Darksiders 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Erre gondoltam, 17. perctõl:

viszont most kicsit összezavarodtam, mert nálam nem ilyen ellenek jöttek és nemcsak ennyiszer: volt vagy 6 hullám, közte a végén 2db idézõs kõszobor(!) is akik a végén már 4 normál és 4 behemótot is megidéztek egyszerre.

Itt szószerint vértpisáltam a lávában ugrálva tõlük igaz én nem easyn nyomtam, sõt...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
Nála is ez a Spark of Life.....

Ghorn quest.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"Majd kérünk egy videót a Spark of Life twin lávakútjáról"

Tudtommal ez a spark of life....vagy nem? mert akkor írd le pls a térképen hol találom meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Sorry, akkor melyik az?
😄

Hol találom ezt amit írtál?

tomsolo
Nem nem erre 😄

DarkSector
Tudom még nem Apoc...vagy nemtudom melyik a legnehezebb fokozat...ez még csak normal.
De fogadd elõlegbe. 😛 (remélem erre az ellenségre gondoltál)
Tegnap este már próbáltam 3x feltölteni de mindig megszakadt a feltöltés...:S

4:24-nél instant szívmegállásom volt....még visszanézni is rossz. 😄

Ghorn - No Damage

DarkSector
"én is rühellem az olyan embereket akik Exploitokat kiskapukat találnak"

ez is csak a tüzes sárkányra igaz, hogy trükköztem...de mivel eleve adott volt a lehetõség és a fejlesztõk nem figyeltek erre, és ezt nem képes a tüzes sárkány EZÉRT igen is buta...ha nem lenne buta a sárkány, akkor a KAPASZKODÓN LÓGVA is meg találna a mancsaival...vagy a fejlesztõk tettek volna falakat addig oda....

SZÓVAL tetszik-nem tetszik...buta a sárkány...

Pont hogy én lennék a buta ha elé állnák...UH <#nevetes1>

De nemgond dolgozom ezerrel a mostani projekten a lávás részen...ha ez ellen is kifogásolsz akkor megfolytalak egy kanál vízben...😄
Úgyhogy most írd le ha akarsz valamit ne azután hogy megcsinálom...😄

DarkSector
Az sem nagy szám ha HA elõtte nagy az arcod hogy áh ezeket verd le ha tudod...

És nem beszéltél arról hogy a környezet adta lehetõségeit nem használhatom.

Így utólag már könnyû bármit pocskondiázni! <#nevetes1>

Nem azért raktam be a videót hogy hencegjek naná hogy bárki ezt meg tudja csinálni..."Deposed King-nél már nehezebb, hiába tünik egyszerûnek a videóban."

Szóval nekem NE GYERE utólag ezzel hogy cheater lennék, mikor ez nem cheat...mert az a kapaszkodó nem véletlen került oda....minek üssem vágjam ???
Mikor nem az volt a cél hogy hogy tudok minnél hamarabb meghalni...

TÖBBET ÉSSZEL MINT ERÕVEL.

Szóval érthetetlen miért vagy felháborodva...tegnap beszéltünk is errõl. 😄

wesker24
Ezt mondom én is rühellem az olyan embereket akik Exploitokat kiskapukat találnak és ki is használják és van képük hencegni azzal hogy milyen fasza gyerekek meg hogy milyen Noob volt a Boss !
Mondjuk úgy elég durván exploitolt a kolléga...

wesker24
Hát a sárkány lehet hogy Buta volt de ahogy látom te még nagyobb gyökér voltál még a sárkánynál is ezzel én nem dicsekednék ! <#falbav>

Mégis mit képzeltél amikor abban a kapaszkodon csüngtél hogy a sárkány majd észrevesz és megfog és odadob a pálya közepére vagy mi ?
wesker24
Erre csak az tudom mondani hogy SZÁNALMAS amit mûveltél aki ilyenhez folyamodik az egy rohadt cheater, és még volt képed azt állítani hogy könnyû volt meg nem bírta sokáig honnan tudod leálltál vele harcolni NEM akkor meg mirõl beszélünk ? <#falbav>

Ugy rühelem az ilyen embereket akik megtalálják a kiskapukat és van képük azzal hencegni hogy hû de fasza gyerek vagyok mert sikerült legyõznöm !

