Darksiders 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
És billen mivel csinálja?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Csak bizonyos szintig fejleszthetõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Loál János
Ápdétet felraktam, kimentem, bejöttem, csináltam akármit, sajnos a hiba megmaradt. Bosszantó. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Én is rágyúrtam az Execution chance-re, tényleg jó dolog.

A possessed cuccokat tényleg nem lehet egy bizonyos szint után fejleszteni?
Vagy csak nekem is szintet kell lépni hozzá, hogy tovább is lehessen?

Loál János
Kontrolleren bal kar lenyomásával lehet uszítani, akkor a jó irány felé repül.

Maradjunk annyiban, hogy az madár csomószor össze-vissza repked. Leül egy kiállásra, odamegyek, hogy akkor biztos arra kell menni, károg egyet, fogja magát, és visszamegy oda, ahova jöttem...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

tomsolo
Na befejeztem a mazet az Arbitery nagy genya volt, fõleg a végén mikor bossokat idézett meg és beállt nekik segíteni. <#wilting>

A legjobb loot option az execution chance, zilliárd kivégzést csináltam néha pár odaverés után.

A Death Riders DLCbe a Bloodless zsír volt, fõleg a vége - nagy geciség hogy még hozzá se lehet jutni legálisan csak ha gamestop elõrendelõ vagy.

Az utsó pálya elõtt maradt 3 side questem - gyûjtögetõs mind Lost Relic meg a gyökérapós és a hellguardok - és az arénák (bár ezért nem ad szintet sztem) így lv 21-en vagyok 49 órával.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

jarlaxxe
Erre való a madarad mindig mutatja az aktuális utat nem lehet eltévedni.

DarkSector
Van egy egyensúly...egyik sem jó...se az ha túl könnyû, sem az ha túl nehéz....
Szerintem a 10 nekifutás nem sok...de egy továbbjutásért bolyongani orákat én sem szeretek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Azért is mert dust mindig mutatja merre tovább.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Azért ha ilyen elvárásaid vannak egy játéktól, akkor alapból felesleges megvenni....
Shep
Hát tény, hogy nem mutatja semmi merre kell menni de szerintem mindenhol adta magát a dolog.

Shep
Pedig az nem olyan nehéz, nyomassad neki a kis halottakat, meg el kell tõle ugrálni.

Épp egy randa nagy boss pókkal küzdök, de nem is ez a lényeg. Azért fizetek egy játékért, hogy szórakoztasson, hogy erõlködés nélkül, kis kihívással meg tudjam csinálni. Amikor tizedjére futsz neki, az már nem kis kihívás.

Meg a tököm sem akar órákat barangolni és kitalálni, hogy merre kell menni.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

jarlaxxe
User error.

Shep
Na mi történt? Nem tudsz átugrani a kapuk között, vagy az emelkedõ tüzes vacak húzta ki a gyufát? Mást nem nagyon tudok elképzelni, bár igazából ezek sem nehezek.

Megb*ssza a tetves k*rva anyját az, aki kitalálta ezt a játékot, az!!! Ott rohadjon meg!

Nem azért fizettem 14 ezer forintot, hogy halálba frusztráljon ez a szar!

tomsolo
Hogy a pékbe lehetsz te 30-s szintû, ha még nem vitted végig a játékot?

Esetleg ha valaki nem akar órákat szívni vele
http://www.justpushstart.com/2012/08/darksiders-ii-how-to-conquer-soul-aribters-maze/
Shep
Hát igen a fagyasztás után alig marad egy csepp élete. Na de hát egy akkora pöröllyel odasózni valahova meg még le is fagyasztva csoda, hogy nem instant kill 😊

wesker24
Én is tudtam hogy csak el kéne vetõdni de a kameraállások miatt ez nem volt egyszerû meg a másik gond amikor befagyasztott akkor annak tényleg Over volt mire kiszabadultam már halott voltam !

Amig volt Health Poti addig nem volt gond amikor már elfogyott na ott kezdõdtek a bajok ! 😄
Shep
Forgó elõl csak el kell vetõdni, persze a nem túl nagyszerû kameraállások miatt nem olyan egyszerû.

wesker24
Igazából megvolt a taktika hogyan kellene kinyírnom és le is vettem a fél életét életveszteség nélkül a gondok ott adódtak amikor már nem volt Health Potim és Wrath Potim és azokat a rohadt forgó combokat csinálta !

77.242.153.158
(77-242-153-158.giganet.hu)

Shep
Ja hát az tényleg probléma akkor de nyilván volt olyan helyzet ahol meg te voltál elõnyben.

Amúgy mi értelme van a manuális mentésnek, ha úgy se onnan folytatom?
Klemice
Végigtoltam, jó kis játék volt ez akárki akármit is mond...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

wesker24
Na látod itt a gond hogy én a Harbinger ágat fejleszettem ki nem a Necromancer ágat ! 😄

Plusz az Achidna utáni harcon szerzett gyógyítós kesztyûk is életet mentenek ilyen arcok ellen.

Én is megküzdöttem vele 😄 Sokat segített, hogy a nekromanta ágat fejlesztettem és jött a 3 haverom segíteni 😄

wedge31
Ja, négy scrollt találtam meg.

tomsolo
De nem kell eltévedni elég csak összeszedni a lapokat és aszerint menni... De te végig próbálkoztad ezeket csak úgy hasracsapva? 😊

wedge31
A titkos pálya annyi hogy bekerülsz egy olyan helyre ahonnan csak egy kijárat van ezért nem írtam külön mert ott nem tudsz eltévedni.

