Darksiders 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ráállsz arra a kör alakú valamire, amin belül van 3 kör (ezt látod a videóban is ugyebár), majd nyomsz egy TAB-ot, és onnan kiválasztod a legeslegalsó skilltõl balra levõ skillt. Valami inter mittoménmi a neve, most nem ugrik be. Ha meg azt nem érted, hogy hogy jön kettõ elõ, akkor arra meg az a válasz, hogy ahogy haladsz elõre, akkor már 2 ilyen szellemed is lesz. De nem akarom lelõni 😊
Jam
Sziasztok!

Valaki árulja már el nekem, hogy az alábbi videóban 6:40-nél, mégis hogy a rákba hív elõ 2 szellemet?

mucsácsó
Én is kíváncsi lennék...de egyáltalán lehet majd látni maszk nélkül? Nyilván nem lehet egy szépség amúgy 😄
Megvan, koszi szepen! En meg fel orakat lovagoltam, mert azt hittem ilyesmi kesobb lesz, ugy mint az elso reszbe... mind1.

Koszi megegyszer!!

wedge31
Térképen beteszed célkresztbe ahova menni akarsz és enter.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fast travel??
Atyaeg, mar vagy 4-5 orat jatszottam vele, de nem is tudtam, hogy van ilyesmi (*facepalm)
Hogy lehet elohozni?

wedge31
Fast travel?

valaki?

jarlaxxe
Ez csak duma nem hiszem, hogy ha lát egy jobb fegyót nem cseréli le a régit.

DarkSector
Ez igaz, de azért ez még nem feltétlen utalás...😄
Érted amúgy remélem hogy mire gondoltam az alatt amit írtam...
Pl lenne egy tûzes szörny, amike mondjuk a víz vagy jég kalapács lenne jó csak 1 példa...nem azt hogy ebbõl állna az egész játék, de hogy ilyenek is lehettek volna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem te...hanem én utalok erre. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Annyiban szükségszerü, hogy nem kell félórát csapkodni a monsztát egy jobb fegyóval.

Egyáltalán nem is utaltam a szükségességükre, habár fogadni mernék, hogy bõven megkönnyíti az ember dolgát.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Igen õ az "anyjuk", errõl majd lesz is szó a játékban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Ha kiváncsi vagyok rá meg ha rá vagyok utalva a HASZNÁLATUKRA az 2 dolog. 😊

CalebJoe
Ja valami olyasmit olvastam hogy Lilith teremtette õket angyalokból meg démonokból kombinálva és Nephilim a legöregebb köztük.
Ezek csak nevek! Õ nem maga a halál! Van ugyanolyan arca gondolom, mint War-nak, ugyanis 1 népcsoportból származnak. Ez talán még nem spoiler.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha csak a fegyók kinézetére vagy kíváncsi már akkor megéri! Baromi jól van kidolgozva az összes gyilokeszköz! Gyönyörûek!

Shep
Nekem az a formája tetszik mikor ketté válik a teste és ott marad a kaszás szobor, lámpással a kezében 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CalebJoe
eleve ilyesminek kellene lennie az arcának alapból a halálhoz az illene
Shep
Hát ahhoz elég sokat kell még akkor játszanod 😊

wedge31
Valszeg nem azért van rajta mert olyan bájos az arca...<#vigyor3>

Nem tudom te hogy vagy vele, de én majd megdöglök, hogy lássam a maszkja nélkül!

És igen elég RPG-s lett. Hatalmas területek, ahol gyakorlatilag szabadon barangolhatsz.

Elkezdem végre érdemben játszani a játékkal és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon bejön.

Death egy mogorva alak, akit csak a célja érdekel. Loot rendszer jó, fegyverek jók, npc-k jók, sztoriból még nem tudok sokat.

Hunter of Deer
hat nem tudom en alapbol mediumon kezdtem el es ott tuti nem eleg a sima DLCs fegyo ahhoz hogy vegigvidd. nagyon sokszor szamit hogy pl eletet tolt crit vagy szorny megolese eseten a fegyo .. sokszor mentett meg az. nem easyn kell tolni es lesz ertelme 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

wedge31
Megér egy probát, gondolom az argul tomb nincs benne amivel most tolod.

