1540
Darksiders 2
-
#900 Aha pont arra kell menned ott van egy nagy ajtó ahol kimentél ott van Thane és egy nagy kalapácsos fószer ! -
#899 Vagyis kint a nagy placcon ahol a Guardian-t legyőztem? -
#898 nekem a legalapabb logi padom van simán felismerte és használta -
#897 New+ nál az ellenek is veled együtt lépnek szintet valamint csak így tudod megszerezni az összes skillt. -
#896 Thane nem a Maker's Forge-ban van hanem egy kicsit odébb van ahol menni kellett Stonevale felé ahol a Guardian is volt na ott van Thane nem a Maker's Forge-ban !
Meg aztán akkor a Crucible-t se fogod tudni nefejezni mert ahhoz meg kell majd a Lvl 30 ! -
#895 Tegnap olvastad amit írtam?
Nem tudok felvenni Tri-Stone-ban semmilyen küldetést, mert csak a 3 karakterből a csajjal tudok beszélni, az is csak eladni meg venni tud. -
#894 Én ha lehet akkor tuti előről megyek inkább... -
#893 Jah pont azért kérdeztem...mert így gáz...mert akkor nem mindegy ha valaki newgame+-ban visz ki egy Hard-ot vagy rendessen előről nem? -
#892 Ha New Game+-ot kezdesz akkor újból választhatsz nehézséget !
Ekkor viszont már érdemes Hardon menni mert New Game+-ban ott folytatod ahol abbahagytad csak maga a játék indul újra !
Viszont a cuccaid és a skilljeid megmaradnak ! -
#891 Még egy uccsó kérdés:
Ha választok hogy megyek New Game + -ra akkor ott lehet újból választani nehézséget?
Vagy akkor előről kell kezdeni a játékot? -
#890 már rég jártam itt mi ez a dolog a bannerban? -
#889 Amúgy MINDEGYIK ellenfelet úgy oldották meg és ezért dícséret a fejlesztőknek hogy lehetséges őket likvidálni úgy hogy 1x sem sebződsz meg tőle!!!
Mondjuk a nagy póknál akinél voltam nehéz kivitelezni...de akikkel eddig harcoltam mindnél lehetséges. -
bigbigle #888 Köszi a segítséget, akkor megpróbálom majd. -
#887 THX.
csak ha kitörlöm a c-ről a mentést a mappát...és belépek a játékban megvan ugyanúgy a mentésem...:D -
#886 Hát nemtudom.
Én nem raktam be semit magamnak...de lehet azzal a regennel nem mozdult meg.
Én mindent elhiszek mert nem próbáltam, de furcsállom, mert azért nekem ha megütnek az első ütés vagy az első 2-ő kisebb mértékben csökkenti az életerőcsíkodat ez valóban így van...ez lehet egy bug vagy van valami ami megvéd az első 1-2 téstől...csak az az utániakról van szó, meg most mikor van 1700 életem és az egyik boss vagy szörny 4-500-at sebez.
Van 2-3 ütés lehetőséged és utána kezdheted előről.
Még1x mondom megoldható, hiszen nekem is sikerült eddig segítségek nélkül.
De én tuti megpróbálom nehezebb fokozatokat is..mert még adu ként elővehetem a segítségeket is, és ezzel számolva már előyt szerzek... -
#885 Semmi tökölés nem kell, csak bemásolni a game mappájába a fájlokat. -
#884 Tökéletesen működik vele (Logi Rumblepad 2-m van). -
lammaer #883 Normalon megyek, általában mindenhol ott kezdem. Számomra is meglepő volt, láttam a számokat repkedni és egy picinyét se mozdult a zöld csik...
Viszont ha tényleg így van, és a későbbiekben szart se fog érni még a normál mobok ellen sem, akkor nem aggódom. Mint írtam pont az tetszett a DS1-ben is és itt is az elején, hogy nem csak egyszerű adok-kapok :) -
vzajcev #882 Itt van nini :) -
#881 Létezik sok kontroller progi, valóban müködnbek...de ezt konkrétan nem ismerem...persze nem 100%-ossan lesz kompatibillis azért, de a mezei joy-t is szóra lehet bírni.
