842
Age of Wulin
-
Tomyh #562 Nem jelenik meg októberben? -
#561 köszönöm a kulcsot nagyonhálas vagyok érte régóta érdekelt a játék munkám miat nem tudtam szerezni beta keyt edig -
slow66 #560 Sziasztok!
Mivel nem tudom kihasználni a béta cd kulcsom ezért bedobom ide, hátha vki kíváncsi rá. 19.-e előtt kell bereggelni, aki kapja marja.
CAB800E2-FA9B-428C-8339-D4EF3ADAD07B
Jó szórakozást ! -
#559 mind1, meglassuk, en elkezdem us-be es ha megy eu rendesen es nem kesnek a pecsek heteket akkor megyek eu-ra is.. -
xido #558 hát a f...ommár..a végén még valahogy rámegyek a kínaira,ennyit várni nem semmi már.. -
RuboPhen #557 Tudom nem mervado a Facebook likeolasok, de ha megnezed az Age of Wulin es az Age of Wushu oldalakat, azert jo nagy kulonbseg van a ketto kozott nepszerusegben, az EU verzio vezet. -
RuboPhen #556 En nem kaptam meg a kulcsokat, remelem kuldik ma -
#555 jah es a kiado gpotato.. -
#554 az az erzesem ezt a jatekot us be kell nyomni, felek eu-ba ez a style nem lesz nepszeru.. -
morzsi555 #553 19-ig tudja aktiválni a beta kulcsot az aki kapott. -
morzsi555 #552 -
morzsi555 #551 Age of Wushu – Official release delayed for over 6 months
Age of Wushu Launch - Press release -
#550 Marha jók a színek. -
Tommy Fury #549 Mondjuk az belefér,ennyit megtehetek végülis:) -
morzsi555 #548 Csak 7 napig kell minden nap belépni a játékba, nem kell játszani vele. -
Tommy Fury #547 http://en.wulin.gpotato.eu/News/0100000000/1360402
Ezzel még akkor se játszanék ha ingyen osztogatnák érte AoW-t:) -
Source8 #546 Oldal forrás
Klánok
1. Shaolin – Az erkölcsi vezető
A Shaonlin iskola még a Beiwei dinasztia idején alakult meg a Shaoshi hegyekben. Az itt tanuló szerzetesek nem csak Sutrát olvasnak egész nap, hanem harcművészeteket is tanulnak, hogy fejlesszék fizikai állóképességüket. Az idők során a shaonlin kung-fu rengeteget fejlődött és az egyik legnagyobb tiszteletnek örvend a harcművészet világában.
Klán vezető: Master Xuansai
2. Wudang – A taoista
A Wudangok a Ming dinasztiából származó harcosok. Stílusukat a híres kung-fu mester, Zhang Sanfeng alakította ki a Taoista templomban. A klán tagjai a Yin és Yang egyensúlyra törekszenek és a belső, mentális támadások szakértői. Legalább oly híres a klánjuk, mint a Shaolinoké.
Klán vezető: Zhang Sanfeng
3. Emei – "Csak nőknek"
Az Emei klán legalább akkora, mint a Shaolin és a Wudang a Közép Kontinensen. Tagokká csak is nők válhatnak. Megvetik a gonosz erőket, csak is az igazságot hajlandók követni és mindig készek segíteni a szerencsétleneknek. A klánt egy női kung-fu mester, Guo Xiang alapította. A harcmodoruk használata vetekedik a többi klán hírességével.
Klán vezető: Master Juechen
4. Tang – A titokzatos klán
Sokan úgy vélik a Wulin népek közül, hogy a Tagmenek a gonosz megtestesítői, mert félnek rejtett fegyvereiktől és mérgeiktől. Azonban a Tagmenek szemet hunynak e fölött, hiszen ők is az igazság képviselői. […] Ez a családi közösség több száz éves múltra tekint vissza és nagyon híres, mégis sok rejtélyre nem derült még fény velük kapcsolatban. Ez azért van, mert a Tang klán tagjai nem fedik fel harcmodorukat a világ előtt. Így jobb ha vigyázunk, ha egy Tangmennel találkozunk, mert sohasem tudjuk mi lesz a következő lépése.
Klán vezető: Grandma
5. Beggar Sect – Koldus kung-fu
A koldusok, avagy kínaiul „gai”-ok legnagyobb kung-fu klán az egész Wulin világban. Mindegy, hogy merre megy az ember beggarokat bárhol talál, minden felé ott vannak. Amint azt nevük is mutatja, ők a társadalom alján elő emberek éppen ezért szívesen segítenek másoknak. Kung-fujuk stílusa a jó és rossz erők között helyezkedik el.
Klán vezető: Xiao Tianfang
6. Scholar – Lant mester
A Scholar klánt két tudós, Xiao Beiqing és Shi Yanbing alapította. A tagok mesterei a lantnak, sakknak, kalligráfiának és a festésnek. Kung-fu technikájuk során speaciális hangokat használnak, rengeteg időt fordítanak a belső béke megtalálására ennek eléréséhez.
Klán vezetők: Xiao Beiqing és Shi Yanbing
7. Royal Guards – A királyi gárda
A Royal Guardok kormányzati ügynökök, akik a Ming dinasztia császárának, Zhu Yuanzhang ellenőrzésére és a kínai kung-fu megsemmisítésére alakultak meg. Harcmodoruk tele van gonosz erőkkel. A többi klán szerint a Royal Guardok több titkos vállalkozáson is részt vettek már, amelyek nem a közjó érdekeit szolgálták.
