Darksiders 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
SH2 storyja engem teljesen letaglozott annak idején.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Hát a GTA is megtette a magáét, de lehet talán mert az RDR inkább közelebb áll egy élõ természetes világhoz ezért engem annak ellenére hogy nagyon úgy álltam neki hogy: "jó ingyen van nézzük meg milyen lett".
És aztán nem volt megállás.

Nem beszélve a felejthetetlen végjátékot. Amit garantálom játékosok ezrei megkönnyeztek.

És nem beszélve és elfelejtve hogy egy 15 órás DLC-t adtak ki hozzá, ami mind máig páratlan és ver minden más kiadott DLC-t ár/értékben...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CalebJoe
ja a Red Dead mondhatni a egyik legjobb amit valaha csináltak a GTA meg bekaphatja<#eplus2> (a Rockstar miatt)
DarkSector
Resident Evil 2 + Silent Hill 2 meg úgy mondanám hogy nekem egy mérföld kõ....
Nem azt mondom hogy objektiven nem található benne bug, vagy kisebb kivetnivaló, de én nekem ezek a "tökéletes játékok".

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Silent Hill...RE is lenne ha nem baszták volna el.

DarkSector
Gyakorlatban nem létezik!
Nincs 10/10.

Amúgy elsõsorban amit kapásból rávágok az az RDR.
A Red Dead Redemption egy 10/10-es játék.

Régiekbõl Final Fantasy 7-8

***Ja és a Dark Sector....😄***

CalebJoe
nála a Darksector meg a DMC a fõ szerintem
wedge31
Igen az miért nálad mi a 10/10?

DarkSector
Akkor jól sejtettem...az SH2 meg gondolom a Silent Hill 2...

jarlaxxe
Túl vagyok a második bosson hát elég epic harc volt.

tomsolo
Érdemes megvenni hangulatos.

A gépigénye kicsi, kicsit rajzosabbak a karakterek - comic feeling - de túl lehet tenni magunkat ( bár a kreátor Obelixre hajaz 😄).

Vagy 15 DLC van/lesz hozzá.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
😊

wedge31
Baldur's Gate 2.

Én meg már meg is tettem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na menjél mostmár innen Binary Domain-ezni Sötét Szektor....<#idiota><#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Mi az a BG2? 😄

wedge31
Logót kellene változtatnod...<#vigyor3>

STREEX
Nálam van a hiba, vagy a dialógusoknál egyszerûen nincs hang?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Klemice
Na gyerekek, ez a játék jobban leköt, és jobb játék is mint az a fostalicska diablo 3.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

wedge31
Rajtam nem fog mulni én megveszem.

wedge31
Nálam két 10/10-es játék van a SH2 meg a BG2.

Seth
Azért bízom benne, hogy jól fog fogyni, mert állítólag ezen múlik most a THQ jövõje

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Azért tiszteletem a fanoké meg a fejlesztõké hogy egy fasza játékot csináltak, de nálam nem ilyen a 10/10-es alkotás.
Azért inkább maradjunk így hogy nem játszottam végig hogy max 9/10-es...

wedge31
A vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van.

Van már review ha valakinek ez számit.
Már 10/10 értékelés is létezik...

DarkSector
Ja bocs én értettem akkor félre.
Hát másoknak nem mondom meg mi a jo meg hogy tegyenek, de én ha el is olvasok valamirõl valamit, engem nem tud befolyásolni nagyon.
Ha befolyásolna nem az lenne a nevem ami...😄

jarlaxxe
A senki véleményével nincs baj csak nem az alapján itélek meg egy játékot hanem saját tapasztalat alapján.

DarkSector
Miért?
Nincs semmi baj a véleményével. Én nem ezt mondtam csak egyszerûen én nem más alapján játszók...

Nekem hiába mondja valaki hogy a MP3 egy brutáljó játék SOHA NEM LÁTOTT AI-vel.
Mikor látom hogy NEM...😄

jarlaxxe
Totti neked mérvadó...<#nyes>

wesker24
Menj az Inventory-ra ott keresd meg a gamepadot utána meg a kaszát ott lesznek a key binding beállitások !
Na, nekem még csak nem is engedi, hogy bekapcsoljam a vsyncet. Mármint hiába pipálom ki, a képet így is szétnyúzza/húzza... -.-
DarkSector
Nem, nem olvasok másoktól általában....
Egyrészt mert szubjektív általában, illetve spoiler. 😊

Igazunk, de SAJNOS igazunk...mert SAJNOS...nem ez volt a célom hogy ilyen legyen...