Shep
Hát nem tudom szerintem nem volt nehéz, egyszerûen csak ki kell térni az ütései elõl és mikor leragad ütni, ennyi az egész. Mondjuk megkönnyíti a dolgot ha idézgeted neki közben a halott segítõket.

tomsolo
Minden pályához tartozik egy titkos pálya is egy kincsesládával. Ha már szedtél fel Soul Arbiters Scrollst az inventoryban TAB-al megtudod nézni melyik pályához merre kell menni illetve a pályán lévõ titkos részre.

wedge31
Nem hagytam ki semmit igy mentem és jó volt.

jarlaxxe
Igen az nagyon durva a végsõ boss is megizasztott.

tomsolo
A secreteket kihagytad 😄

Azt tudod, hogy az összes pálya secrettel le van írva az a Soul Arbiters Scrollsba? (Ezeket a Death Book lapokhoz hasonlóan lehet megtalálni.)

wedge31
Erre annyit, hogy 3 órámba telt mire megcsináltam a Soul Arbiters Maze dungeont.
A crucible egy könnyü nyári séta hozzá képest.
Akiknek nincs kedvük papiral és ceruzával rajzolgatni itt van, hogy mentem végig.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Declination: S-E-N-W

Apprehension: N-N-E-S-N

Opposition: N-S-E-W-E-N-N

Separation: W-E-N-E-W-N-S

Deception: W-N-S-W-W-N-E

Isolation: E-E-E-S-S-E-E-N-N

Revulsion: S-S-W-N-N-S-W-E-E-E

Inversion: N-S-S-E-N-N-S-E-N-S

Benediction: S-W-E-E-N-E-N-E-N-E-N-S

Apprehension: N-S-E-W-W-E-N-S-W

tomsolo
Nem olyan jók erre mert a legtöbbnek csak Special Agility-je van. Mondjuk a kalapács nem ilyen. Egyébként jók ezek a fegyverek és nem csak bosstól lehet kapni - el is van dugva jó pár - most van egy kaszám ami arannyá változtatja az ellen. 😄

jarlaxxe
Nekem fél óra alatt megvolt, szintén lv14-en de nekem valami kalapácsot dobot én meg slow fegyvereket egyáltalán nem használok.

Ami nem kell azt megeteted az egyik possessed fegyverrel!

Mondjuk azt észre vettem, hogy alap fegyverektõl elég lassan nõ a szintje.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Van hely böven elfér az ! xD
tomsolo
Amit nem tudsz használni még 6 szinten át és ott fogja foglalni a helyet 😉

wesker24
Na ráment az egész délutánom de csak sikerült ! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1,5 óra szenvedés után csak sikerült legyõznöm a Desposal Kinget és mindezt lvl 14-es szinten ! Már vagy 200x-szor meghaltam de ezalatt az idö alatt kidolgoztam a legjobb taktikát ellene és végre sikerült 😄 dobott is egy Lvl 20-as fegyót !
tomsolo
Darksiders II: Death Rides Pack Pre-Order Incentive

Darksiders II: Deadly Despair Pack Pre-Order Incentive

Pre-Order Darksiders II: Limited Edition - include Argul's Tomb

DARKSIDERS II: ANGEL OF DEATH PRE-ORDER INCENTIVE

Darksiders II PC Premium Pack - All DLC + Season pack (2nd, 3th DLC) + Metro 2033

Ez mind Limited Edition.

tomsolo
Az 576 szerint az Õ Limitedjükbe benne van a Death Riders Pack is - mint a GameStop vásárlóknak is...

Csak délután tudok bemenni hozzájuk, de most erre kiváncsi vagyok...

wesker24
Na tegyük tisztába a dolgokat !

Ugye mindenki Limited edition-t kapott alapból akimek preorder-je volt ehhez járt + 2 Unique fegyver és az Arguls Tomb DLC amint megjelenik !

Ott van a Facebook is amit ha Like-olsz szintén kapsz Unique Fegyvert !

Ami steamen van Darksiders II Season pass abban benne van az összes DLC amit eddig kiadtak hozzá amit leírtál 3 dolgot + a death riders Pack is !

tomsolo
Na most, hogy a pékbe vannak ezek a DLCk? Kajak sikerült belezavarodnom így vásárlás elõtt.

Van egyszer a Limited Edition amihez jár majd az Argul Tomb ha megjelenik vagy (cdgalaxis szerint), míg az 576 szerint jár hozzá a Death Riders Pack is. (Itt egy ezressel drágább.) A hivatalos info szerint a Death Riders Pack a gamestop vásrláshoz adják. Hogy a pékbe van ez akkor ?

Van ráadásul egy valag ruha/fegyver amit facebookon like-kal vagy egyéb helyrõl való vásárlással lehet elérni...

A Steamen lehet venni Season passt amihez az alábbi DLCK tartoznak (mikor megjelennek):
DARKSIDERS II: THE ABYSSAL FORGE PACK
DARKSIDERS II: THE LORD DEMON BELIAL
MAKER ARMOR

tomsolo
Jelenleg Õ a „Halál”.

A futkosós kinézet megcsak az egyik megtestesülésének a formája, az igazi a Reaper. (Ez eléggé hasonlít a szoborra, csak a csuklya olyan mélyen van hogy fejnélkülinek tûnik.)