1540
Darksiders 2
-
#1540 A THQ Nordic pedig kiadta a játék minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit, hogy a Genesis megjelenéséig legyen ideje gépet fejlesztenie azoknak, akik nem rendelkeznek a megfelelő vassal. A következőképpen néz ki a helyzet:
Darksiders Genesis minimum gépigény
Op. rendszer: Windows 7, 8, 10 (64 bit)
Processzor: AMD FX-8320 (3.5 GHz) / Intel i5-4690K (3.5 GHz)
Memória: 4 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 960
Szabad hely: 15 GB
Darksiders Genesis ajánlott gépigény
Op. rendszer: Windows 7, 8, 10 (64 bit)
Processzor: Intel Core i7-3930K (3.2 GHz)/AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz)
Memória: 8 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060
Szabad hely: 15 GB
A Darksiders Genesis december 5-én jelenik meg PC-re és Google Stadiára, 2020. februárban 14-én pedig PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre. Nálatok nem lesz gond a futtatással?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.24. 20:27:48 -
#1539 Most látom,hogy elkészült a Darksiders III magyarítása Most már nem ártana akár 1 részt végigjátszani.... -
#1538 GC 2019: Darksiders Genesis - rettegj Diablo! -
#1537 Darksiders Genesis Full E3 Demo
-
Dreadshade #1536 Nem tudok egyet érteni, egyáltalán nem lett kaki, főleg ha azt nézem miket adnak ki, had ne kelljen megneveznem azokat a 60 euros szemeteket. Ez ahhoz képest egy kész korrekt játék. Igen nem akkora nagy mint a második része, de itt ez kisebb csapattal kevesebb pénzből készült és ahhoz képest egy nagyon fun játékot tudtak összehozni. Nyilván ez személyes vélemény is :D kinek mi tetszik, de szerintem sokan igazságtalanul húzták le, de hálistennek a nagy lehúzás óta csak nőtt az értékelése is steamen is. A legtöbb szidást amúgy elkerülhette volna igazából ha 60 helyett olyan 35 - 40 ért adják, de mondom személy szerint a sok félkész gané mellett ez egy üdítő igazi videó játék. -
#1535 Jó nagy kaki lett... -
#1534 Darksiders III teszt.
-
#1533 Darksiders III - ilyen volt a gamescomos demó -
#1532 GC 2018: Friss látnivalókon a Darksiders III -
#1531 -
#1530 -
#1529 GMG-n van 25%-os kupon, melynek segítségével a Deluxe Edition ára az alábbira csökken:
A kupon július 15-ig érvényes. -
#1528 400 dolláros kiadás:
Darksiders III - Apocalypse Edition
-
#1527 Most már hivatalos. -
#1526 Még nem hivatalos, de MS Store-ba kikerült a dátum:
Darksiders III - November 27. -
#1525 Újra mozog a Darksiders III -
#1524 Az ostorcsapás egysíkú, dd a kedvenced war? Pedig az is csak egysíkú csapkolódás volt. Death legalább már tudott idézni lényeket. -
Dreadshade #1523 Hát azt is nézzük, hogy ez még Pre Alpha, és úgytudom azt mondták többféle fegyver is lesz meg gondolom képességek/varázslatok is. Szóval még sokat változhat, legalábbis merem remélni, hogy nem végig ilyen lesz a combat. -
#1522 Jövö évig még változhat a ruhája, bár az apokalipszis egyik lovasához sem illik igazán a seggrázás... -
#1521 Nem rossz, de hosszú távon egysikúnak tünik ez a ostorcsattogtatás, nálam még mindig War karaktere a kedvenc.
Azt mindenesetre csodálom, hogy nem a csaj nem villant segget mert azzal sok kis recska bajnok kedvét meghoznák a vásárláshoz... -
#1520 Már van a játékmenetröl is videó, jó lesz ez.
