1540
Darksiders 2
-
bendáj17 #1060 nálam is ment.
Dark rá célzol? A kicsit feljebb találod el? -
#1059 Ja oks, azért thx szóval lőni képe elvileg őket...:D
Lehet valami bugger. -
#1058 Hiszek neked. Akkor passz a problémádra, nekem ment a lelövés. -
#1057 Hát bazz azért az orrom elé csak oda tudok a célkeresztel lőni...eltaláltam én már mérfőldekkel meszebi robbanó bogyókat is. :D
Várj mindjárt megmutatom vidiben. -
#1056 El is találod? -
#1055 Jó csak mit lehet még elbénázni azon hogy rácélzok és lövök? :) -
#1054 Akkor béna vagy, sorry. Más mod nincs a lelövésen kivül. -
#1053 És ha nem tudom?
Mert már mindent próbáltam a lövést is...:DD
de ez kb már 4-5 napja legalább zavaró és foglalkoztat, biztos emlegettem is néha...
Mindig csak azután szoktam írni hogy a lehetőségekhez képest mindent kipróbálok...szóval itt valami érdekes megoldásra lesz zsükségem...:D -
#1052 Lelövöd. -
#1051 Valaki árulja már el pls hogy ezeket hogy vakarom le a falról, mert a küldetést már felvettem mégsem tudom leszedni az ilyen színes kavicsokat.
-
#1050 Thx, mert ha buktam ezt a Craft-ot, akkor muszáj lesz a többit megcsinálni...kár így nem tudok végezni 100%-ig mindennel.:D -
#1049 Igen azoknál van Side Quest akiktöl vásárolni si lehet ! -
#1048 ápropó felvenni Side Quest-eket a térképen azoktól lehet akiktől vásárolni is lehet?
Vagy vannak akiket nem jelez a térkép? -
#1047 imi arra gondolt, hogy maga a hasznos része nem lenne több mint 300mb. :) -
#1046 Hát nekem 1,5 Gb-ot szedett le az egy kicsit több mint 300 mega ! xD -
#1045 Ja tudom de akkor is...:D -
#1044 Nem akkora - a releaser csapat a lusta.
A frissítés mérete (mint az előző esetben is) szinte 100%, hogy nincs még 300 MB sem... -
#1043 Tök jó hogy akkora a frissítés mint a játék. -
#1042 oh értem fiúk:)kösz -
#1041 Inventory már az előző update-tel is javult.
Scaros bug a listán, htx, remélem jó lesz. -
#1040 Eredeti! -
#1039 Steamről.Nekem is most updatel.
-
#1038 neked honnan van meg a legújabb patch?:)nagyon kíváncsi vagyok erre -
krisztajo #1037 Megint egy kis segítség kéne.
A warden-t hogyan lehet aktiválni a Silent Stone küldiben?
Nekem vissza mutatót a kohóhoz, de ott nem tudtam csinálni semmit.
-
#1036 Jesus Christ van Anti-Aliasing van rendes árnyék van SSAO !
És ami a lényeg az Inventory bye bye Pixel welcome the New Death ! xD
Végre nem pixeles az Inventory !
És ami az Anti-Aliasingot illeti ég és föld a különbség a régi és a mostani verzió között ! -
#1035 Ezek után nekem aztán senki nem sirjon hogy nincs grafikai részletesség ! xD -
#1034 Hoppá kijött az Update 3 !
Graphics Options:
- Shadow map resolution configuration option added
- Screen Space Ambient Occlusion configuration option added
- Anti Aliasing configuration option added
Keyboard Mapping Support:
- Invert X Option added
- Reset to default mappings option
- Map to NumPad option works as intended
Mouse Functionality:
- Camera Auto center Toggle
Bug Fixes:
- The Tome System works as intended while using an Xbox controller in the Tome System.
- Resolved issues around not being able to send Tome messages to Steam friends.
- Phasewalker now works properly after acquiring it within the Blackstone.
- Artifact Box and Legacy Box are now properly labeled in Vulgrim’s inventory.
- Exiting the game after adjusting the screen resolution will now save those settings.
- The ride-able construct will no longer free fall out of the game world when placing the ride-able construct under the Guardian and re-entering the room with the submerged lift in The Foundry.
- The Bridge should now properly drop within The Scar.
