Age of Wulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amcsi oldalon erre mennek a legtobben:
http://i10.photobucket.com/albums/a118/laospidaman/server.png
Sztm jo lesz nekunk is, kb annyi a ping, mint a 3-nal 😊
http://i10.photobucket.com/albums/a118/laospidaman/server.png
Sztm jo lesz nekunk is, kb annyi a ping, mint a 3-nal 😊
Nem tudom az EU közönséget mennyire fogja meg az aow világa.talán hosszú távon jobban járnék egy kínai+angol nyelvi file-al.Nomeg mikór jönnek a bossok kínába alszanak:-).
TAO BoT Warr
Akkor itt is fizetõs lesz a CB, mint kínába? Nagyon jó. Kíváncsi vagyok hányan fogják megrendelni.
Amint játszható lesz ingyen oda fogok menni. Aztán ha jön az eu-s akkor meg oda😄
Amint játszható lesz ingyen oda fogok menni. Aztán ha jön az eu-s akkor meg oda😄
mivel F2P lesz ezért az amcsit mindenképpen ki fogom próbálni hogy egyáltalán teszik de játszani az EU-n fogok. mivel a játék fontos része a pvp így nem elhanyagolható hogy EU prime time-ban lesz elég ember a serveren. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Megjelent az elõrendelés gomb az amerikai oldalon. 9.99 dollár (durván 2500 Ft) amiben a következõk vannak benne:

na most, ha valamiért pénzt kérnek, akkor arra már nem kell sokat várni... (senki nem szeret úgy fizetni valamiért, hogy még várnia kell rá fél évet...)
Ehhez kapcsolódóan: Ti hogy tervezitek, hol, illetve melyik verzióval játszotok?
Age of Wulin:
+ Európai verzió
+ Jobb Ping
+ Emberi idõben lesznek az eventek
- Szinte biztos hogy késõbb jelenik meg
- A Gpotato a kiadó, a patchek sokkal lassabban jutnak majd el ide
Age of Wushu
+ A kiadó a fejlesztõ, minden hibára azonnal tudnak reagálni, ergo jobb a support.
+ Nagy a valószínûsége, hogy hamarabb jelenik meg, mint az európai verzió
- Az eventek ideje eléggé rossz idõpontokra fog esni
- Rosszabb ping (bár általában amerikai szervereknél, ilyen típusú játéknál még nem szokott gond lenni)

na most, ha valamiért pénzt kérnek, akkor arra már nem kell sokat várni... (senki nem szeret úgy fizetni valamiért, hogy még várnia kell rá fél évet...)
Ehhez kapcsolódóan: Ti hogy tervezitek, hol, illetve melyik verzióval játszotok?
Age of Wulin:
+ Európai verzió
+ Jobb Ping
+ Emberi idõben lesznek az eventek
- Szinte biztos hogy késõbb jelenik meg
- A Gpotato a kiadó, a patchek sokkal lassabban jutnak majd el ide
Age of Wushu
+ A kiadó a fejlesztõ, minden hibára azonnal tudnak reagálni, ergo jobb a support.
+ Nagy a valószínûsége, hogy hamarabb jelenik meg, mint az európai verzió
- Az eventek ideje eléggé rossz idõpontokra fog esni
- Rosszabb ping (bár általában amerikai szervereknél, ilyen típusú játéknál még nem szokott gond lenni)
Rám lehet számítani 😉
Amúgy ha majd vki csinál karaktert, az másolja ki a nevét valahová, így nem feltétlenül kell majd keresgélni egymást a mapokon/városokon, hanem FL-re lökjük egymást!😊
Amúgy ha majd vki csinál karaktert, az másolja ki a nevét valahová, így nem feltétlenül kell majd keresgélni egymást a mapokon/városokon, hanem FL-re lökjük egymást!😊
Nem ez mar 24/7, sot elvileg ezek utan mar karaktertorles sem lesz. Szoval "majdnem" olyan, mint egy nyilt beta 😊
meddig fog tartani ? ha nem 1 nap akkor kipróbálom .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Emberek! A Pre-Open Beta (vagy kulcs nelkuli zart beta, ki hogy hivja...) holnap 7:58-kor indul magyar ido szerint!
Ha megindul reggel a roham, kiszurhetjuk, melyik szerver lesz nekunk a legjobb ping szempontjabol.
Hanyan tervezik h legalabb kiprobalas szintjen megnezik a kinai valtozatot?
Ha megindul reggel a roham, kiszurhetjuk, melyik szerver lesz nekunk a legjobb ping szempontjabol.
Hanyan tervezik h legalabb kiprobalas szintjen megnezik a kinai valtozatot?
Lehetseges, de az szinte biztos, hogy a kinai OB elott nem lesz CB sehol. Altalaban meg van az hatarozva, hogy melyik regionak van elojoga kiadni eloszor egy jatekot.
Plusz az amerikai forumon azt irtak, hogy azert kesik a kiadas, mert el vannak maradva a lokalizacioval. Nem is a forditas a gond alapvetoen, hanem az egesz interfészt at kell szabni. Ez nagy gond altalaban a kinai jatekoknal, mivel ok nem betuket irnak, hanem szavakat, ezert logikus modon naluk egy mondat sokkal rovidebb. A latin abc betuivel irt szavak sok esetben tullognak... Ami meg csunya...