Shep
Szerintem igen de azért elõtte csinálj egy biztonsági mentést

Shep
Most lehet csak nálam volt valami bug de ha én közel álltam hozzá akkor alig tudott sebezni és úgy meg egyszerû volt, igaz nálam mindig volt üvegcse. Na de a végén az Avatar az nekem nagy csalódás volt, semmi perc alatt levertem. Az elsõ részben azért sokkal jobbak voltak a Boss harcok ,mindig kellett valami trükk az elintézésükhöz, nem volt elég ez az odamegyek és ütlegelem módszer.

jarlaxxe
Végül megvettem én is.
Szerintek megmaradnak a mentéseim ha újra telepitem?
Mert ha nem akkor inkább tolom tovább swarcba...<#eplus2>

wedge31
Erre van a fast travel.

mucsácsó
Jahh és igen, a Stalker vérszívófejûje...elõször nem tudtam mire gondolsz, de most már vágom... na az engem szétszopatt a 0 életemmel, az talán 3. nekigyûrkõzésre ment csak épphogy.. 😄
mucsácsó
Igen, némelyik túl egyszerû, ha azt nézzük... úgy érzi az ember hogy jó nagy állat és úristen ezt de nehéz lesz legyûrni, de igazából csak sima ütések bárhova rá és ennyi az egész...általában. Valamikor van egy kis csavar, de nem nagy kunszt. Ami nehéz volt, hogy soha nem volt életem mire a bossokhoz értem, és 1 élettöltõvel nem mindig sikerült elsõre megcsinálnom a bossokat... 😄
wedge31
Nekem bejön ez a új rendszer. Nem tennék különbséget a két Darksiders között mindkettönek megvannak az eröségei és gyengéi de lényeg az összkép és az rendben van.
A puzzlék és a platformok azok amik szerintem egyértelmüen jobbak lettek mint az elsõ részben meg a bossok is nagyon rendben vannak.
A helyszinek nagyon stilusosak és monumentálisak. A graf az olyan amilyen, lehetne szebb...

Shep
Nem tudom de engem ezek a fõ szörnyek nem hatottak meg, mikor elõször megláttam ott felállványozva akkor elõre örültem ,hogy hú de állat lesz legyõzni erre mikor sor került rá olyan gagyi hatást keltett az egész. Talán a Stalker vérszívófejû izéje volt a legjobb, meg a "könyvtáros" bár õ csak azért mert olyan mókás figura 😊

mucsácsó
Egyébként igen, sajnos ezzel is egyet kell értenem. A dungeon-ök tényleg egy kaptafára épülnek, és én is úgy éreztem néha hogy basszus itt már mintha jártam volna, még a textúrák is megegyeztek néhol. Dehát na... 😄 Ezt leszámítva nagyon is jó, és elég sok helyszín van.

A legelsõ nagyobb bossról jut eszembe:
Nagyon tetszett, nekem egy az egyben Shadows of the Colossus jutott eszembe 😊 Bár nyilván kicsit leegyzerûsítve az is, de jó nagy dög volt az a stone guardian 😄

DarkSector
"Ha nem vagy rászorulva az azt jelenti, hogy nem kötelezõ. Ha kötelezõ lenne, akkor meg az lenne a bajod."

Ott a bökkenõ hogy nekem sem ezzel sem azzal nincs bajom, én csak azt montam a kollegának hogy beleköt Shep-be mert véletlen más véleménye van a játék egy pontjáról....

Én nem mondam hogy nekem bajom lenne a D2 rendszerével.
Az sem baj ha sokminden van meg az sem ha sokminden nincs...én elvagyok ígyis úgyis....
De az tény ha nem vagy ráutalva hogy használj többféle dolgot...akkor egy átlag játékost hidegen fogja hagyni hogy egy kalapácsot beszinezzen kékrõl pirosra mert 20 hp helyett levesz 21-et....

És az tény ha persze Shep is erre gondolt hogy ez a rendszer ugy jobb lenne ha az lenne hogy BIZONYOS ellenfelekre csak bizonyos fegyverek tárgyak hassanak...és télleg ajáték kényszerítse a játékost hogy kicsit gondolkodjon és ezt-azt szerezzen meg vagy csináljon meg.

De ez nem csak erre a játékra igaz hanem az összes-re.
Ettõl a játék nem lesz szaraabb csak meg lett említve és ennyi. 😊

DarkSector
Még 1x leírom neked, hátha most megérted...ezeket mind leírtam már 1x.

Nem vittem még végig, FULL mindegy hogy honnan szeded össze a fegyókat!
Én azt írtam az a lényeg hogy Shep...amit írt az lehet igaz...ha alap fegyókkal is simán végig lehet tólni egy játékot nem csak a D2-rõl van szó...akkor tök feleslegessé válik az egész dolog.

