1540
Darksiders 2
-
Evoluti0N #458 Játszottam egy órát. Játszanék még, de aludni is kell :D. Eddig bejövős. Nem tudom, h mi ez a sok negatívkodás. -
#457 Az Ok hogy végiglovagol az ember de a Ló mellett a csikok dísznek vannak ott vagy mi ??? xD
Azzal lehet gyorsítani a lovat ! Elnyomsz belöle 3-at már ott is vagy ! -
#456 Eteteni csak olyan Itemet tudsz ami Possessed és narancssárga ekkor dupla katt az itemre és ott van hogy Upgrade ekkor minden vackot megetethetsz vele !
Nekem az egyik BOSS dobott egy narancsárga Gauntlet-et (Possessed)
Na szóval ha találok valami vackot midig megetettem vele ! -
#455 OnLive-on van demo belőle, vki próbálta már az Onlive-t?
-
#454 Annyira nem csúnya a grafika.. nem tudom mit kell ezen felakadni.. főleg ha a játék szuper :D -
#453 Elsősorban szögezném le hogy a számat anyira jártatom feleslegessen vagy nem, mint te vagy bárki aki ide ír, vagy épp pont nekem ír.
Másodsorban megoldom majd, nem téma...
De már nem értem tulajdonképpen lehet ti mást olvastok a hsz-ban mint amit irok?
Mert feltűnt hogy mindenki olyanokat mond amiket nem is írtam le....:D
X-akta ügy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt ne vedd sértésnek, de én télleg nem írtam sem olyat hogy a játék ettől még gameplay-ben nem lehet jó vagy hogy egy objektum eldönti hogy a játék többi része szar lenne....
Sem az hogy olyan legyen mint a MP, sem azt hogy darkos legyen bár ettől darkosabb nem is lehetne.
A fa milyensége amugysem számít bele a stílusba.
Én egyszerűen egy "átlag" megjelenítésre számítottam a vidik meg előzetesek alapján ennyi. És bevallom őszintén hogy meglepődtem de nagyon hogy egy olyan grafikai elemet beraknak...(vagyis többet, csak most amiről szó van éppen az 1 elem), amit én bármikor paint-ben lealázok, nemhogy programozói tudással. -
#452 Na haladgattam kicsit a játékban és a köztes kitöltő terek üresek, unalmasak és feleslegesek szerintem csak az idpt rabolják míg végiglovagol rajtuk az ember. A "fő" helyszínek viszont egész jók és kidolgozottak. Viszont szerintem zavaróan sok a paltformerkedés.
Hogy tudom a szükségtelen tárgyakkal "etetni" az erősíteni kívántat, mert mint rájöttem nem végtelen az inventory? -
#451 Ha ennyire nem tetszik a játék feleslegesen jártatod a szádat itt - a max payne 3 vonal/szál aztán nagyon kellett ide - , az elsõ rész sem a grafikai bravúrjairól volt híres, itt is oka van az alacsony poligonszámnak.
Tény, hogy ez más de nem a fákon fog múlni ha szar lesz. Az is tény, hogy a halálhoz mindenki vmi extra dark hangulatot vár el, itt ez kissé Terry Pratchett-es, a kreátor meg durván Hasarengazfix-re hajaz (fel is röhögtem).
Én most próbálgatom, a harcra nagyon faszán rágyúrtak, királyak a kombók és rengeteg a loot. -
#450 Ez izlés dolga nekem mindkettö fekszik de pc-én jobb szeretek billel játszani itt szerencsére jó lett az irányitás. -
#449 kontroller=kontrollerrel ahh gamepad... -
#448 Aki jot akar maganak az kontroller jatsza, ott meg nem kerdes, mert kiirja:) -
#447 #445 - #446.
Persze ez tök oké.
Én is játszani szoktam és kész.
Csak gondoltam teszek egy próbát. Mivel az első részét végigtóltam s tetszett meg is vettem.
De ha abbahagyom nem ez a fa miatt történik...ezt nagyon félreértettétek...hanem mint 6x-ra írom és szerintem 6x-ra olvassa midenki, ez csak egy durva példa...a többi egyébb dologgal nem jövök elő mert az magánügyem, de ezt csak azért mutattam, hogy mennyire NEM vették a fáradságot.
Vagy ha lehet a rajzolt grafika miatt van nem tudom...
Persze ez csepp a tengerben, mert egy nyamvadt fa, és ki nem szarja ugye le...de meddig tartott volna egy picit 3d-s fát betenni lapokból legalább?
Ja hogy nem nem raktak bele? Miért nem? Mert vagy nem volt idejük. Vagy ennyire odafigyeltek a játékra.
Voltszokták mondani a lényeg a részletekben van.
Hogy ez egy fa, vagy hogy xy játékban a mosdóban egy csapot meg is nyithatsz hogy follyon a víz nem csak diszelem...ez tökmindegy.
Erről akkor ennyit.
