Darksiders 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Koszi megegyszer!!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Atyaeg, mar vagy 4-5 orat jatszottam vele, de nem is tudtam, hogy van ilyesmi (*facepalm)
Hogy lehet elohozni?
Érted amúgy remélem hogy mire gondoltam az alatt amit írtam...
Pl lenne egy tûzes szörny, amike mondjuk a víz vagy jég kalapács lenne jó csak 1 példa...nem azt hogy ebbõl állna az egész játék, de hogy ilyenek is lehettek volna.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Death egy mogorva alak, akit csak a célja érdekel. Loot rendszer jó, fegyverek jók, npc-k jók, sztoriból még nem tudok sokat.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Szerintek megmaradnak a mentéseim ha újra telepitem?
Mert ha nem akkor inkább tolom tovább swarcba...<#eplus2>#eplus2>
A puzzlék és a platformok azok amik szerintem egyértelmüen jobbak lettek mint az elsõ részben meg a bossok is nagyon rendben vannak.
A helyszinek nagyon stilusosak és monumentálisak. A graf az olyan amilyen, lehetne szebb...
A legelsõ nagyobb bossról jut eszembe:
Ott a bökkenõ hogy nekem sem ezzel sem azzal nincs bajom, én csak azt montam a kollegának hogy beleköt Shep-be mert véletlen más véleménye van a játék egy pontjáról....
Én nem mondam hogy nekem bajom lenne a D2 rendszerével.
Az sem baj ha sokminden van meg az sem ha sokminden nincs...én elvagyok ígyis úgyis....
De az tény ha nem vagy ráutalva hogy használj többféle dolgot...akkor egy átlag játékost hidegen fogja hagyni hogy egy kalapácsot beszinezzen kékrõl pirosra mert 20 hp helyett levesz 21-et....
És az tény ha persze Shep is erre gondolt hogy ez a rendszer ugy jobb lenne ha az lenne hogy BIZONYOS ellenfelekre csak bizonyos fegyverek tárgyak hassanak...és télleg ajáték kényszerítse a játékost hogy kicsit gondolkodjon és ezt-azt szerezzen meg vagy csináljon meg.
De ez nem csak erre a játékra igaz hanem az összes-re.
Ettõl a játék nem lesz szaraabb csak meg lett említve és ennyi. 😊
Nem vittem még végig, FULL mindegy hogy honnan szeded össze a fegyókat!
Én azt írtam az a lényeg hogy Shep...amit írt az lehet igaz...ha alap fegyókkal is simán végig lehet tólni egy játékot nem csak a D2-rõl van szó...akkor tök feleslegessé válik az egész dolog.
Ettõl még neked meg a többi kimaxolónak meg gyüjtögetõnek ez még lehet jó, de egy átlag játékosnak z úgy jön le, hogy ha nem vagyok ráutalva, akkor meg minek?
És nem az a lényeg hogy szerinted ez jo rendszer vagy Shep szerint meg nem a legjobb....hanem hogy nem kell kritizálni a véleményét, mert te tegyükfel fan-ként tekintesz a játékra.
Ráadásul annyira jó helyszínek vannak néha a játékban, én csomószor megálltam csak úgy nézelõdni, pedig ilyet nem szoktam egy játékban sem...de ez valahogy magávalragadt. Tökre monumentális helyek vannak, le sem tagadhatja a játék, hogy inspirálta a God of War (amit egyáltalán nem bánok😊)
Darksiders I izgalmas pörgös akciódús egy pillantra sincs megállás !
Darksiders II viszont más ha nincs is benne olyan sok akció de sokkal RPG-sebb lett teli van fejtörõkkel pplatform elemekkel !
Ha a Tomb Raider bejött akkor ez is tetszeni fog nagyon jó skill rendszer és Loot rendszer van benne harcrendszer és kivégzések is jók !
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Örömmel konstatáltam, hogy tudja teljes képernyõt ( még 4:3-as monitorom van, a 16:9-es éra miatti idõnkénti letterboxozás nekem eléggé fájó pont!)
A Blur-t legszívesebben kikapcsolnám.
A 2 npc akivel összefutottam nagyon szépen ki volt dolgozva!
1 loottal ellátott játékban se kötelezõ az új fegyverzet. Végigviheted anélkül is csak max nehezebb lesz.
Nem lehet ennyire hardkórosítani a játékot, akkor sok koca játékos nem venné meg. Erre is kell figyelni ám.
Pont ilyenkor nagy segítség egy lv5-s weaponszett... ahaha.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Kit érdekelnek a más játékbeli dolgaid itt? Kb. sohasem írsz ide semmi konkrétumot a játékról, csak idejársz locsogni meg rinyálni.
Btw senkisem mondta hogy az ilyen fegyverekhez arénázni kell, ha játszanál te is tudhatnád meg még sok minden mást is...
Egyébként tényleg nagyon bonyolult possesed fegyvereket készíteni kb mint a faék.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo