Darksiders 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huhhh, olyan érzésem van, mintha egy helyenként butított, helyenként fejlesztett diablot összekevertek volna valami gyenge puzzle gameval.
Biztos van, akinek tetszik és ezzel nincs semmi baj, de nekem ez tulzottan pályajáték és hiányoznak az RPG elemek. A grafika sem mai.
4/10

De érdekelne azoknak a véleménye, akik már 5-6 óránál többet öltek bele.
wesker24
Ne is mond Thaen engem is kiakasztott rendesen gondolhattam volna én is hogy nem lvl 2-ként kéne oda menni vissza mentem oda lvl 5-ként és felhuztam a Defense-t !

Egyik boss dobott egy Unique (narancs) Gauntletet (Fast) na meg persze vásároltam Health potit aztán elkezdtem támadni vigyázva arra hogy az életem sose menjen le 50 % alá !

Nagy nehezen sikerült legyözni és a jutalmam !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megkaptuk a Reaper formot !
Én várok a vétellel, elég vegyesek a tesztek.

Az elsõ részbe 30+ órát toltam bele.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ez a Thane. Várghhhh. Kiakasztott 😄 Nem tudom, h hányszor harcoltam vele, de mindig legyõzött. Egy csapás és veszítek. Bazzz. Pár meccs után már sejtettem, h nem 2-es szinten kéne próbálkozni és késõbb jobb lenne visszamenni, de nem hagytam magam 😄. Aztán végül csak feladtam, majd nagyobb szinten visszamegyek. Rég akasztott már ki ennyire játék 😄
Shep
Na belefutottam egy bugba, elkezdte végtelenbe nyomatni a másodlagos fegyverrel a leütéses kombót 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Igen jól fut, ha nem fut 50-60 FPS-el akkor semmivel...
Erre panaszod nem lehet majd...tégy 1 próbát vele.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunki88
Nem, itt inkább az a szokás hogy veri a mellét aki warezzal nyomja...
tomsolo
Hehe.

Az megvan hogy nem kell tabolni hanem a számokkal - vagy amit beállítasz - is lehet aktivizálni a speckó tulajdonságokat? 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

wesker24
Rég volt már az amikor játszottam a Darkisders 1-el több volt az már mint 1 éve ! 😄
wesker24
Dehogy csak vicceltem ! 😄
Seth
War lovát Ruin-nak hívták 😊

PSN ID.: Beegabor

Shep
Tényleg ennyire hülyének nézel ,hogy azt feltételezted ,hogy nem tudom?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
A darksiders 1-ben War lovánál Nightmare-nél is ugyanez volt ott is lehetett gyorsítani a lovat ! 😄

Vagy talán a Darksiders 1-ben is úgy lovagoltál hogy nem tudtad hogy azok a csíkok gyorsításra valók ? xD
tomsolo
Jó pár óra után, sztem jó ez.

A történet azért érezhetõen gyengébb - Háborúval jobban lejött ez az pokol-menny csatározás itt viszont a másik oldalról kell keresgetni. Kaszásként zsír nyomulni. 😊

Shep
Hát a párbeszédekhez igazából annyira nem kell, de ha érteni akarod mi miért van akkor nem árt egy alaptól kicsit jobb angol de nem egy Háború és Béke 😊

Frank99
thx, lehet megveszem, ki akarom próbálni....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

jarlaxxe
Ez nem warez topik.

Jól.

Shevchenko
Sok benne a párbeszéd mint pl: a Fable3-on mert az magyar volt.
Mennyire kell az angol tudás mert alap fokon megy csak?

FORZA MILAN!!!

Frank99
a kijött skidrow verzió jól mûködik?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

SZiasztok. Kellene egy kis segítség. Állítgattam a felbontásban és valami félre sikerült mert ilyen üzenetet kapok "could not initialize the graphics subsystem probably because the resolution 1400x1050 is not supported for the fullscreen display". Hol tudnám a játékon kívül még átállítani valami értelmes felbontásra?

wedge31
Duracell paci...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Na fene én azt hittem azok elemeket jelölnek, hogy ha azok kifogynak akkor nem világít tovább a ló. Ej a mindenségit neki.

