1540
Darksiders 2
-
#860 Dark Sector kb a játék 75 %-át nem ismeri számára eddig csak az ütés és a Dodge létezett ! xD -
#859 Wesker kollegától megtudtam 1-2 dolgot...pl hogy át is lehet változni Reaper-re vagy mi... -
#858 Hát jah aZ Ivory Citadel-ben van az egyik leg idegőrlőbb fejtörő a játékban ami a portál feladványokat illeti !
Blac Stone-ban is ez lesz nyugi ! xD -
#857 :DDDDD -
#856 én most untam meg egy időre a qva Ivory Citadel-t. nem a nehézség a baj, hanem hogy döcögősen ide lőjj oda lőjj, soul split, tekerdmeg lőjjoda gyerebe faszom :| -
#855 Annyira tetszenek a pályák, hogy nem tudsz elszakadni tölük... -
#854 THX közbe pár helyen kérdezősködtem remélem menni fog még nem használtam ezt a fast travel-t. -
#853 kimész a world map-ra, odamész azzal a kis körrel ahova mutatja az arany pötty, és nyomsz egy entert. vagy a közelébe pl rányomod a trader-re és enter. -
#852 Uh nekem semmilyen fast travel eddig nem kellett...leírod pls hogy kell kimenni?
eddig gyalog meg lóháton mentem mindenhová. -
#851 Nagy térkép--> fast travel -
#850 Ez a problem...ott nem enged ki, allul a pók verem vagy barlang volt...és egyszerűen nem tudok kimenni...lövésem sincs, mintha egy bug lenne.
-
#849 Mi az a fast travel? :D
Meg közben észrevettem hogy vannak speckó támadásaim is...:D csak nem tudtam eddig hogy 2 gombot kell hozzá lenyomnom...:D -
#848 a fast travel-ből melyik betűt nem értetted? :) -
#847 HUH.
van egy apró baki.
Vissza nem tudok menni a pókbarlangból mert elállja az utam egy pár tüske...de a zöld lelkeket sem tudom használni mert pont az ajtó mögé kéne küldenem őket.
Ez egy BUG? -
#846 "A Crucible is csak az első 50 Wave-ig megy első végigjátszás alkalmával !"
Ez nem igaz.
-
#845 THX.
akkor megyek kifelé kutakodom ott. :)
Amúgy lenyomtam potion sem kellett, igaz 10x kb kinyírt...:D -
#844 ha lenyomtad akkor ott hagyhatod -> fast travel -
#843 1 kérdésem lenne.
a nagy pók után a barlangban kéne valaminek történnie vagy mehetek visszafelé?
Semmi mást nem kell írni, csak hogy maradjak kutakodni? vagy mehetek vissza mert a madarat már megkérdeztem és hol kifelé mutat hogy meg vissza a barlangba....-.- -
#842 Az igaz de volt egy fjtörö amitől frászt kaptam mire rájöttem de az semmi ami a black Stone-ban lesz majd ! :D -
#841 Jaja. -
#840 Pedig sztem a Citadelbe nem is vészes, az Edge in the Shadowba viszont könnyen lehet elsőre agyfaszt kapni. -
#839 jah jó buli ami ott van :D egy ideig elvoltam vele este aztán meguntam ezt a portálozást :D -
#838 Jah akkor az Ivory Citadelban vagy Good LUCK to you You need it ! -
#837 Welcome to the Citadel. -
#836 most kaptam meg a Voidwalker-t -
#835 Hát fejlödni fejlödsz de azt már csak akkor irja jóvá ha New Game+- kezdesz !
Azt meg nem tudom megmondani hogy mennyi van hátra amig nem tudom hol tartasz jelenleg de ha már LVL 20 vagy akkor gondolom már a végefelé lehetsz ! -
#834 Jaja csak 22 a max szint első végigjátszásra habár tovább fejlődsz de azt csak akkor számolja el ha New Game+-ot kezdesz akkor jóváirja az összes olyan XP-t amit az első végigjátszás során szereztél ! -
#833 csak 22? most vagyok 20 :D akko már nincs sok? :(
nembaj new game+ lesz :D -
#832 Az még semmi ami még jobb jön a Voidwalker tovább fejlesztett változata a Phasewalker az már képes a múlt és a jelen között utazni ! xD -
#831 De 100 Wave van de abban ne is reménykedj hogy megfogod kapni a meghivodat a további 50 szintre !
Első végigjátszás max lvl 22-ig megy nem fejlödik tovább !
A Crucible is csak az első 50 Wave-ig megy első végigjátszás alkalmával !
Néztem videot Youtube-on és ott olvastam hogy a másik 50 Wave csak akkor nyilik meg ha neki állsz még 1x a játéknak csak New Game+-ban !
Szóval New game+-ban kapod meg a meghivód pont akkor amikor az elsőt is kaptad az első végigjátszás alkalmával ! Mert a srác lvl 30 volt amikor az utolsó 25 Wave-ot lenyomta a Crucible-ben ! -
bendáj17 #830 Rosszul írtam tényleg a meghívó kell. Az utolsó menetet is úgy kapjuk meg (75-100-ig)?? -
bendáj17 #829 51-75-ig nem csak 25-ös színtől lehet menni az arénában? -
#828 jah úgy jött az első is :) -
#827 Anonymous fogja postázni a leveles/kigyós ládádba -
#826 ahm. hol? vagy majd jön magától szembe, mint általában minden? :D -
#825 összekell gyűjtenyie hozzá a meghívót -
#824 fúdejó :D
btw levertem az arénát 50ig, de nem kaptam levelet, hogy mehet a köv. szint. vagy nincs több? nem 100 wave van? -
#823 Azért valamennyire intelligens a kesztyűd; ha a látótérben van a lila gyűrű, akkor nem a pisztolyt fogja elővenni. -
#822 hjajj már az a lila kéz még ok, aztán a soul splitter is elmegy, de most meg a portal klón :\
amúgy érdekes, hogy másztam fel a falon, és volt 2-3 kiszögellés felfelé, és elkapta azt a gyűrűt a portalos izéval, amit elvileg csak a lila kézel lehetne :D de csak 1x. -
#821 Az még csak a Kingdom of The Dead legeleje amikor mész a Dead Lordhoz az Eternal Throne-hoz !