1540
Darksiders 2
  • tomsolo
    Erre gondoltam, 17. perctől:

viszont most kicsit összezavarodtam, mert nálam nem ilyen ellenek jöttek és nemcsak ennyiszer: volt vagy 6 hullám, közte a végén 2db idézős kőszobor(!) is akik a végén már 4 normál és 4 behemótot is megidéztek egyszerre.

Itt szószerint vértpisáltam a lávában ugrálva tőlük igaz én nem easyn nyomtam, sőt...
  • DarkSector
    Nála is ez a Spark of Life.....

Ghorn quest.
  • DarkSector
    "Majd kérünk egy videót a Spark of Life twin lávakútjáról"

Tudtommal ez a spark of life....vagy nem? mert akkor írd le pls a térképen hol találom meg.
  • DarkSector
    Sorry, akkor melyik az?
    :D

Hol találom ezt amit írtál?
  • tomsolo
    Nem nem erre :D
  • DarkSector
    Tudom még nem Apoc...vagy nemtudom melyik a legnehezebb fokozat...ez még csak normal.
    De fogadd előlegbe. :P (remélem erre az ellenségre gondoltál)
    Tegnap este már próbáltam 3x feltölteni de mindig megszakadt a feltöltés...:S

4:24-nél instant szívmegállásom volt....még visszanézni is rossz. :D

Ghorn - No Damage
  • DarkSector
    "én is rühellem az olyan embereket akik Exploitokat kiskapukat találnak"

ez is csak a tüzes sárkányra igaz, hogy trükköztem...de mivel eleve adott volt a lehetőség és a fejlesztők nem figyeltek erre, és ezt nem képes a tüzes sárkány EZÉRT igen is buta...ha nem lenne buta a sárkány, akkor a KAPASZKODÓN LÓGVA is meg találna a mancsaival...vagy a fejlesztők tettek volna falakat addig oda....

SZÓVAL tetszik-nem tetszik...buta a sárkány...

Pont hogy én lennék a buta ha elé állnák...UH

De nemgond dolgozom ezerrel a mostani projekten a lávás részen...ha ez ellen is kifogásolsz akkor megfolytalak egy kanál vízben...:D
    Úgyhogy most írd le ha akarsz valamit ne azután hogy megcsinálom...:D
  • DarkSector
    Az sem nagy szám ha HA előtte nagy az arcod hogy áh ezeket verd le ha tudod...

És nem beszéltél arról hogy a környezet adta lehetőségeit nem használhatom.

Így utólag már könnyű bármit pocskondiázni!

Nem azért raktam be a videót hogy hencegjek naná hogy bárki ezt meg tudja csinálni..."Deposed King-nél már nehezebb, hiába tünik egyszerűnek a videóban."

Szóval nekem NE GYERE utólag ezzel hogy cheater lennék, mikor ez nem cheat...mert az a kapaszkodó nem véletlen került oda....minek üssem vágjam ???
    Mikor nem az volt a cél hogy hogy tudok minnél hamarabb meghalni...

TÖBBET ÉSSZEL MINT ERŐVEL.

Szóval érthetetlen miért vagy felháborodva...tegnap beszéltünk is erről. :D
  • wesker24
    Ezt mondom én is rühellem az olyan embereket akik Exploitokat kiskapukat találnak és ki is használják és van képük hencegni azzal hogy milyen fasza gyerekek meg hogy milyen Noob volt a Boss !
  • lammaer
    Mondjuk úgy elég durván exploitolt a kolléga...
  • wesker24
    Hát a sárkány lehet hogy Buta volt de ahogy látom te még nagyobb gyökér voltál még a sárkánynál is ezzel én nem dicsekednék !

Mégis mit képzeltél amikor abban a kapaszkodon csüngtél hogy a sárkány majd észrevesz és megfog és odadob a pálya közepére vagy mi ?
  • wesker24
    Erre csak az tudom mondani hogy SZÁNALMAS amit műveltél aki ilyenhez folyamodik az egy rohadt cheater, és még volt képed azt állítani hogy könnyű volt meg nem bírta sokáig honnan tudod leálltál vele harcolni NEM akkor meg miről beszélünk ?

Ugy rühelem az ilyen embereket akik megtalálják a kiskapukat és van képük azzal hencegni hogy hű de fasza gyerek vagyok mert sikerült legyőznöm !

A falra tudék mászni az ilyen emberektől !
  • wesker24
    Én eddig csak a Desposal Kingnél meg Achidnánál láttam hogy csak igazán leálltál volna harcolni vele !

Gorewood-pt nem számitsuk bele mert azt egy NOOB player is leveri ami A Dragont illeti az meg érvénytelen volt mert az nem volt igazi harc ! :D
  • wesker24
    Gorewoodról meg csak annyit hogy azt egy kezdő is leverte volna fél kézzel ! xD

• wesker24
    Hát ez minden volt csak nem játék és ez szégyen rád nézve ! :D

Ezt még egy kezdő is megtudta volna csinálni alacsonyabb szinten is igaz hogy idöbe tellett volna akkor is !

Egyszerűen túl gyáva voltál ahhoz hogy leállj harcolni vele így jó hogy nem vesztettél egy Deka életet sem mert amint közelebb jött gyáván megfutamodtál majd amint elment előbújtál elkezdted lövöldözni és ez igy ment tovább ebben mi volt olyan nagy kunszt szinte SEMMI !

