Darksiders 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos van, akinek tetszik és ezzel nincs semmi baj, de nekem ez tulzottan pályajáték és hiányoznak az RPG elemek. A grafika sem mai.
4/10
De érdekelne azoknak a véleménye, akik már 5-6 óránál többet öltek bele.
Egyik boss dobott egy Unique (narancs) Gauntletet (Fast) na meg persze vásároltam Health potit aztán elkezdtem támadni vigyázva arra hogy az életem sose menjen le 50 % alá !
Nagy nehezen sikerült legyözni és a jutalmam !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Erre panaszod nem lehet majd...tégy 1 próbát vele.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az megvan hogy nem kell tabolni hanem a számokkal - vagy amit beállítasz - is lehet aktivizálni a speckó tulajdonságokat? 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagy talán a Darksiders 1-ben is úgy lovagoltál hogy nem tudtad hogy azok a csíkok gyorsításra valók ? xD
A történet azért érezhetõen gyengébb - Háborúval jobban lejött ez az pokol-menny csatározás itt viszont a másik oldalról kell keresgetni. Kaszásként zsír nyomulni. 😊
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mennyire kell az angol tudás mert alap fokon megy csak?
FORZA MILAN!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Shep: Elsõ is színültig volt platformerrel, többet között ezért is szerettük.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ehhez menj az Inventory keresd meg a Gamepad ikon kattints rá ott keresd meg a Scythe-t (kasza) és ott állítsd be a key configot amire csak akarod
Utána Inventory be és asszem a 3-dik vagy a 4-dik ikon lesz a World map na szóval ha ott vagy menj a kívánt településre és nyomj egy Entert és elvileg mûködnie kellene !
Saját.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Csak ahol elvárások vannak ott lehetnek csalódások is.
Azzal lehet gyorsítani a lovat ! Elnyomsz belöle 3-at már ott is vagy !
Nekem az egyik BOSS dobott egy narancsárga Gauntlet-et (Possessed)
Na szóval ha találok valami vackot midig megetettem vele !
One more story
Másodsorban megoldom majd, nem téma...
De már nem értem tulajdonképpen lehet ti mást olvastok a hsz-ban mint amit irok?
Mert feltûnt hogy mindenki olyanokat mond amiket nem is írtam le....😄
X-akta ügy.
Sem az hogy olyan legyen mint a MP, sem azt hogy darkos legyen bár ettõl darkosabb nem is lehetne.
A fa milyensége amugysem számít bele a stílusba.
Én egyszerûen egy "átlag" megjelenítésre számítottam a vidik meg elõzetesek alapján ennyi. És bevallom õszintén hogy meglepõdtem de nagyon hogy egy olyan grafikai elemet beraknak...(vagyis többet, csak most amirõl szó van éppen az 1 elem), amit én bármikor paint-ben lealázok, nemhogy programozói tudással.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hogy tudom a szükségtelen tárgyakkal "etetni" az erõsíteni kívántat, mert mint rájöttem nem végtelen az inventory?
Tény, hogy ez más de nem a fákon fog múlni ha szar lesz. Az is tény, hogy a halálhoz mindenki vmi extra dark hangulatot vár el, itt ez kissé Terry Pratchett-es, a kreátor meg durván Hasarengazfix-re hajaz (fel is röhögtem).
Én most próbálgatom, a harcra nagyon faszán rágyúrtak, királyak a kombók és rengeteg a loot.
Persze ez tök oké.
Én is játszani szoktam és kész.
Csak gondoltam teszek egy próbát. Mivel az elsõ részét végigtóltam s tetszett meg is vettem.
De ha abbahagyom nem ez a fa miatt történik...ezt nagyon félreértettétek...hanem mint 6x-ra írom és szerintem 6x-ra olvassa midenki, ez csak egy durva példa...a többi egyébb dologgal nem jövök elõ mert az magánügyem, de ezt csak azért mutattam, hogy mennyire NEM vették a fáradságot.
Vagy ha lehet a rajzolt grafika miatt van nem tudom...
Persze ez csepp a tengerben, mert egy nyamvadt fa, és ki nem szarja ugye le...de meddig tartott volna egy picit 3d-s fát betenni lapokból legalább?
Ja hogy nem nem raktak bele? Miért nem? Mert vagy nem volt idejük. Vagy ennyire odafigyeltek a játékra.
Voltszokták mondani a lényeg a részletekben van.
Hogy ez egy fa, vagy hogy xy játékban a mosdóban egy csapot meg is nyithatsz hogy follyon a víz nem csak diszelem...ez tökmindegy.
Errõl akkor ennyit.
Megdumáltuk.
hát lehet, h most én vagyok analfabéta hirtelen, de hogy az istenben kell aktiválni a csatában jobb oldalt elõjövõ "gyorsmenüt", h használjam a skilleket? nem találtam semmilyen gombot hozzá.. az állandó TABozás nem mindig kellemes 😊 help!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
A napomat nem fogja elrontani ha erre gondolsz. 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mint írtam nem csak a fa ilyen csak ez kiszúrja a szemem. és azért fényképeztem ki.
De ezt csak azért mutattam mert most 2012 van...és látványban egy AA cím, mert nevezhetem annak a maga idejében legaláább egy átlag grafikát hozzon, hogy ne az rémisszen el a játéktól.
Mert hogy õszinte legyek ha ennyire igénytelen, akkor mint H&S játék nem tud annyira izgatni.
Mert nem egy Portal 2 hogy maga a furfangos játékmenet feledtetne mindent.
Az oldscool játékok mint a SH2 valóban csunya...(ehhez képest szép), de az bõ 10 évvel a megjelenése után néz ki csunyácskán. 😄