538
-
dieselG #458 Senki se akkora hardcore arc egy-két emberen és rajtam kívül, aki játszik a bétával? Nem tudjátok, mit hagytok ki... :) Nagyon addiktív... -
dieselG #457 Minek? Ha grafikát akarsz, ott a Far Cry.. :D -
#456 Az első inkább az optimalizáció lenne, a grafikával én ki vagyok békülve, ez a játék amúgy sem a realitásokról szolt -
#455 grafikán javítanak még vajon? -
#454 Alphahoz képest nagyot fejlődött -
Lack #453 Nem mondod. Azért kíváncsi leszek, mennyit javítanak rajta a kiadásig. -
#452 "beta" -
Lack #451 Eléggé optimalizálatlan, 8 GB RAM mellett is beszólt, hogy kevés a memória a számítógépben és nem is azért, akadozik, mert kevés a proci vagy a vga, hanem mert folyamatosan kerregteti a vinyót (ki van kapcsolva a virtuális memória). Jó a játék, csak az egész nem indokolna ekkora gépigényt. Remélem még javítanak rajta. -
dieselG #450 Gyerekek, egy óra játék után azt mondhatom, hogy egy HATALMAS játék lett annak ellenére, hogy béta állapotban leledzik! Az alfa verzióhoz képest milliószor jobban játszható, átjön rendesen a Carmageddon feeling az 1990-es évekből! Szerintem nagyon megérte a 25€-t! Laptoppal játszom, Radeon R7 M260 alatt a legfrissebb driverrel, 1280*800 felbontással, mediumban elég jól játszható úgy, hogy nagyobb területeken több autóval együtt csak minimálisan röccen be, de low-közeli beállítással se csúnya a Carmageddon: Reincarnation. De nem is a grafika a lényeg a játékban, hanem a hangulat. Na de megyek is, és tolom tovább... :D
Utoljára szerkesztette: dieselG, 2015.02.14. 23:29:22 -
dieselG #449 Mobilnetem van itt külföldön... 200-900 KB/s között ugrál, 10,6 gigás adatnál kicsit eltart. :) -
#448 -
#447 na milyen a játék? kipróbáltad már? -
#446 Igen a tdr 2000 az egy fosh lett sajnos -
dieselG #445 Tyű, azok óriási kincsek... ma is néha előveszem az első részét. :) Megvolt a Carpocalypse Now eredetiben, azt is bírtam nagyon.
Azóta semmilyen játék se tud olyan addiktív lenni számomra, mint ez a két rész. A hangulatukat össze se lehet hasonlítani semmivel, remélem, a negyedik részben maradéktalanul visszahozza az eredeti csapat a fosch harmadik rész után, ami tévút volt, idegen készítőkkel... -
#444 én a Carmageddon Max Pack-et vettem meg, a Splat Pack még nekem mindig nagyon jó játék hiába 97-es -
#443 akkor majd véleményt, hogy megérte-e köszi :) -
dieselG #442 Most fizettem ki a 25€-t érte... töltöm Steamról... -
#441 jah akkor felejtős, ha fizetni kell érte pff -
dieselG #440 Helyi idő szerint ma 13 órától lehet letölteni! :)
Azért elég gáz, hogy fizetni kell érte...
http://store.steampowered.com/app/249380/ -
#439 mikor kezdődik a béta? -
RED BULL F #438 Gondolom majd letölteni a játékot február 14.-én (?) -
#437 publikus béta lesz feb 14-én? hogy lehet bétázni? mit kell csinálni hozzá? -
#436 -
#435 Legutoljara mar jopar honapja probaltam, de jatszhatonak vegulis mar akkor is az volt valamennyire, csak erosen felkesz volt meg, igy inkabb adtam neki egy nagyobb szunetet. En bizakodo vagyok, folyamatosan fejlesztik, es ennyi varakozas utan szerintem tuti ki fog jonni elobb-utobb, felaron gondolom eleg jo vetel plane hogy a carma 1-2-t is adjak hozza.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.31. 19:04:50 -
#434 Milyen állapotban van a játék, játszható valamennyire? Akciósan az összes korábbi Carmageddonnal együtt most 50% kedvezmény van rajta. Biztosan befejezik a fejlesztést? Mert videók alapján jónak tűnik :) -
MitsuMishi #433 Pre-Alpha? Még mindig itt tartanak? :/ Akkor nem lesz ebből játék egy jó ideig még :( -
#432 Nem béta, de nem is alpha, hanem pre-alpha állapotban van, de nekem már megérte a nosztalgia-faktor miatt. Én élvezem na! :D -
#431 Én is úgy vagyok vele hogy az élményért már most is érdemes megvenni ha meg jó az akció pláne. Mert folyamatosan fejlesztik és azokat is megkapod ahogy kiadják. -
#430 Mivel meg megjelenes elott all a jatek, igy nem az 1-1 hotfix kategoria amik egy frissitesbe benne szoktak lenni, szerintem gozerovel nyomjak a fejlesztest a megjelensig, es valszeg utana is meg egy ideig. Ugy olvastam carma 1-2-t is adnak ajandekba (en kickstartereskent megkaptam oket alapbol), szoval ha emelle meg le is van arazva, az gondolom elegge megeri barkinek aki szereti a carma-t :)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.09. 11:41:04 -
T800 #429 Sziasztok srácok! Mit szóltok a játék mostani állapotához? 40%-os akció van a steamen. Megérné a befektetést? + a multiról updatekről mi hír? Foglalkoznak azért a játékkal? Vagy csak hébe hóba 1-1 hotfix? -
#428 Most hogy már végig jártam a 4 területet ami van, több útvonal pályán. Egész gazdagra, változatosra és egyedire sikeredtek akárcsak az elődeiben. Ez tetszett, volt mit felfedezni, valóban sikerült számomra elégé különlegessé tenniük.
