1540
Darksiders 2
-
#500 Érdemes pénzet kiadni rá - bár nem olyan mint az első, mert Death a Darksiders Lara Croftja. :D -
Nos #499 Nem, tényleg nem. Az első részt nem is ismertem. -
#498 Készült egy magyar bori (bemutató kép):
-
#497 Ha kontrollerrel játszol, akkor a <| folyamatos nyomásával azonnal felveszi. -
#496 Nincs. -
#495 Jaja, más karakter azért Death, mint War volt. De ez szerintem egyáltalán nem negatívum, nekem amúgy még jobban is tetszik sokkal. Ez a lootosdi tökjó benne. :)
Arra nincsen hotkey vagy valami esetleg, hogyha kiesik egy cucc egy szörnyből és jobb mint ami rajtad van, akkor azt inventoryban való turkászás nélkül fellehessen venni egyből?
-
Evoluti0N #494 Eddig nagyon bejön a játék. Egész más a hangulata, mint az első résznek, de tetszik. -
#493 Ezt úgy mondod, mintha ezek szar értékelések lennének... :D -
#492 Rpg elemek hiánya?, diabló? érdekes dolkokat mondasz...valószinü nem szoktál ilyen tipusú játékal játszani föleg nem az első részével a Darksidersnak. -
#491 Megjött az értesités a CDG-tól kedden megjelenik a játék. -
Nos #490 Huhhh, olyan érzésem van, mintha egy helyenként butított, helyenként fejlesztett diablot összekevertek volna valami gyenge puzzle gameval.
Biztos van, akinek tetszik és ezzel nincs semmi baj, de nekem ez tulzottan pályajáték és hiányoznak az RPG elemek. A grafika sem mai.
4/10
De érdekelne azoknak a véleménye, akik már 5-6 óránál többet öltek bele. -
#489 Ne is mond Thaen engem is kiakasztott rendesen gondolhattam volna én is hogy nem lvl 2-ként kéne oda menni vissza mentem oda lvl 5-ként és felhuztam a Defense-t !
Egyik boss dobott egy Unique (narancs) Gauntletet (Fast) na meg persze vásároltam Health potit aztán elkezdtem támadni vigyázva arra hogy az életem sose menjen le 50 % alá !
Nagy nehezen sikerült legyözni és a jutalmam !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megkaptuk a Reaper formot ! -
Ulthane #488 Én várok a vétellel, elég vegyesek a tesztek.
Az első részbe 30+ órát toltam bele. -
Evoluti0N #487 Ez a Thane. Várghhhh. Kiakasztott :D Nem tudom, h hányszor harcoltam vele, de mindig legyőzött. Egy csapás és veszítek. Bazzz. Pár meccs után már sejtettem, h nem 2-es szinten kéne próbálkozni és később jobb lenne visszamenni, de nem hagytam magam :D. Aztán végül csak feladtam, majd nagyobb szinten visszamegyek. Rég akasztott már ki ennyire játék :D -
#486 Na belefutottam egy bugba, elkezdte végtelenbe nyomatni a másodlagos fegyverrel a leütéses kombót :) -
#485 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen jól fut, ha nem fut 50-60 FPS-el akkor semmivel...
Erre panaszod nem lehet majd...tégy 1 próbát vele. -
#483 Nem, itt inkább az a szokás hogy veri a mellét aki warezzal nyomja... -
#481 Hehe.
Az megvan hogy nem kell tabolni hanem a számokkal - vagy amit beállítasz - is lehet aktivizálni a speckó tulajdonságokat? :) -
#480 Rég volt már az amikor játszottam a Darkisders 1-el több volt az már mint 1 éve ! :D -
#479 Dehogy csak vicceltem ! :D -
#478 War lovát Ruin-nak hívták :) -
#477 Tényleg ennyire hülyének nézel ,hogy azt feltételezted ,hogy nem tudom? -
MinimumGame #476 -
#475 A darksiders 1-ben War lovánál Nightmare-nél is ugyanez volt ott is lehetett gyorsítani a lovat ! :D
Vagy talán a Darksiders 1-ben is úgy lovagoltál hogy nem tudtad hogy azok a csíkok gyorsításra valók ? xD -
#474 Jó pár óra után, sztem jó ez.
A történet azért érezhetően gyengébb - Háborúval jobban lejött ez az pokol-menny csatározás itt viszont a másik oldalról kell keresgetni. Kaszásként zsír nyomulni. :) -
#473 Hát a párbeszédekhez igazából annyira nem kell, de ha érteni akarod mi miért van akkor nem árt egy alaptól kicsit jobb angol de nem egy Háború és Béke :) -
#472 thx, lehet megveszem, ki akarom próbálni.... -
#471 Ez nem warez topik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól. -
#470 Sok benne a párbeszéd mint pl: a Fable3-on mert az magyar volt.
Mennyire kell az angol tudás mert alap fokon megy csak? -
#469 a kijött skidrow verzió jól működik? -
Lacc 88 #468 SZiasztok. Kellene egy kis segítség. Állítgattam a felbontásban és valami félre sikerült mert ilyen üzenetet kapok "could not initialize the graphics subsystem probably because the resolution 1400x1050 is not supported for the fullscreen display". Hol tudnám a játékon kívül még átállítani valami értelmes felbontásra?
-
#467 Duracell paci... -
#466 Na fene én azt hittem azok elemeket jelölnek, hogy ha azok kifogynak akkor nem világít tovább a ló. Ej a mindenségit neki. -
#465 Hát nem ennyi volt, tudom mert nemrég játszottam újra az elsőt. Meg mint már írtam nem rossz játék, azt hozta amire számítottam de ettől még van jó pár rossz eleme. -
#464 -
ratgab #463 Úgy látom Darksector-on (akinek már mondtam, hogy menjen Binary Domain-ezni...XD) és Shep kollégán kívül, azért mindenki megtalálja ebben a játékban a számítását.
Shep: Első is színültig volt platformerrel, többet között ezért is szerettük. -
#462 Először is állítsd át a key bindinget olyanra amilyenre szeretnéd !
Ehhez menj az Inventory keresd meg a Gamepad ikon kattints rá ott keresd meg a Scythe-t (kasza) és ott állítsd be a key configot amire csak akarod
Utána Inventory be és asszem a 3-dik vagy a 4-dik ikon lesz a World map na szóval ha ott vagy menj a kívánt településre és nyomj egy Entert és elvileg működnie kellene ! -
janihunk #461 HD Gameplay:
Saját. -
#460 Na en is belevetettem magam a jatekba, kb utolso 50 hszt vegigolvastam de nem talalok megoldast 1 problemara... szal ha volt mar kerdes lecci ne kovezzetek meg, nem volt tobb idom vegignyalazni osszes komit. Szal fast travellel volna bajom, nekem az istennek se adja be. Tutorialba annyit irt nyomj O-t es ott lesz mapen. Hat nekem nincs ott, vagy nemtudom mit bambulok be, vmi otlet? -
#459 Ne törödj vele nem lett ez rossz játék, sőt nagyon is jó lett.
Csak ahol elvárások vannak ott lehetnek csalódások is.