1540
Darksiders 2
  • Dj Toto
    köszi ezt eddig nem is tudtam :D
  • Seth
    Térkép, fast travel
  • Dj Toto
    csao. Valaki tudna nekem segíteni? Elakadtam a psychameron nevű résznél miután megöltem a boss-t... vissza kéne menni az elejére a pályának de nem tudok mivel az ajtó mögött rács van amit kinyitok... linkelek egy videot, hogy tudjátok naggyábol mire gondolok...http://www.youtube.com/watch?v=fg7No7a65fw na ez után kell visszamenni de a video nincs addig felvéve...
  • Hunter of Deer
    ahh okés köszi szépen. :)
  • Dokika86
    sziasztok nem cheat hanem dlc ami a (skidrow verzio-ban van) az elején jó de késöviekben már gyengék lesznek.
  • jarlaxxe
    Ha nem kell kiveszed és eladod.
  • Hunter of Deer
    hali! végre jutott egy kis idő a játékra. még nagyon az elején vagyok, de lenne egy kérdésem. mégpedig az hogy odamegyek dumálni valami Tomehoz, és van nála egy csomó levél mindenféle gift akármi és tele vannak cuccal. nah most ez vmi cheat vagy mi? mert akkor ha kiveszem ezeket akkor nemigen van értelme gyűjtögetni gondolom. (skidrow verziom van).
    thx
  • Seth
    Ja igen,így már rémlik. Ott én is elvoltam ,de 4-5.próbálkozásra meglett.
  • lich
    egy zárt akna a holtak városában. körbe kell pattogni, és egy karós plató jön fölfelé.
    http://www.youtube.com/watch?v=GPtKIlNPxWA&feature=relmfu

4:18-tól.
  • Seth
    Nem rémlik semmi ilyen kicentizett időre menős rész, biztos jól csináltad?
  • lich
    ezt a faszságot. ha egy tizedmásodpercet késel, már nem lehet megcsinálni. a tisztelt fejlesztők csesszék meg. ez az egy részlet elbaszta nálam az egészet.
  • lich
    hát akkor lófütty! city of the dead, platós ugri-bugri. biztos én vagyok béna, de a 117. próbálkozás után feladtam és uninstall. bekaphatják.
  • Shep
    Vissza kell menni a bezárt ajtó mögötti járaton és ott jobbra be a falba a járaton át.
  • wesker24
    Én nem találkoztam vele nálam nem volt gond vele ! (Eredeti)

Lehet hogy ez csak a warez egyik durva bugja !
  • Deathskull
    Találkozott már valaki azzal a buggal a Skidrowos verziónál, hogy a Karkinos elleni harcban (Tears of the mountain, Drenchfort) a golyók nem borítják fel őt? Akárhogy lövöm neki, nem reagál, és így nem lehet sebezni.
  • tomsolo
    Az a maszk jól néz ki :)
  • grebber
    Ha ennél is eljátszódik az ami a Risen 2-nél akkor majd megveszem akkor!
  • Csokis
    CD Galaxis-ban keddtől kapható PC-re a Collectors Edition!
  • IgH
    hogy kell kijutni arról az átkozott helyről, miután felébresztettük a the guardiant? fast travelt nem enged, amerre meg dust mutatja, hogy menjek, arra egy olyan rész van, amit előzőleg csak egy olyan guruló robot láncának segítségével tudtam elérni, ami már nem áll rendelkezésre.
    amúgy így 7 óra után annyiban változik a véleményem, hogy többször azóta tényleg nem fagyott ki, plusz a felbontást is sikerült levennem a fekete szegélyezés nélkül, más kérdés, hogy szerintem sokkal nem szebb az első résznél, cserébe az még fullhdban is tökéletesen ment. azt viszont tartom, hogy semmivel sem kaptunk jobb portot az előző résznél, pedig én bíztam benne, mondván annyira mondják, hogy kis túlzással ezen múlik a thq jövője. (jó, tudom, nem a pc-sekből gazdagodnak meg)
  • tomsolo

Darksiders II Update 1 info:

We’re committed to supporting our community and this first update should resolve some of the issues you are experiencing.

The following issues have been fixed
    - Crash on startup / when the game launches
    - Update to the Readme file

As always, thank you for your patience! Our team is working hard to address issues quickly & will keep you updated on the progress.
  • cataflam02
    Hoppá...
    Közben megjött az első update.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Darksiders.II.Update.1-SKIDROW
  • tomsolo
    8-9 között van a játék imho. Több térkép is van ám :)

Nálam pár fagyás volt csak semmi vészes, viszont néha nagyon könnyű néha vérpisálós.
  • cataflam02
    Én is elkezdtem a játékot..
    A grafikával nincs semmi bajom.. simán elfogadható.. nem egy crysis.. de kit érdekel..
    A zene szerintem kurva jó :D
    A sztori is tetszik eddig.. harcok se unalmasak..
    Optimalizálva is elég jól van.. simán fut vagy 100 fpsel
    Ennyi pozitívum után jöjjenek a negatívumok..

A játék elégé bugos.. nem egyszer estem a texturába... vagy éppen bugolt be a kamera úgy hogy újra kellet kezdenem mindent...
    A mászkálós rész néha frusztráló... mikor olyan kameraszögből kell átugrani egyik falról a másikra... az egészben az a gáz hogy sok helyen itt is bugos ? vagy fene se tudja de csomószor nem adja be az ugrást.. csak bizonyos pontokból.. pedig simán mennie kéne..
    Persze controllerel jobb lenne játszani.. de ez van...

