Carmageddon Reincarnation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát vagy valahogy, de énnekem meg megcsilant a szemem, hogy már megjelent, és olyan mint pc-n, köpni-nyelni nem tudtam elõször, erre rányomtam a linkre. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bardocz
Tényleg, bocsi :DD
Odaírhattam volna, hogy az elsõ rész.
DarkSector
Oks de a mondatban semmi jelzés nem volt, hogy mirõl van szó...vagyis ha valaki olvassa mint én azt hiszik, hogy kijött a Reicarnation android-ra...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bardocz
Látványban sem érzek nem különbséget, igaz a telefonomon elég apró minden :D Amúgy persze, tudom, hogy ez a majd megjelenõ játék topikja, de akik ezt várják, azok valószínû ennek is örülnek, ha tudják használni.
DarkSector
Ja bocs én látványra cloztam, azt hittem te is arra gondolsz, ráadásul ez nem a topik játéka hanem az elsõ rész...itt a topik az újról szól a Nextgen-re is megjelenõ Reicarnation-ról. :)

bardocz
Rég játszottam vele, a játékmenetben mi változott, amit 1 futam után észre kéne vennem?
DarkSector
"Olyan, mint PC-n, istenkirály!"

Hozzak szemüveget?

Nekem nincsen androidom sajna.
skinnyman
Volt kulon fizetos mar tegnap is de meg kint van az ingyenes
Tenyleg baromi jo amugy.

Regards,

Mára már fizetõs lett.
bardocz
Androidra ingyen szedhetõ ma!
Olyan, mint PC-n, istenkirály!
xblades
Jól van na bevallom a csaj elvonta a figyelmem :)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

fery02
Jaja, minden valószínûséggel. Viszont elég überül néz ki az az újra dizájnolt verzió! :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Mármint ennek:

Szerintem az nem új kocsi, hanem ennek:

az újradizájnolt változata.

DarkSector

Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ProGabe
Nincs semmi infó a megjelenésrõl. Majd egyszer.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Erre kíváncsi lennék én is.
vk90
Mikorra várható a megjelenés?

Capcom is the best!

[HUN]FaTaL
Fasza lesz <#taps>

http://goo.gl/gd6Zi5

Fasza lesz.
Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

xblades
Hehe kedvenc kocsim:

Lesznek csajok is:)

És jó új kocsik:

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Pontosan.
http://www.sg.hu/cikkek/95073/februari_ajanlo

skinnyman
Ezt a baromsagot hol irtak?

Regards,

Az utolsó megjelenés a Carmageddon: Reincarnationt érinti. Bár pontos napot még nem tudni, de az biztos, hogy ebben a hónapban tér vissza a széria. A Rage grafikus motorjával megtámogatott epizód látványosnak tûnik és remélhetõleg a brutalitásból sem vesznek vissza a fejlesztõk.

ezt rendesen benéztétek.
skinnyman
http://www.gophoto.it/view.php?i=http://www.carmageddon.com/sites/default/files/news/nobby-xmas/big-city.jpg#.UNLIIORF0rg

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://www.carmageddon.com/sites/default/files/news/nobby-xmas/coastal-jump.jpg#.UNLIFeRF0rg
MerlinW
És tényleg. Érdekes:)

[merlinw.org]

skinnyman
Nem csak a profil id-t kerik, steam id-t, itt irnak rola, egyebkent elvileg az sem gaz ha nem azt adtad meg, ha gond lesz kapcsolatba lepnek veled.

Regards,

fery02
Most már késõ, de majd meglátjuk mi is fog pontosan történni februárban. :)

MerlinW
Szerintem ott csak a profile id-t kérik, hogy el tudják küldeni a játékot. Azt pedig te állítod be a steam-ben, valamint megjelenik a közösség címsorában.

[merlinw.org]

fery02
Közben találtam egy megbízhatónak tûnõ Steam ID kitudakoló oldalt.
Hátha másnak is hasznos lesz itt topikon belül (vagy bárhol máshol).

fery02
Köszönöm szépen! :)

skinnyman
Credit: ahogy a neved meg fog jelenni a jatek Credits reszeben (ahogy igertek)
Steam ID: tenyleg az kell hozza, mashogy sztem nem nagyon megy...

Regards,

fery02
Na, küldték az e-mail-t a jutalommal kapcsolatos információkért (kiszállítási cím, egyébb adatok).
Kettõ mezõn viszont fenn akadtam:

"Name for Credit" - Na ide mit írjak? :)
"Steam ID" - Ennek az ID-nek a megnézéséhez tényleg szükség van egy online játékon belüli ügyködéshez? Más úton nem megy ez? Mondjuk szépen Windows-ban kliensen belül valahol?

skinnyman
Ez igy mar nem lenne rossz :)

Regards,

skinnyman
Szerintem errol van szo, mert valamelyikkel sikerult megnagyobbra csinalni a keretet es mostmar a kep egy belyegmeretu valami, de visszacsinalni nem tudom, pedig az osszes gombot vegigprobaltam :D

Regards,

ProGabe
"a kozepen van csak a jatek es egy jo nagy fekete keret van korulette"

óóóóó, mármint nyomogasd az Ó-t, az Ü-vel tudod csökkenteni. Már ha errõl van szó.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

3dfx-es dosbox-al szerintem nem ronda.
skinnyman
Ebben a max packban a felbontassal lehet valami kezdeni szerintetek? Illetve a felbontas meg kb elmenne de amikor a jatek elindul akkor a kepernyonek a kozepen van csak a jatek es egy jo nagy fekete keret van korulette, ezzel nem lehet valamit csinalni?

Regards,

Szia! A zuzasban benne lennek en is. :) Mondjuk, ma este? Valaki meg?

Nincs valami nagy aktivitás annak ellenére, hogy kijött a max pack. Pedig látom van benne multi is, igaz még nem tudtam kipróbálni, de kéne szervezni valamikor egy zúzást. :) Nem is tudom hányan lehet nyomni; 6? mint a rendes versenyeken?

pxxl
The Carmageddon Max Pack was a compilation pack, bundling Carmageddon and Carmageddon Splat Pack together in new packaging.

2mp google

All hail the double x!

Krisztiam
mi az a Max Pack?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ProGabe
Kellemes meglepetés volt nekem is a mai levél. Jön is lefele a Max Pack!

bardocz
Az fasza, köszi.
skinnyman
Igen, regisztralni kell es megveszed, aztan kesobb ha belepsz barmikor le tudod szedni. Amugy lenyegeben egy install filet szedsz le az oldalukrol kozvetlenul, ami elvileg drm mentes, barhova telepitheto

Regards,