És még van képed azt irni hogy bnem huzta sokáig meg gyenge volt amikor te voltál az aki gyáva volt leállni harcolni vele én az ilyennel nem dicsekednék már ne is haragudj ! :D

Imy-nek több vér volt a pucájában és ö igazi harcban gyözte le a Dragon-t használva a képességeit ö legalább volt annyira bátor hogy szemtől szembe harcolt vele ! DE rólad ez nem mondható el ! xD

A Desposal Kinget megértem ott csak vetödni kellett és ütni de itt ez mi volt ? xD
  • wesker24
    Hát nálam is volt egy pár Bug amiker felsoroltál de nálam a Loot Bug kimaradt szerencsére :D

Habár a 2 menet 26-50 Wave is nagy nehezen meglett most gyúrok majd a 3 menetre 51-75 Wave csak még nem kaptam meghivót !
  • Loál János #924
    Jaja, fel is húzott. :-|

Volt a hidas bug a Scarban.
    Aztán a Breachben egy kinyíló rácson nem tudok bemenni, beleütközöm a semmibe.
    Volt egy kilépéses fagyásom Crucibleben 2 wave között.
    Volt egy alt+tabos fagyás.
    És most ez a no loot. :-|
  • wesker24
    Akkor ott szerintem egy elég durva Bug volt én eddig akárhányszor lenyomtam az első 25 Wave-ot mindig adott Loot-ot még ha túl alacsony szintüke voltak akkor is !
  • wesker24
    25 Wave után is van Loot a video végén csak az már tul alacsony volt számomra amugy minden 25 Wave után van Loot ' Igy vannak a Lootok akárhányszor is mész a Crucible-be '

25-50-75-100
  • DarkSector
    25 wave van és ennyi?
  • Loál János #920
    25 Crucible wave után no loot. htx
  • DarkSector
    Wesker segített...meglátom mit tehetek...:D
  • DarkSector
    Apoc-ot már most elkezdeném legszívesebben.....:D

(amúgy gondolom levágtad hogy a facepalm nem neked szólt hanem a buta sárkánynak.)
  • DarkSector
    Mi az a lávakút?
  • tomsolo
    Majd kérünk egy videót a Spark of Life twin lávakútjáról Apoc-on, NO damage-al jump&dodge-al.

Köszi.

• wesker24
    Azért Apoc szinten azt enm hinném hogy sikerülne bármeddig is eljutni csak Ütéssel és Dodge-al !

Amugy meg ne aggódj lesznek még Bossok !

Mint már mondtam állj neki a Crucible-nek vagy vidd végig a Soul Arbiter maze-t ! :D
  • DarkSector
    Szegény Bheithir kollegád akit mondál sem húzta sokáig...:D
    Gorewood-ról ne is beszéljünk az is kb egy mezei kis szúnyoggal egyenlő.
    Ezekszerint nincs több erős ellenfél, még Apoc. szinten sem hiszen hiába sebeznek ott többet ha egyszer hozzám sem érhetnek...:D

Már most látom előre hogy Apoc. nehézségen is képes lennék mindenféle extra ability meg mifranc nélkül végigvinni.

SPOILER!
    Bheithir (No Damage) jónagy facepalm.
  • DarkSector
    Csak 1 hely név kellett, nem akartam konkrét vidit róla, ...de azért thx...annyit belenéztem hogy a térképen lássam a helység nevét.
    Mert a többi eléggé spoiler...:D
  • wedge31
    Kemény egy percbe került rákeresni...

• DarkSector
    Valaki vágja hol a gecibe találom ezt a G. betűvel kezdődő gecit?
    Thane adta küldibe hogy öljem meg...:S
  • DarkSector
    Nah megvan most már csak valami Greenwood-ot kell kinyírnom, de a térképen nincs kék pötty....:D
  • DarkSector
    Jah oks...azzal nem foglalkoztam azt hittem ő egy gyakorló emberke, és csak patrice modba üzemel ha hozzá megyek...:D
  • jarlaxxe
    Egy fejszés csávot keress aki gyakorló cőlőpőket ütlegel.
  • DarkSector
    Ja akkor arra gondolsz aki segített feléleszteni a Guardian-t...
    de annál hiába nyomok beszédet valamit mond és ennyi...nem csinál semmit. :D
  • wesker24
    Ahogy jössz ki a nagy ajtón ahol a kereskedő csaj van csak menj egyenesen tovább amig bele nem botlasz egy nagy darab kalapácsos fazonba !

Ha Tri-Stone-be mész Fast travel-el csak fordulj meg és ott lesz a hátad mögött egy nagy kalapácsos fószer azzal beszélj !

Ja és ne a másik ajtón menj ki ami a Foundry-ba vezet és ott van a Stone Gólem hanem a másikon !
  • DarkSector
    Az szép...de a Thane srácot nem találom...:S
    meg tudnád mondani a térképen hogy pontossan hol van?
  • wesker24
    Ezek velem egyszintű Lvl 25-ös fegyók ráadásul Possessed fegyók maxra fejlesztve !
  • DarkSector
    fasza...jó sokat sebzel már. :D
    Ezek a legerősebb fegyók?
  • wesker24
    Darksiders II Crucible 1-25 Wave ! Saját video !

• DarkSector
    oks thx...megnézem...amúgy már a tüzes sárkányt próbálgatom őt megtaláltam...:D