Készül a (sokkal) gyorsabb WiFi

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem az expert routerem is megfelezi a sebességet, a gyártó emberével cseteltem, szerinte jól van ez így, szóval ráfér a fejlesztés
Vidéken élek, n-es wifim van, egy adó, egy vevõ, nem használok titkosítást, csak mac-szûrést, a jelerõsség közel 100% (csak egy téglafal és kb 5 méter választja el õket), ígysem közelítetem meg a 300 Mbit/s-ot másolásnál.
Azért nem mindenki hülye. Tényleg nem képesek hozni a maximálisat.
Nálunk 15 eszköz van a default 8as csatornán, én szépen átraktam 11-re, mert ott nem volt senki.. Szuper lehet nekik a jelerõsség 😄
De az ELV ugyanaz. Mikrohullámú sugárzás. És az megöl! Próbálj brakni egy macskát mikróba, meghal! (Ne próbáld ki, csak irónia volt!)
Tehát, MINDMEGHALUNK!

Próbáld bemagyarázni a sötétzöldeknek, hogy nem...
[HUN]FaTaL
A Wifi Half-Duplex így alapból a G-s wifi 27 mbit lehet, általában a gyakorlatban 20 körül van.

http://goo.gl/gd6Zi5

"Én annak is örülnék, ha az 54mbps-es wifi tudná az 54mbps-t és nem csak a TIZENÖTÖT!"

A megadott sebesség a gyakorlatban a nyers adatátviteli sebességet határozza meg, ideális körélmények között. Tehát kiválló jelerõsség, és egy adó-vevõ páros esetén. A hasznos sebesség már ilyen esetben is jóval kevesebb ennél, az alkalmazott titkosítás/hálózati protokoll függvényében.

Amint gyengûl a jel(távolság/köztes akadály, zajforrás), illetve nõ a kliensek száma, azonnal rohamosan zuhanásnak indul az átviteli sebesség, a használhatatlanság szintjére. Csodálatos ddolog mikor egy lakótelepen minden második szomszédnál wifi van, mert az a menõ, aztán csak pislog az ember, hogy miért olyan hulladék a hálózat.
Ráadásul a legtöbb wifihasználónak még arról sincs lövése, hogy a 13 csatornából gyakorlatilag mindössze 3 olyan választható ki, ami nincs fedésben másikkal.

Ezért is röhejes, mikor a sok okos azon pattog, hogy mikor tûnik már el a kábel, mert menjen minden wifin, mert az mennyire menõbb már...

De jó 60ghz ez még parasztvakítósabb lesz mint az n-es wifi, ez akár 1gb-t is tudhatna (elméletben úgy hogy más rádióhullám nincs, 2 cm-re az adótól) viszont egy fal után már annyit sem fog tudni mint az eddigi 😄DD

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

hdo
Én olyan wifit szeretnék ami nem csak gipszkarton - fa - gipszkarton típusú amcsi, kártyavárként összeomló falú házakban tudná a jelet továbbítani, hanem rendes téglából épült házakban is.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Hogy jön ide az elv? 😊 A mobiltelefon 1-2 W teljesítménnyel sugároz centiméterekre az agyadtól, jó esetben a zsebedben, mellkasodnál. A Wifi 0,3-0,4 Watt körül sugároz valahol az asztalon, a sarokban, valahol a szobában vagy a szomszéd szobában. És a hatás a távolság NÉGYZETÉVEL csökken. Tehát ha 1 méterre van a Wifi és mondjuk fél wattal sugároz, míg a mobiltelefon 1 W-tal sugároz 1 cm-re a fejedtõl, akkor egy húszezred erõsségû a hatás a Wifi esetében. Ha pedig a wifi kb. 3 méterre van, akkor ez az együttható már tizedennyi.

Egészségkockázati szempontból semmi köze a Wifinek és a mobiltelefonoknak egymáshoz.
Én annak is örülnék, ha az 54mbps-es wifi tudná az 54mbps-t és nem csak a TIZENÖTÖT! Cseréltem N-esre (elvileg ugye 300mbps) de gondolhatjátok.
hdo
Jééé, azannyaszemit! Gyüttem is! <#idiota>

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Amikor valaki elmondja nekik, hogy ugyanaz a mûködési elvük. 😊

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

smv
Vajh a "mobil megöl!" hír kommentelõi mikor szabadulnak ide "a wifi megöl!" kommenteket írni?<#idiota>

Starcraft + Diablo III - esemve

← ElőzőOldal 2 / 2