1540
Darksiders 2
-
#660 Erre van a fast travel. -
#659 Jahh és igen, a Stalker vérszívófejűje...először nem tudtam mire gondolsz, de most már vágom... na az engem szétszopatt a 0 életemmel, az talán 3. nekigyűrkőzésre ment csak épphogy.. :D -
#658 Igen, némelyik túl egyszerű, ha azt nézzük... úgy érzi az ember hogy jó nagy állat és úristen ezt de nehéz lesz legyűrni, de igazából csak sima ütések bárhova rá és ennyi az egész...általában. Valamikor van egy kis csavar, de nem nagy kunszt. Ami nehéz volt, hogy soha nem volt életem mire a bossokhoz értem, és 1 élettöltővel nem mindig sikerült elsőre megcsinálnom a bossokat... :D -
#657 Nekem bejön ez a új rendszer. Nem tennék különbséget a két Darksiders között mindkettönek megvannak az eröségei és gyengéi de lényeg az összkép és az rendben van.
A puzzlék és a platformok azok amik szerintem egyértelmüen jobbak lettek mint az első részben meg a bossok is nagyon rendben vannak.
A helyszinek nagyon stilusosak és monumentálisak. A graf az olyan amilyen, lehetne szebb... -
#656 Nem tudom de engem ezek a fő szörnyek nem hatottak meg, mikor először megláttam ott felállványozva akkor előre örültem ,hogy hú de állat lesz legyőzni erre mikor sor került rá olyan gagyi hatást keltett az egész. Talán a Stalker vérszívófejű izéje volt a legjobb, meg a "könyvtáros" bár ő csak azért mert olyan mókás figura :) -
#655 Egyébként igen, sajnos ezzel is egyet kell értenem. A dungeon-ök tényleg egy kaptafára épülnek, és én is úgy éreztem néha hogy basszus itt már mintha jártam volna, még a textúrák is megegyeztek néhol. Dehát na... :D Ezt leszámítva nagyon is jó, és elég sok helyszín van.
A legelső nagyobb bossról jut eszembe:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon tetszett, nekem egy az egyben Shadows of the Colossus jutott eszembe :) Bár nyilván kicsit leegyzerűsítve az is, de jó nagy dög volt az a stone guardian :D
-
#654 "Ha nem vagy rászorulva az azt jelenti, hogy nem kötelező. Ha kötelező lenne, akkor meg az lenne a bajod."
Ott a bökkenő hogy nekem sem ezzel sem azzal nincs bajom, én csak azt montam a kollegának hogy beleköt Shep-be mert véletlen más véleménye van a játék egy pontjáról....
Én nem mondam hogy nekem bajom lenne a D2 rendszerével.
Az sem baj ha sokminden van meg az sem ha sokminden nincs...én elvagyok ígyis úgyis....
De az tény ha nem vagy ráutalva hogy használj többféle dolgot...akkor egy átlag játékost hidegen fogja hagyni hogy egy kalapácsot beszinezzen kékről pirosra mert 20 hp helyett levesz 21-et....
És az tény ha persze Shep is erre gondolt hogy ez a rendszer ugy jobb lenne ha az lenne hogy BIZONYOS ellenfelekre csak bizonyos fegyverek tárgyak hassanak...és télleg ajáték kényszerítse a játékost hogy kicsit gondolkodjon és ezt-azt szerezzen meg vagy csináljon meg.
De ez nem csak erre a játékra igaz hanem az összes-re.
Ettől a játék nem lesz szaraabb csak meg lett említve és ennyi. :) -
#653 Még 1x leírom neked, hátha most megérted...ezeket mind leírtam már 1x.
Nem vittem még végig, FULL mindegy hogy honnan szeded össze a fegyókat!
Én azt írtam az a lényeg hogy Shep...amit írt az lehet igaz...ha alap fegyókkal is simán végig lehet tólni egy játékot nem csak a D2-ről van szó...akkor tök feleslegessé válik az egész dolog.