Megdumáltuk. -
#446 ömm a spam miatt nem nagyon tudtam rákeresni a kérdésem válaszára, így hát itt van:
hát lehet, h most én vagyok analfabéta hirtelen, de hogy az istenben kell aktiválni a csatában jobb oldalt előjövő "gyorsmenüt", h használjam a skilleket? nem találtam semmilyen gombot hozzá.. az állandó TABozás nem mindig kellemes :) help! -
#445 Szerintem is ha ennyire zavar a graf hagyd a fenébe van más játék is böven, ugy nincs értelme játszani ha folyamatosan zavar valami. -
#444 Nekem eddig semmi nem szurta ki a szemem(lehet,h nem gorcsosen keresem a grafikai hibakat)jatszok es elvezem kb ennyi a tobbit leszarom,hogy milyen evet irunk meg,h milyenek a mai grafikai elvarasok ezeket igy elfelejtem kozbe,de azert el tudom kepzelni milyen szar lehet neked :D -
#443 Már megvolt a túllendölés ...csak beraktam a képet egy megemlités erejéig... :)
A napomat nem fogja elrontani ha erre gondolsz. :) -
#442 Értelek, ha nem tudsz ezen túllendülni ne idegesítsd magad vele. -
#441 Hát jó is lenne, meg ha figyelnél esetleg. :D
Mint írtam nem csak a fa ilyen csak ez kiszúrja a szemem. és azért fényképeztem ki. -
#440 Persze-persze...ez így is van.
De ezt csak azért mutattam mert most 2012 van...és látványban egy AA cím, mert nevezhetem annak a maga idejében legaláább egy átlag grafikát hozzon, hogy ne az rémisszen el a játéktól.
Mert hogy őszinte legyek ha ennyire igénytelen, akkor mint H&S játék nem tud annyira izgatni.
Mert nem egy Portal 2 hogy maga a furfangos játékmenet feledtetne mindent.
Az oldscool játékok mint a SH2 valóban csunya...(ehhez képest szép), de az bő 10 évvel a megjelenése után néz ki csunyácskán. :D -
#439 Barcsak minden jateknal egy fa lenne a legnagyobb problema...A sok csilli-villi szarral fel oranal tobbet nem birok jatszani,ebbe pedig joval tobb van. -
#438 -fav
darksector egy hülye pöcs -
#437 Én nekem nem az a bajom hogy mindenki értse hogy VILÁGSZÉPE legyen...hanem hogy ilyen fa 2000-ben vagy még korábbi játékokban volt... -
#436 A graf témába én nemigazán szeretnék belemerülni mert mint pont veled beszéltük nekem elég ótvar grafikáju játékok is tetszenek söt mondjuk a SH2 -őt és még más régi játékokat a mai napig szoktam tolni. -
#435 Mert hogy? Akkor ne rakják be, ha meg berakják, akkor nézzen ki normálisan. -
#434 Ez a nagy hype pedig az első résznek köszönhető, ami a semmiből bukkant fel de annál nagyobbat szólt. Itt ugye már lehetnek elvárások ez igaz, de az egész graf. motort nyilvánvaló volt hogy nem kukázzák. -
#433 Lehet, csak akkor nem számit. -
#432 Tomb Raider 3-ban néztem Youtube-on ez a fa annak a HD változata kb. :P
Mellesleg egy H&S TPS-ben azért igenis van jelentősége a látványnak, de ezt most ne firtassuk...izlések és pofonok. -
#431 Jó ez csak egy durva rész, de bármit megnézel ilyen szintű kivéve max magát a karaktert, de az sem oké csak nem ennyire idétlen, de a képen vagy a játékban bármit megnézel ...ezt a minőséget látni sajnos.
Persze nem az az álljunk meg és gyönyörködjunk, de azért nem ezt vártam a nagy hype után. -
#430 És? Attól még lehet ronda, hogy sokan nem veszik észre. -
#429 Szerintem inkább a játékosok 80% észre se veszi azt amit te bekarikáztál.
Ez nem az a álljunk meg azt gyönyörködjünk a tájban tipusu játék. -
#428 Hát én a játékra figyelek ha épp játszok...:)
Amúgy ez nem merevedés. Hanem ez egy vicc. -
#427 Én észre se vettem de ha valaki erre merevedik... -
#426 Téged nem de nem csak erről van szó, csak ez kritikán alluli. -
#425 -
#424 Hát nekem azt írták az első 3...
Én azt hittem az a nagy jégkocka valami az az első...ha nem akkor ebben elnézést, de amúgy a többi ettől még áll. -
#423 Elveszodsz a reszletekbe,kurvara nem fog sehol zavarni engem az a fa... -
#422 Szerintem te még nem tartasz a nagy bossoknál de javits ki ha tévedek, majd lesznek epic boss harcok. -
#421 Miért nyelnének.
Bocs de baromság...nekem ez sem konzolon sem pc-n nem benyelős...
Attól hogy konzol gyengébb még nem vesznek meg minden szart, ami meg nem szép annyira és megveszik azt nem a grafika lenyelése miatt hanem mert mellette nyújt valami mást a játék.
Ez a játék viszont olyan orbitális ahogy nézem hogy a Preload-osoknak visszafizettetném a játék árát.
A DS 1 mérföldekkel jobb volt ettől...mint konzolon mint pc-n. -
#420 Facepalm.
Bocs hogy képet merek betenni, de baszátokmeg ezt komolyan gondolták a Darksiders 2 fejlesztői???
Nem azért már hogy mindig fikázzak, de most komolyan már bocs minden fantól meg akik szeretik a játékot, de faszom a PS2-őn szebb fák vannak, sőt néhány PS1-es játékban is!!!!!!
Ez oké hogy RAJZOLT grafika, és olcsmáncs...de hogy még csak nem is 3d-s a fa még ha kartonlapokbol is lenne...hát itt 1x ki is kapcsoltam a játékot.
Nem beszlve hogy olvasom valaki lenyomta az első 3 Boss-t és milyen epic volt.
Faszom az volt epic....a nagy első jégvalami...tiszta vicc, mi epic ezen a jégkocka valamin...úristen...hát ebből is max 1 végigjátszás lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#419 Fö platform a konzol ott meg minden grafot benyelnek.