Darksiders 2

Oldal 1 / 31Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
A THQ Nordic pedig kiadta a játék minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit, hogy a Genesis megjelenéséig legyen ideje gépet fejlesztenie azoknak, akik nem rendelkeznek a megfelelő vassal. A következőképpen néz ki a helyzet:

Darksiders Genesis minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7, 8, 10 (64 bit)
Processzor: AMD FX-8320 (3.5 GHz) / Intel i5-4690K (3.5 GHz)
Memória: 4 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 960
Szabad hely: 15 GB
Darksiders Genesis ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 7, 8, 10 (64 bit)
Processzor: Intel Core i7-3930K (3.2 GHz)/AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz)
Memória: 8 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060
Szabad hely: 15 GB

A Darksiders Genesis december 5-én jelenik meg PC-re és Google Stadiára, 2020. februárban 14-én pedig PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre. Nálatok nem lesz gond a futtatással?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.24. 20:27:48

Next PC upgrade: 2022

grebber
Most látom,hogy elkészült a Darksiders III magyarítása <#eljen> Most már nem ártana akár 1 részt végigjátszani....

grebber
grebber
Darksiders Genesis Full E3 Demo

Nem tudok egyet érteni, egyáltalán nem lett kaki, főleg ha azt nézem miket adnak ki, had ne kelljen megneveznem azokat a 60 euros szemeteket. Ez ahhoz képest egy kész korrekt játék. Igen nem akkora nagy mint a második része, de itt ez kisebb csapattal kevesebb pénzből készült és ahhoz képest egy nagyon fun játékot tudtak összehozni. Nyilván ez személyes vélemény is 😄 kinek mi tetszik, de szerintem sokan igazságtalanul húzták le, de hálistennek a nagy lehúzás óta csak nőtt az értékelése is steamen is. A legtöbb szidást amúgy elkerülhette volna igazából ha 60 helyett olyan 35 - 40 ért adják, de mondom személy szerint a sok félkész gané mellett ez egy üdítő igazi videó játék.
jarlaxxe
Jó nagy kaki lett...

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
grebber
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

TBTPumpa
GMG-n van 25%-os kupon, melynek segítségével a Deluxe Edition ára az alábbira csökken:

A kupon július 15-ig érvényes.

TBTPumpa
400 dolláros kiadás:

Darksiders III - Apocalypse Edition

wedge31

grebber
Még nem hivatalos, de MS Store-ba kikerült a dátum:

Darksiders III - November 27.

grebber

gibson9
Az ostorcsapás egysíkú, dd a kedvenced war? Pedig az is csak egysíkú csapkolódás volt. Death legalább már tudott idézni lényeket.

Hát azt is nézzük, hogy ez még Pre Alpha, és úgytudom azt mondták többféle fegyver is lesz meg gondolom képességek/varázslatok is. Szóval még sokat változhat, legalábbis merem remélni, hogy nem végig ilyen lesz a combat.
wedge31
Jövö évig még változhat a ruhája, bár az apokalipszis egyik lovasához sem illik igazán a seggrázás...

jarlaxxe
Nem rossz, de hosszú távon egysikúnak tünik ez a ostorcsattogtatás, nálam még mindig War karaktere a kedvenc.

Azt mindenesetre csodálom, hogy nem a csaj nem villant segget mert azzal sok kis recska bajnok kedvét meghoznák a vásárláshoz...<#nevetes1>

wedge31
Már van a játékmenetröl is videó, jó lesz ez.

Végre! Már lemondtam róla, hogy valaha is lesz folytatás. Nagyon szeretem ezt a szériát, sajnáltam volna, ha nincs több rész. Szóval ez most nagyon várós! 😄
wedge31

Hála az égnek! Már féltem, hogy nem lesz több rész, és az nagy kár lett volna. Izgatottan várom, hogy milyen infókat kapunk majd a következõ részrõl 😄
wedge31

gibson9
Nekem is elsõ napos vétel volt 😊 És azon kevés játékok egyike számomra, ami teljesen megérte az árát. Csak az a fránya mentés bug ne lenne benne..

DarkSector
Oks de nem is inygen. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ez igaz, de eddig még nem volt erre példa, nem lenne para ha a warezba lehetne nyomni a dlc-ket. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Nekem a Darkisders II Preorder volt szóval NO Warez volt nálam én már alapból az eredetivel nyomtam már az elsõ napon ! 😄
wesker24
Igy jár az aki warez játékkal játszik és kimaxolja azt 😄

Mert ha is veszi késõbb eredetiben akkor kell rájönnie hogy hoppá a mentések nem kompatibilisek az eredeti verzióval mert Corrupted Save file-ként ismeri fel a játék öket !
DarkSector
Aha, egyszerûen szavakba nem tudom önteni hogy van egy kimaxolt mentésem százorával warezban és megvéve ajátékot nem tudom használni, mert ugye abból a 2 dlc-t vinném pl végig, ami nekem warezban bugos volt.

Hihetetlen mikro erre gondolok, az atomcsapás nem tudna bennem nagyobb fájdalmat okozni mint ez.
Kb mikor a ps1-es 100-200 orás mentésem eltünt a FF7-8 kapcsán. (jó azért nem ugyanaz, mert a DS2 mentésem nem ilyen tragédia azért)

wesker24
Sajnos nem próbáltam már mert bekrepált a régi mentésem de azt írta hogy Save File Corrupted !
DarkSector
Srácok a warez mentését át lehet már valami módon emelni a steam-esbe?????

