1540
Darksiders 2
  • tomsolo
    Akkor talán lássuk azt a csoda kaszát és bárdot ami már az elején megvan/volt neked és végigzúztál vele mindenkit.
  • Shep
    Én meg örülnék ha nem hazugoznál le! És miért tűnnék el attól ,hogy a végére értem még látogathatom a topicot vagy megtiltod talán?
  • DarkSector
    Más meg annak örülne ha tiszteletben tartanád más véleményét, mert attól hogy nekem jobban tetszik a játék még nem jelenti azt hogy az ő véleménye nem igaz.

Amúgy ez a dolog korántsem ritka!

Sok-sok játékban van hogy egyszerűen hiába van 300milló felszerelés mikor az alap cuccokkal simán végigviszed...mert nem vagy ráutalva hogy használj mást is...ez korántsem elképzelhetetlen dolog.
    Én elhiszem neki hogy pár alapszintű cuccal végignyomta.
  • tomsolo
    Én örülök, hogy végigjátszottad és eltűnsz innen.

Csak egy dologra reagálnék:
    "-loot rendszernek nem láttam semmi értelmét csak gyúlt a sok szemét de lényegében 2 fegyvert használtam végig egy erősebb kaszát amit valahol az elején adott meg egy két kezes lassú bárdot amit szintén az elején adott csak ezt lehetett fejleszteni is"

Aha.
  • Shep
    Na a végére értem és meglepődve tapasztaltam ,hogy ugyanúgy nem gyűjtögettem, mint az 1-ben viszont megcsináltam pár mellékküldetést is és hiába a több nagy helyszín, nagyobb bejárható terület kevesebb ideig tartott, mint az 1, 16 óra meg egy kicsi. Az első rész első nekifutásra 18+ óra volt.

Na és akkor egy kis összefoglaló
    Pozitívumok:
    -változatosabb helyszínek és kb. a játék felétől nagyon hangulatos, jól összerakott látványos helyszínek
    -pár jópofa képesség
    -fast travel :)
    -szétválásnak köszönhetően új megoldandó puzzle elemek kombinálva a portál rendszerrel

Negatívumok:
    - Death karaktere szerintem nem lett olyan jól eltalálva, mint War és most itt nem a teljesen szubjektív külsőségekre gondolok mely utóbbit a végére egészen megkedveltem
    - folyamatos gyakorlatilag a játék 3/4-éig tartó gyűjts össze 3 valamit és akkor jön a nagy szöny típusú játékmenet
    -túl sok a platform rész de tényleg túl sok ráadásul néhol már idegesítő is
    -pár helyen már túlzásba vitték a szétválásos portálos mókát, ráadásul 1 helyen bugos is volt és csak sokadjára sikerült átdobni egy portálon a másiknak a bombát
    -mellékküldetések lényegében tök egyformák, platformerkedj majd öld meg Pistát
    -loot rendszernek nem láttam semmi értelmét csak gyúlt a sok szemét de lényegében 2 fegyvert használtam végig egy erősebb kaszát amit valahol az elején adott meg egy két kezes lassú bárdot amit szintén az elején adott csak ezt lehetett fejleszteni is, a páncélok meg tényleg a legelejétől az volt amit felvettem a giftekből az elején, utána nem győztem eladni emg eldobálni, otthagyni a sok lomot, akinek ez a gyüjtögetősdi tetszik jól el lesz vele de szerintem csak adtak a szarnak egy pofont
    - történet olyan nem is tudom, volt benne megint egy nagyon apró csavar, de még apróbb, mint az 1-ben de leginkább az nem tetszett, hogy Death leginkább egy kifutófiúvá degradálódott a sok menj ide, menj oda gyűjtsd össze a 3 vaskarikát fából dolog miatt, jó az első rész is hasonló volt csak ott nem volt ilyen durva a helyzet.
    -befejezés és a főellenfél, hát ez a játék legrosszabb része. A főellenfél egy tök gagyi valami volt, könnyebb volt leverni, mint akármelyik keményebb sima ellenfelet, a befejezés meg hát majd meglátjátok

Mindenesetre a végére feljavult a játék és ezért meg a nagyszerű helyszínek miatt a korábbi 7-7,5-öt feltornázom 8 pontra. Úgyhogy nem rossz játék a DS2 de erősen hullámzó a színvonal a játékon belül, volt 1-2 tényleg epikus jelenet néhol meg olyan gyenge volt ,hogy szinte már fájt.
  • tomsolo
    és? ilyen típusú ruhával, talizmánnal is upgradelheted...
  • wesker24
    Talán próbálj meg elteleportálni más helyszínre és vissza akkor esteleg mikor legközelebb vissaz teleportálsz hátha jó lesz !

• Loál János #613
    Basszus, első bug amibe belefutok, de nem tudom miatta megcsinálni a Spark of Life mellékküldetést.
    Egy híd 80­­˜­°-os szögben áll, 2 sárga színű kristályszar tarjta ilyen pozícióban. Egy kőrobottal kell kiszedni a kristályokat, amit meg is tettem, de a híd nem billen a helyére. Néztem végigjátszás-videót, semmi mást nem kell csinálni ennél a résznél, nem hagytam ki semmit, úgyhogy sajnos tuti buktam. :-(
  • Shep
    Á hát a végére nagyon idegesítő már ez a szétválás teleportálás világba kombó.
  • Fókameister
    Tehát akkor rajtam kívül senkinek nincs ilyen prolémája. Csak azért fura mert maga a játék egyáltalán nem akad, tökéletesen fut csak ez zavaró, de akkor el kell viselnem. Azért köszönöm a válaszokat.
  • wesker24
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott már egyszer korábban voltál csak akkor még nem volt meg a Deathgrip amúgy a térképen Nook-nál van Beithir ott is ahol volt egy szakadék és volt a láva tenger és ott repült körbe körbe Beithir !
  • mucsácsó
    Nálam is, indításkor tölt egy darabig de utána már jó az egész játék.

Beithir merre van egyébként?
  • wesker24
    Jah nálam sincs semmi gond 15-20 sec a töltés !

Most volt az egyik Boss harc amit Thane kért sikerült nagy nehezen legyőzni a Flame Dragon-t (Beithir) hát nem volt semmi nem volt egy könnyü Boss de dobott egy Legendary Possesed fegyót amihez kb min lvl 15-ös szint kell !
  • Shep
    Nálam nincs semmi ilyesmi indításkor tölt kb 15-20mp-et aztán játék közben gyakorlatilag sehol, csak ha helyszín váltás van, tehát mikor új fejezet vagy másik világ van-
  • Fókameister
    Arra nem tud valaki megoldást, hogy a töltési idő szörnyen nagy? Indításkor legalább 15 perc mire bejutok a játékba aztán azon belül is egy ajtónyitás is hosszú percekbe fáj. Alt-tabbal kilépve a feladatkezelőben látom hogy a cpu használat ilyenkor 0 szokott lenni de mégsem fagy le csak hihetetlen hosszú ideig tölt. :S
  • mucsácsó
    Szerintem brutáljól megvan csinálva a másik világ is :) Baromi jó és látványos helyszínek, - bár kicsit fakó, dehát milyen legyen... - de mondjuk utána tényleg felüdülés kis növényzetet látni :D
  • mucsácsó
    Én összegyűjöttem a Book of Dead lapokat, és így elég durva cuccokat találtam abban a kamrában :) Megéri..! ;) Egyébként nagyon jó játék, nagyon élvezem még így 12-13 óra után is. Rég kötött le ennyire bármely más játék az utóbbi időkben...talán a Diablo 3...

Egyébként a következő részben (márha ugyebár lesz..) Strife vagy Fury lesz? Vagy ezt nem tudni még egyelőre?
  • Shep
    Thane kiadja ugyebár, hogy öljünk meg milyen meglepő 3 tagot. Aki a Forge Landen van azt merre találom? Azért az tiszta vicc, hogy lényegében a játék utolsó harmada az ami már kezd tényleg jó lenni, végre megint a Földön vagyok.
  • wesker24
    Jaja mákom volt Vulgrimnál mondom veszek egy Elite Box-ot lesz ami lesz :D
  • Shep
    Ja szóval mákoltál a zsákbamacskán :)
  • wesker24
    Nekem erre van egy Lila Gauntletem ami 38 életerőt állít vissza minden egyes gyiloknál ! Vukgrim adta egy Elite Box-ban !

• Shep
    Na igen csak ezek többnyire jóval kevesebbet is sebeznek, legalábbis én eddig csak olyat találtam.-
  • wesker24
    Ha egy BOSS elött vagy és nincs Health Potid akkor elteleportálhatsz máshova Health potit venni de vissza is térhetsz csak azt adott részt bukod ahol voltál szóval nem kell mindent újra megcsinálni csak az adott részt !

Amugy érdemes olyan fegyót használnod ami visszaállítja az életerödet vannak olyan fegyók pl Health Steal Health on Critical Health on Kill !
  • IgH
    ha "elutazom" mondjuk egy főboss előtt health potiont vásárolni, akkor utána magát a dungeont/pályát/akármit onnan folytathatom? csak mert amikor rámentem, akkor nekem valami waypont elvesztéséről beszélt, de azt meg nagyon unom, hogy óránként találok 1, legeslegjobb esetben 2 potiont, ezáltal a főellenségekhez folyamatosan úgy megyek, hogy van amikor egy darab sincs nálam.
  • yesname #596
    :D
  • tomsolo
    Addig is érdekes volt csak ti nem birtok magatokkal. :)
  • Shep
    Na kezd érdekesedni a játék. Kár, hogy ehhez a 3/4-éig kellett várni.
  • bigbigle
    Ezt valahogy nem is vettem észre, köszi.
  • jarlaxxe
    Állisd át arra a gombra amire akarod.
    A képeségeknek is adhatsz külön billt ha akarsz.
  • bigbigle
    Lassan hozzászokok az irányításhoz, de valami nem tetszik: A képességeket csak a TAB-bal lehet előhozni? (mert az nem egy kellemes megoldás a harcok köznem)
  • Shep
    Tárgytalan, újratöltés után tudtam aktiválni a segítő DL-ot. Biztos valami bugba futottam bele először.
  • jarlaxxe
    Hogyne volna értelme ott a kihivás és a legyözése utáni spontán ejakuláció...
  • Shep
    Megöltem Parizert de a következő Death Lord-hoz, hogyan jutok be, mert minden rács felhúzva, kapcsoló meg sehol.
  • tomsolo
    Semmi értelme nincs olyan alacsony szinten pofozgatni, mert amit ad nem is tudod majd használni... sazl.
  • bigbigle
    Köszi:)
  • jarlaxxe
    Haladsz a föszálon ha jól emlékszem az egyik boss után kapod meg még az első világban.
  • bigbigle
    Akkor utolsó kérdés még:)
    Ahhoz a meghívóhoz mit kell csinálni?:)
  • jarlaxxe
    Akkor egyről beszélünk, majd kapsz meghivot.
  • bigbigle
    Én csak annyit tudok hogy a darksders 2-be több mód van, és köztük van az arena ahol jutalomért wawe-eket kell teljesíteni. Csak érdekelt hogy mikor és hol lesz elérhető, vagy mihez van kötve.
  • jarlaxxe
    Ha a crucible-re gondolsz majd kapsz meghivót.