1540
Darksiders 2
-
#700 Nekem fél óra alatt megvolt, szintén lv14-en de nekem valami kalapácsot dobot én meg slow fegyvereket egyáltalán nem használok. -
ratgab #699 Ami nem kell azt megeteted az egyik possessed fegyverrel!
Mondjuk azt észre vettem, hogy alap fegyverektől elég lassan nő a szintje. -
#698 Van hely böven elfér az ! xD -
#697 Amit nem tudsz használni még 6 szinten át és ott fogja foglalni a helyet ;) -
#696 Na ráment az egész délutánom de csak sikerült ! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1,5 óra szenvedés után csak sikerült legyőznöm a Desposal Kinget és mindezt lvl 14-es szinten ! Már vagy 200x-szor meghaltam de ezalatt az idö alatt kidolgoztam a legjobb taktikát ellene és végre sikerült :D dobott is egy Lvl 20-as fegyót ! -
#695 Darksiders II: Death Rides Pack Pre-Order Incentive
Darksiders II: Deadly Despair Pack Pre-Order Incentive
Pre-Order Darksiders II: Limited Edition - include Argul's Tomb
DARKSIDERS II: ANGEL OF DEATH PRE-ORDER INCENTIVE
Darksiders II PC Premium Pack - All DLC + Season pack (2nd, 3th DLC) + Metro 2033
Ez mind Limited Edition. -
#694 Az 576 szerint az Ő Limitedjükbe benne van a Death Riders Pack is - mint a GameStop vásárlóknak is...
Csak délután tudok bemenni hozzájuk, de most erre kiváncsi vagyok... -
#693 Na tegyük tisztába a dolgokat !
Ugye mindenki Limited edition-t kapott alapból akimek preorder-je volt ehhez járt + 2 Unique fegyver és az Arguls Tomb DLC amint megjelenik !
Ott van a Facebook is amit ha Like-olsz szintén kapsz Unique Fegyvert !
Ami steamen van Darksiders II Season pass abban benne van az összes DLC amit eddig kiadtak hozzá amit leírtál 3 dolgot + a death riders Pack is !
-
#692 Na most, hogy a pékbe vannak ezek a DLCk? Kajak sikerült belezavarodnom így vásárlás előtt.
Van egyszer a Limited Edition amihez jár majd az Argul Tomb ha megjelenik vagy (cdgalaxis szerint), míg az 576 szerint jár hozzá a Death Riders Pack is. (Itt egy ezressel drágább.) A hivatalos info szerint a Death Riders Pack a gamestop vásrláshoz adják. Hogy a pékbe van ez akkor ?
Van ráadásul egy valag ruha/fegyver amit facebookon like-kal vagy egyéb helyről való vásárlással lehet elérni...
A Steamen lehet venni Season passt amihez az alábbi DLCK tartoznak (mikor megjelennek):
DARKSIDERS II: THE ABYSSAL FORGE PACK
DARKSIDERS II: THE LORD DEMON BELIAL
MAKER ARMOR
-
#691 Jelenleg Ő a „Halál”.
A futkosós kinézet megcsak az egyik megtestesülésének a formája, az igazi a Reaper. (Ez eléggé hasonlít a szoborra, csak a csuklya olyan mélyen van hogy fejnélkülinek tűnik.)
-
#690 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ráállsz arra a kör alakú valamire, amin belül van 3 kör (ezt látod a videóban is ugyebár), majd nyomsz egy TAB-ot, és onnan kiválasztod a legeslegalsó skilltől balra levő skillt. Valami inter mittoménmi a neve, most nem ugrik be. Ha meg azt nem érted, hogy hogy jön kettő elő, akkor arra meg az a válasz, hogy ahogy haladsz előre, akkor már 2 ilyen szellemed is lesz. De nem akarom lelőni :) -
#689 Sziasztok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki árulja már el nekem, hogy az alábbi videóban 6:40-nél, mégis hogy a rákba hív elő 2 szellemet?
-
#688 Én is kíváncsi lennék...de egyáltalán lehet majd látni maszk nélkül? Nyilván nem lehet egy szépség amúgy :D -
STFU #687 Megvan, koszi szepen! En meg fel orakat lovagoltam, mert azt hittem ilyesmi kesobb lesz, ugy mint az elso reszbe... mind1.
