Darksiders 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez úgy lenne a fasza ha mondjuk adott fegyó csak néhány ellenfél ellen lenne hatásos...de mivel nem így van és vannak "alap" fegyók amikkel végigverhetõ mindenki, ezért ez amit írsz ez nem egy jó dolog, hanem ellenkezõleg...ez egy olyan dolog, hogy nem vagy ráutalva hanem csak ha te annyira kedvet kapsz hozzá.
Mint a Crysis-nál mindenki nagyokat mond róla hogy bujkálni kell meg tök fasza meg minden, holott rambó módjára végig lehet rohanni rajta....
Ez amit írsz ez is ilyen dolog.
Ezt nem így kellett volna megoldaniuk a fejlesztõknek.
***Ráadásul az aréna dolog, szerintem is egy undorító dolog...
Azt írtad ha ezekkel a fegyókkal mész nem lesz egyhangú a harc...csak éppen az a csavar benne hogy amíg ezeket a fegyókat megszerzed azzal is egyhangú harc veszi kezdetét...az arénaharc miatt.***
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://i.imgur.com/VjMtT.jpg
A kepeken lathato helyen elakadtam. Megoltem egy oriaspokot, mar csak ki kene mennem, de nem tudom merre.
Aki tud segitsen pls. Koszonom elore is!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mire rájöttem merre kell menni az vett el sok idöt.
Pár ellenpélda a hülyeség a lootra:
Kasza 1
Kasza 2
Balta
Gauntlet
ArmBlade
Kiemelném a kettes Kasza magas Execution Chance bónuszát, most már rendkívûl gyakori a kivégzés, illetve a többinél a sikeresen vegyített plusz tulajdonságokat. A szörnyfegyverek - lilakeretesek - csak egy adott ellen típusra jók, például pókos gauntlet a Deposed Kingre és hasonlóakra.
Így élvezetesebbek, jobbak a harcok nem pedig unalmas klikkelõ verseny. Ezektõl kurva messze vannak a kezdéskor kapott angyalos cuccok.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Most öltem meg a pókos bosst onnan eset egy brutál jó fast fegyó.
20 óránál tartok és most mentem be lv17-en a halott városba, ma csak több 2 órám ráment mire végig mentem a Soul Arbiters Maze dugeonon ennél nehezebb feladat nem hiszem, hogy lesz a játékban .
A 8 szint után már vért izzadtam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezzel nem leszólni akarlak, ez csak az én álláspontom.
Ez így azért más, mintha a játék alaptárgyaival vitted volna végig a játékot szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont most belebotlottam egy olyan bug-ba, amivel akárhogy próbálkozom nem tudok rajta tovább jutni. Itt van a videó végigjátszás: http://www.ign.com/wikis/darksiders-2/The_Ivory_Citadel Part 46-ban van benne 4:10-nél. Mindent így csinálok, mégsem dobja át a párkányra vagy mifenére a szobrot, csak simán kiesik a portálból. Bármi ötlet, hogy mitõl lehet? Már újra telepítettem a játékot, de ez sem segített rajta. 😞
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mármint az nem érdekel hogy az 1. kard rózsaszín a 3. lángol, a 10 meg zöld savat hány
Amúgy ez a dolog korántsem ritka!
Sok-sok játékban van hogy egyszerûen hiába van 300milló felszerelés mikor az alap cuccokkal simán végigviszed...mert nem vagy ráutalva hogy használj mást is...ez korántsem elképzelhetetlen dolog.
Én elhiszem neki hogy pár alapszintû cuccal végignyomta.
Csak egy dologra reagálnék:
"-loot rendszernek nem láttam semmi értelmét csak gyúlt a sok szemét de lényegében 2 fegyvert használtam végig egy erõsebb kaszát amit valahol az elején adott meg egy két kezes lassú bárdot amit szintén az elején adott csak ezt lehetett fejleszteni is"
Aha.
Na és akkor egy kis összefoglaló
Pozitívumok:
-változatosabb helyszínek és kb. a játék felétõl nagyon hangulatos, jól összerakott látványos helyszínek
-pár jópofa képesség
-fast travel 😊
-szétválásnak köszönhetõen új megoldandó puzzle elemek kombinálva a portál rendszerrel
Negatívumok:
- Death karaktere szerintem nem lett olyan jól eltalálva, mint War és most itt nem a teljesen szubjektív külsõségekre gondolok mely utóbbit a végére egészen megkedveltem
- folyamatos gyakorlatilag a játék 3/4-éig tartó gyûjts össze 3 valamit és akkor jön a nagy szöny típusú játékmenet
-túl sok a platform rész de tényleg túl sok ráadásul néhol már idegesítõ is
-pár helyen már túlzásba vitték a szétválásos portálos mókát, ráadásul 1 helyen bugos is volt és csak sokadjára sikerült átdobni egy portálon a másiknak a bombát
-mellékküldetések lényegében tök egyformák, platformerkedj majd öld meg Pistát
-loot rendszernek nem láttam semmi értelmét csak gyúlt a sok szemét de lényegében 2 fegyvert használtam végig egy erõsebb kaszát amit valahol az elején adott meg egy két kezes lassú bárdot amit szintén az elején adott csak ezt lehetett fejleszteni is, a páncélok meg tényleg a legelejétõl az volt amit felvettem a giftekbõl az elején, utána nem gyõztem eladni emg eldobálni, otthagyni a sok lomot, akinek ez a gyüjtögetõsdi tetszik jól el lesz vele de szerintem csak adtak a szarnak egy pofont
- történet olyan nem is tudom, volt benne megint egy nagyon apró csavar, de még apróbb, mint az 1-ben de leginkább az nem tetszett, hogy Death leginkább egy kifutófiúvá degradálódott a sok menj ide, menj oda gyûjtsd össze a 3 vaskarikát fából dolog miatt, jó az elsõ rész is hasonló volt csak ott nem volt ilyen durva a helyzet.
-befejezés és a fõellenfél, hát ez a játék legrosszabb része. A fõellenfél egy tök gagyi valami volt, könnyebb volt leverni, mint akármelyik keményebb sima ellenfelet, a befejezés meg hát majd meglátjátok
Mindenesetre a végére feljavult a játék és ezért meg a nagyszerû helyszínek miatt a korábbi 7-7,5-öt feltornázom 8 pontra. Úgyhogy nem rossz játék a DS2 de erõsen hullámzó a színvonal a játékon belül, volt 1-2 tényleg epikus jelenet néhol meg olyan gyenge volt ,hogy szinte már fájt.
Egy híd 80˜°-os szögben áll, 2 sárga színû kristályszar tarjta ilyen pozícióban. Egy kõrobottal kell kiszedni a kristályokat, amit meg is tettem, de a híd nem billen a helyére. Néztem végigjátszás-videót, semmi mást nem kell csinálni ennél a résznél, nem hagytam ki semmit, úgyhogy sajnos tuti buktam. :-(
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként a következõ részben (márha ugyebár lesz..) Strife vagy Fury lesz? Vagy ezt nem tudni még egyelõre?
Amugy érdemes olyan fegyót használnod ami visszaállítja az életerödet vannak olyan fegyók pl Health Steal Health on Critical Health on Kill !
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]