A falra tudék mászni az ilyen emberektõl ! <#falbav>
wesker24
Én eddig csak a Desposal Kingnél meg Achidnánál láttam hogy csak igazán leálltál volna harcolni vele !

Gorewood-pt nem számitsuk bele mert azt egy NOOB player is leveri ami A Dragont illeti az meg érvénytelen volt mert az nem volt igazi harc ! 😄
wesker24
Gorewoodról meg csak annyit hogy azt egy kezdõ is leverte volna fél kézzel ! xD

wesker24
Hát ez minden volt csak nem játék és ez szégyen rád nézve ! 😄

Ezt még egy kezdõ is megtudta volna csinálni alacsonyabb szinten is igaz hogy idöbe tellett volna akkor is !

Egyszerûen túl gyáva voltál ahhoz hogy leállj harcolni vele így jó hogy nem vesztettél egy Deka életet sem mert amint közelebb jött gyáván megfutamodtál majd amint elment elõbújtál elkezdted lövöldözni és ez igy ment tovább ebben mi volt olyan nagy kunszt szinte SEMMI !

És még van képed azt irni hogy bnem huzta sokáig meg gyenge volt amikor te voltál az aki gyáva volt leállni harcolni vele én az ilyennel nem dicsekednék már ne is haragudj ! 😄

Imy-nek több vér volt a pucájában és ö igazi harcban gyözte le a Dragon-t használva a képességeit ö legalább volt annyira bátor hogy szemtõl szembe harcolt vele ! DE rólad ez nem mondható el ! xD

A Desposal Kinget megértem ott csak vetödni kellett és ütni de itt ez mi volt ? xD
wesker24
Hát nálam is volt egy pár Bug amiker felsoroltál de nálam a Loot Bug kimaradt szerencsére 😄

Habár a 2 menet 26-50 Wave is nagy nehezen meglett most gyúrok majd a 3 menetre 51-75 Wave csak még nem kaptam meghivót !
Loál János
Jaja, fel is húzott. :-|

Volt a hidas bug a Scarban.
Aztán a Breachben egy kinyíló rácson nem tudok bemenni, beleütközöm a semmibe.
Volt egy kilépéses fagyásom Crucibleben 2 wave között.
Volt egy alt+tabos fagyás.
És most ez a no loot. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

wesker24
Akkor ott szerintem egy elég durva Bug volt én eddig akárhányszor lenyomtam az elsõ 25 Wave-ot mindig adott Loot-ot még ha túl alacsony szintüke voltak akkor is !
wesker24
25 Wave után is van Loot a video végén csak az már tul alacsony volt számomra amugy minden 25 Wave után van Loot ' Igy vannak a Lootok akárhányszor is mész a Crucible-be '

25-50-75-100
DarkSector
25 wave van és ennyi?

Loál János
25 Crucible wave után no loot. htx

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DarkSector
Wesker segített...meglátom mit tehetek...😄

DarkSector
Apoc-ot már most elkezdeném legszívesebben.....😄

(amúgy gondolom levágtad hogy a facepalm nem neked szólt hanem a buta sárkánynak.)

DarkSector
Mi az a lávakút?

tomsolo
Majd kérünk egy videót a Spark of Life twin lávakútjáról Apoc-on, NO damage-al jump&dodge-al.

Köszi.

wesker24
Azért Apoc szinten azt enm hinném hogy sikerülne bármeddig is eljutni csak Ütéssel és Dodge-al !

Amugy meg ne aggódj lesznek még Bossok !

Mint már mondtam állj neki a Crucible-nek vagy vidd végig a Soul Arbiter maze-t ! 😄
DarkSector
Szegény Bheithir kollegád akit mondál sem húzta sokáig...😄
Gorewood-ról ne is beszéljünk az is kb egy mezei kis szúnyoggal egyenlõ.
Ezekszerint nincs több erõs ellenfél, még Apoc. szinten sem hiszen hiába sebeznek ott többet ha egyszer hozzám sem érhetnek...😄

Már most látom elõre hogy Apoc. nehézségen is képes lennék mindenféle extra ability meg mifranc nélkül végigvinni.

