Darksiders 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A possessed cuccokat tényleg nem lehet egy bizonyos szint után fejleszteni?
Vagy csak nekem is szintet kell lépni hozzá, hogy tovább is lehessen?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A legjobb loot option az execution chance, zilliárd kivégzést csináltam néha pár odaverés után.
A Death Riders DLCbe a Bloodless zsír volt, fõleg a vége - nagy geciség hogy még hozzá se lehet jutni legálisan csak ha gamestop elõrendelõ vagy.
Az utsó pálya elõtt maradt 3 side questem - gyûjtögetõs mind Lost Relic meg a gyökérapós és a hellguardok - és az arénák (bár ezért nem ad szintet sztem) így lv 21-en vagyok 49 órával.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szerintem a 10 nekifutás nem sok...de egy továbbjutásért bolyongani orákat én sem szeretek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Meg a tököm sem akar órákat barangolni és kitalálni, hogy merre kell menni.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nem azért fizettem 14 ezer forintot, hogy halálba frusztráljon ez a szar!
http://www.justpushstart.com/2012/08/darksiders-ii-how-to-conquer-soul-aribters-maze/
Amig volt Health Poti addig nem volt gond amikor már elfogyott na ott kezdõdtek a bajok ! 😄
(77-242-153-158.giganet.hu)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Azt tudod, hogy az összes pálya secrettel le van írva az a Soul Arbiters Scrollsba? (Ezeket a Death Book lapokhoz hasonlóan lehet megtalálni.)
A crucible egy könnyü nyári séta hozzá képest.
Akiknek nincs kedvük papiral és ceruzával rajzolgatni itt van, hogy mentem végig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Declination: S-E-N-W
Apprehension: N-N-E-S-N
Opposition: N-S-E-W-E-N-N
Separation: W-E-N-E-W-N-S
Deception: W-N-S-W-W-N-E
Isolation: E-E-E-S-S-E-E-N-N
Revulsion: S-S-W-N-N-S-W-E-E-E
Inversion: N-S-S-E-N-N-S-E-N-S
Benediction: S-W-E-E-N-E-N-E-N-E-N-S
Apprehension: N-S-E-W-W-E-N-S-W
Mondjuk azt észre vettem, hogy alap fegyverektõl elég lassan nõ a szintje.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Darksiders II: Deadly Despair Pack Pre-Order Incentive
Pre-Order Darksiders II: Limited Edition - include Argul's Tomb
DARKSIDERS II: ANGEL OF DEATH PRE-ORDER INCENTIVE
Darksiders II PC Premium Pack - All DLC + Season pack (2nd, 3th DLC) + Metro 2033
Ez mind Limited Edition.
Csak délután tudok bemenni hozzájuk, de most erre kiváncsi vagyok...
Ugye mindenki Limited edition-t kapott alapból akimek preorder-je volt ehhez járt + 2 Unique fegyver és az Arguls Tomb DLC amint megjelenik !
Ott van a Facebook is amit ha Like-olsz szintén kapsz Unique Fegyvert !
Ami steamen van Darksiders II Season pass abban benne van az összes DLC amit eddig kiadtak hozzá amit leírtál 3 dolgot + a death riders Pack is !
Van egyszer a Limited Edition amihez jár majd az Argul Tomb ha megjelenik vagy (cdgalaxis szerint), míg az 576 szerint jár hozzá a Death Riders Pack is. (Itt egy ezressel drágább.) A hivatalos info szerint a Death Riders Pack a gamestop vásrláshoz adják. Hogy a pékbe van ez akkor ?
Van ráadásul egy valag ruha/fegyver amit facebookon like-kal vagy egyéb helyrõl való vásárlással lehet elérni...
A Steamen lehet venni Season passt amihez az alábbi DLCK tartoznak (mikor megjelennek):
DARKSIDERS II: THE ABYSSAL FORGE PACK
DARKSIDERS II: THE LORD DEMON BELIAL
MAKER ARMOR