1540
Darksiders 2
  • bendáj17
    Te akkkor a Deth Kingdome pályán vagy a Dead Kingnél onnan még bőven szerintem. Nekem elsőre a teljes game 26 óra lett, csak a lost relic, meg Vulgrim könyv gyűjtögetés maradt.
  • DarkSector
    Igen a lila kéz amivel odahúzom magam....

"Oks, ott vagyok a csontvázaknál, felmentem a repülő szarra, és most lementem mélybe egy verembe ahol piszoksok csontváz van...:D
    Majd holnap folyt köv.

8:22 percnél vagyok, feltételezem majdnem a fele...

(még nem kellett vásárolnom meg nem kellett item-eket használni sem)"
  • wesker24
    Ha megvan a Death Grip akkor még nagyon sok van hátra !
  • Myselor
    azért van 1-2 gondolkodós rész arra gondoltam,ami nem mondható egyszerűnek:)
  • CalebJoe
    az az odahúzós kéz akkor még sok van hátra
  • Seth
    Hányadik térképen vagy?
  • DarkSector
    Csak 1 kérdésem van.
    Honnan lehet tudni hogy kb hol tartok?
    Most pl teszemazt a lila kéz megszerzése kb a játék hány % lehet megközelítőleg?
  • CalebJoe
    hát szerintem meg ugyancsak könnyű hack & slash lett még talán könnyebb is mint az első rész, de hát mindenkinek más a nehéz:)
  • Myselor
    tökre igazad van,de ennél a játéknál ez nem jellemző,nagyon sok szopatós rész van benne:)
  • CalebJoe
    Látod mondtam hogy nem a játék a nehéz hanem te vagy figyelmetlen pedig a mai játékok eléggé az ember szájába rágják hogy mit kell csinálni, néha ez már kurva idegesítő.
  • Myselor
    dehogyis nem egy párszor felhívja a figyelmedet hogy O és fast travel:)
  • Ulthane
    Ja kérem, ha hamarabb rájövök, hogy van fast travel a játékban, akkor nem barangolok feleslegesen órákat! :(((((

Egy tutorial sem "mondta" az elmúlt 20 órában. :(
  • Ulthane
    Tökömbe ezzel a játékkal, elakadtam megint. Legyőztem Basileust, meg van a harmadik szellem, de nem tudom merre kell visszamenni a Dead King-hez. Amerre bejöttem, ott egy rács van, és semmivel nem tudom kinyitni.
  • Myselor
    ja oké már megilyedtem hogy én vagyok ennyire buta hogy nem találom ^^
  • ratgab
    Videóbeállítás egy picit késik, de lesz.
  • Myselor
    én nem nagyon értem a végét.vagyis nem az csak nem nagyon tudtam lekövetkeztetni hogy mi lesz,valaki aki egy kicsit jobban tudja elmondaná?:)
  • bendáj17
    Hú végig is vittem. Nagyon klassz lett a vége is meg az egész tetszett ilyen gyűjtögetési feladat maradt még meg az arénát fogom végig tolni. Kiváló lett nagyon tetszik a látvány is.
  • Myselor
    egyébként nem arról volt szó hogy ezzel az patchel majd kapunk videóbelállítási lehetőséget is a játékba?én nem tapasztaltam ilyesmit.valaki mesélne arról hogy milyen változást vett észre?:)
  • kalmi
    hello
    jó kis game csak annyi gondom van vele hogy pont az utolsó részt nem tudom meg csinálni mikor kapom a phasewalkot mert arra nem reagál a akor a falon semit igy nem tok tovább menni van erre valami megoldás vagy teljes restart a játéknak? :D
  • pxxl
    lol milyen possessed kaszát vettem Vulgrimtől, pedig csak Ornate Box-ért fizettem :D

btw mi az a piercing damage?
  • bendáj17
    Köszi akkor lesz ott móka :)
  • zzeN
    Mai patch:

" In this patch your key mappings will revert to defaults.
     Added Key Bindings option to the Pause Menu. (Previous location on the Moves List still there)
     The V-sync graphics option is now functional.
     Reaper Form now triggers correctly when using a Keyboard.
     Video Settings save to the Steam Cloud correctly.
     You can now sacrifice items below the 3rd row in the Possessed Weapon menu.
     Target Reticules align properly at all screen resolutions.
     Addressed crashes in Blackstone, including at the 2nd lever and during the Lilith cut-scene.
     Various gameplay progressions fixes."
  • Seth
    100 wave,have fun :D
  • bendáj17
    Mennyi a max szint? A Crucille arénában hány wave van?
  • pxxl
    az engem is megszopatott :DDD alig voltam ideges :D
  • wesker24
    A kivégzés pedig alapból az E betű ennyi !
  • tomsolo
    alapban E betű
  • dante3
    Minden szart beállítottam a gombokra, de egyikre sem csinál kivégzést, pedig a polipfejű csapkodós faszkalapot másképpen nem lehet kinyírni! :(
    Beleszarok, bekaphatja...
  • dante3
    Köszike! :)
  • wesker24
    Lépj ki és próbáld ujból ennyi ! Én is ragadtam már be falba ujrakezdtem és annyi !
  • Foxy0
    tiszta szar játék beragadok a falba a karkinos szörnyt nem dönti fel
    és még sorolhatnám......
  • wesker24
    Nehogy azt hidd hogy az volt a legkeményebb lesz még annál sokkal rosszabb is ! xD
  • wesker24
    Amikor megjelenik a Boss felett a piros kör az kivégzés !

Azért nem jössz rá melyik az mert nem állítottad be a Key Bindinget ahogy akarod ! Menj az inventoryba az O bill segítségével ott menj a gamepad fülre és ott az utolsó fülre kell menni a kaszára na ott úgy állítod be az irányítást ahogy akarod !
  • dante3
    Amikor az ellenség feje fölött megjelenik a kör a piros jellel, olyankor mit kell nyomni? Gondolom valami kivégzés, de nem jövök rá, melyik gombbal jön elő! Köszi előre is!
  • Ulthane
    Na, megcsináltam. Rohadjon meg. Eddig ez volt a legkeményebb.
  • Ulthane
    Már a nagyobbik változatánál vagyok. S ekkor van az, hogy életerő nullára le, majd visszakúszik, akárhogy püfölöm.
  • wesker24
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jah a föld alatti kukac Bossra gondolsz na arra is megvan a taktika ! Azt csak ugy tudod megsebezni ha kifigyeled mikor jön ki a földből és a Death grip-el elkapod a száját de ehhez nagyon közel kell lenned hogy elkapd a száját ezt 2x-szer megcsinálod és a többit majd meglátod mert ezek után jön csak a neheze ! Vagy ha már túl vagy rajta és a nagyobbik Boss-al küzdesz azt is csak akkor tudod sebezni ha visszavált majd kukac alakba
  • Ulthane
    A Gnashor nevű boss-t hogy kell legyőzni? Mindig lemegy az életereje nullára, s utána egy ujjnyit visszatölt neki. Negyed órán át püföltem, s nem tudtam legyőzni, mert mindig visszatölt az ereje.

Érdekes, ezen a videón viszont nem. :(

http://www.youtube.com/watch?v=f_1EUZRbkKY

Mit csinálok rosszul?
  • wesker24
    Azt tudom én a nehézségre céloztam ! :D

Nagyon észnél kell lenni hogy mit csinálsz mert pillanatok alatt leamortizálnak ha nem figyelsz !

Én azokat a rohadt Undead Lordokat utáltam !
  • tomsolo
    Ott nem lehet elakadni, mert minden pályához meg lehet találni a térképet :D