Csak hát tökölős dolog. -
bigbigle #880 Egy röpke kérdés.
Használta bárki is ezt a progit: x360ce (ezzel elvileg lehet kontrollerrel játszani, ha az nem eredeti xboxos), csak azért kérdem mert ha valaki próbálta és nem működik akkor én neki se állok. -
#879 Wesker-nek annyiból igaza van hogy később ez a regen szart sem fog érni ha nem fogsz tudni jól kitérni az ellenség elől, mert NEM a főellenség lesz a baj, ahogy wesker is mondta, hanem bármilyen meglepő...a közepe felé és attól a végéig a sima kis ellenségek és azoknak sokassága fog szopatni.
Naná hogy meg lehet csinálni, hisz nekem ment eddig és semmit nem használok...mint ahogy az alsó vidiben láthatod ami elég spoiler, szóval ne nézd meg szerintem amíg magad 1x nem ölöd meg. -
#878 "Most voltam Karkinosnál, gyakorlatilag hagytam hogy üssön, verte belém a 110-eket, és még csak meg se mozdult az életerő csíkom. "
Very Easy-n mentél?
Mert ennyire azért nem volt ez egyszerű szerintem alap Normal-on.
Eleve kb tudtommal az elején van vagy 5-600 HP-d szóval abból a 110 mínusz az elég sok...:D
-
lammaer #877 Igen, írtam hogy ha tényleg ennyire erős dolog a health regen még a későbbiekben is, akkor kénytelen leszek levenni (itt a hivatkozás az amalurra). Látod, rájöttem magamtól is.
Az a baj, hogy nagyon nehezen vonom meg magamtól a jót - ha egyszer benne van a játékban, nagy önuralmat kíván az hogy szándékosan ne használjam :)
Az meg hogy az elején vagyok... írtam hogy ELŐTTE (amikor még elejébben voltam :) ) izgalmas volt a harc (pl az a gólem boss kifogyasztott a health potionokból), UTÁNA (amikor már később voltam) meg nem. Ha egy boss nem tud kárt okozni, akkor egy jódarabig az utána következő átlag cuccok sem fognak...
De majd meglátjuk. Szívem szerint inkább feljebb tenném a nehézségi fokozatot (ha lehetne menet közben) hogy ne attól legyen kihívás a játék hogy valamit nem használok ami benne van.
Alapvetően arra számítottam a health regennel kapcsolatban, hogy amikor üresjárat van akkor szép lassan feltölt, nem arra hogy csatában a boss le se bír sebezni tőle.
Ettől függetlenül szeretem a játékot, nem kell leharapni a fejem :) -
#876 Olvastam a harc az elején még könnyü de később már nehezebb lesz !
Amugy meg lehet venni vagy Monster Bossokból esik olyan cucc amitől a Health regenerálodik de nem kötelezeő használni !
-
lammaer #875 Látom nem olvastad el amit írtam. Sajnálatos. -
#874 Még nagyon az elején vagy az eleje még persze hogy könnyü majd kéösbb sokkal nehezebb Bossok lesznek és enemy-k !
És nem mondta senki se hogy kötelező használni olyan cuccot fegyvert amitől a Health Regenerálodik !
Ha kihivást akarsz akkor megkapod ott van a Crucible 100 Wave azt vidd végig ha tudod xD
Vagy ott van a Soul Arbiter Maze majd a Kingdom of the Dead-ben ! :D
Vagy beszélj Thane-el aki ad neked 4 Boss-t azt gyözd le ha tudod majd ! -
#873 Health reges páncél? én miért nem találtam ilyet... -
lammaer #872 No, én is belevágtam, hála istennek megvan a feelingje, a logikai részek ugyanolyan jók lettek mint az elődben.