Ettől még neked meg a többi kimaxolónak meg gyüjtögetőnek ez még lehet jó, de egy átlag játékosnak z úgy jön le, hogy ha nem vagyok ráutalva, akkor meg minek?
És nem az a lényeg hogy szerinted ez jo rendszer vagy Shep szerint meg nem a legjobb....hanem hogy nem kell kritizálni a véleményét, mert te tegyükfel fan-ként tekintesz a játékra. -
#652 Tényleg vannak monumentális helyszínek de ezek szinte mind olyan helyek ahol nincs akció csak a beszélgetés a népekkel. A dungeon-ök legtöbbje meg egy kaptafára menő unalmas helyszínek. Sokszor volt olyan érzésem ,hogy itt mintha már jártam volna, közben meg nem csak majdnem ugyanúgy nézett ki minden kicsi változtatással. Volt persze 1-2 olyan helyszín ahol sok ugrándozás volt pl, mikor a holtak világába kellett átmászni és ott kellett fent ugrálni. -
#651 Egyetértek! Az 1. részben tényleg talán több volt a hent. Viszont a 2.-ban szerintem nagyon jól van eltalálva, pont elég kaszabolás van, de túlnyomórészt talán több a puzzle/fejtörős rész, ami nem hátrány, mert nem azok a frusztráló feladványok. Igazából mindenre rálehet jönni, - habár vannak amik tényleg egész nehezek - de ha rájössz és megcsinálod akkor tökjó érzéssel tölt el:)
Ráadásul annyira jó helyszínek vannak néha a játékban, én csomószor megálltam csak úgy nézelődni, pedig ilyet nem szoktam egy játékban sem...de ez valahogy magávalragadt. Tökre monumentális helyek vannak, le sem tagadhatja a játék, hogy inspirálta a God of War (amit egyáltalán nem bánok:)) -
#650 Nekem speciel sokkal jobban tetszik, mint az első rész (ami szintén jó volt :)). Death karaktere eleve jobban bejön meg a kaszák is :P Meghát sokkal több lehetőség van a folytatásban. Bárki bármit mond, azért a loot sokat dob rajta, hogy beépítették :)) -
#649 Szerintem azért mert állandoan a Secret Worldon lógsz ! :D -
#648 Mind a kettönek megvan a maga elönye !
Darksiders I izgalmas pörgös akciódús egy pillantra sincs megállás !
Darksiders II viszont más ha nincs is benne olyan sok akció de sokkal RPG-sebb lett teli van fejtörőkkel pplatform elemekkel !
Ha a Tomb Raider bejött akkor ez is tetszeni fog nagyon jó skill rendszer és Loot rendszer van benne harcrendszer és kivégzések is jók ! -
#647 szerintem az első jobb volt vagy csak azért írom ezt mert most jobban érdekel a secret world... -
#646 Izgibb/hangulatosabb mint az első rész? Mert annak valahogy nem kapott el a hangulata, pedig nemrég nekiugrottam megint. -
ratgab #645 Én már tegnap rálestem. 30 percet játszottam.
Örömmel konstatáltam, hogy tudja teljes képernyőt ( még 4:3-as monitorom van, a 16:9-es éra miatti időnkénti letterboxozás nekem eléggé fájó pont!)
A Blur-t legszívesebben kikapcsolnám.
A 2 npc akivel összefutottam nagyon szépen ki volt dolgozva! -
ratgab #644 Ha nem vagy rászorulva az azt jelenti, hogy nem kötelező. Ha kötelező lenne, akkor meg az lenne a bajod.
1 loottal ellátott játékban se kötelező az új fegyverzet. Végigviheted anélkül is csak max nehezebb lesz.
Nem lehet ennyire hardkórosítani a játékot, akkor sok koca játékos nem venné meg. Erre is kell figyelni ám. -
#643 Na végre, install... -
#642 "mert nem 1x volt olyan, hogy 15x ellenség volt a képernyőn én meg a saját karakteremet sem láttam a nagy effektek közepette."