Szerintem simán 7,8/10-et megérdemel.. nem lett olyan rossz.
    Nem egy világmegváltó játék, de nem is ez a célja.
  • DarkSector
    Nekem is első rész jobban tetszett, én ezt 1x írtam már, többet nem akarom, és nem is fogom, ebben egyetérthetünk, de én nekem soha nem célom....azaz nem azért irok vleményt sokszor hogy fikázzak trendiségből hanem, mert úgy gondolom a körülményektőől független, ezeket hálisten hamar ki is tárgyaltuk.

Békésen!
    Amit ritkán mondhatok el mert sokszor sok helyen skalpolásként veszik ha egy kedvencükre néhány észrevételt lejegyzek.
    Ezt köszönöm is a többieknek.

Ezért is csak erre a bugra írtam. :)

Ha lesz időm (sajnos dolgozom minden áldott nap...és este fáradt vagyok sokszor a játékhoz) majd 1x végigtolom asszem, és akkor a játékot egészbe látva tudok ebben mondani érdemlegeset (mármint a gameplay-ről).

Ami viszont mindenféle kisebb hiba ellenére már most látszik hogy fix sebeséggel fut és az irányitás nekem hibátlan...nem fusztráló, nem akadok el semmiben...eddig.
  • Shep
    Egyértelmű csak mikor a játék sem az igazi meg bugok is jönnek akkor az plusz "élvezeti" faktor :)
  • Shep
    Tudom ,hogy azt nem arra írtad én csak tovább fűztem a gondolatmenetet :) Hát de érted az első részben minden helyszín más volt, másabb ellenfelek, másabb feladatok. Itt meg csak a golyózás megy meg a robbbasssztgatás, semmi kreatív ötlet, mint pl. az egyben a vagonok tologatása, tűzzel való ügyeskedés, meg még mindig a kurva bádogemberek jönnek, több órányi játék után is. Meg ezt a nyomorékot is unom már ,hogy valami valamiért minden helyszínen ott hagyta valami szarját amit én szedjek neki össze. tisztára, mint a ME3-ban ,hogy itt a világvége de én oldjam meg mindenkinek az apró cseprő gondját. Jó tudom az ilyen találd meg hozd vissza dolog alapnak számítanak egy ilyesfajta játékban de azért az első részben valahogy ez is jobb volt.
  • ratgab
    Tökéletes program nincs, hibák mindenhol előfordulhatnak.
  • DarkSector
    Én nem a monotonitásra írtam hogy warez lehet...:D
    nem kell a célirányos feltételezésemet felhasználni egy általános feltételezésre....:D

Nemtudom, még nem volt időm játszani annyit hogy a monotnitááshoz érdemben hozzátegyek.
    De ha te mondod hogy neked az az valóban nem verzióhiba.
  • Shep
    Igazából leszarom warez hiba-e :) De a monotonitásról nem a warez tehet :)
  • Haversrác
    Szasztok a sentinel's gaze legfelső szintjére hogy jutok? Mert azt a robbanó gömböt sehogy sem tudom feldobni???
  • DarkSector
    Warez hiba is lehet, ezt nem tudhatod!
    Azokat kell tényleges hibaként kezelni amik az eredetiben is jelen vannak.

Azért ezt vedd figyelembe. Nem állítom hogy ez csak warez-ban van, de előfordulhat hogy eredetiben nem jelen van...:)
  • Shep
    Hát teljesen komolytalan ez a játék, újabb bug. Most a változatosság kedvéért démon módba váltva lemerevedett a karakter és semmit nem lehetett kezdeni vele csak ugrálni meg mozogni. Az egészben az a legszebb hogy megölni nem tudták hiába csökkent 0-ra a hp-ja. Arról már nem is beszélek ,hogy több órányi játék után is még mindig ugyanazok a bádogember szarok jönnek.

Nektek is csak nagyon ritkán ad be kivégzési lehetőséget a játék?
  • mucsácsó
    Húh... sejtem mire gondolsz, de most így nem tudom - viszont: Ebben szerintem bennevan a megoldás. :) Ha meg mégsem ebben, akkor az eggyel korábbi videóban.
  • Ekos
    A bejárat után az első nagyteremben balra van egy ajtó, pirossal jelöli a térkép mellette van egy szakadék és lehet látni az ajtó mögötti területet.
    Szerintem az emeletről kellene megközelíteni, de oda nem jutok fel, mert zára van a bejáratnál lévő ajtó, a sárga kallantyú mellett.
  • mucsácsó
    És egészen pontosan hol? Én kb. 1 órája csináltam most meg nagyjából, szerintem tudok segíteni :)
  • Ekos
    Igen, Cauldronnál, ahogy írtam.
  • mucsácsó
    Nem hiszem, hogy ilyen lenne... miért, elakadtál valahol esetleg?
  • Ekos
    Az előfordulhat hogy a Cauldron-nál rossz helyen használtam fel a kulcsot, mert most eléggé tanácstalan vagyok.
  • wesker24
    Jaja a Darksiders II-ben Death pont olyan mint Lara a Tomb Raider-ben !

Nagyon jó ez a jázték teli van fejtörővel és már gondolkozni kell mit hogyan kell csinálni nem csak az agyatlan hent mint az 1-ben az 1 igaz pörgös volt és akció dusabb volt !
  • WhiteTusk
    Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy másoknak is volt problémája a black-box-os verzióval? Mert nekem nem akar elindulni az installálás, worldnodes32.bin fájlnál nem megy tovább! Előre is köszi a segitséget