Carmageddon Reincarnation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.31. 19:04:50
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.09. 11:41:04
Regards,
Az ellenfelek még mindig bosszantóan erős védelemmel felszereltek, hiába megyek nekik alig vagy néha egyáltalán nem sebződnek (remélem ez később javítják) és az állapot szintjük visszajelzése is hiányzik.
De ezt néha egy Binball mód helyre teszi :) hogy azon néha miket nevetek ahogy a kocsim megállíthatatlanul pattogva semmisül meg.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Rendor Carma 1-ben is az egyik legerosebb volt :)
Regards,
- menet közben, tiszta pályán, ellenfél nélkül totálkára robbanok
- gravitációs anomália a pálya egy pontján
vicces ahogy minden arrafelé repül, csúszik, gurul
- szellem gyalogosok, állatok
bosszantó egy olyan pályán ahol kevés a zöld hordó
- utolsó legyalult ellenfél (ráadásul Gotcha!) a szemem láttára manifesztálodik vissza 100%-ra
újra szedhetem szét az alap kis kezdő kocsival
A kocsik már texturában teljesek, de a MI sík hülye, a nyíl egyenes vonalt ismeri ha az ellenfelet neked kell vezetni, nem számít se szakadék se akadály. Ezen a szinten ez még tök mulatságos kihasználni :)
Viszont a közepes rendőr is már elég brutál, többször küld a roncs temetőbe mint az ellenfeleim :)
Tetszik a modernizálás de a régi játékmenettel, jó hogy sikerült a 2. részre ráépíteni az elsõ részbõl és a Tdr-bõl is a jobb dolgokat.
De kihagyták belõle a rajzfilmszerû zombis marhaságokat.
Eddig tetszenek az újítások bár még valóban nagyon alfa szinten van.
Hiányzik belõle hogy lássam a többi autó hány %-os és a sofõr és kocsi tulajdonságainak szintezése ( utóbbit lehet még én nem találtam meg) mert néha elég erõsek az ellenfelek. Lehet ez az alfa állapot hibája hogy ha belemegyek én sérülõk õ meg nem.
Ja és a rendõrök visszahozása is jó kis plusz élvezet, nem túl erõltetett de piszok brutálisak :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Regards,
csak vicces kicsit, hogy odaadják ingyen idõ elõtt, mert fúdejóak, csak h jelezzék, hogy itt vagyunk ám... :)
vagy nekem van nagyon péntek nemtom :D
All hail the double x!
Regards,
Regards,
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
Amirõl nem nagyon esett szó, vagy én legalábbis nem futottam bele. Csak a régi kocsik, pályák lesznek felturbózva mostani szintre, vagy azért lesz új környezet, meg ellenfelek?
All hail the double x!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A sérülésmodell meg nem baj, ha kicsit izmosabb, a régi részekkel is erõsen baj volt, hogy maxra fejlesztve a kocsit kis túlzással a rajt után pár koccanással ki lehetett nyírni az egész mezõnyt. Meg ilyenek, hogy a gép száll belém 200-zal, és õ robban fel...
Egyébként Max mikor változott át Terminátor2vé?
No mindegy, eddig elég szkeptikus voltam, de már bizakodom :)))
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Regards,
Ráadásul volt olyan videó amiben úgy tünt mintha ebbe is beleeröltették volna az otromba cellshaded grafikát amit úgy hiányzik mint mókusnak az erdõtûz, gyakorlatilag egy hangulatromboló fos a legtöbb játékban, remélem itt csak rosszul láttam...
Mindenesetre ez így ebben a formában édeskevés...
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
Regards,