Az ellenfelek még mindig bosszantóan erős védelemmel felszereltek, hiába megyek nekik alig vagy néha egyáltalán nem sebződnek (remélem ez később javítják) és az állapot szintjük visszajelzése is hiányzik.
De ezt néha egy Binball mód helyre teszi :) hogy azon néha miket nevetek ahogy a kocsim megállíthatatlanul pattogva semmisül meg. -
#427 Ezeket inkabb a fejlesztoknek mondd sztem, nekik kell kuldeni a bug reportot :)
Rendor Carma 1-ben is az egyik legerosebb volt :) -
#426 Mostani kedvenc bug-jaim:
- menet közben, tiszta pályán, ellenfél nélkül totálkára robbanok
- gravitációs anomália a pálya egy pontján
vicces ahogy minden arrafelé repül, csúszik, gurul
- szellem gyalogosok, állatok
bosszantó egy olyan pályán ahol kevés a zöld hordó
- utolsó legyalult ellenfél (ráadásul Gotcha!) a szemem láttára manifesztálodik vissza 100%-ra
újra szedhetem szét az alap kis kezdő kocsival
A kocsik már texturában teljesek, de a MI sík hülye, a nyíl egyenes vonalt ismeri ha az ellenfelet neked kell vezetni, nem számít se szakadék se akadály. Ezen a szinten ez még tök mulatságos kihasználni :)
Viszont a közepes rendőr is már elég brutál, többször küld a roncs temetőbe mint az ellenfeleim :) -
#425 Ja és az én 3-4 éves gépen szépen fút, szóval nem kell erőgép alá. -
#424 Jelen formájában is elégé sikerült belefeledkezni a játékba már az elején. A mostani patch után meg már nem látok hiányos texturát vagy %-os készenlét jelölést.
Tetszik a modernizálás de a régi játékmenettel, jó hogy sikerült a 2. részre ráépíteni az első részből és a Tdr-ből is a jobb dolgokat.
De kihagyták belőle a rajzfilmszerű zombis marhaságokat.
Eddig tetszenek az újítások bár még valóban nagyon alfa szinten van.
Hiányzik belőle hogy lássam a többi autó hány %-os és a sofőr és kocsi tulajdonságainak szintezése ( utóbbit lehet még én nem találtam meg) mert néha elég erősek az ellenfelek. Lehet ez az alfa állapot hibája hogy ha belemegyek én sérülők ő meg nem.
Ja és a rendőrök visszahozása is jó kis plusz élvezet, nem túl erőltetett de piszok brutálisak :)
-
#423 carma 2 nekem jobban bejött :D denem volt rossz az a rdr vagymi, -
#422 Tenyleg nemtom mire gondolsz. Ingyen odaadtak egy amugy fizetos jo kis retro cuccukat, ami abszolut nem volt beigerve, raadasul meg megjelenes elott. Senki nem mondta, hogy olyan marhanagy dolog, de kedves kis gesztus, ahogy eredetileg mondtam :) -
#421 persze, rengeteget toltam én is.
csak vicces kicsit, hogy odaadják ingyen idő előtt, mert fúdejóak, csak h jelezzék, hogy itt vagyunk ám... :)
vagy nekem van nagyon péntek nemtom :D -
#420 Ezzel nem tudom mit akartal mondani. Sokkal jobb, mint a mai jatekok nagy resze. -
#419 kaptál egy 17 éves játékot ajándékba :) fufufu