1540
Darksiders 2
-
#1020 Azt tudtad hogy extra skill pontokhoz is hozzzá tudsz jutni nem kell ahhoz szintet lépni !
A Khagoth relicból összesen 5 van az egész játék alatt ha eladod öket Ostegotnak az 5 extra skill pont szintlépés nélkül !
Habár az utolsó a IV Death Tomban van igy csak 4 extra skill pontod lehet ! -
#1019 The Fool OK
The Emperor OK
Strength MiSSING
The Devil OK
A death-et meg a Worldot akkor kapod meg ahogy leirtad ! -
#1018 Én a crucible-ben igy öltem meg !
Ghoulokból mindent maxra fejlesztettem kivéve azt a képességet ami Wrathot ad minden egyes Hitnél Hollók szintén maxra kifejlesztve egyedül a reaper energy-hez nem nyúltam a hollóknál a Defense ágnál is maxolva van egyesül az a képesség nincs amleiyk Arcane Crit Chance-t és Arcane-t ad a többi maxon !
Nálam a Defense 690 volt Resistance meg 320 szóval ha le is fagyasztott nem haltam meg azonnal habár elvesztettem a 75 % életem de sikerült túlélnem a fagyasztást !
Szóval Ghoulok elenged addig lekötik a Deposed Kinget Defense-t benyomom megspékelve a Lightning Damage-al és a Reflect Damage-al és elkezdem ütni mint az állat hátulról ha el is talál akkor szabadon eresztem a hollokat és amikor beragad na akkor megint Ghoulok elenged Defense aktivál szerencsére olyan sok Wrathom hogy 3 képességet is eltudok nyomni egyszerre (Ghoulok Defense Varjak) és igy tovább jah és nálam possessed fegyó volt Heakth On Crit-el ! -
#1017 amúgy így vannak a szintek
The Fool - Stage 1 - Defeat the Guardian
The Emperor - Stage 2 - Defeat the Wailing Host
Strength - Stage 3 - Defeat Samael
The Devil - Stage 4 - Reach LV.25
Death - Wicked Killington - Beat all stages in one session
The World - ... Trophy/Achievement ... - Defeat Wicked Killington -
#1016 Na akkor úgy látszik neked jó majd ha hazaértél át tudnád nekem küldeni a mentés fájlodat !
Elöre is köszi ! -
#1015 baszhassam a hollókat, ha lefagyaszt, püfölöm az E-t, közben megy le a hp, és után azonnal pofánver izomból :D -
#1014 megnézem ha hazaértem, de úgy rémlik, hogy ott van egy ilyen izmos kar a képe. -
#1013 A 3 Tarot kártyát akkor kapjuk meg amikor elsőre legyőzzük Samael-t (Black Stone) de nekem nem adott semmit se igy az 50 Wave-nál kiirja hogy most vége gyere vissza késöbb !
Csak ugy tudok a 3 menetre menni ha azt választom I choose My Own Path és ott Stage 3 -
#1012 Na épp ezt akartam kérdezni mivel te is már a 3 menetben vagy 51-75 Wave megvan neked a 3 tarot kártya (Strenght) az Inventoryban ahol a többi cucc szokott lenni ? -
#1011 holló + reaper storm + reaper form
Ezek ná szeresse. -
#1010 rohadt kecy tegnap megint kinyírt :| lefagyasztott, kijöttem, aztán agyon is vágott azzal a lendülettel. omg... de aztán sikerült leverni :D
a beszari módszerrel, amilyet már láttunk itt is -
#1009 Majd visszamenőleg, előbb 1x letolom a játékot. :) -
#1008 Jaja egész mókás xD
De hadd kérdezzem már meg töled neked megvan a 3 Strenght Tarot kártyád ?
Mert ugye az a behivó a Crucible 3 menetére !
Nekem a 4 Tartok kártyából csak 3 van ! -
#1007 Amugy én meg elég durva Bugba ütköztem a játékban !
Valami hiba miatt nem kaptam meg a 3 Tarot kártyát vagyis a 3-dik behívót az Arénára igy nem tudom egy szuszra lenyomni mind a 100 Wave-ot és igy nem nyilik meg az extra 101 Wave se !
Az 50 Wave után nem lép tovább csak ugy ha én megyek rá ! -
#1006 Szerezd meg hát mind!
Jópofa a Gnómajándék, használgatom elég sokat. -
#1005 az egész játék alatt csak 4 van belöle ha megvan mind a 4 Spell Tome-nál vár am meglepi ! :D -
#1004 Igen ezek a GNOMAD-ok !
Összesen 4 DB van belöle elrejtve az egész 4 játék alatt !
Ha megszerzed mind a 4-et kapsz egy kis meglepit ! xD -
#1003 Mellesleg mire jók ezek a vackok? mert eladni sem lehet őket. :) -
#1002 Kösz megnyugodtam...:D -
#1001 Nem itt lesz. -
#1000 De jól érzem itt lesz az utólsó főellenség? :D
Amúgy ezt megtalálta még valaki...tök aranyos. :D
-
#999 Jah és persze csatlakozik a biztonság kedvéért a Tűzlabdás Wraith barátunk is az Devil Soldierekhez ! -
#998 Jah akkor Black Stone-ban vagy egy nagy kör alakú helyiségben akkor körbe vesznek a Devil Soldierek és a Devil Championok és egy Legion Commander !
Ne aggódj sok ilyen lesz lesz még csak ahaldh tovább ! xD -
#997 Jah nem...
Tree of Death-ban legelőször az ördögök a nagy buzogánnyal.
Szét szopatnak geci...