Koszi megegyszer!! -
#686 Térképen beteszed célkresztbe ahova menni akarsz és enter. -
STFU #685 Fast travel??
Atyaeg, mar vagy 4-5 orat jatszottam vele, de nem is tudtam, hogy van ilyesmi (*facepalm)
Hogy lehet elohozni? -
#684 Fast travel? -
STFU #683 valaki? -
#682 Ez csak duma nem hiszem, hogy ha lát egy jobb fegyót nem cseréli le a régit. -
#681 Ez igaz, de azért ez még nem feltétlen utalás...:D
Érted amúgy remélem hogy mire gondoltam az alatt amit írtam...
Pl lenne egy tűzes szörny, amike mondjuk a víz vagy jég kalapács lenne jó csak 1 példa...nem azt hogy ebből állna az egész játék, de hogy ilyenek is lehettek volna. -
#680 Nem te...hanem én utalok erre. :) -
#679 Annyiban szükségszerü, hogy nem kell félórát csapkodni a monsztát egy jobb fegyóval. -
ratgab #678 Egyáltalán nem is utaltam a szükségességükre, habár fogadni mernék, hogy bőven megkönnyíti az ember dolgát. -
#677 Igen ő az "anyjuk", erről majd lesz is szó a játékban. -
#676 Ha kiváncsi vagyok rá meg ha rá vagyok utalva a HASZNÁLATUKRA az 2 dolog. :) -
#675 Ja valami olyasmit olvastam hogy Lilith teremtette őket angyalokból meg démonokból kombinálva és Nephilim a legöregebb köztük. -
ratgab #674 Ezek csak nevek! Ő nem maga a halál! Van ugyanolyan arca gondolom, mint War-nak, ugyanis 1 népcsoportból származnak. Ez talán még nem spoiler. -
ratgab #673 Ha csak a fegyók kinézetére vagy kíváncsi már akkor megéri! Baromi jól van kidolgozva az összes gyilokeszköz! Gyönyörűek! -
#672 Nekem az a formája tetszik mikor ketté válik a teste és ott marad a kaszás szobor, lámpással a kezében :) -
#671 eleve ilyesminek kellene lennie az arcának alapból a halálhoz az illene -
#670 Hát ahhoz elég sokat kell még akkor játszanod :) -
#669 Valszeg nem azért van rajta mert olyan bájos az arca... -
ratgab #668 Nem tudom te hogy vagy vele, de én majd megdöglök, hogy lássam a maszkja nélkül! -
ratgab #667 És igen elég RPG-s lett. Hatalmas területek, ahol gyakorlatilag szabadon barangolhatsz. -
ratgab #666 Elkezdem végre érdemben játszani a játékkal és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon bejön.
Death egy mogorva alak, akit csak a célja érdekel. Loot rendszer jó, fegyverek jók, npc-k jók, sztoriból még nem tudok sokat. -
#665 hat nem tudom en alapbol mediumon kezdtem el es ott tuti nem eleg a sima DLCs fegyo ahhoz hogy vegigvidd. nagyon sokszor szamit hogy pl eletet tolt crit vagy szorny megolese eseten a fegyo .. sokszor mentett meg az. nem easyn kell tolni es lesz ertelme :) -
#664 Megér egy probát, gondolom az argul tomb nincs benne amivel most tolod. -
#663 Szerintem igen de azért előtte csinálj egy biztonsági mentést -
#662 Most lehet csak nálam volt valami bug de ha én közel álltam hozzá akkor alig tudott sebezni és úgy meg egyszerű volt, igaz nálam mindig volt üvegcse. Na de a végén az Avatar az nekem nagy csalódás volt, semmi perc alatt levertem. Az első részben azért sokkal jobbak voltak a Boss harcok ,mindig kellett valami trükk az elintézésükhöz, nem volt elég ez az odamegyek és ütlegelem módszer. -
#661 Végül megvettem én is.
Szerintek megmaradnak a mentéseim ha újra telepitem?
Mert ha nem akkor inkább tolom tovább swarcba...