- The second lever within the Black Stone should now function as intended.
- Death should now be able to properly continue through the Eternal Throne when speaking to the guards.
- The pile of debris to the right of the skeleton key door in the second Heartstone room of The Foundry is no longer a match for the ride-able construct.
- The ride-able construct is positioned back in the water on the lift for those users who are stuck. (You may need to Fast Travel or back track out of the dungeon if you are currently stuck here.)
- The Custodian will no longer go for a swim when backtracking to the dungeon entrance after leaving the Custodian on one of the bridges in the room before the second Heartstone in the Foundry.
- The Resistance stats will properly update when returning 3 Stones of Resistance to Oran during the Stick and Stones quest.
- More support for different resolutions with HUD elements. -
#1033 Ja értem vagyis felszerelések kellenek mi? :)
Lehet eladtam már....:D -
#1032 1 elem = Fjord bazi nagy Kutya
2 elem = Nook szúnyogok
3 elem = Lost Temple Construct Sentinel -
#1031 Hát a Cauldron-t már buktad menj el Fjordba és ott egy keress egy bazi nagy dögöt akinek a kicsinyei vannak és ha szerencséd van akkor pont azt fogja neked dobni amire szükséged van ! -
#1030 A Shaman Craft 3 alkotó elemböl áll !
És az egyik alkotó elem Cauldron-ban van/volt !
Az első alkotó elem annál a bazi nagy dög kutyánál van !
Második alkotó elem menj el Nook-ba ott mindig találsz egy darázs szúnyog fészket na az a második alkotó elem !
Harmadik alkotó elem pedig a Construct Sentinelnél van aki a szörnyeket szokta idézni ! -
#1029 Valaki tudna egy tippet adni, hogy itt mit keressek?
side quest shamans craft
The Caludron-ba bementem mindent átnéztem és nem értem miért mutat oda a kék jel...mit kéne kerestem személyt - tárgyat?
Mert fingomsincs.
magam akartam volna megkeresni de semmi.... -
#1028 Ja thx...akkor ezek azok a kövek és lehet a Ghorn-nál lévőt azért tudtam elvinni mert az volt a soros talán...:D
thx.
Mivel a főellenség elé értem nem nyírom ki hanem megállok quest-elni...
úgyis sok quest már megvan csak el kell mennem leadni. -
#1027 1. Quest Listán a sárga pötty a Primary Quest és a Fehér Pötty a Side Quest
2. Ahhoz hogy aktiv legyen bármilyen Side Quest ahhoz aktívvá kell tenned ott lent irja is hogy Set as Active ha aktivvá teszed akkor azt fogja jelölni a térkép !
3. Azok a fura villogó kövek pedig a StoneBite-ok beszélj Blackroot-al és akkor begyüjtheted azokat a villogó köveket Blackroot Fjordnál van egy Kögólemet kell keresned ! -
#1026 lenne kb 3 kérdésem:
1.Mik azok a jelölések a Quest listán...csillag meg a kék bumszli?
2.Miért nem jelzi nekem a térképen a side-okat?
3.A falon mik ezek a fura villogó kövek? mert semmit nem tudtam kezdeni velük...1x véletlen asszem 1 lepottyant vagy levertem valahogy de nem tudom hogyan. -
#1025 Hát pedig érdemes gyűjtögetni mert a IV Death Tomb-ban van az utolsó Khagoth Relic és persze az Abyssal Armor Plate is !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A IV Death Tomb :I. Lost Temple bejárata elött van II. Lair of The Deposed King legalsó szintjén van a Deposed King Bossnál még egyel lejjebb III. Death Tomb Lostlight amikor mész egyenesen a Crystal Spire-hez IV. Death Tomb : Shadow Edge-ben van amikor mész a Black Stone-hoz -
#1024 Dead Pages-ből viszint nincs sok :D 18 kb :\ -
#1023 Helyesbitek :
Etu-Goth : Pénz
Renagoth: Health and Wrath Bonus
Khagoth: Skill Points -
#1022 Az 5-dik utolsó Relic a IV Death Tomb-ban van de ahhoz meg ugye kell a mind a 40 Book of The Dead Pages ! -
#1021 jah kb 4et találtam, meg van "sima" is amiért pénzt meg xp-t ad.