Age of Wulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Általában én csak olyanokkal találkoztam, hogy le kell verni valamit, vagy miután leverem felvenni valami cuccot tõle és az kell a questhez, A-ból B-be menjél beszélni valakivel meg ilyenek. Lehet, hogy vannak kreatívabb questek is, mert van amelyiket nem tudtam megcsinálni, mert nem tudom mit kell :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Vamp17
Nekem még sajnos nem volt sok idõm játszani vele, de amúgy aki tolja, kb milyenek a questek? Persze nem az érdekel, hogy mirõl szólnak, mert az gondolom úgy sem értitek, inkább milyen típusúak? (ölj meg xy darab ezt vagy azt) vagy esetleg kreatívabbak?

Grafikai beállításoknál húzzatok mindent jobbra és akkor fasza lesz.

David9317
Vki már megtalálta a storehouset?:D

Vamp17
Mellesleg észrevétel: Nem tudom hogy nálatok milyen a helyzet, vagy milyen erõs géppel játszotok, de nekem egy 3 éves configom van (Igaz akkor ez volt kb a csúcs...) Maxon van minden, a felbontás 1920x1080 és lehet BÁRMEKKORA tömeg, a játék még csak meg sem röccen!

Pedig van objektum dögivel.... (aki játszik vele, az tudja), meg kb az utolsó fûszál is meghajol ha hozzáérek, szóval azért van mit számolnia... :)

Nem tudom mennyit dolgoztak az optimalizálással, de le a kalappal!

Vamp17
Egy kép alapján ne ítélj :)

http://www.youtube.com/watch?v=rLTdv1WeO5s

Még mindig azt mondod hogy silány? :)

David9317
Hát szinte egyik kérdésedre se tudom a választ még:D
kigyókról: sztem ahhoz még fejlõdni kell...én most a kezdõ városban küldizek:D

Jockey
hat, en nagyon varom a jatekot, de az a linkelt kep valami borzalmasan silany grafikailag..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ReszegKoldus
Bekerülni meg skilleket tanulni még egész egyszerû volt, de pl fogalmam nincs hogy kell megölni a kigyókat a beggaroknál, nekem legalábbis nagyon nehezen megy :D
Meg hogy kell questet eldobni? Ahol elvileg lovat lehetne venni ott feljön egy ablak ahova jelszót kell beírni, hogy minek azt nem tudom, mert lovat sehogy se ad :D
Hogy lehet azokat a gyorsfutós, szaltós, falonfutós skilleket megtanulni?

Ja igen, még a beggaroknál van egy quest, ami egy csomó katona formához visz, ahol szintén nem tudom mit kell csinálni, de legalább kiderült, hogy ez nem 9d, itt nem csak max 4-en támadnak egyszerre :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

David9317
Szval neked is sikerült a beggarokhoz bekerülni...pont most akartam írni mit kell csinálni:)

ReszegKoldus
A begging skillt, ami a beggarokhoz kell valami tál ikonnál lehet megtanulni a kezdõmapon, ha érdekel valakit.

ReszegKoldus
Ahha, szóval itt is van deco, mint 9d-ben, kösz :)

Vamp17
Igen, fel lehet, de az csak egy kosztüm, a rendes ruhád "fölött" hordod. Ha megnyitod a karakterképernyõt (C) akkor fönn a második fül.

ReszegKoldus
Valaki tudja, hogy a klánnál kapott ruhát hogy lehet felvenni vagy egyáltalán fel lehet-e venni?

Letöltésvezérlõvel töltsd a httpset, mondjuk flashgettel.

igen.

Vamp17
En most itt vagyok:

Ez igy korrekt ugye?

Vamp17
Majd kesobb :) Munkahelyen vagyok, Teamveawer-el csinaltam karit, de a jatekot mar nem kockaztatnam meg... :D

David9317
Nem enged fel venni:D
Próbáld meg te:D

Vamp17
宋玄意

A karakternevem :)

õ be tud rakni partyba: 谷岳轩

David9317
Akkor megyek oda én is:D
nevem: 魂梦云

Vamp17
Megyek en is az elsore akkor (kikoto varos)

David9317: ahova az mmosite-osok is mennek :)

Uj karit kezdek...