-
Dreadshade #1519 Végre! Már lemondtam róla, hogy valaha is lesz folytatás. Nagyon szeretem ezt a szériát, sajnáltam volna, ha nincs több rész. Szóval ez most nagyon várós! :D -
#1518 -
Dreadshade #1517 Hála az égnek! Már féltem, hogy nem lesz több rész, és az nagy kár lett volna. Izgatottan várom, hogy milyen infókat kapunk majd a következő részről :D -
#1516 Nem halt meg a Darksiders. -
#1515 Nekem is első napos vétel volt :) És azon kevés játékok egyike számomra, ami teljesen megérte az árát. Csak az a fránya mentés bug ne lenne benne.. -
#1514 Oks de nem is inygen. :D -
#1513 Ez igaz, de eddig még nem volt erre példa, nem lenne para ha a warezba lehetne nyomni a dlc-ket. :) -
#1512 Nekem a Darkisders II Preorder volt szóval NO Warez volt nálam én már alapból az eredetivel nyomtam már az első napon ! :D -
#1511 Igy jár az aki warez játékkal játszik és kimaxolja azt :D
Mert ha is veszi később eredetiben akkor kell rájönnie hogy hoppá a mentések nem kompatibilisek az eredeti verzióval mert Corrupted Save file-ként ismeri fel a játék öket ! -
#1510 Aha, egyszerűen szavakba nem tudom önteni hogy van egy kimaxolt mentésem százorával warezban és megvéve ajátékot nem tudom használni, mert ugye abból a 2 dlc-t vinném pl végig, ami nekem warezban bugos volt.
Hihetetlen mikro erre gondolok, az atomcsapás nem tudna bennem nagyobb fájdalmat okozni mint ez.
Kb mikor a ps1-es 100-200 orás mentésem eltünt a FF7-8 kapcsán. (jó azért nem ugyanaz, mert a DS2 mentésem nem ilyen tragédia azért) -
#1509 Sajnos nem próbáltam már mert bekrepált a régi mentésem de azt írta hogy Save File Corrupted ! -
#1508 Srácok a warez mentését át lehet már valami módon emelni a steam-esbe?????
-
#1507 Én játszom/játszanám, de nem túl motiváló, hogy tudom amint elérem a limitet fagyni fog a box és bukom a karaktert. -
Dreadshade #1506 Bocsi, hogy későn írom, de úgy tudom konzolon nem lehet ezzel mit kezdeni, de lehet nincs igazam. :S THQ sajnos becsődölt és nemtudták patchelni. PC-re viszont van Fanok által készített patch ami megoldja a problémát. Amúgy szokta még valaki tolni a gammát? :D Én nemrég kezdtem újra az első résszel együtt, egyszerűen még mindig zseniálisnak tartom a képi világát meg mindent :D -
#1505 Szóval, akkor senki nem tud semmit? :D -
#1504 (Véletlen rányomtam a mehetre, mobilról vagyok, szóval a helyesírási bakikat is nézzétek el nekem) Na szóval nekikezdtem egy új végigjátszásnak és az első végigvitel után egyből a dlc-kkel folytattam. Simán meg is volt mind a három probléma mentesen. Elkezdtem ezek után a newgame+-t és kb az ötödik dungeon után újra lefagy a játék egy ajtón átlépve. Innentől akármerre megyek megint ugyan úgy lefagy a játék. Gondolom a mentés megint elérte a határt.. nem lett erre valami megoldás azóta? Eredetivel játszok. A box HDD-jére mentem mindig a játékot. -
#1503 Na megint előjött xboxon a fagyás. Az első végigjátszásom során végigvittem a játékot, aztán newgame+ és az első két dlc. Addig nem is volt gond, de a harmadik dlc-nél már az első ajtón nem tudtam bemenni mert lefagyott a játék. Onnantól mind1 volt merre mentem lefagyott a játék mindig. Valaki írta itt utánna, hogy elvileg ha a mentésed eléri a 300kb-ot akkor történik ez. Nekikezdtem egy új játéknak és az első végigjátszás után -
Dreadshade #1502 Hali! Valaki próbálta már ezt a SweetFX nevü modot vagy minek is nevezzem ezt a játékhoz? Szerintem sokkal szebb lesz tőle a játék :D Érdemes kirpóbálni Link -
#1501 Igy Van !