14
  • Inquisitor
    A Telenor meg a Hipernetet 21Mbittel akarja indítani nyár végén. Marha kíváncsi leszek a lefedettség alakulásárra, nemkülönben az árakra.
  • sanyicks
    és mire nem elég a 14mbit? Ellenben mire elég az az 1-2 gigabájt?
  • narumon
    Olyankor jön jól a gyorsabb net, amikor én pl korházban voltam, és a netbookra rákötöttem a telefont, és normálisan tudtam netezni. Meg tudtam nézni este a meccset neten meg stb. Tehát nem ördögtől való gondolat mobilon sem a gyorsabb net, persze felhasználás függő.
  • LaMeRick
    Legyél nyugodt, Budapest is le van kartellezve, idestova kb. 10 éve van UPC 2 utcányira(300m) a lakhelyemtől, digikábelről nem is álmodom. Ez a tréonlány felségterülete.

A cikkben szereplő 50 mega meg kb. ugyanolyan gusztustalan mint a T "bit" alapú számlázása. A fészbúkot meg nyomkodja 320*240-en aki akarja. Persze a semminél már egy fokkal jobb...
  • Gerygrey
    *vidéken = megyeszékhelyeken
  • Gerygrey
    terveik szerint 2012 nyarára már legalább az elméleti 14,4 Mbit/sec adatletöltési és 5,2 Mbit/sec adatfeltöltési sebességgel működik hálózatukon a mobilinternet.

Ja, Budapesten és vidéken valószínűleg, míg a városok 10 kilométeres körzetén kívül továbbra is marad a használhatatlan GPRS.

Szerintem mobilra 2-3 megabitesnél gyorsabb net teljesen felesleges (itthon is csak a munka, na meg a torrent miatt kell a 120-as Fiber Power, az is leginkább a 10 megabites feltöltési sebesség miatt) de az jó lenne, ha mindenhol elérhető lenne.

• hunwhite
    Beetetés! Aki ismeri annak nem kell! Aki nemismeri az eliszi és kipróbálja. A következő hónapban pedig belenyúl az amúgy is léttező 2000 ft-os csomagba.
  • Nailyenugysincs
    Am meg nem éri meg 50 megás netet venni mert amikor legutoljára beszéltem egy vodás csajjal akk azt mondta hogy az 50 megás 1000 de az 500as meg csak 2000. szal nem vágom hogy miért így csinálják.
  • Nailyenugysincs
    Csak az új telóknál van ingyen face?
  • fergusonpapa
    jaja,én ugy vagyok vele h egyre olcsobb, és sztem olyan 1 év után már 500mega is lesz normálisabb áron ami szerintem egy telefonnak elég.

Mert álltalában az ember csak néha veszi elö,például én nyáron nagyon ritkán vagyok gépközelben és bármi van telot gasználom aztis napi félorára max 1,azthittem már 100mega elég azt irták h egésznap ebuddy melett sem éri ela havi 50-60at meg hasonlok aztán csalodtam 1hét se kelett és már jött az sms...

• 3pdavid
    Haveromnak ez a bizonyos 1000 ft-os 50 MB -os nete van és nála, ha túllépi a limitet 10 kbps a le/feltöltési sebesség, ez azt jelenti hogy kb 8 perc alatt jön le egy mega!!! Ez még a mobilra optimalizált weboldalaknál is élvezhetetlen tempó nem hogy a youtube! És mióta megrendelte ezt a csomagot (azaz hónapok óta ) ez van, szóval nem egy egyszeri hiba. Tudom az 1000 ft nem nagy pénz viszont ez a sebesség semmi...
  • ata4100
    Igaz kevés az 50 mega, de a Vodafonnál utána nem kerül 1kb-t 100 forintokba, csak lecsökkentik a sebességét a mobilnetnek 64kbitra, ami tapasztalatom alapján még youtube videó nézésére is alkalmas szaggatás mentesen telón.
  • Petka
    Kíváncsi vagyok mikor lesz a facebookot proxynak használó app androidra :D
  • fergusonpapa
    50 mega 1000ft? :D az nagyon kevés,

van 100megám és elmegy napi félora netezéssel 1hét alatt,fészbukot 5percig böngészve 10megát geenrál és nem nézek képet,és opera minit használok ha programot hazsnálok meg enneka duplája.

elég röhejes igy nézve az 50végkép.