SPOILER!
Bheithir (No Damage) jónagy facepalm.

DarkSector
Csak 1 hely név kellett, nem akartam konkrét vidit róla, ...de azért thx...annyit belenéztem hogy a térképen lássam a helység nevét.
Mert a többi eléggé spoiler...😄

wedge31
Kemény egy percbe került rákeresni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Valaki vágja hol a gecibe találom ezt a G. betûvel kezdõdõ gecit?
Thane adta küldibe hogy öljem meg...:S

DarkSector
Nah megvan most már csak valami Greenwood-ot kell kinyírnom, de a térképen nincs kék pötty....😄

DarkSector
Jah oks...azzal nem foglalkoztam azt hittem õ egy gyakorló emberke, és csak patrice modba üzemel ha hozzá megyek...😄

jarlaxxe
Egy fejszés csávot keress aki gyakorló cõlõpõket ütlegel.

DarkSector
Ja akkor arra gondolsz aki segített feléleszteni a Guardian-t...
de annál hiába nyomok beszédet valamit mond és ennyi...nem csinál semmit. 😄

wesker24
Ahogy jössz ki a nagy ajtón ahol a kereskedõ csaj van csak menj egyenesen tovább amig bele nem botlasz egy nagy darab kalapácsos fazonba !

Ha Tri-Stone-be mész Fast travel-el csak fordulj meg és ott lesz a hátad mögött egy nagy kalapácsos fószer azzal beszélj !

Ja és ne a másik ajtón menj ki ami a Foundry-ba vezet és ott van a Stone Gólem hanem a másikon !
DarkSector
Az szép...de a Thane srácot nem találom...:S
meg tudnád mondani a térképen hogy pontossan hol van?

wesker24
Ezek velem egyszintû Lvl 25-ös fegyók ráadásul Possessed fegyók maxra fejlesztve !
DarkSector
fasza...jó sokat sebzel már. 😄
Ezek a legerõsebb fegyók?

wesker24
Darksiders II Crucible 1-25 Wave ! Saját video !

DarkSector
oks thx...megnézem...amúgy már a tüzes sárkányt próbálgatom õt megtaláltam...😄

wesker24
Aha pont arra kell menned ott van egy nagy ajtó ahol kimentél ott van Thane és egy nagy kalapácsos fószer !
DarkSector
Vagyis kint a nagy placcon ahol a Guardian-t legyõztem?

tomsolo
nekem a legalapabb logi padom van simán felismerte és használta

tomsolo
New+ nál az ellenek is veled együtt lépnek szintet valamint csak így tudod megszerezni az összes skillt.

wesker24
Thane nem a Maker's Forge-ban van hanem egy kicsit odébb van ahol menni kellett Stonevale felé ahol a Guardian is volt na ott van Thane nem a Maker's Forge-ban !

Meg aztán akkor a Crucible-t se fogod tudni nefejezni mert ahhoz meg kell majd a Lvl 30 !
DarkSector
Tegnap olvastad amit írtam?
Nem tudok felvenni Tri-Stone-ban semmilyen küldetést, mert csak a 3 karakterbõl a csajjal tudok beszélni, az is csak eladni meg venni tud.

DarkSector
Én ha lehet akkor tuti elõrõl megyek inkább...

DarkSector
Jah pont azért kérdeztem...mert így gáz...mert akkor nem mindegy ha valaki newgame+-ban visz ki egy Hard-ot vagy rendessen elõrõl nem?

wesker24
Ha New Game+-ot kezdesz akkor újból választhatsz nehézséget !

Ekkor viszont már érdemes Hardon menni mert New Game+-ban ott folytatod ahol abbahagytad csak maga a játék indul újra !

Viszont a cuccaid és a skilljeid megmaradnak !
DarkSector
Még egy uccsó kérdés:

Ha választok hogy megyek New Game + -ra akkor ott lehet újból választani nehézséget?
Vagy akkor elõrõl kell kezdeni a játékot?