megnézitek a videjót láthatjátok, hogy alapvetõen win7-rõl van szó, ami külsõre nem fog forradalmian változni.
Amit továbbfejlesztenek az a MediaCenter amit felkészítenek a táblagépeken való használatra, és a TV készülékeken való internetezésre, tehát csak azt csiszolgatja a microsoft.
A hatalmas duma meg, hogy a 95-óta... na haggyuk már emberek!!!
Mi köze a 95-nek a 98-hoz? az xp-hez? vagy a 7-hez?
Aki használta a 95-öt vagy bármelyik windowst az tudja ez baromság mert minden változat mérföldköveket átívelõ változtatásokon ment keresztül, mint kívül mint bellül. És a 7-esen is van bõven fejleszteni való, ugyanúgy mint annó az xp-n is volt. És mennyivel jobb lett a 7? Szerintem sokkal!
Az xp-t mégis nagyon nehezen és nagyon hosszú idõ alatt cserélték le mind az otthoni felhasználók mind a céges felhasználók. Itt is ez lessz!
Ha lecseréled a 7-est annak csak az lessz az oka, hogy vettél egy új gépet amin alapból 8 lessz telepítve, és hülye lennél letörölni és 7-et feltenni. pont mint xp-esetében. Illetve 1-2% aki a tv-hez vesz távirányítót és így jobban ki tudja használni. A régebbi hardvereket azonban ugyanúgy nem fogja támogatni mint ahogy a 7-sem. Gondolok itt az érintõképernyõs monitorokra pl: LG1730SF
úgyhogy nincs miért aggódni😊 csak a duma ami nagyon nagy!

Én nem várom úgy mint annó a 7-et, de ha jön béta természetessen azonnal felteszem, veszteni valóm uccse lesz😊

Áve!

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit

hdo
Gyanítom, hogy elolvasták a címet, a mondanivalót meg az alapján alkották, amit a képeken láttak miközben legörgettek a hozzászóláshoz!

tehát azt tudni kell hogy ilyen cikkeknél címet elolvassa jön is a HSZ, cikket elolvasni na ne mááár.
hdo
Nekem 10 colos noti kellene GMA950-nél jobb grafikus chippel, megközelítve az ASUS eeePC 1005HA hosszú üzemidejét de már ez is álom marad ... ezek az érintõképernyõs szirszarok nekem nagyon nem jönnek be! :-/

Asztali gépek mindig is lesznek; egy grafikus, modellezõ vagy zenei producer soha nem fog ilyen vackokat nyomogatni mert a legapróbb ujjlenyomatot sem tûri meg a képernyõ sarkában ...
Én már a jó kis AMD-s APU-s tableteket várom 10"+ colban. Egy 13 colos tablet pl, amin elfutnak a grafikai alkalmazások, és sokáig bírja az akkuja, álom lenne. azonnal lecserélném rá a notimat. Szép álom :'(
hdo
Én is számítottam rá, hogy 50 HSZ-nyi fröcsögés lesz arról, hogy milyen szar a felhasználói felület PC-re (mert máshol már elõfordult) ... persze elolvasni a cikket, és rájönni hogy ez az érintõképernyõs kijelzõvel rendelkezõ eszközök GUI-ja, már luxus.

a cikkhez szólva: tabletekre sztem tökéletes megoldás, ha ez ilyen pattogós, gyors rendszer lesz, akkor hibátlan elképzelés+megvalósítás
jaj de tudtam, hogy jönnek a böfögõk, hogy szar meg fos, de olvasni egyik se tud...

még kell néhány linuxbuzi, meg pár xpfan és indulhat a buli
hdo
nem a cikk címe - cikk elsõ mondata, mindegy is

hdo
Még jó hogy megmondták, meg a cikk címe is írja, hogy ez az érintõképernyõs tabletek felhasználói felülete ugye?

kövezés ide vagy oda.
saját vélemény.

az asztali gépeknek anyi.

laptop, konzol, szépen össze fésüli az ms a telefonnal együtt enyi.

jó lesz ez, böfögni is ugyan azon a platformon fogunk, minden ugyan az lesz minden menni fog mindennel, hozzá csappják a felhõ teknikát, egy gyors nettel szeva... totális irányitás. csak hogy mindenkinek jólegyen

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Apps: fullscreen. Pont azt szeretem a nagy monitoromban, hogy semmi sem fullscreen és egyszerre több ablakot láthatok/kezelhetek egymás mellett. A fele amit elmondott annak így nem sok hasznát látom egy asztali gépnél. Egy touch screenen ahol bemutatja ott igen jól fest valóban. Igazából mikor azt mondták a 95 óta ez valami nagyot fog alakítani, valami másra számítottam, mint arra, hogy át tervezik a designt. Vagy legalábbis olyan újításra ahol egér+billentyûzet használata mellett is azt tudom mondani, hogy igen ez jobb lesz. A win7 elsõre megtetszett xp után, de ez a látottak alapján eddig nem.
fergusonpapa
jáuuu az ikszpéé

www.icewebhu

← ElőzőOldal 2 / 2