Nekem még mindig eltörpül a sok apró hiba az mellett hogy BRUTÁL IDÉTLEN KÉKESZÖLD MINDEN...és BASZOTT FAKÓ SZÍNEK VANNAK...

Shep
Totti írásait olvastad az eredeti-ben? Hát úgy néz ki igazunk lett :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Nekem full hd fut a játék a játék v-sync bekapcsolva és semmi fagyás meg csikok ez valszeg user hiba lesz.

jarlaxxe
Akkor elárulhatnád merre van mert én nem találom.

DarkSector
"elsõre nagyon nem vagyok elájulva, igazából bejött kb. minden félelmem, úgy néz ki még az elsõnél is rosszabb port lett. (bár tartsuk fenn neki a jogot, hogy mondjuk 1-2 dolog a virágboltos verzió sajátja, bár erõsen kétlem.)"

Megint egy szép mondat, ezt mondtam n már az elõjelek alapján is...mivel nem kell nekem ehhez játszani vele hogy lássam, bármennyire is sokan azt hiszik. 😄
Egyetértek.

elsõre nagyon nem vagyok elájulva, igazából bejött kb. minden félelmem, úgy néz ki még az elsõnél is rosszabb port lett. (bár tartsuk fenn neki a jogot, hogy mondjuk 1-2 dolog a virágboltos verzió sajátja, bár erõsen kétlem.)
magasabb felbontásban laggol a játék, alacsonyabb felbontásban viszont még oldalra is ilyen ormótlan fekete csíkokkal bassza tele a képernyõt (az elsõ rész vajsimán futott), a grafikai beállítások persze megint kimerültek ennyiben, amit úgy harmadszorra volt hajlandó elfogadni a játék. elvileg persze atin rosszabbul fut, de szerintem ezt már megszoktuk. bill.kiosztás ugye nincs benne, a menübõl visszalépni a játékba nálam konstans 6-7 másodperc, a nagyjából 30-45 perc játékom alatt pedig egyszer elég csúnyán be is fagyott a játék. egyelõre ennyi, ettõl független lehet jó még, a zene pl. szokásos kyd-minõség, viszont most úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy nem rendeltem meg.
setuh
Hat ez eddig rohadt jo jateknak tunik,utoljara a Soul Reavert elveztem igy(az se ma volt),ilyen tipusu jatekbol,ebbe is hasnoloan eros parbeszedek vannak,es a loot meg skill rendszer sokat dob rajta.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Beszarás! Darksiders 2-nek már van warez verziója, de az megvan eredetiben, így nem szedem le. Sleeping dogs nincs meg, annak meg még nincs....XD

DarkSector
Hogy mondhatsz ilyet a nagy bölcs emberek szerint 20. elõtt nem jöhet ki a warez....

wesker24
Van key binding elsõre én se találtam meg de egy kis keresés után megtaláltam a Key bindinget és úgy állítottam be ahogy én akartam !
jarlaxxe
Kiprobáltam én is igy három óra játék után jónak tünik.
A kezdés egy kicsit furcsa mert mindjárt akció van és utána se nagyon találkoztam átvezetövel viszont a graf hozza az elsõ rész szinvonalát.
A harc pörgösebb lett és ugye van rengeteg loot és skillfa.

A bill+egér irányitás detto ugyanaz mint az elsõ részben akinek az ment itt se lesz panasza.
Viszont nincs keybinding ami nagy hiba....

cataflam02
Igen.. csak a bill+egér érdekelt. THX

One more story

Shep
Állítólag rosszabb persze csak ha a bill+egér kombóra voltál kíváncsi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Ugyanúgy támogatja a vezetések X360 kontrollert 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cataflam02
Csoki all!

Változott valamit az irányítás vagy maradt a régi ? PC-re gondolok!

One more story

wesker24
Nem mivel egy HideIP VPN progit használok amivel USA IP-re csatlakozik mintha tényleg az USA-ban lenne ennyi, játszottam már USA VPn-nen keresztül EU megjelenés elõtti játékokkal nem volt semmi gond se !
Lunki88
#336 -ra ment.
Lunki88
Ezért nem bannolhatnak steam-rõl? Én is kipróbálnám de szerintem nem éri meg kockáztatni miatta az accountomat.
Fpocok
APA KEZDÕDIK MEGINT!

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
<#eljen>