Darksiders 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
-fav
darksector egy hülye pöcs

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

DarkSector
Én nekem nem az a bajom hogy mindenki értse hogy VILÁGSZÉPE legyen...hanem hogy ilyen fa 2000-ben vagy még korábbi játékokban volt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
A graf témába én nemigazán szeretnék belemerülni mert mint pont veled beszéltük nekem elég ótvar grafikáju játékok is tetszenek söt mondjuk a SH2 -õt és még más régi játékokat a mai napig szoktam tolni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Mert hogy? Akkor ne rakják be, ha meg berakják, akkor nézzen ki normálisan.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lunki88
Ez a nagy hype pedig az elsõ résznek köszönhetõ, ami a semmibõl bukkant fel de annál nagyobbat szólt. Itt ugye már lehetnek elvárások ez igaz, de az egész graf. motort nyilvánvaló volt hogy nem kukázzák.
wedge31
Lehet, csak akkor nem számit.

DarkSector
Tomb Raider 3-ban néztem Youtube-on ez a fa annak a HD változata kb. 😛
Mellesleg egy H&S TPS-ben azért igenis van jelentõsége a látványnak, de ezt most ne firtassuk...izlések és pofonok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jó ez csak egy durva rész, de bármit megnézel ilyen szintû kivéve max magát a karaktert, de az sem oké csak nem ennyire idétlen, de a képen vagy a játékban bármit megnézel ...ezt a minõséget látni sajnos.

Persze nem az az álljunk meg és gyönyörködjunk, de azért nem ezt vártam a nagy hype után.

Fpocok
És? Attól még lehet ronda, hogy sokan nem veszik észre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Szerintem inkább a játékosok 80% észre se veszi azt amit te bekarikáztál.
Ez nem az a álljunk meg azt gyönyörködjünk a tájban tipusu játék.

DarkSector
Hát én a játékra figyelek ha épp játszok...😊
Amúgy ez nem merevedés. Hanem ez egy vicc.

jarlaxxe
Én észre se vettem de ha valaki erre merevedik...<#nevetes1>

DarkSector
Téged nem de nem csak errõl van szó, csak ez kritikán alluli.

Lunki88
DarkSector
Hát nekem azt írták az elsõ 3...
Én azt hittem az a nagy jégkocka valami az az elsõ...ha nem akkor ebben elnézést, de amúgy a többi ettõl még áll.

setuh
Elveszodsz a reszletekbe,kurvara nem fog sehol zavarni engem az a fa...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

jarlaxxe
Szerintem te még nem tartasz a nagy bossoknál de javits ki ha tévedek, majd lesznek epic boss harcok.

DarkSector
Miért nyelnének.
Bocs de baromság...nekem ez sem konzolon sem pc-n nem benyelõs...

Attól hogy konzol gyengébb még nem vesznek meg minden szart, ami meg nem szép annyira és megveszik azt nem a grafika lenyelése miatt hanem mert mellette nyújt valami mást a játék.

Ez a játék viszont olyan orbitális ahogy nézem hogy a Preload-osoknak visszafizettetném a játék árát.
A DS 1 mérföldekkel jobb volt ettõl...mint konzolon mint pc-n.

DarkSector
Facepalm.

Bocs hogy képet merek betenni, de baszátokmeg ezt komolyan gondolták a Darksiders 2 fejlesztõi???
Nem azért már hogy mindig fikázzak, de most komolyan már bocs minden fantól meg akik szeretik a játékot, de faszom a PS2-õn szebb fák vannak, sõt néhány PS1-es játékban is!!!!!!

Ez oké hogy RAJZOLT grafika, és olcsmáncs...de hogy még csak nem is 3d-s a fa még ha kartonlapokbol is lenne...hát itt 1x ki is kapcsoltam a játékot.

Nem beszlve hogy olvasom valaki lenyomta az elsõ 3 Boss-t és milyen epic volt.
Faszom az volt epic....a nagy elsõ jégvalami...tiszta vicc, mi epic ezen a jégkocka valamin...úristen...hát ebbõl is max 1 végigjátszás lesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jarlaxxe
Fö platform a konzol ott meg minden grafot benyelnek.

alma2
probalok megbaratkozni ezzel az "uj" grafikaval, de nem megy. Mivel sok helyen nagyon elnagyolt konnyeben elfedi a hibakat kidolgozatlansagokat, de igy is bele bele akad az ember. Nem tudom mi kesztette ra oket, ezt az otletet honnan "loptak" epp, hogy ez a helyes ut.
Mondjuk ha tobb embernek tetszik, mint sem, akkor ok nyertek 😊

szerintem

DarkSector
Semmi baj, egy alkalmazással.

H3LLBoY
mivel alakítod át õket? valami kép szerkesztõvel vagy valami komolyabb cuccal? bocs az OFF-ért... 😊

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

DarkSector
Hát összevissza, és a képeket alakitom át ICON fájl-ra...ha tudnál mondani címeket megkeresem és átalakitom õket ha kell....

nekem ezek vannak kb most a gépen:

- Ghost Reccon Future Soldier
- Spec Ops The Line
- CoD 4 - 6 - 8
- Dark Sector
- Inversion
- BF 3
- Alan Wake + AN
- Ravanged

......