Shep
Hát nem ennyi volt, tudom mert nemrég játszottam újra az elsõt. Meg mint már írtam nem rossz játék, azt hozta amire számítottam de ettõl még van jó pár rossz eleme.

wesker24
<#pias><#eljen><#worship>
Úgy látom Darksector-on (akinek már mondtam, hogy menjen Binary Domain-ezni...XD) és Shep kollégán kívül, azért mindenki megtalálja ebben a játékban a számítását.

Shep: Elsõ is színültig volt platformerrel, többet között ezért is szerettük.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Elõször is állítsd át a key bindinget olyanra amilyenre szeretnéd !

Ehhez menj az Inventory keresd meg a Gamepad ikon kattints rá ott keresd meg a Scythe-t (kasza) és ott állítsd be a key configot amire csak akarod

Utána Inventory be és asszem a 3-dik vagy a 4-dik ikon lesz a World map na szóval ha ott vagy menj a kívánt településre és nyomj egy Entert és elvileg mûködnie kellene !
HD Gameplay:

Saját.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

AtiRadish
Na en is belevetettem magam a jatekba, kb utolso 50 hszt vegigolvastam de nem talalok megoldast 1 problemara... szal ha volt mar kerdes lecci ne kovezzetek meg, nem volt tobb idom vegignyalazni osszes komit. Szal fast travellel volna bajom, nekem az istennek se adja be. Tutorialba annyit irt nyomj O-t es ott lesz mapen. Hat nekem nincs ott, vagy nemtudom mit bambulok be, vmi otlet?

jarlaxxe
Ne törödj vele nem lett ez rossz játék, sõt nagyon is jó lett.
Csak ahol elvárások vannak ott lehetnek csalódások is.

Játszottam egy órát. Játszanék még, de aludni is kell 😄. Eddig bejövõs. Nem tudom, h mi ez a sok negatívkodás.
wesker24
Az Ok hogy végiglovagol az ember de a Ló mellett a csikok dísznek vannak ott vagy mi ??? xD

Azzal lehet gyorsítani a lovat ! Elnyomsz belöle 3-at már ott is vagy !
wesker24
Eteteni csak olyan Itemet tudsz ami Possessed és narancssárga ekkor dupla katt az itemre és ott van hogy Upgrade ekkor minden vackot megetethetsz vele !

Nekem az egyik BOSS dobott egy narancsárga Gauntlet-et (Possessed)

Na szóval ha találok valami vackot midig megetettem vele !
Prince23
OnLive-on van demo belõle, vki próbálta már az Onlive-t?

cataflam02
Annyira nem csúnya a grafika.. nem tudom mit kell ezen felakadni.. fõleg ha a játék szuper 😄

One more story

DarkSector
Elsõsorban szögezném le hogy a számat anyira jártatom feleslegessen vagy nem, mint te vagy bárki aki ide ír, vagy épp pont nekem ír.

Másodsorban megoldom majd, nem téma...
De már nem értem tulajdonképpen lehet ti mást olvastok a hsz-ban mint amit irok?
Mert feltûnt hogy mindenki olyanokat mond amiket nem is írtam le....😄

X-akta ügy.

Ezt ne vedd sértésnek, de én télleg nem írtam sem olyat hogy a játék ettõl még gameplay-ben nem lehet jó vagy hogy egy objektum eldönti hogy a játék többi része szar lenne....
Sem az hogy olyan legyen mint a MP, sem azt hogy darkos legyen bár ettõl darkosabb nem is lehetne.
A fa milyensége amugysem számít bele a stílusba.

Én egyszerûen egy "átlag" megjelenítésre számítottam a vidik meg elõzetesek alapján ennyi. És bevallom õszintén hogy meglepõdtem de nagyon hogy egy olyan grafikai elemet beraknak...(vagyis többet, csak most amirõl szó van éppen az 1 elem), amit én bármikor paint-ben lealázok, nemhogy programozói tudással.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Na haladgattam kicsit a játékban és a köztes kitöltõ terek üresek, unalmasak és feleslegesek szerintem csak az idpt rabolják míg végiglovagol rajtuk az ember. A "fõ" helyszínek viszont egész jók és kidolgozottak. Viszont szerintem zavaróan sok a paltformerkedés.

Hogy tudom a szükségtelen tárgyakkal "etetni" az erõsíteni kívántat, mert mint rájöttem nem végtelen az inventory?

tomsolo
Ha ennyire nem tetszik a játék feleslegesen jártatod a szádat itt - a max payne 3 vonal/szál aztán nagyon kellett ide - , az elsõ rész sem a grafikai bravúrjairól volt híres, itt is oka van az alacsony poligonszámnak.

