538
-
#138 Egy navigációs program nem egyenlő egy szimulációval. -
#137 Hogy te milyen ostoba vagy. -
Wolfsnack #136 indok? -
Jajj de ostoba vagy! -
Wolfsnack #134 most az kurva nagy élvezet hogy virtuálisan egy Enzoban feszíthetsz, már bocs -
Wolfsnack #133 mert? -
Wolfsnack #132 tessék, IGO 3D
-
#131 Látom jó az értelmezőképességed. -
Wolfsnack #130 van egy 20 éves átlagos kocsim, én többre nem vágyom
ha te sportautó tulaj akarsz lenni akkor nem irigyellek -
#129 Enzoval nyomja. -
#128 Sehogy, nem lehet megvalósítani jelen pillanatban. -
#127 Kezdelek irigyelni. Mivel tolod, Ford Gt vagy SLR Mclaren or what ? Ha van pár hordó ingyen benzined még extra, akkor lebonyolíthatnánk egy üzletet. -
#126 :'ASDASD -
Wolfsnack #125 akkor mesélj te hogyan állnál neki? -
#124 Aham mert ez így működik... Látom rengeteget programoztál :D -
Wolfsnack #123
-
Wolfsnack #122 akkor oldskúl videóóóttt!!!! linkpls -
#121 Carmageddon topikban vagyunk, és leszarjuk a tdu, és egyéb hasonló játékok féle puncziskodást. Problem? -
Wolfsnack #120 lézerszkenner egy kocsi tetejére + kapott adatok beépítése egy opensource autós játékba
problem? -
#119 Ott a lehetőség, csinálsz egy céget és megpróbálod megvalósítani.
Aztán hamar rájössz, hogy nem lehet. :) -
Wolfsnack #118 miért ne lenne értelme? -
#117 ha ezeket akarod, akkor menj ki az utcára vezetni. egy játékban sok értelme nem lenne. -
Wolfsnack #116 kimegyek vezetni a való világban, indexelek, elsőbbséget adok, átengedem a gyalogost, villogok, dudálok, reagál rá a környezet, stb.
ha ezek benne lennének akkor imádnám a TDU-t
+ lemodellezhetnének komplett valóságos városokat, mondjuk európai fővárosok belső kerületeit
-
#115 szerintem ez meg már elég off, mert ez nem a TDU topik, hanem Carmageddon... -
#114 Azthiszem páran nem értik a lényeget. A TDU az egy autó kollekció, vezetési / versenyzési játék. Nem az a játék amit leülünk és 2 nap alatt kitolunk mert nem erről szól, és azoknak készült akik imádják az autókat, szeretnek a kedvenceikkel szabadon furikázni nem is szimulátor, de nem is sínautó környezetben. Ezen felül nem kevesen játszottak vele, az én két évemet se az határozta meg hogy más játékokkal esetleg többen játszanak, kicsit se foglalkozom ezzel.
A TDU2 már más eset, inkább szociális játék, a lényeg háttérbe szorult, és egy eszetlen sínautózás övezi azt ami még az első részében lényeg volt. Én az idáig írt mondókámmal csak a téveszméket szeretném feloszlatni, de hogy érezzétek mire gondolok, most kijelentem hogy az összes szimulátor egy szar, nem érdekel hányan játszák őket, kukába az összessel. (De lehet hogy csak nekem nem tetszenek ??) Remélem mostmár látjátok a lényeget, na peace. -
#113 Nem érzem, hogy bajom lenne. Egyszerűen nekem ez a játék ingerszegény volt. Ennyi. -
#112 Pont az a legutolsó dolog, ami hiányzik a játékba. Így is nagy a forgalom, legtöbbször nem csigatempózni akar az ember és nem jó ha sok a kocsi az úton. -
Wolfsnack #111 ha nagy forgalom lenne és nagyvárosok amik "élnek", akkor nem lenne vele semmi gond -
#110 te bajod, más meg még most is imádja -
#109 Pont ezt mondom, hogy egy hc szimet többen játszanak, mint egy árkád játékot, ami mindenki számára készült. -
#108 hát engem ez a köd nagyon hamar felbaszna :D -
#107 Elég uncsi videók, sry...
p.s.: Én meguntam a TDU1-et annó, el is adtam bónuszautóstul-mindenestül. -
#106 Mint írtam, 2 évig játszottam a TDUval. Ebből egy évet normalban, egy évet hc módban, szal pont eleget hogy kitapasztaljak Atól Zig mindent. Bármit írsz, a TDU2 irányítása szar marad számomra és gyerekes az első részhez képest. -
#105 Az irányítás annyira nem fos, szokható lenne, ha nem lenne egy trágya bughalmaz az egész. Na de ez nem tdu topic :D -
#104 rFactort is többen játszák, de a TDU az nem szimulátor, nem pályaverseny és annó egy új műfajt teremtett, és hát ha egy olyan játékot amit utólag nem fejlesztettek túlzottan (1 db carpack volt hozzá 45 új autóval), 2011ben is még több 10k játékos játszotta a második rész megjelenéséig az nagy szó. Én kereken 2 évig játszottam vele aktívan, és nem bánom egyetlen percét sem. Én se az a nyugis tipus vagyok, szeretem az akciódús pörgős játékokat és a hülyülést, és én ezt megtaláltam a TDU -ban, továbbá a sima nyugis autókázást kedvelők is megtalálták benne az örömöt. Jó játék volt, bár ez a 2 ről nem mondható el, mert egy bughalmaz, és szar az irányítás. -
#103 iRacinget többen játsszák, pedig az nem egy tömegtermék:D -
#102 A szavaknak van mikor nincs ereje. Hagy idézzem két videómat az első és második részből: TDU, TDU2.
Amúgy annyira unalmas hogy 2007 től 2011 elejéig több 10 ezren játszották. -
#101 meg rayman is :DDD -
High end PC #100 Neee, most láttam, lesz megint Carma? Húúúúú
Mostanság újjáélednek a gyerekkori klasszikusok, előbb a Duke, most meg a Carma :DDD -
#99 az elején ott van mikor elindítod a dosboxot hogy intro ott meg majd intro mount