Klán vezető: Hunagpu Xiao
8. Blissful Valley – Az erkölcstelen
A Blissful Valley megteremtője egy kifinomult és temperamentumos jós volt. Az iskolát azután alapította, hogy megtudta nem éri meg a 45. életévét. Sok gonosz harcos csatlakozott a klánhoz és rengeteg ártatlan embert megöltek. A Blissful stílus a világ legerkölcstelenebb kung-fujai közé tartozik.
Klán vezető: Shan Tianming
-
malystryx #545 Ááááá nem bírom ki, míg kijön, csak csorgatják a nyálam ezekkel a videókkal. :)
Azért örülnék neki, ha az itteni rajongók, illetve akik játszani szeretnének, együttes klánt, vagy valami hasonlót csinálnánk.
Sokan nem szeretik a kínai cuccokat, kultúrát meg filmeket, de ugyanannyian szeretik is. Meg hogy vízenjárás, meg repülés, stb... Én nem ítélem el ezt, ennek is megvan a varázsa, misztikuma.
Kár hogy a 2-3 legnépszerűbb klán mellett a többiről nem esik annyi szó, pedig kíváncsi lennék mindegyikre, mi a jó és rossz oldaluk. Ha valaki már játszott velük, ill. többet tud azokról, szívesen kortyolunk a tudásból :)
-
#544 -
Tommy Fury #543 Az utolsó 2 perc jó nagyon már megnéztem vagy 10× tegnap óta:)
Jöhetne már -
morzsi555 #542 -
#541 -
#540 Megújult az EU-s weboldal...mostmár fórum is van. -
#539 Amíg konkrét időpontot nem mond, az addig nekem nem értelmes válasz. :D -
mkfdd #538 Szerintem értelmes válasz. A "ha kész lesz" diplomatikus megfogalmazása :D -
Nagyszerű...megint nem kaptunk értelmes választ.(eu-s verzió...8:50-től jön szóba az eu cb) -
morzsi555 #536 Én erről nem találok infot. Illetve egy ősrégi interjúban megemlítik a napszak váltakozást, de az már vagy 2 éve volt és azóta semmi. Az meg hogy a havas pályákon esik a hó, azt nem nevezném időjárás rendszernek. -
#535 Lesz napszak, meg idojaras is... :) -
morzsi555 #534 Felraktam én is ezt az kínai usa serveres ízét, utoljára júniusban játszottam vele. Túl sok értelme nem volt, ugyanúgy nem értek belőle semmit, rossz klánhoz is csatlakoztam véletlenül emiatt. Mondjuk látok újdonságokat, főleg a kezelőfelületen.
Viszont napszak váltakozás még mindig nincs, pedig már open beta, ez nagyon gáz. Még egy ezeréves koreai vacak mmo-ban is van napszak váltakozás. -
#533 remélem az eu-s verzió hamarabb fog jönni:D...remélem a gamescom-on adnak egy dátumot. -
#532 hopp egy jó hír. no addig már kibírom , nincs olyan messze . :) -
Tomy Lee #531 2 hónap az már nem olyan vészes:)
Akkor EU-ra is számíthatunk októberben? -
morzsi555 #530 Hey there everyone,
Global launch of the English-speaking version of "Age of Wushu" will be on October 18. With a smaller release on October 11th for our Wushu Elite (pre-order) members.
Prepare yourselves...
http://www.ageofwushu.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=270
-
#529 Az eu-s verzióban már osztottak ki pár cb beta keyt azoknak akik vmilyen "versenyt" megnyertek.Remélem mi is miharabb kapunk kuclsot:) -
Tomy Lee #528 Na most már pihentetnem kell AoW-t.Annyira tetszik,hogy egyszerüen nem akarok ennyi "spoilert" mert tudom,hogy ha lesz Angol verzió akkor biztosan át kell mennem oda.
Idei játékok között nagy meglepetése ez nekem(talán a legjobb?) remélem minél elöbb jön az Angol ezen belül az se érdekel ha Amerikai lesz oda is mennék azonnal!!:) -
Tomy Lee #527 Oké,meg is van köszönöm! -
#526 na megneztem neked :)
Ha megnyitod a menut, folulrol a 4. gomb az iranyitas beallitasa. Van ket ful. Aminek a piros kerete van, az az aktiv iranyitasi mod. Valaszd ki a masikat, akkor rakerdez h biztos akarod-e (katt a bal oldali gombra)
Ennyi. Alul szemelyre lehet szabni a gombokat. -
Tomy Lee #525 Amúgy ki milyen néven játszik? -
Tomy Lee #524 Leírnád megköszönném mert nem találom,ráér este persze np. -
#523 Akkor most olyat mondok, ami tetszeni fog :D
A jatekban megtalalhato mindket iranyitasi mod (paint and click es WASD)
point and click-nel az "S" betu lenyomasara megfurdul a katakter, illetve nincs oldalazas, WASD-nal az "S" lenyomasara hatral (ez hianyzott neked :) ) illetve a "Q" es az "E" gombokkal oldalaz.
Alapbol a jatek elejen lehet valasztani a ket iranyitasi mod kozul, de kesobb is allithato a menuben. Ha gondolod, leirom hogy hol estere, mert most dolgozom, fejbol meg nem tom...:D