A kikötõvárosban kezdtem, azt hiszem az elsõ.

David9317
szóval úgy nyomogatni kell?Amikor skillt fejlesztel ott a legutolsóra?:D

Na most akkor melyik szeróra? Már végképp összezavarodtam:D

Vamp17
At kene menni nekunk is arra, ha ott vannak meg paran, akik toljak...

David9317: Kunfu gyakorlas kell ahhoz aa questhez :)

Én most a #412 -esen vagyok, ez a nevem: 尘康

David9317
Na akkor te maradsz ott?:D

David9317
Már értem mi mondol. Akkor én megyek arra a szerverre:D

@Vamp17
Nem jól néztük/ted, mert a szerver nevet nem néztük csak h hanyadik oszlop és hanyadik sor. morzsinak van igaza:D

mindenki: Na h világos legyen arra a szerverre mentem ami ide linkelve lett, az nem számít h hanyadik sor és oszlop mert a nevet kell nézni.

和明辉 itt a nevem vegyetek fel:D

Vamp17
hat nem tom, ha jol latom, amin az mmosite-osok vannak, annak eleg rossz a pingje (500+)

Mi itt vagyunk:

mmositeosok most már ezen a serveren vannak: 电信一 。(régió) 白马岩(server)
Ti gõzöm sincs melyiken, nyomjatok róla screenshotot.

Igen, egy teljsen másik serverre mentetek, nem arra amit linkeltél. Titeket nem talál a keresõ, de az egyik mmositeost megtalálta.

Ezt linkelted: http://i10.photobucket.com/albums/a118/laospidaman/server.png

Ugyanaz a server, csak amit linkeltél annál a 2. 4., enyémnél 1. 4.
Ha a 2. 4.-re mentetek, és olyan az mint nálam, akkor másik serveren vagytok.

Vamp17
En a masodik regio 4. szerveren vagyok. Amit te linkeltel, az az elso regio.

Akkor most ezen vagytok? Mert a képen ez van, csak máshol.

Nekem elsõ gomb, 4.

Vamp17
Hogy ertve?

Most akkor melyik server? Ami képen van server, az nekem teljesen máshol volt.

Vamp17
Link

Itt van meg egy :) Angol interface, ohh jeah.... :D

link

beta late July, maybe August

Vamp17
Gondolom most ment ra mindenki :)
Probald html-en, letoltesvezerlovel!

Torzonborz
brrr ez borzalmasan lassan jön 3 kb/s-el :(

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ReszegKoldus
Rájött már valaki hogy lehet belépni a beggarokhoz? :D
Most megnéztem, az npc-nél aki küldözget van egy gomb ami behozza a teljes térképet és ott rá lehet nyomni a városokra, azon keresztül próbáltam odajutni de nem engedte, valamit még kéne csinálni elõtte gondolom, mert innen mennek lovaskocsik, gondolom ez valami szállítós npc, de nekem még lovat se akarnak adni :D

Vamp17
http://9yin.woniu.com/web2/down/game.asp

A 6.6-os.

Torzonborz
ööö kérdés : ehhez mos melyik kliens kell ? tudnátok adni 1 linket ? :)

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

David9317
akkor ott vagy nekem is...már csak a chat ablak kellene:D
(vagy lehet a black list-re tettél? :D)

Vamp17
Igen :D

David9317
3betûs neved van? És egy ilyen antenna szerûséggel kezdõdik?:D

Vamp17
Sztm kerdezz ra MMOSite forumon. A csavo aki segiteni szokott, biztos tudja.

Amugy felvettelek elv... :D

David9317
Sztem jobb oldalt a buborék amibe van 3 pont:D
Amugy nekem megint feljött bal oldalt egy 3órás számláló:S