Pont ilyenkor nagy segítség egy lv5-s weaponszett... ahaha. -
#641 Magyarul megint hülyeségeket beszélsz.
Kit érdekelnek a más játékbeli dolgaid itt? Kb. sohasem írsz ide semmi konkrétumot a játékról, csak idejársz locsogni meg rinyálni.
Btw senkisem mondta hogy az ilyen fegyverekhez arénázni kell, ha játszanál te is tudhatnád meg még sok minden mást is...
Egyébként tényleg nagyon bonyolult possesed fegyvereket készíteni kb mint a faék. -
#640 Magyarul...nem vagy ráutalva a használatukra, hanem saját szórakozásból használva BONYOLÍTOD túl a játékot magadnak...nah ezzel van a probléma...
Ez úgy lenne a fasza ha mondjuk adott fegyó csak néhány ellenfél ellen lenne hatásos...de mivel nem így van és vannak "alap" fegyók amikkel végigverhető mindenki, ezért ez amit írsz ez nem egy jó dolog, hanem ellenkezőleg...ez egy olyan dolog, hogy nem vagy ráutalva hanem csak ha te annyira kedvet kapsz hozzá.
Mint a Crysis-nál mindenki nagyokat mond róla hogy bujkálni kell meg tök fasza meg minden, holott rambó módjára végig lehet rohanni rajta....
Ez amit írsz ez is ilyen dolog.
Ezt nem így kellett volna megoldaniuk a fejlesztőknek.
***Ráadásul az aréna dolog, szerintem is egy undorító dolog...
Azt írtad ha ezekkel a fegyókkal mész nem lesz egyhangú a harc...csak éppen az a csavar benne hogy amíg ezeket a fegyókat megszerzed azzal is egyhangú harc veszi kezdetét...az arénaharc miatt.*** -
STFU #639 http://i.imgur.com/7AqTi.jpg
http://i.imgur.com/VjMtT.jpg
A kepeken lathato helyen elakadtam. Megoltem egy oriaspokot, mar csak ki kene mennem, de nem tudom merre.
Aki tud segitsen pls. Koszonom elore is! -
#638 Mert te ilyen loot kedvelő vagy ezért neked ez bejön engem meg hidegen hagy az ilyesmi nekem tökéletes volt az a pár cucc a végigvitelhez. Pl az arénában nem is jártam mert attól meg a hideg kiráz, volt így is elég harc ráadásul a harcok szerintem rosszabbak ,mert nem 1x volt olyan, hogy 15x ellenség volt a képernyőn én meg a saját karakteremet sem láttam a nagy effektek közepette. -
#637 Soul Arbiters Maze-ben a harcok se voltak könnyüek, föleg a végén, de az igazi nehézség maga az dungeon rész volt.
Mire rájöttem merre kell menni az vett el sok idöt. -
#636 A másik aréna gyilkos - bár a mostani fegyókkal nem próbáltam.
Pár ellenpélda a hülyeség a lootra:
Kasza 1
Kasza 2
Balta
Gauntlet
ArmBlade
Kiemelném a kettes Kasza magas Execution Chance bónuszát, most már rendkívűl gyakori a kivégzés, illetve a többinél a sikeresen vegyített plusz tulajdonságokat. A szörnyfegyverek - lilakeretesek - csak egy adott ellen típusra jók, például pókos gauntlet a Deposed Kingre és hasonlóakra.
Így élvezetesebbek, jobbak a harcok nem pedig unalmas klikkelő verseny. Ezektől kurva messze vannak a kezdéskor kapott angyalos cuccok. -
#635 Én egyböl eladtam a giftes cuccokat sokkal jobb poses fegyoim voltak-vannak.
Most öltem meg a pókos bosst onnan eset egy brutál jó fast fegyó.