Tény, hogy ez más de nem a fákon fog múlni ha szar lesz. Az is tény, hogy a halálhoz mindenki vmi extra dark hangulatot vár el, itt ez kissé Terry Pratchett-es, a kreátor meg durván Hasarengazfix-re hajaz (fel is röhögtem).

Én most próbálgatom, a harcra nagyon faszán rágyúrtak, királyak a kombók és rengeteg a loot.

jarlaxxe
Ez izlés dolga nekem mindkettö fekszik de pc-én jobb szeretek billel játszani itt szerencsére jó lett az irányitás.

alma2
kontroller=kontrollerrel ahh gamepad...

szerintem

alma2
Aki jot akar maganak az kontroller jatsza, ott meg nem kerdes, mert kiirja😊

szerintem

DarkSector
#445 - #446.

Persze ez tök oké.
Én is játszani szoktam és kész.
Csak gondoltam teszek egy próbát. Mivel az elsõ részét végigtóltam s tetszett meg is vettem.

De ha abbahagyom nem ez a fa miatt történik...ezt nagyon félreértettétek...hanem mint 6x-ra írom és szerintem 6x-ra olvassa midenki, ez csak egy durva példa...a többi egyébb dologgal nem jövök elõ mert az magánügyem, de ezt csak azért mutattam, hogy mennyire NEM vették a fáradságot.
Vagy ha lehet a rajzolt grafika miatt van nem tudom...

Persze ez csepp a tengerben, mert egy nyamvadt fa, és ki nem szarja ugye le...de meddig tartott volna egy picit 3d-s fát betenni lapokból legalább?

Ja hogy nem nem raktak bele? Miért nem? Mert vagy nem volt idejük. Vagy ennyire odafigyeltek a játékra.

Voltszokták mondani a lényeg a részletekben van.
Hogy ez egy fa, vagy hogy xy játékban a mosdóban egy csapot meg is nyithatsz hogy follyon a víz nem csak diszelem...ez tökmindegy.

Errõl akkor ennyit.
Megdumáltuk.

BlackShadow
ömm a spam miatt nem nagyon tudtam rákeresni a kérdésem válaszára, így hát itt van:

hát lehet, h most én vagyok analfabéta hirtelen, de hogy az istenben kell aktiválni a csatában jobb oldalt elõjövõ "gyorsmenüt", h használjam a skilleket? nem találtam semmilyen gombot hozzá.. az állandó TABozás nem mindig kellemes 😊 help!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

jarlaxxe
Szerintem is ha ennyire zavar a graf hagyd a fenébe van más játék is böven, ugy nincs értelme játszani ha folyamatosan zavar valami.

setuh
Nekem eddig semmi nem szurta ki a szemem(lehet,h nem gorcsosen keresem a grafikai hibakat)jatszok es elvezem kb ennyi a tobbit leszarom,hogy milyen evet irunk meg,h milyenek a mai grafikai elvarasok ezeket igy elfelejtem kozbe,de azert el tudom kepzelni milyen szar lehet neked 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

DarkSector
Már megvolt a túllendölés ...csak beraktam a képet egy megemlités erejéig... 😊
A napomat nem fogja elrontani ha erre gondolsz. 😊

wedge31
Értelek, ha nem tudsz ezen túllendülni ne idegesítsd magad vele.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Hát jó is lenne, meg ha figyelnél esetleg. 😄
Mint írtam nem csak a fa ilyen csak ez kiszúrja a szemem. és azért fényképeztem ki.

DarkSector
Persze-persze...ez így is van.
De ezt csak azért mutattam mert most 2012 van...és látványban egy AA cím, mert nevezhetem annak a maga idejében legaláább egy átlag grafikát hozzon, hogy ne az rémisszen el a játéktól.

Mert hogy õszinte legyek ha ennyire igénytelen, akkor mint H&S játék nem tud annyira izgatni.
Mert nem egy Portal 2 hogy maga a furfangos játékmenet feledtetne mindent.

Az oldscool játékok mint a SH2 valóban csunya...(ehhez képest szép), de az bõ 10 évvel a megjelenése után néz ki csunyácskán. 😄

setuh
Barcsak minden jateknal egy fa lenne a legnagyobb problema...A sok csilli-villi szarral fel oranal tobbet nem birok jatszani,ebbe pedig joval tobb van.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder