Carmageddon Reincarnation

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
(Y)
imádom ezt a játékot, és ha játszani akarok vele akkor egyszerûen beülök infó órára vagy szakkörre 😛

I met God. She's black

darkerlomy
igen egy kivülálló számára de hidd el a feeling az rohadt jó <#violent>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Bronx South
Mi volt ebben a játékban olyan szórakoztató ? Ahogy elnézem a gameplay videókat, értelmetlen kocsikázás összevissza, meg az ugráló emberkéket kell elütni. Nosztalgia ide vagy oda, Driver, Ace Combat, NFS, Toca series, szvsz sokkal szórakoztatóbbak voltak.

Aquir
lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

cSuwwi
Ez mondjuk elég sokat elmond a TDR2000-rõl 😄

shit happens

pyrohun
sajnos ettõl félek én is😞

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

SötétBarom
+fav

Bár kizárt dolognak tartom, hogy ezt meg tudják csinálni olyanra amilyenre kéne, így 2011-12-ben.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

vk90
Hát eléggé noname ez a Clutch, most hallottam róla elõször. Megnéztem Youtube-on egy videót, eléggé halvány a Carmahoz képest.

Capcom is the best!

Kijött talán 2-3 éve egy Clutch nevû játék, ami állítólag olyan akart lenni, mint a Carma volt annó. Azt mondjuk nem tudom, hogy végül olyan lett-e, mert sose próbáltam. 😊
[HUN]FaTaL
+Fav.

Az elsõ kettõ örök kedvenc, a TDR elég fos volt. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

greg benz
Carma II-t lehet amúgy win7 alól tolni vagy felejtsem el?😄

ZTM
Ez igazán jó hír, régen az elsõ részét jó párszor végigtoltam, nagyon eltalálták!

MR ME
várós!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bardocz
Nekem speciel az elsõ rész jobban tetszik. Meg számomra szebben is néz ki. Valami szimulátor fizikájával, kormánnyal, meg mindennel mekkora királyság lenne már😄
Azért a 2. rész sem volt rossz.
Viszont a drog rossz. Értem??!!!<#wow3>
_Atti_
Beteszitek egy nemtúl bonyolultan mély mappába
Dosboxot felteszitek..indit

beir mount c "x:\carma" <--karma mappájának cime
utána:
c: (enter)
carmagdn.exe

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

MerlinW
Ne szerencsétlenkedjünk gyerekek... Ott a DOSBox😊

[merlinw.org]

artschi
van download gomb, csak ahogy látom, ez fizetõs...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aquir
Én az elmúlt években többször feltettem a Carmageddon 2-t nosztalgiaként. A 3-at nem próbáltam csak a demót. Jó lenne ha az új rész elég játszható lenne😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nekem egyik rész sem akar elindulni ://

greg benz
Hogy lehet amúgy leszedni? Már regeltem is de nem látok semmiféle download gombot vagy valami..

greg benz
Most popularnál elsõ a Carma😄

artschi
itt fent van mindegyik rész.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
ez mûködik, csak nagyon gyors a visszaszámláló a verseny alatt...

bardocz
Én is találtam égebben egy Carmageddon 1-et, az faszán mûködött, sajna már nincs a gépemen. Most leszedtem egy olyat, amiben mind a három benne van, de nem futnak rendesen, az 3 el se indul, mert 0-val osztást ír az elején😄 A kettõ meg elég érdekesen mûködik, nem igazán használható sajnos.
artschi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A régebbiekbõl találtam egy egy Carmageddon Max Pack-ot, amibõl az 1. rész win95-ös installal mûködik WinXP alatt, csak az idõ visszaszámlálás nagyon gyors benne, így szinte lehetetlen idõre végezni a pályákkal... ha vkit érdekel, tolom fel Mediafire-re, ahonnan gyorsan le lehet szedni.

greg benz
Jó hír, de attól félek olyat mint a régiek már sosem fognak csinálni😞 Nálam a 2 volt az abszolút best

Büdös Bohóc
+fav!!!!!! 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

artschi
+fav.

tigeroo
uh geci, mennyit toltuk régen!

emlékszem kispöcs korombna volt olyan hogy beültünk reggel carma2-õzni a nyári melegben aztán pár futam után felhúztuk a redõnyt és szomorúan konstatáltuk hogy már este van 😄
bardocz
Váá, de imádtam, fõleg a focisták közé bemenni😄
Kár, hogy folyton elakadtam benne, meg hogy 16:9-es monitoron nem tudom megcsinálni, hogy 4:3-ban fusson.
darkerlomy
na ez durva játék volt anno
várós, várós!!! <#szeret>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

kemszi2
bár nem lesz könnyû dolguk...
pxxl
+fav

legjobb volt ezzel zúzni 😄 remélem nem basszák el <#kuss>

All hail the double x!

kemszi2
uhúúúú ez várós nagy kedvencem volt nekem is

Sziasztok!

2012-ben új Carmageddon!!!!

+fav és várjuk az új híreket, osszátok az észt a hivatalos oldalon is hogy minél jobb gémet kapjunk. Meg ott a pályázat is induljatok valamivel.
http://www.carmageddon.com/

a múlt:

ps. reméljük nem szúrják úgy el mint a Death Track: Resurrection-t

Sziasztok!

2012-ben új Carmageddon!!!!

+fav és várjuk az új híreket, osszátok az észt a hivatalos oldalon is hogy minél jobb gémet kapjunk. Meg ott a pályázat is induljatok valamivel.
http://www.carmageddon.com/

a múlt:

ps. reméljük nem szúrják úgy el mint a Death Track: Resurrection-t

← ElőzőOldal 11 / 11