20 óránál tartok és most mentem be lv17-en a halott városba, ma csak több 2 órám ráment mire végig mentem a Soul Arbiters Maze dugeonon ennél nehezebb feladat nem hiszem, hogy lesz a játékban .
A 8 szint után már vért izzadtam. -
#634 Mert nem lőttél neki az erősebb portálból. amivel lövöd a portált tartsd lenyomba 2-3 mp-ig majd utána lődd ki akkor nagyobb lökettel érkezel ki meg majd a szobor is a portálból és átesik majd a peremre. -
#633 Persze de elég hamar megkapsz viszonylag annyira tápos cuccokat, mint a DLC cuccai úgyhogy itt én nem éreztem akkora csalásnak, mint pl a SR3-ban mikor az elején megvolt már a távirányítós rakétád is. -
ratgab #632 Én nem szeretem a DLC fegyvereket, mert általában eléggé cheat szagúak. Inkább végigjátszom olyan cuccokkal, amit a játékban találok!
Ezzel nem leszólni akarlak, ez csak az én álláspontom.
Ez így azért más, mintha a játék alaptárgyaival vitted volna végig a játékot szerintem. -
#631 Én is már 30-as szintű vagyok, de még mindig azokat a cuccokat használom amik a DLC-ben benne voltak. Persze a táposabb cuccokat elteszem későbbre, jók lesznek még azok a következő végigjátszásnál!
Viszont most belebotlottam egy olyan bug-ba, amivel akárhogy próbálkozom nem tudok rajta tovább jutni. Itt van a videó végigjátszás: http://www.ign.com/wikis/darksiders-2/The_Ivory_Citadel Part 46-ban van benne 4:10-nél. Mindent így csinálok, mégsem dobja át a párkányra vagy mifenére a szobrot, csak simán kiesik a portálból. Bármi ötlet, hogy mitől lehet? Már újra telepítettem a játékot, de ez sem segített rajta. :( -
#630 Kellemetlen. -
#629 Ez egy alap dolog egy mászkálós játékban ezt én alapon el szoktam várni hogy ez legyen benne, hálisten nagyon sok játékban ez benne is van én szerencsémre. :) -
#628 Ja amúgy van New Game + ha valakit ez érdekel és esetleg újra bele akar majd vágni a már megszerzett képességek birtokában. -
#627 Nem kívánok neked semmit bizonyítani. (tudom erre majd jön az ezzel beismerted, hogy kamuztál duma, egyébként meg csak már letöröltem a játékot de nyilván ezt is csak kamuzom) Amúgy nem értem mi értelme lenne kamuznom egy hülye játékról, nem leszek tőle nagyobb fiú, vagy a kenyér nem lesz tőle holnaptól olcsóbb. Ezen gondolkozzál már el mielőtt bárkit is hazugsággal vádolsz. -
#626 Persze én elhiszem hogy megoldható így is..sok játékban vagy spórólás miatt...vagy MERT EGYSZERŰEN NEM ÉRDEKEL....és lenyomom alap cuccokkal a játékot.
Mármint az nem érdekel hogy az 1. kard rózsaszín a 3. lángol, a 10 meg zöld savat hány -
#625 Aha. -
#624 Képet mester. Nem szavakat. -
#623 Az elején a 2 DLC miatt egyből ott volt a giftek között jó pár táposabb cucc amit 4-5 szint után tudtál csak használni, bőven elegendőek voltak a játékhoz. Harc nálam úgy nézett ki, lenyomtam a 2 majd később már 3 halottat azok szépen lefoglalták a népeket én meg ütöttem akit értem, a végére már úgy feltápoltam őket, hogy a főellenfelektől is rengeteget leszedtek csak azzal ,hogy felrobbantak. -
#622 Igen ez idetartozik. -
#621 én Dead Space 2-t nyomtam le, nemtudom hány fegyó meg hány cucc vagy képesség volt, egyedül a plazmavágót használtam meg talán a végső főellenséghez valami gépfegyót.