Darksiders 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
http://www.youtube.com/watch?v=GPtKIlNPxWA&feature=relmfu
4:18-tól.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lehet hogy ez csak a warez egyik durva bugja !
amúgy így 7 óra után annyiban változik a véleményem, hogy többször azóta tényleg nem fagyott ki, plusz a felbontást is sikerült levennem a fekete szegélyezés nélkül, más kérdés, hogy szerintem sokkal nem szebb az elsõ résznél, cserébe az még fullhdban is tökéletesen ment. azt viszont tartom, hogy semmivel sem kaptunk jobb portot az elõzõ résznél, pedig én bíztam benne, mondván annyira mondják, hogy kis túlzással ezen múlik a thq jövõje. (jó, tudom, nem a pc-sekbõl gazdagodnak meg)
Darksiders II Update 1 info:
We’re committed to supporting our community and this first update should resolve some of the issues you are experiencing.
The following issues have been fixed
- Crash on startup / when the game launches
- Update to the Readme file
As always, thank you for your patience! Our team is working hard to address issues quickly & will keep you updated on the progress.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Közben megjött az elsõ update.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One more story
Nálam pár fagyás volt csak semmi vészes, viszont néha nagyon könnyû néha vérpisálós.
A grafikával nincs semmi bajom.. simán elfogadható.. nem egy crysis.. de kit érdekel..
A zene szerintem kurva jó 😄
A sztori is tetszik eddig.. harcok se unalmasak..
Optimalizálva is elég jól van.. simán fut vagy 100 fpsel
Ennyi pozitívum után jöjjenek a negatívumok..
A játék elégé bugos.. nem egyszer estem a texturába... vagy éppen bugolt be a kamera úgy hogy újra kellet kezdenem mindent...
A mászkálós rész néha frusztráló... mikor olyan kameraszögbõl kell átugrani egyik falról a másikra... az egészben az a gáz hogy sok helyen itt is bugos ? vagy fene se tudja de csomószor nem adja be az ugrást.. csak bizonyos pontokból.. pedig simán mennie kéne..
Persze controllerel jobb lenne játszani.. de ez van...
Szerintem simán 7,8/10-et megérdemel.. nem lett olyan rossz.
Nem egy világmegváltó játék, de nem is ez a célja.
One more story
Békésen!
Amit ritkán mondhatok el mert sokszor sok helyen skalpolásként veszik ha egy kedvencükre néhány észrevételt lejegyzek.
Ezt köszönöm is a többieknek.
Ezért is csak erre a bugra írtam. 😊
Ha lesz idõm (sajnos dolgozom minden áldott nap...és este fáradt vagyok sokszor a játékhoz) majd 1x végigtolom asszem, és akkor a játékot egészbe látva tudok ebben mondani érdemlegeset (mármint a gameplay-rõl).
Ami viszont mindenféle kisebb hiba ellenére már most látszik hogy fix sebeséggel fut és az irányitás nekem hibátlan...nem fusztráló, nem akadok el semmiben...eddig.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
nem kell a célirányos feltételezésemet felhasználni egy általános feltételezésre....😄
Nemtudom, még nem volt idõm játszani annyit hogy a monotnitááshoz érdemben hozzátegyek.
De ha te mondod hogy neked az az valóban nem verzióhiba.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azokat kell tényleges hibaként kezelni amik az eredetiben is jelen vannak.
Azért ezt vedd figyelembe. Nem állítom hogy ez csak warez-ban van, de elõfordulhat hogy eredetiben nem jelen van...😊
Nektek is csak nagyon ritkán ad be kivégzési lehetõséget a játék?
Szerintem az emeletrõl kellene megközelíteni, de oda nem jutok fel, mert zára van a bejáratnál lévõ ajtó, a sárga kallantyú mellett.
Nagyon jó ez a jázték teli van fejtörõvel és már gondolkozni kell mit hogyan kell csinálni nem csak az agyatlan hent mint az 1-ben az 1 igaz pörgös volt és akció dusabb volt !

▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Arra nincsen hotkey vagy valami esetleg, hogyha kiesik egy cucc egy szörnybõl és jobb mint ami rajtad van, akkor azt inventoryban való turkászás nélkül fellehessen venni egybõl?