DarkSector
Ja bocs. Nem írtad hogy az alap ikonra gondoltál...😄

Klemice
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vízöntõs résznél van valaki, amikor egy golyó van a kapu mögött és egy emelvényre állva kinyílik a kapu? hogy kéne kijuttatnom a golyót? elõre is kösz

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

H3LLBoY
honnan szerezted ezt az ikont??? ilyen érdekelne más játékokhoz is...

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

mucsácsó
Neeem, nem úgy értettem! 😊 Hanem alapból ha feltelepíted a játékot, akkor ami alapból van:

DarkSector
Valamit benéztél...az elsõ résznek nem lehet ez az ikonja, hiszen akkor ez a War karakter még nem létezett.

Darksiders ICON

mucsácsó
Nemrossz 😊 Nem is értettem, hogy miért ugyanaz az ikonja, mint az elsõ résznek..legalább valami színbéli eltérés lehetett volna, vagy valami..
DarkSector
Ha valakinek kell: Darksiders 2 ICON

mucsácsó
Csak nem értem, mert amikor harc van, akkor jobb oldalt elõjön 4 gomb (bal klikk, space (elvileg erre van bindelve a teleport slash?!!), TAB és ESC, de nem csinál semmit a space-re. Valami hasonló volt az 1. részben is, de nem emlékszem már sajna hogy hogy volt ez az egész.. 😄
wesker24
Az már eleve hozzá van rendelve csak meg kell találnod a key bindget ott van a teleport slash is !
mucsácsó
DarkSector
Ez sok más játékra is igaz...😄

jarlaxxe
<#eljen>

DarkSector
<#worship>

Lunki88
Nyugi ez a játék sok helyrõl lopott ötleteket de mindez (többnyire) igényesen lett megvalósítva, ezért is szeretjük. 😊
Tatyla
mozgás ugyan az próbáltak sok mindent másolni de anno soul reaver minden része a kedvencem volt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
Lehet hogy én vagyok nagyon balfasz, de egyszerûen nem tudok rájönni, hogy hogy kell használni a Teleport Slasht... oké, hogy TAB-bal kiválasztod, de hogy lehet hotkeyt hozzárendelni vagy valami esetleg?! Mert ez így elég izé lenne hogy harc közben tabolni.. 😄
Lunki88
A sok átvezetõ tényleg irritáló, de elsõ végigjátszásnál ez még nem tûnik fel annyira mert érdekel a történet. Sokadjára már érvényes az amit te mondasz.
DarkSector
Soul Reaver...ne szidd azt a játékot... 😛 Ha ere hasonlitod az a Soul-nak egy fikázás. 😄

wesker24
Az lehet hogy egyszerû de azért a Boss harcok már közel nem lesznek oylan egyszerûek ! 😄

A Soul Reavert meg igenis szerettük ! 😄
Tatyla
bazz ez tényleg soul reaver koppintás de végül is nem szar csak egyenlõre egyszerû mint egy faék...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Ja és EPIC-eztek azok, akik elsõként írnak egy másik játékban hogy csak egy szar csöjáték, és hogy csak 2-3 gombot kell nyomni, meg szar konzol játék...
Nekem ez volt akkoriban szembetûnõ mikor irtam ezügyben a topikba. 😊

DarkSector
De baz attól hogy 20-an EPIC-eznek a játék AI-re. 😊

én mikor elindultam a gép a POFÁM elé tolja az enemy-ket...érted nem mellém vagy mögém...

Ez a MP3 -> átvezetõ...átvezetõ....átvezetõ....átvezetõk....berak a játék, eléd10 embert, mész 5 lépést eléd tesz 20 embert.....átvezetõ....átvezetõ...átvezetõ...és innen ismétlés.
Nem azért hogy ezen lovagoljak de nem? Gondolom te is játszottál vele...Most mond hogy nem ez va benne...

Lehet régen is ez volt, de régen még ez játék volt...és ez nem AI...hogy eléd vannak dobálva a karakterek és csak fedezékbe mennek.
Most õszintén nem? 😄

DarkSector
Ez csak egy véletlen eszembejutott példa. 😄

wedge31
Nekem is csalódás volt föleg az elsõ két rész után.

Lunki88
Te nagyon haragszol erre a max payne 3-ra ha még mindig ez a vesszõparipád. 😊
DarkSector
Jah nagyon durva volt, pedig azt hittem a SH elsõ része után már csak lefelé lehet...de nem.
És ez a SH 6...hát piszokjó, kicsit Causal-abb a többitõl de szívemhez nõtt a sok-sok kis apró új beépített elem miatt:

- van egy gomb amivel a hátad mögé tudsz nézni még ha elõrefelé is sétálsz.
- 30 titkos feladat Silent Hill városában (cseppet sandbox)
- alig van fegyver és lõszer, inkább tárgyakkal közelharc
- nagyon jó a story
- jó a zene
- VÉGÉN MIKOR A SAJÁT ÉNEDET KELL LEGYÕZNI/VAGY NEM LEGYÕZNI NAGYON BRUTÁL LETT AZ A KIS JELENET

stb ami most nem jut hirtelen eszembe.

- 6 befejezése van a játéknak!