Carmageddon Reincarnation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be is szereztem jól.
Viszont az tény, hogy könnyû megölni az ellenfeleket. Egy lehelletnyivel lehetne nehezebb dolgunk is. Tényleg csak egy picivel.
A javítást nem úgy értem. :)
Egyrészt legyen drágább a javítási költség. Ezáltal kevesebszer tudnál javítani. Spórolni kéne kicsit.
Másrészt mikor én javítok akkor az ellenségek is javuljanak x%-ot. Kevesebbet mint én. Ezáltal megölhetõk maradnak. :)
Persze nagyon minimális nehezítés kéne csak, hogy a mostani móka megmaradjon, mert azért imádok belerongyolni az aknamezõkbe én is.
A megoldás az lenne, hogy lenne 3 fokozat. Könnyû, Normal és Hard. Majd ezen felül lehetne még egy fokozat. Valami ultimate vagy vicces szint. Ahol vért izzadnál és kegyetlen módon tudnál meghalni. Persze ne megcsinálhatatlan legyen. Viszont aki pro és szereti a kihívást. Õ megtalálná a szórakozását ezen a szinten. Így mindenki boldog lenne szerintem. :)
Mondjuk viszonylag konnyen/gyorsan vegig lehetett jatszani, fullra tuningolni a kocsit csak penz kerdese (amit boven ad is a jatek), ha meg van tuningod, egy durvabb kocsival mar kb barmit konnyen szet lehet rombolni. Carma 2-ben emlekszem joval tobb szopas volt az upgrade-ekkel, alapbol sokkal tobb upgrade volt, es ha volt is penzed hozza, csak akkor tudtal upgrade-elni, ha szereztel hozza slot-ot, amiket baromi nehez volt megszerezni sokszor. Remelhetoleg majd a 2. reszt is kiadjak mobilra :)
Mondjuk azt en azert nem kivanom, hogy az ellenseg is javithasson, mert ugy kb soha nem lenne vege egy palyanak, max ha annyival jobb kocsid van, hogy egy utkozessel is ki tudod szedni, de suppressor nelkul altalaban azert messze nem ez a helyzet :)
Regards,
Pár mondat a mobilos Carmageddon-ról.
Én egy Sony Xperia U telefont nyúzok. 2 hete sikerült megvásárolni az Android-os Carmageddon-t. Nem találok rá szavakat. Komolyan! Egy az egybe pc. Minden ugyan az. Nekem ez a játék elég sokat jelent. Annó napközibõl lógtam el csak azért, hogy nyomjam a Carmageddon-t. Ez kb 2000 körül volt. Kis pöcs 13 éves voltam és nyúztam éjjel nappal a játékot. Persze nem tudtam mi micsoda. Nem tudtam még angolul sem ( most se tudok mondjuk ), de nyomtam. Élvezet és a vicc. Ezt gyermekorban is érzi már az ember. És nekem hatalmas élvezet volt a játék és óriás szórakozás. :) A mai napig nem tudtam meguni. Hihetetlen, hogy egy 94-es játék és 2014-ben is képes vagyok 3-4 órát ülni elõtte. ( meg többet is ) A tököm tudja milyen krájziszra meg ránézni se voltam hajlandó. De visszakanyarodva a mobilos játékra. Nekem ezeket az élményeket adja vissza teljesen és ezt jelenti az, hogy tökéletes pc verzió.
Persze van egy két eltérés, de ezek gond nélkül elnézhetõk. Pl.: Nincsen a véres kéz a menüben. Nincsen belsõnézet a kocsikban. Illetve nem lehet körbeforgatni a kocsit úgy mint a billentyûzettel.
Viszont a sok jódolog bennevan. Pl.: Bevezetõ videó. Átvezetõ videók. Összes kocsi és pálya. Replay mód. A jármû fejlesztése. Személyre szabható UI. 3 játékmód. ( körverseny, zúzz le mindenkit, öld meg az összes lakost ) A 4. - 5.-ik pályától megtalálható az ai rendõr. ( pillanatok alatt szétaláz :D ) A hangok ugyan azok. A kocsit ugyan olyan nehéz irányítani. ( ez az egyik kedvencem. Nem olyan fos az irányítás mint az NFS új részeiben. Itt tudni kell irányítani ) És a többi és a többi. Zseniális!
Aki teheti és rendelkezik megfelelõ telóval. Vegye meg mert tényleg nagyon jó. A játék a dupláját is megérné simán. Amúgy van neki egy free verzió. Letöltöd. Megnézed hogyan fut. És, ha minden oke akkor megvásárlod. Én ajánlom mindenkinek!
Van gondom mondjuk a játékkal. Az egyik az, hogy butácska az AI egy picit, de 94-es játék lévén uram bocsá. A másik, hogy nem tudok meghalni. Ez nagyon nagy gondom. :) Pedig volt már olyan, hogy minden fekete volt a kocsin, de úgy sem. A Carmageddon 2-ben ezt javították és ott már kettészakadt a kocsi. Remélem a Reincarnation-ben már jobban kell vigyázni a kocsira. Mondjuk, ha minden tönkremegy akkor kampeca. Meg lehetne sokkal drágább a javítás is. Meg mikor én javítok akkor javulhatna az ellenség is. :) Ennyi az össz gondom. Ennek ellenére hibátlan a játék és imádom.
Amint lesz fölös 40-50 €-óm támogatom majd az új részt, mert ahogy nézem nagyon jó lesz ez is. És követik a Blizzard receptet. Ami jó azt nem piszkáljuk. ( értem ezalatt az SC-bõl SC2-be történt átírást ) Szurkolok az új résznek! Annak pedig nagyon örülök, hogy lesz fizika az új részben. És remélem azt is, hogy a mókás dolgok megmaradnak a Reincarnation-ben. Gondolok itt a pinball mode, instant heandbreak, stb stb. A pinball mode nekem 30 perc sirvaröhögés szokott lenni. :D
Staradder: A kocsi nem új. Az a koponyás kocsi a Cleaver és a csaj a kutyával a sofõrje. Val Hella-nak hívják. Remélem a Stiffshifter-t sem hadják ki belõle. ( a hullaszállítós kocsi. :DD ) Egyik nagykedvenc a sok közül.
Vagyis az elüthetõ lények mik lesznek?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Regards,
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
http://www.kickstarter.com/projects/stainlessgames/carmageddon-reincarnation/posts/234237
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Regards,
Amúgy nem tudom, tényleg epizodikus lesz?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
1. Nglide 1.01
http://www.zeus-software.com/downloads/nglide
2. Carma 2 hires mod v3.0b
http://www.carmajunkies.com/downloads/index.php?act=view&id=8 59
3. Carma2 better engine sounds
http://www.carmajunkies.com/downloads/index.php?act=view&id=3 70
Ezzel akár full hdban is lehet játszani az eredeti Carmageddon második részét. Win7 x64 is támogatott (néha azért kilépeget sajnos). Némileg tupírozott grafikával, hangokkal.
Képek:
http://cloud.steampowered.com/ugc/902129724448979192/5897259F94A0 AA3209B993B209FAE39CAC6F0136/
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/902129724450544552/56F82FF929 0D807BCE0079C68DC1EC90A2BCE691/
Plusz a fentebbi oldalon egy rakás egyéb autó/pálya/mod elérhetõ, akit érdekel.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Regards,
Regards,