<#help>

gibson9
Én játszom/játszanám, de nem túl motiváló, hogy tudom amint elérem a limitet fagyni fog a box és bukom a karaktert.

Bocsi, hogy késõn írom, de úgy tudom konzolon nem lehet ezzel mit kezdeni, de lehet nincs igazam. :S THQ sajnos becsõdölt és nemtudták patchelni. PC-re viszont van Fanok által készített patch ami megoldja a problémát. Amúgy szokta még valaki tolni a gammát? 😄 Én nemrég kezdtem újra az elsõ résszel együtt, egyszerûen még mindig zseniálisnak tartom a képi világát meg mindent 😄
gibson9
Szóval, akkor senki nem tud semmit? 😄

gibson9
(Véletlen rányomtam a mehetre, mobilról vagyok, szóval a helyesírási bakikat is nézzétek el nekem) Na szóval nekikezdtem egy új végigjátszásnak és az elsõ végigvitel után egybõl a dlc-kkel folytattam. Simán meg is volt mind a három probléma mentesen. Elkezdtem ezek után a newgame+-t és kb az ötödik dungeon után újra lefagy a játék egy ajtón átlépve. Innentõl akármerre megyek megint ugyan úgy lefagy a játék. Gondolom a mentés megint elérte a határt.. nem lett erre valami megoldás azóta? Eredetivel játszok. A box HDD-jére mentem mindig a játékot.

gibson9
Na megint elõjött xboxon a fagyás. Az elsõ végigjátszásom során végigvittem a játékot, aztán newgame+ és az elsõ két dlc. Addig nem is volt gond, de a harmadik dlc-nél már az elsõ ajtón nem tudtam bemenni mert lefagyott a játék. Onnantól mind1 volt merre mentem lefagyott a játék mindig. Valaki írta itt utánna, hogy elvileg ha a mentésed eléri a 300kb-ot akkor történik ez. Nekikezdtem egy új játéknak és az elsõ végigjátszás után

Hali! Valaki próbálta már ezt a SweetFX nevü modot vagy minek is nevezzem ezt a játékhoz? Szerintem sokkal szebb lesz tõle a játék 😄 Érdemes kirpóbálni Link
wesker24
Igy Van !
gibson9
Nagyon nagy segítség vagy, köszönöm szépen 😊 Gondolom az én általam okozott elemi sebzések meg az én arcane szintemtõl függ.

wesker24
Ahogy mondod a Defense az Armor ellenállása hogy mennyi sebzést tud elnyelni az armorod a Resistance meg az elemi ellenállás !
gibson9
Na és a defense és a resistance között mi a különbség? Egyik a fizikai másik az elemi ellenállásra van?

wesker24
AZ execution Chance mind két ágra jó mert minél nagyobb annál biztosabb az esélye hogy kivégezd az ellenfelet és nõ ugye a reaper energy-d amivel átválthasz a valódi kaszássá !
wesker24
AZ execution Chance az a kivégzési esélyed minél magasabb annál biztosabb hogy death kivégzi az ellenfelét amikor megejelenik fölött egy ikon vagy valami minél magasabb annál nagyobb az esélyed arra hogy kivégezd !

És igen érdemes Necro ágra gyúrni mert ha a Ghoulokat kimaxolod akkor hatalmas pusztításra képesek és ha meghalnak még fel is robbannak ha a varjakat is kimaxolod az is nagyon jó mert lefagyasszák az ellenfelet és ellopják töle az életet és azzal gyógyítod magad de még ott van a mágikus pajzs is ami vissza veri a támadások nagy résézt ha azt is kimaxolod akkor a támadások visszaütnek az ellenfélre reflectálja a kapott sebzést !
gibson9
Az szép 😄 Én new game+ -al 39 órát öltem bele az elsõ karimba. Ehhez jöttek még a dlc-k is ugye. Amúgy "bele is futottam" a következõ kérdésembe: az execution chance minek az esélye? Mire jó? Érdemes egyáltalán nekem ha necro ágon megyek?

wesker24
nyugodtan én 118 óra alatt kimaxoltam 50/50 100 % 😄
gibson9
Köszi szépen a segítséget 😊 Elõzõ karakteremmel amivel végigvittem tavaly nem volt tökéletes. Azóta viszont tényleg sokat felejtettem, amikre akkor is úgy kellett rájönnöm. Mivel értem én, hogy mit jelent a szó, de nem ad semmi magyarázatot, hogy az végülis mit tápol. Szóval tényleg köszi, lehet késõbb lesz majd még buta kérdésem 😄

wesker24
ahogy mondod minél magasabb annál durvább sebzéssel birnak a megidézett ghoulok és a varjak de a fegyvered is durvábban sebez ha critel nekem már volt hogy 56k critem is vele igaz az Lvl 30-as Possessed Hammer volt !
gibson9
Szóval akkor minél magasabb az arcane annál nagyobbat sebeznek a megidézett ghoulok vagy a varjak, igaz?

Oldal 1 / 31Következő →