538
  • fery02
    Búúú
  • Jamirofan89
    Mert ez a divat manapság.Ez kell a népnek és ezt tartják szemelőtt a kiadók.Összeállt a régi csapat egy része(Stainless) és remélhetőleg a rajongók elképzeléseit és az eredeti Carmageddon játékmenetét tartják szem előtt.Sosem lehet tudni sajnos.Nem gördülnek futószalagon az erőszakos,vérengzős játékok mint egykor,de ne legyen igazam és a C:R egy méltó folytatás legyen.
  • SZilaJMaGGoT
    Honnan veszed, hogy budget lesz?
  • Jamirofan89
    Csak ne budget játék legyen könyörgöm... Mondjuk SoF Payback és Mafia 2 után nem csodálkozom már semmin.
    Mennyi az esélye annak,hogy ismét láthatunk C1 és C2-höz hasonló akciókat a régihez hasonló,ám megújult fizikai motorral,lélegzetelállító grafikával,megunhatatlan soundtrack-el és leszakadó végtago... áh ugyan már!
  • Carmageddon
    Azt mondták, hogy kint lesz a kiállításon a játék, hát kivi leszek rá.
  • kemszi2
    jah tudtam én.habár a tdu2 is éppen minimumon elfut xD
  • pxxl
    szar a géped, nem bírja
  • kemszi2
    ejj-ejj vmiért teljesen random carma 2 közben lefagy gépem
  • pxxl
    na megvan :D
    este nálam szarakodott az alsó link, nem jött be onnan semmmi :/
  • [HUN]FaTaL
    De lejjebb megjeleníti a képet. Elküldjem?:D (Lehet cacheből jön)
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • pxxl
    gratulálok magamnak, hogy letöröltem a bannert véletlenül

még jó hogy melóhelyen is megvan :D
  • Wolfsnack
    kapnánk sexy topikdesignt
  • [HUN]FaTaL
  • Carlos
    Hol vagyunk mi még attól...
  • pxxl

a HG kérdés még bőven odébb van :D
  • artschi
    részemről ok.
  • Wolfsnack
    megválasztunk házigazdának
  • [HUN]FaTaL
    Ja tényleg a glideot el is felejtettem pedig én is úgy játszottam. :)

#158: Hehe ez nagyon király :) Intro is hogy eltűnt a játékokból..
  • gabesz012
    Először is topic +fav. :) Ennek örömére feltettem én is a 2-t (az 1-et pont pár hónapja nyomtam végig dosbox-al). Na, szóval win7 alatt faszán megy, le kell kapni az nglide-ot, (http://www.zeus-software.com/downloads/nglide/d-1.html) aztán a carma2_HW exe-vel indítani és voilá, 3dfx-esen megy. :) Felbontás is állítható elvileg, gondolom gyakorlatilag is, mert nem néz ki hülyén 1680*1050-es felbontás mellet. Így nem kell semmilyen kompatibilitás, semmi trükközés (csak lehet az installer nem megy, így valamilyen rip-elt verziót kell beszerezni, nekem az van).
  • ZTM
    Igazi klasszikus
  • kemszi2
    de :D erre nem is gondoltam kösz :D
  • artschi
  • [HUN]FaTaL
    Carmageddon 2 640x480at használ, a kompatibilitás fülön be lehet ilyen felbontást pipálni. Úgy nem lesz jó?
  • pxxl
    banner?

• dronkZero
    Szerintem semennyivel. Hiába küldetések, technikailag annyival több a 2, hogy nagyon gagyisztikusnak tűnik mellette az első rész. A 3D-s emberek leszakadó testrészekkel (vs érintéstől vérfelhővé robbanó 2D-s spriteok), illetve a törésmodell (darabokra eső karosszéria vs sima deformálódás) szerintem sokkal, összehasonlíthatatlanul élvezetesebbé teszi a gyilkolászást.

Az olyan jelenetekre gondolok, hogy pl egy pördülés közben elszáll egy darab lökhárító és eltrafál két járókelőt, vagy amikor tolatás közben kinyitom az ajtót és azzal darálok be egy-két gyalogost... Felejthetetlen szituk. :)
  • Carlos
    Én a pimp autót szerettem, már nem emléxem a nevére.
    Itt a 10ik, vagy 2 sor utolsó oszlop:
  • NoZoli
    De a dömper 8.800.000 credit! Nekem soha nem volt türelmem összegyüjteni annyi lóvét. Amúgy meg, az utolsó szint második pályáját kivéve, mindegyik vihető az alap autóval.
  • kemszi2
    kb 15 másodperc plusz időt jelent(3 kattintás ) :D és 800*600-ban már szinte az egész képernyőn használhatod az egeret és elész minden menüt.
    Ne mond hogy a dömper nem ér annyit xD azzal lehetett zúzni :D
  • bardocz
    Na neee, ennyit azért nem ér egy autó sem:DD
  • kemszi2
    át kell állítani az asztal felbontását a lehető legkisebbre
  • bardocz
    Nem is azt mondom:D
    Hanem amikor vége a versenynek ott vannak a legyőzött ellenfelek, meg hogy mennyibe kerül a kocsijuk. Már rég van elég creditem megvenni jópárat, csakhát nem tudok rámenni sem arra, hogy buy:D Pedig már egyszer megvehettem volna az 1-ből a csajszi kocsiját, az középmotoros, nem sérülne annyira a motor frontálisan ütközésnél. Ha mástól nem, akkor a placebótól jobban bírná:D
  • [HUN]FaTaL
    Még nem próbáltam win7en :D

Amúgy az elején 1db kocsid van szóval nincs mit választani.
  • bardocz
    Nekem most fut ugyan, de a verseny után nem tudok váltogatni a kocsik között, és nem tudok új autót venni, csak ok-ra nyomni:D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem a 2 jobb volt. :)

Főleg hogy van hozzá egy csomó letölthető verda. Vagyis pár éve még volt, nem tudom még fellelhetőek e. :D
  • bardocz
    Mennyivel jobb ez, mint a 2:S A küldetések nagyon nem kellenének bele szerintem.
  • Carlos
    Hidd el, több tapasztalatom van ebben, mint neked, és most tévedsz.

#141: Zsír kis kép! :)
  • Wolfsnack
    /off
  • Wolfsnack
    pár év és az lesz hidd el
    amúgy ráraksz gyalogosokat és indulhat akár Budapesten a Carma
  • Bronx South
    súlyos eset vagy xD facepalm