Ettõl még neked meg a többi kimaxolónak meg gyüjtögetõnek ez még lehet jó, de egy átlag játékosnak z úgy jön le, hogy ha nem vagyok ráutalva, akkor meg minek?
És nem az a lényeg hogy szerinted ez jo rendszer vagy Shep szerint meg nem a legjobb....hanem hogy nem kell kritizálni a véleményét, mert te tegyükfel fan-ként tekintesz a játékra.

Shep
Tényleg vannak monumentális helyszínek de ezek szinte mind olyan helyek ahol nincs akció csak a beszélgetés a népekkel. A dungeon-ök legtöbbje meg egy kaptafára menõ unalmas helyszínek. Sokszor volt olyan érzésem ,hogy itt mintha már jártam volna, közben meg nem csak majdnem ugyanúgy nézett ki minden kicsi változtatással. Volt persze 1-2 olyan helyszín ahol sok ugrándozás volt pl, mikor a holtak világába kellett átmászni és ott kellett fent ugrálni.

mucsácsó
Egyetértek! Az 1. részben tényleg talán több volt a hent. Viszont a 2.-ban szerintem nagyon jól van eltalálva, pont elég kaszabolás van, de túlnyomórészt talán több a puzzle/fejtörõs rész, ami nem hátrány, mert nem azok a frusztráló feladványok. Igazából mindenre rálehet jönni, - habár vannak amik tényleg egész nehezek - de ha rájössz és megcsinálod akkor tökjó érzéssel tölt el😊

Ráadásul annyira jó helyszínek vannak néha a játékban, én csomószor megálltam csak úgy nézelõdni, pedig ilyet nem szoktam egy játékban sem...de ez valahogy magávalragadt. Tökre monumentális helyek vannak, le sem tagadhatja a játék, hogy inspirálta a God of War (amit egyáltalán nem bánok😊)
mucsácsó
Nekem speciel sokkal jobban tetszik, mint az elsõ rész (ami szintén jó volt 😊). Death karaktere eleve jobban bejön meg a kaszák is 😛 Meghát sokkal több lehetõség van a folytatásban. Bárki bármit mond, azért a loot sokat dob rajta, hogy beépítették 😊)
wesker24
Szerintem azért mert állandoan a Secret Worldon lógsz ! 😄
wesker24
Mind a kettönek megvan a maga elönye !

Darksiders I izgalmas pörgös akciódús egy pillantra sincs megállás !

Darksiders II viszont más ha nincs is benne olyan sok akció de sokkal RPG-sebb lett teli van fejtörõkkel pplatform elemekkel !

Ha a Tomb Raider bejött akkor ez is tetszeni fog nagyon jó skill rendszer és Loot rendszer van benne harcrendszer és kivégzések is jók !
Tatyla
szerintem az elsõ jobb volt vagy csak azért írom ezt mert most jobban érdekel a secret world...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Laza
Izgibb/hangulatosabb mint az elsõ rész? Mert annak valahogy nem kapott el a hangulata, pedig nemrég nekiugrottam megint.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Én már tegnap rálestem. 30 percet játszottam.

Örömmel konstatáltam, hogy tudja teljes képernyõt ( még 4:3-as monitorom van, a 16:9-es éra miatti idõnkénti letterboxozás nekem eléggé fájó pont!)

A Blur-t legszívesebben kikapcsolnám.

A 2 npc akivel összefutottam nagyon szépen ki volt dolgozva!

Ha nem vagy rászorulva az azt jelenti, hogy nem kötelezõ. Ha kötelezõ lenne, akkor meg az lenne a bajod.

1 loottal ellátott játékban se kötelezõ az új fegyverzet. Végigviheted anélkül is csak max nehezebb lesz.

Nem lehet ennyire hardkórosítani a játékot, akkor sok koca játékos nem venné meg. Erre is kell figyelni ám.

wedge31
Na végre, install...

tomsolo
"mert nem 1x volt olyan, hogy 15x ellenség volt a képernyõn én meg a saját karakteremet sem láttam a nagy effektek közepette."

Pont ilyenkor nagy segítség egy lv5-s weaponszett... ahaha.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Magyarul megint hülyeségeket beszélsz.

Kit érdekelnek a más játékbeli dolgaid itt? Kb. sohasem írsz ide semmi konkrétumot a játékról, csak idejársz locsogni meg rinyálni.
Btw senkisem mondta hogy az ilyen fegyverekhez arénázni kell, ha játszanál te is tudhatnád meg még sok minden mást is...

Egyébként tényleg nagyon bonyolult possesed fegyvereket készíteni kb mint a faék.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo