842
Age of Wulin
  • David9317
    Én is hasonló szépeket gondolok róla:)
    Csak azért hagytam abba, mert voltak küldik amiket nem tudtam megcsinálni és az engem nagyon tud zavarni.De az angol verzióba majd nem lesz ilyen gond...remélem:)
  • Tomy Lee
    Ja és F2P ez így a korrekt
  • Tomy Lee
    Hihetetlen,hogy rendben van ez a játék.
    Nincs tele tömve mobokkal,rendkívül jó fejlődési rendszer,remek combat,brutál szép grafika(ultra minden 60 fps),semmi mikro lag se fps sem pedig latency,nagyon szép zene szinte teljesen illik a tájakhoz,mount fejlesztés,sok skill,könnyen kezelhető UI és még sorolhatnám.Komolyan lenyűgözött tegnap este óta ki se logoltam:D
    Már az se nagyon zavar,hogy kínai.
    Beállítások a lényegeset mind megtaláltam.Annyi,hogy a tab target lassan reagál klikkel meg nem tudok:/

Egy valamit nem találtam,a point and click-et szeretném kivenni szerintem teljesen felesleges ebbe a játékba és úgy lenne a jó ha hátrafelé menet nem fordulna bele a kamerába.Ez az egy zavar csak amúgy minden nagyon pöpec:-)
  • Tomy Lee
    Inkább megvárom az Angolt de tetszik csak így ez nehéz Kínaiul:)
  • Vamp17
    Mar fut a jatek.
  • Tomy Lee
    Akkor nagy kihívás lesz tényleg:)
  • morzsi555
    Igazából van grind, skill grind. Csak ezt lehet passzívan is csinálni, benyomsz 1 gombot és magától fejlődik a skill, viszont magasabb szinten a passzív skill fejlesztés már nagyon sokáig tart.
  • Vamp17
    Eleve mit szeretnel grindelni? :) A jatekban nincsenek szintek, sem XP...:)

A skilleket tanulni lehet, a hozza valo tekercseket questekbol, instakbol, ill. un: public encounter-ekbol tudsz szerezni... meg meg sok egyeb modon, de ahhoz mind-mind erteni kellene kinaiul :)

(bocs a duplaert)
  • Vamp17
    Itt nincs grind. A kuldetes rendszer teljesen maskepp epul fel, mint egy "sima" MMO-ban.

Majd meglatod estere...:)
  • Tomy Lee
    Majd grindelek sokat,hogy fejlődjek úgyis a harc jól néz ki videók alapján már ha lehet így persze.Aztán pvp-re csak nem kell a Kínai szöveget olvasni
  • Vamp17
    Az biztos, hogy az Amerikai angol verzionak is sajat kliense lesz, szoval nem ez a verzio fog majd lassan angolosodni :)

Sajnos a jatek kinai nyelven nagyon bonyolultan jaszthato, az elso fel ora meg OK, mert van automove, de utana mar a quest leirasok alapjan kene megcsinalni a dolgokat... :)

Az egesz irto komplex, annyit mondhatok, h meg angolus lem lesz egyszeru :)
  • Tomy Lee
    Köszi szépen!
    Sokáig fog tartani.Emlékeim szerint még Perfekt World indulásnál is Kínai nyelven játszottunk jó sokáig.Mondjuk ott ahogy fordították és kész volt belőle bizonyos rész azt már nem emlékszem,hogy de bele lehetett tenni a játékba így mindig új dolgok jelentek meg Angolul.
    Lehet itt egy alkalommal teszik majd be az Angolosítást.

Na este hajrá van kiváncsi vagyok már nagyon:)
  • Vamp17
    Nem, ez mar vegleges. Nem lesz torles.

Na egy kis pontositas:

A header reszben linkelt regisztracios leiras a kinai verziohoz van. Az amerikai verzioba (kínai nyelvű!!) Google, Facebook és Yahoo! account-al is be lehet lepni, itt mar nem kell kinai szemelyi igazolvanyszam, sem telefon...

Az amerikai változat mar USA szerveren fut, USA idozona szerint. A kezdes is Los Angeles-i ido szerint 12:00 kor lesz (magyar ido szerint ma este 10-kor) A ping Európából kb 150ms lesz.

Ezen valtozatnak sajat honlapja es kliense van, amit itt talaltok meg: Link

Ez a valtozat mar a Snail Games USA infrastrukturajat hasznalja, lenyegeben itt fog futni az angol nyelvű kliens is.

Angol nyelvu valtozatok: Kesni fog, ez tuti... Minden inerjuban azt emlegetik, hogy nem gyozik a forditast... Az amerikai angol valtozattal kapcsolatban a legkozelebbi datum oktober.

