538
-
#498 Na még a végén megér egy újabb próbát.
szerk:
Találtam 1 hosszabb videt:
szerk2:
ééés 1 még hosszabbat:
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.02. 19:31:01 -
RED BULL F #497 Nálam megjelenéskor játszhatatlan volt. 2 update után, néhány beállítást megengedve magamnak stabil 25-30 FPS-t hoz. Szóval már-már játszható, de még mindig nem az igazi, számomra legalábbis -
#496 STEAM:
Carmageddon: Reincarnation
HALLOWEENI AKCIÓ! Az ajánlat vége: 03:27:12
-40% 14,99€ -
#495 hy,
Update után milyen? És a grafon kívül? :O) -
#494 Valamiert leszedtek, itt van:
Trucker: meg nem probaltam, de elvileg azon tul h joval jobban optimalizalt lett, joval szebbnek is kene lennie a jateknak, a videon is ez latszik... -
RED BULL F #493 Ha nem tiltod neki a felhőbe való mentést akkor megmarad. -
Trucker01 #492 Tudja valaki, hogyha én törlöm a steam-ből a játékot és utána újra felrakom a mentett játékállások megmaradnak-e? (tehát nem kell külön kimenteni őket? ha ki kell akkor hol találom a mentéseket?)
Tapasztalt valaki olyat, hogy a patch után (Post Launch Update #2) mintha rosszabb lett volna a grafika? (pl recésebb élek) -
#491 -
#490 Na ez legalább jó hír a gyengébb géppel rendelkezőknek, mint én :) -
Mike333 #489 A legutóbbi optimalizáló patch után durván megjavult a játék sebessége. Olyan 2-3x jobban megy mint eddig, ha nem többel :O Minden maxon van és a City B map simán megy 40 fps-el. A többin 60-70 közt szalad :) A betöltési idők is megfeleződtek. Szóval most már lehet vele normálisan játszani!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I5 4460, 2x4 Gb ram, Gigabyte Gtx 970 Wf3 OC, HDD-ről futtatva.
-
#488 Van mit optimalizalni rajta, azt meg kell hagyni, nalam is alaposan le kell venni a grafikai beallitasokat, hogy jol menjen. Ugyanakkor amikor le vannak veve a dolgok, akkor is fullos dinamikus arnyekok, fenyek, toresek vannak, az az erzesem, hogy sok eleg eroforrasorlo grafikai/egyeb effekt alapbol be van kapcsolva. Kivancsi vagyok maxon pl hogy nezne ki. De remelem ezen csiszolnak meg.
Na de ezen tullendulve: amikor viszont beallitja az ember ugy, hogy jol fusson, akkor szerintem baromi poen a jatek, egy az egyben visszahozza a regi reszek hangulatat, es sok meg agyamentebb dolog van benne :) Mar rendesen benne vagyok a jatekban, a legtobb kocsi megvan, en baromi jol szorakozok vele :) -
#487 Hidd el jobb is. -
#486 Nekem meg else indul :D -
#485 Kíváncsiságból kipróbáltam a fullost is. Előre leszögezném hogy gyakorlatilag az első 2 részen nőttem fel, ergo imádtam..
De ez b*szki szörnyű lett. Ha valaki látta az utolsó bétát, az mindent látott. Semmi nem változott. A látványvilág ugyanaz a 12 évvel ezelőtti, a gépigény jóval durvább mint pl a GTA V esetén (azért példázok ezzel mert gondolom sokan próbálták) nálam 40 fps körül megy, és nem ritka hogy akár 3-4 ,másodpercekre kimerevedik a kép és megáll a játék. Viszonyításképp a GTa 60-100 fps között megy ultrán.
Az autók irányíthatósága kritikán aluli, és az egészen látszik hogy egy amatőr összecsapott szemét. Ezt készítették ennyi ideig? Menjenek a francba. Uninstall.
Kb olyan érzésem van mint a flatout 3 esetében anno..
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.21. 20:37:50 -
#484 -
#483 nem biztos
és mondom még egyszer, ezek 1cd-s játékok.. -
#482 Szerintem ezek placeholderek.. -
sirdond #481 persze, véleményt azt szabad. -
#480 Így van. De azért attól még véleményt lehet formálni nemde? -
sirdond #479 még szerencse,hogy nem kötelező megvenni... -
#478 Akkor viszont óriási grat a fejlesztőknek...
Mint említettem nem kell crysis szintű látványvilág de azért ez 2015-ben nagyon gáz. a Budget orosz 1cd-s autós játékok (Cluth, Sledgehammer) jobban néztek ki ezelőtt 6-7 éve.. -
#477 pedig esélyes, hogy olyan. ha a videót is megnézed, látni, hogy ott is elég kis felbontásúak -
#476 Az még hagyján, de ilyen lowres textúrákat kb 10-12 éve nem láttam játékban.. -
#475 Nem probaltam, de amit videoban lattam, az alapjan nem tunik szuper realisnak a grafika, kicsit szerintem direkt rajzfilmesre van veve. -
#474 ok, értem én hogy nem crysis 3, de a beta tényleg ilyen iszonyat ronda maxon vagy nálam van a hiba? (ha az utóbbi, akkor viszont mi..)
-
RED BULL F #473 Akinek esetleg fel van telepítve, meg tudná mondani pontosan mennyit javult az optimalizáció? Jókat olvasok róla, elvileg most már tűrhetőek a töltési idők és magasabb az FPS szám is, de ennyiért még nem mertem újra feltelepíteni. -
sirdond #472 lol
amúgy itt a mai update tartalma:
http://www.carmageddon.com/news/final-update -
#471 Ezek orultek :D
-
#470 Eltoltak a megjelenest majus 21-re.
En azert szamitottam ra valahol. :) -
#469 Az optimalizáláson remélem tudnak javítani mert ebben a formában elég necces az én pehenom II x4 955, gtx 660, 8 gb ramommal eléggé belaggol néha, nameg ugye a betöltési idő.. a játék amúgy khirály -
#468 1 kis cicoma és adni fogja :D -
Csiguszka84 #467 multiba nagyon jó :D -
sirdond #466 azért még van mit javítani 1 hónap alatt, de amúgy maga a játék elég jó lett szerintem. -
silverchain #465 Supressor-t ide nekem, de izibe :) -
#464 -
#463 Köszi az infot, meg is vettem :) -
dolfy #462 Akció a Steam-en 12,49 Euro tessék szedni!!! -
#461 Az előző akcióban elfelejtettem megvenni, teljes áron meg nem akarom, úgyhogy még várok egy kicsit :D -
dieselG #460 A poén az, hogy a pre-alfának szinte semmi köze nincs már a bétához! :) Amúgy most töltődik le az első patch Steamen, 313 Mb. -
#459 En prealfaval nyomtam utoljara, most inkabb ugy vagyok vele h megvarnam mar a teljeset, mert nem akarom leloni magamnak az osszes poent, legyenek meglepetesek. :)