De eszembe jutott hogy vagyok már 20-as ezért foghattam a Deposed King fegyót...azzal nagy nehezen sikerült...hát remélem többet ilyen nem lesz. :P
kör alakú helység.
Jön egy nagy buzogányos, majd jön 2 kardos, ha megölöd a buzogányt, jön még 1 buzogány, és egy 3. kis idő múlva, ha meg a 2 kardost ölöd meg akkor jön a második buzogány és ha a 2 buzogányból 1 meghalt jön a helyére a 3. szóval baszott kemények...hálisten csak voltak.
Most voltak a tűzvarázslók a meteorokkal, ott nem nagy dolog, csak megfogtam őket a grip-el. -
#996 Ördögök ??? Melyik Tree of Death-re gondolsz ? Kingdom of The Dead vagy a Shadow Edge ?
Ha Shadow Edge-re gondolsz akkor Black Throne-ban lévő Devil Soldierek vagy a Devil Championok ? -
#995 A Tree of Death-ban az ördögök szétbasszák az idegeimet.... -
ratgab #994 Impulsedriven-en kereken 3000 Ft a Darksiders 2 Season pass. Hátha valakit érdekel: erre tessék! -
#993 Jaja én is azt olvastam hogy Draven az Eternal Throne trainere adja azt csak nekem nincs meg a Death Riders DLC pack ! -
#992 Én úgy tudom azt nem lehet eladni. A Holtak városában adja neked az ottani edző... -
#991 Nekem meg sincs az a DLC Pack ami a Bloodless Side Quest-et adja ! -
szrobi66 #990 Gondolkoztam, hogy nekiesek a nightmare nehézségnek, ott hátha...:)
A bloodless talisman kérdésre nem tudjátok a választ? Minden kereskedőt végignéztem, visszavásárolni sajna nem tudom:( -
#989 Továbbfejlődés nincs tovább ha eléred a LVL 30-at nincs tovább !
-
szrobi66 #988 Sziasztok! Másodjára toltam végig a játékot, másodjára apocalyptic nehézségben, megcsináltam az aréna 100 szintjét, a Soul Arbiters Maze dungeont, és szeretném kimaxolni a játékot (xbox360on)Az lenne a problémám, hogy ráálltam a másodlagos küldetésekre, és valószínű eladtam a bloodles talismant, mert fingom nem volt mire való. Van lehetőség valahogy visszaszerezni, vagy buktam a +30 órát (összesen 65)??
A másik kérdésem, hogy a new game+ után, kb a játék felénél elértem a 30as szintet, és onnan nem fejlődött tovább, szóval a továbbfejlődés elérhető valahogy??
Köszi a válaszokat előre is!! -
krisztajo #987 Értem, köszönöm szépen mindkettőtöknek. -
#986 Hát jah KB többet sebeznek sokkal szívósabbak többen vannak és sokkal több HP-juk van ennyi inkább a Bossok nehezebbek Hardon !
A Gurdian elég szopatós volt Hardon mert ott ugye nincs képesség mert ott csak lövöldözni kell és amikor a robabnó labdákat lövi nahát abba rengeteg skuló kell és kibaszott nagyokat sebez ha egy eltalál !
Épp most voltam Earth-on és azok a kis monsterek akik-kel az Angelek harcolnak már elég durván sebeznek egy egész csoport ha eltalál egy sec alatt leveszik az teljes életed ! :D -
amúgy a hard az "csak" annyival nehezebb, hogy nagyobbat sebeznek, vagy HP-juk több, többen vannak stb? -
#984 Hát vazee Hardon (Apocalyptic) elég durván sebeznek ezek a kis genyó monsterek Earth-ön arról a Tűzes köcsögről nem is beszélve aki felrobbantja magát azt mindig is utáltam az 1-ben is !
-
#983 Igy van hiába van nálad egy rakés szett cucc nem kérhetsz újabbat !
Meg amugyis azok a cuccok a kezdő lökést adják meg később találsz majd sokkal jobb cuccokat !
A megszerzett kpességeket meg egyszerű használni menj be a Key Bindingsre és ott uyg állitod be a képességeket ahogy akarod tetszés szerint ! -
#982 nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy kiveszel minden cuccot a levelekből. kb úgy néz ki, hogy 3 gatya, 3 mellvért, 3 cipő stb. mind más tulajdonságokkal, amiket cserélhetsz is persze. de hamar jönnek jobb cuccok amúgy is. kezdésnek jó. hely meg van, hogy elférjenek nálad.
a TAB-os dolgot meg a #980-ban leírtak szerint Key Bindigs-nl tudod állítani, illetve megnézni, hogy mivel használhatod.
szvsz a necro ág jobb. -
krisztajo #981 Köszi, azt hiszem félreérthetően fogalmaztam.
Az Inventory-ban tudom, hogy ott vannak a cuccok szintjei.
Csak a szobornál nem találtam sehol, hogy már akkor tudjam mielőtt kiválasztom.
Ezek szerint hiába van nekem legalább egy tucat szett felsorolva nem kérhetek újabbat?
Én azt hittem ezek szabadon választhatók bármikor és bármelyiket kiprobálhatom.
Még egy kérdésem lenne.
A megszerzett képességeimet hogyan tudom használni?
Elkezdtem rágyúrni a teleport csapásra, de csak a TAB-os tárcsamenün keresztül lehet használni? A harc közben azzal vacakolni elég nagy szívás!
Így is rémes az irányítás meg a kamera, az első rész tökéletes volt ebből a szempontból.
Itt meg harc közben sokszor se magamat nem látom, se azt honnan támadnak éppen.
Gyorsbillentyűre nem lehet valahogy kirakni ezt meg a többit amit még megtanultam?