Darksiders 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért nem jössz rá melyik az mert nem állítottad be a Key Bindinget ahogy akarod ! Menj az inventoryba az O bill segítségével ott menj a gamepad fülre és ott az utolsó fülre kell menni a kaszára na ott úgy állítod be az irányítást ahogy akarod !
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes, ezen a videón viszont nem. 😞
http://www.youtube.com/watch?v=f_1EUZRbkKY
Mit csinálok rosszul?
Nagyon észnél kell lenni hogy mit csinálsz mert pillanatok alatt leamortizálnak ha nem figyelsz !
Én azokat a rohadt Undead Lordokat utáltam !
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
(C) megölheted a varjút /elõtte kedvedre meg is kínozhatod/ <#hehe>#hehe>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Az lenne a normális, ha 3-4 nekifutásra menne minden, de hogy van, hogy tizenötödjére sem, az nem az.
Mert ha csak ennyi a nemtetszés oka, akkor ez nem akkora tragédia.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
na, ez a gond.
Hát kitartást, állítólag a madár jelzi merre az arra, de nagyobb élmény magad felfedezni a továbbvezetõ utat....😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most is elakadtam, a Heart of the Mountain küldi, felébresztettem azt a baszom nagy óriást, aki elgyalogol, a küldi meg azt mondja, hogy track him down". Na ja, csak épp nem találok ki abból a buzi templomból.
Nagyon remélem, hogy azt a tetves rohadt varjút a végén megölhetem, mert az egy buzi, össze vissza repked, hiába nyomom a bal sticket, akkor sem megy a jó irányba!!!
Erõsen gondolkodom, hogy mindjárt fogom, s azt a kibaszott dvd-t darabokra töröm, 13.900 forint ide vagy oda!
Ha újat kezdesz akkor ezzel a karakterrel megmaradnak az eddig megszerzett cuccaid és skilpontjaid, pénzed etc egyedül az agilityket bukod meg, hogy nem választhatod a nightmare fokozatot mivel azt csak egy teljesen új játéknál lehet és NG nem támogatja a ezek továbbvitelét.
Ha (A) választod akkor lényegében nemfogsz már több skill pontod szerezni tehát nem lesz teljes a skill fád.
Ha (😎 akkor minden marad csak újra végig kell vinni, cserébe erõsebb fegyvereket cuccokat kapsz szedsz össze - Vulgrim mindjárt ad 2 plusz cuccot az elején - cserébe az ellen is erõsebb valamivel. Hogy mennyire erõsebb azt nem tudom, de Thane-t levertem úgy, hogy a kardot elõ se húztam csak rá küldtem párszor a ghoulokat meg hollót 😄. Érdekes bug, hogy újra meglehet venni nála a trainer cuccokat, de minek mikor minden megvan és használhatod.
Akkor van szopó ha B-t választasz, majd eszedbe jut hogy inkább A-t kellet volna ugyanis hiába rakod vissza a mentést C:\Users\
Az a megoldás, hogy elindítod a játékot majd a save választó oldalon tabbal kitörlöd, kilépsz a játékból és utána visszamásolod a backupolt mentésed.
megakadtan egy pályán
a pálya pedig amikor víz segítségével kell kinyitni az ajtót azutáni rész amikor egy gomb is van le van zárva az ajtó elõtt meg egy fa rajta sziklák
és nem tom mit kell a szikla gömbbel csinálni?
Minnél magasabb, annál többször jelenik meg az ellenek feje fölött az ikon hogy kivégezze (nem kell leütni a maradék életét)
strenght / arcane
Strength is the physical damage dealt from weapons AND all the spell DAMAGE from Death's Harbinger tree.
Arcane is all the damage dealt in Reaper Form and all the spell damage from Death's Necromancer tree.
crit = critical damage = kritikus találat
erre van külön esély és erõ illetve kritikus találatnál szintén vissza lehet nyeretni életerõt / wrathot
Gilt == lovetta, ha ilyen talizmánod van sokkal több lovét hagynak maguk után
a resistance / defense a bekapott ütések szempontjából lényeges illet a resi a speckó sebzések ellen (tûz, fagy, villá, méreg etc) jó
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
ez mire jó amugy? 😊 meg az arcane crit? mert ezekre nem jottem ra 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még egy kérdés: Mennyire függ össze a 2 rész? Játszottam az 1-gyel is.
A reaper form-ot meg csak akkor kapod meg ha legyözted Thane-t !
Köszi a segítséget.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Egyedül a lassú másodfegyvereket nem csipázom, a karmokat, gauntleteket szeretem használni, jól darál vele a srác. 😮)
Pénzem elég sok van, 500k felett vagyok jelenleg, mert elvoltam a talált fegyverekkel, és pikkpakk megetettem a possessed cuccokat - egymással is.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Vulgrimnál lehet venni (random) possesed fegyókat - meg néha találni - Õ mindig az aktuális szintedhez ad fegyót (tehát ha 15 szinted van akkor 15s fegyót ad, talizmánnál nem így mûködik...)
Az ideális possesed fegyó ilyesmi sztem:
- magas execution chance szint
- wrath per kil (vagy hit az még jobb, de kurva ritka)
- health per kil (vagy hit az még jobb, de kurva ritka)
- ha magas az execution szint akkor jó lehet még a fentiekre ha kivégzésre tölt/ad életet/varázserõt(wrath haha)
- legyen vmi speckó sebzési tulajdonsága, pl fagyás, shock etc. ezzel lehet lassítani õket
Fontos tudni, hogy a ruhák, talizmánok is növelhetik ezeket, érdemes v ráerõsíteni vagy olyat hordani ami ad vmi más pluszt: pl strenght, resistance, defense...
Érdekes fegyvereket és ruhákat lehet venni a kereskedõknél, csak legyen rá pénzed...