Europai valtozatrol semmi hir sincs, meg megkozelito datumot sem mondtak. Az biztos h zart betaban ott is csak angol nyelv lesz. Az eddig latott angol videok alapjan nagyon az elejen jarnak a forditassal, meg az interfesz sincs teljesen leforditva... (ez igaz az USA es az EU verziora is)

Ha igy mennek a dolgok, iden nem valoszinu h lesz barmilyen angol nyelvu valtozat.
  • Tomy Lee
    Na az jó mert elvesztettem a fonalat már ezeken az Ázsiai oldalakon:D
    Azt tudod esetleg meddig lehet majd így játszani?Ez ilyen pár napos móka lesz csak?:)
  • Vamp17
    Nem kell regelni fura kinai karakterekkel ( :) ), Facebook es google accountoddal is beenged siman. (persze csak este 10-tol)
  • Tomy Lee
    Jézusom mi van itt hát ezt holnapra se hozom össze lol

Ami ma indul Amerikai szerver az meddig lesz?Ott már lehet majd bármeddig játszani?
  • Tomy Lee
    Ja oké,megpróbálom,köszi!
  • morzsi555
    Gondolom ugyanazt kell, mint ami a bannerben van. (Regisztráció menete a kínai verzióhoz)
  • Tomy Lee
    Az nem baj ha kínai.A szerver USA-ba van az jobb.
    Na most segítség azért kellene.Most töltöm le kb. 7GB.Utána mi a teendőm,regisztrálni kell gondolom és ennyi csak?
  • pxxl
    Angolul mikor lesz már? Nincs kedvem szenvedni a kínaival
  • morzsi555
    http://forum.mmosite.com/thread/2/263/20120803/Welcome_to_Age_of_WulinWushu_Global_Chinese_server_OBT_080812-501c9681007633413-1.html
    ugyanúgy kínai, szóval tökmindegy.
  • Tomy Lee
    Hali!
    Oda,hogy lehet bejutni?Meg klienst hozzá honnan?
  • Vamp17
    Elvileg magyar ido szerint este 10-kor indul az amerikai (kinai nyelvu) szerver.
  • David9317
    http://mmounion.hu/index.php/hirek/item/419-age-of-wushu-holnaptól-nyílt-béta-kínában
  • morzsi555
    lol: Snail Games gives Obama the disk of Age of Wushu
  • pxxl
    itt gyűjtik a leírásokat. nem másolom be őket, feleselges :)

link

• malystryx
    Köszi. Megpróbálom, leszedem. :)
  • David9317
    Mivel még nem jelent meg angolul, ezért nem lehet angolosítani. Max akkor lehet/lehetett volna ha vki saját maga csinálja meg. De az sem biztos, hogy ez lehetséges.:)
    Egyébként nyílt egy úgynevezett "Global" szerver a kínai verzióhoz, ami jobb pinget ad azoknak akik nem Kínából játsszanak.
  • malystryx
    Annyira várom már ezt a játékot, és oly régóta, hogy már el sem hiszem hogy ki fog jönni. Lehet én is kipróbálom ezt a kínai verziót, az lenne a kérdésem, hogy nem lehet "angolosítani"? Előre is köszi.
  • Tomy Lee
    Az utolsó 3 kamu szerintem.
  • pxxl
    megvan az "iskolák" európai nevei:

Wudang
    Emei
    Shaolin
    Beggars’ Sect
    Blissful Valley
    Royal Guards
    Scholar’s Academy
    Tang Clan

azt ígérik, hogy jövő hét végéig végigmennek minden sulin, hogy melyik mi, egyedi stílusok stb :)

erre vártam már rég :D
  • szabi34
    Köszi!
  • morzsi555
    Ezek kellenek, letöltésvezérlővel jön gyorsan, pl flashgettel:
    http://dlc4.sdo.com/3710/6986/data1_9yin_Setup.exe
    http://dlc4.sdo.com/3710/6990/data2.cab
    http://dlc4.sdo.com/3710/6991/data3.cab
    http://dlc4.sdo.com/3710/6992/data4.cab
    http://dlc4.sdo.com/3710/6993/data5.cab
  • szabi34
    köszi, meg is van :) máshogy próbálgattam végig :D
    Viszont a letöltési link sem jó sajna :/
  • morzsi555
    wikipedia, 11 számból kell állnia, első három szám a szolgáltató száma, pl: 183-xxxx-xxxx
  • szabi34
    Nem találok sehol kínai telefonszámot. :(
  • David9317
    augusztus 8.-án indul elvileg a kínai ob:)
  • morzsi555

• morzsi555
    Az összeset ki lehet választani pedig az öregembertől, a sorrendre mondjuk nem emlékszem.
  • firkula
    nekem nem enged csak 2 kaszt közül választani beggar és royal knight