Viszont a harc az tényleg ennyire könnyű lett? Level5-ig rendben van, ott szükséges volt a gurulgatás, ugrálás pont mint az egyben (bossnál még volt hogy ki is fogytam a gyógyitalokból), onnantól kezdve viszont a health regeneration páncélok/fegyverek gyakorlatilag kinyírják a harcot.
Most voltam Karkinosnál, gyakorlatilag hagytam hogy üssön, verte belém a 110-eket, és még csak meg se mozdult az életerő csíkom.
Lesz ez még másképp, vagy itt is a fegyver és páncéltápolgatás ugyanúgy kinyírja a harcot mint a Kingdoms of Amalurban.
Szóval lehet megint az "önsanyargató" módszer hogy nem használom azt a cuccot ami túlságosan jól sikerült :( -
#871 Igen azért mentem hozzá, mert Wesker azt mondta szerinte ez a legnehezebb, vagyis nehezebb mint a végső boss.
Eleinte az is volt.
Csak pár próba után lenyomtam, csak az volt a próbléma, hogy én úgy akartam hogy ne érjen 1x sem hozzám...mert 3 ütést bírok kb, és sokszor megcsapott a végefelé...és addig-addig trükköztem míg rájöttem hogy lehet legyőzni úgy hogy ne tudjon hozzámérni...és ez látható a videóban...
Megkaptam a lv20-as kalapácsát, csak még 5 szintet kell fejlődnöm hogy tudjam is használni....:D -
#870 emlékszem a főgeci kajak könnyebb volt mint ez -
#869 Wesker kollega kérésére...megoldottam a rám bízott feladatot...:)
Megkért hogy próbáljam meg az eddigi stílusommal leverni ezt a boss-t.
Meg is lett...sérülés nélkül :)
Spoiler veszély!
-
#868 De azt igen, de a skill pontokat is random elnyomogattam...de nem nagyon foglalkoztam vele , mivel nem volt seholsem olyan rész ahogy éreztem hogy most überbrutál mittudomén hollótámadás kellett volna...
Voltak húzós részek (ezekután nem is csodálkozom)) de kb 2-3x meghaltam a főellenségek előtt vagy bármi keményeb és utána kinyirtam a boss-okat. -
#867 Akkor gondolom szintlépést se veted észre...furcsa de ha igy van akkor tényleg nagyon nem figyeltél oda. -
#866 Jah kiirta mondom vagyis irtam már...de nekem a joy-on nem irta hogy az LB-t is nyomva kell tartani és úgy az A-B-X-Y-t
és én meg mivel így is lenyomhatóak voltak a boss-ok nem is éreztem hogy kellenének.
Majd talán a következőbe ha megyek akkor erősebb fokon. -
#865 -
#864 A fast travelt még elhiszem de az átváltozást nagy betükel kiirja a játék és ráadásul az elsö részben is volt ilyen... -
#863 Ha netán nekiállok a legnehezebb fokon ott már meg kell valszeg állnom megnézni ezeket az extra cuccokat.
Itt van az invertory-m...az átváltozás úgy került elő hogy néztem a statot és feltűnt a Reaper Kill amit a videó végefelé mutat..ez nekem 0 volt...és wesker-t kérdeztem hoyg azt hogy lehet csinálni....
-
#862 Kenem vágom a stílust de ebben igaza van. itt kicsit elhanyagoltam a dolgokat és nem használtam semmit, csak mentem a fővonal szerint a fő missziókat nyomtam...és nem nagyon szöszmötöltem a cuccokkal meg ability-kkel.
Sajnos égő vagy nem égő de nem tudtam hogy át lehet változni meg a speckó képeségeket sem használtam...mert szarul mutatta a gép...és nem néztem utána...csak annyit tettem hogy amik lehullottak tárgyak, betettem ami erősebb volt a maradékot meg eladtam...ugyanígy az összes Health meg Wrath potion-t is eladtam. :D
Eddig a játék nekem abból állt hogy a 2 ütésgombbal meg a vetődéssel gyilkoltam meg párat a lóval...:D -
#861 Ne hidd, keni-vágja az ilyen tipusú játékokat.