Carmageddon Reincarnation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
As part of your available rewards please find below a link to download your copy of the Carmageddon Max Pack from GOG.com"
fakkje :)
mar csak a mobil game meg a reincarnation hianyzik :)
Regards,
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Jó sokat késnek vele már. :/
-MAC
-LINUX
-SPLIT-SCREEN PC
-CO-OP
Regards,
Regards,
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"All the backers of the OTHER $25 Reward tier will get this FREE voucher too."
Tehát a VIP-s 25-ös mellé azt is biztosan megkapod. Ez mondjuk fordítva is így kéne legyen szerintem de abban nem vagyok biztos.
Regards,
szerk.: I'M AGOG verzió megvéve :)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Én már csak azon filózok hogy mekkora összeggel szálljak be.
Regards,
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Regards,
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nyáron jön, 24 óráig elvileg ingyenes lesz megjelenés után
Regards,
Jutalmakkal tisztában voltam, csak ez volt fura, hogy választhatok akár adott adakozáshoz magasabb szintû jutalmat is?
Értelmét nem nagyon látom, meg ha lehet is egyáltalán, akkor se csinálnék ilyet, túl lelkiismeretes vagyok én ahhoz. :)
Néztem, hogy a legközelebbi 100$nál mik a jutalmak, csak nekem nem kell a kártyajáték, meg a plusz példányok se, mivel nincsen nagyon kiknek odaadnom ismerõsök körében.
Egyébként akinek kell a játék most megkapja 15$-ért a Steam-eset (ha nem készül el, akkor a pénzt kapja vissza, tehát no para). 16$-ért pedig másolásvédelem nélkülit. Tehát most csapjon le rá mindenki, ne megjelenés után 40€-ért:)
[merlinw.org]
Ugyanis látszatra én választhatom az adomány mellé a jutalmat is.
Mindegy, maradtam a normális 75 $, mellé a 75 $-os jutalom-nál.
Valaki fel tud ezzel kapcsolatban világosítani?
Innen
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Regards,
Regards,
Gyakorlatilag megvan. :) Már azon lehet elmélkedni, vajon mennyi lesz a plusz. Mert azokat újabb extra tartalmakra fogják költeni.