Plusz az amerikai forumon azt irtak, hogy azert kesik a kiadas, mert el vannak maradva a lokalizacioval. Nem is a forditas a gond alapvetoen, hanem az egesz interfészt at kell szabni. Ez nagy gond altalaban a kinai jatekoknal, mivel ok nem betuket irnak, hanem szavakat, ezert logikus modon naluk egy mondat sokkal rovidebb. A latin abc betuivel irt szavak sok esetben tullognak... Ami meg csunya...
az nem rossz otlet 😊
Azt kell megnezni, h kb a reggeli orakban, amikor a legtobben jatszanak kinai ido szerint, melyik szerveren a legjobb a bing es oda kell menni.
Azt kell megnezni, h kb a reggeli orakban, amikor a legtobben jatszanak kinai ido szerint, melyik szerveren a legjobb a bing es oda kell menni.
Biztos ami biztos én mind a kettõt patchelem😄
Majd megkellene beszélni, hogy melyik szerverre menjünk és egy idõben összegyûlnénk vhol és felvennénk egymást FL-r😄
Majd megkellene beszélni, hogy melyik szerverre menjünk és egy idõben összegyûlnénk vhol és felvennénk egymást FL-r😄
De most akkor lesznek új szerverek és azon foglaljuk le? Mert ez most az 516 verzión megy és én még nem konvertáltam át. A 215-ost meg most frissítem.😄
Most neztem, a jatekba engem sem enged be. Kozben megneztem a hiv oldalon es nevfoglalas van, tehat azert tudunk karaktert csinalni, hogy elore lefoglaljuk a nekunk tetszo nevet.
Sztem az kell ahhoz de ez nem biztos.😄
Az én elsõ karimnál vmi istálló féleségnél volt.
Ha mégis megcsinálnád nem bánnám ha lõnél egy pár SS-t😄
Az én elsõ karimnál vmi istálló féleségnél volt.
Ha mégis megcsinálnád nem bánnám ha lõnél egy pár SS-t😄
Én tegnap meg akartam nézni azt a klánokhoz küldõs questet másik karival, de megakadtam a kutyás questnél, mert egy rakás ember volt ott kb 3-4 kutyára 😄
Mondjuk lehet, hogy az nem is kell ahhoz, csak nekem fogalmam nem volt hol van az az npc, aki a klánokhoz küld.
Mondjuk lehet, hogy az nem is kell ahhoz, csak nekem fogalmam nem volt hol van az az npc, aki a klánokhoz küld.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Bocsi a dupláért. De ahogy nézem nem akar beengedni. Az egyik szeróra feltudok menni a másikra meg nem. Ha feljutok akkor kari csinálás végén ír ki vmit.
Ha vki még véletlenül csinálni egy új karit és eljutna a teleportos küldiig(ami elvisz a klánokhoz), az csinálhatna róla SS-t (de úgy hogy sorba legyen). Én meg itthon lefordítgatnám és majd CB-n nem lenne gond a klánválasztásssal😊
Ha vki megteszi annak köszönöm😊 (természetesen majd feltölteném az eredményeket)
Ha vki még véletlenül csinálni egy új karit és eljutna a teleportos küldiig(ami elvisz a klánokhoz), az csinálhatna róla SS-t (de úgy hogy sorba legyen). Én meg itthon lefordítgatnám és majd CB-n nem lenne gond a klánválasztásssal😊
Ha vki megteszi annak köszönöm😊 (természetesen majd feltölteném az eredményeket)
Akkor arra még várhatsz bõven sajna😄
Amúgy nem annyira vészes, egy idõ után megszokod. Meg küldizni se olyan nehéz mert elvisz oda ahova kell.😊
Amúgy nem annyira vészes, egy idõ után megszokod. Meg küldizni se olyan nehéz mert elvisz oda ahova kell.😊
Ha vki leszedi a klienst, akkor ingame ezt látjátok?
Azt hiszem megvárom az európai v. amerikai bétát, mert ez így nekem sok. 😄
Azt hiszem megvárom az európai v. amerikai bétát, mert ez így nekem sok. 😄
A medve nem játék.
Nem tudom, meg mindig megy pedig.....
Meg en mar tudok tobb regiobol is valasztani szervert...3 regio van, mindharomban 3 szerver van... Nem tom miert....
Meg en mar tudok tobb regiobol is valasztani szervert...3 regio van, mindharomban 3 szerver van... Nem tom miert....
Nekem most 3 szerver van, mind zöld, de a jelszó beírása után feljön valami üzenet és nem történik semmi, szóval nem enged be egyikre se 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Elvileg 6-atol mar atkonvertalhato lesz a kliens, hogy mukodjon mindenkepp, tehat nem kell ujra letolteni.
Itt a leiras hogyan: Link
Más: elvileg +12 orat adtak hozza a stressz teszthez, tehat magyar ido szerint hajnali 4 kor veget kellett volna h erjen, ehhez kepest engem meg mindig vigan beenged.... Nalatok mi a helyzet?
Itt a leiras hogyan: Link
Más: elvileg +12 orat adtak hozza a stressz teszthez, tehat magyar ido szerint hajnali 4 kor veget kellett volna h erjen, ehhez kepest engem meg mindig vigan beenged.... Nalatok mi a helyzet?
Június 6-tól is játszhat akárki, csak másik kliens kell hozzá, ugye?
hozzáadják frakció megalapít egy titkos társaságot vagy csatlakozik hozzá 0/1
Itt a küldetés amit nem tudtam...azért így is kilehet házmozni mit akar😊
És nem olyan bonyolult a karakterfelismerõ progival.😄
Itt a küldetés amit nem tudtam...azért így is kilehet házmozni mit akar😊
És nem olyan bonyolult a karakterfelismerõ progival.😄
Igen, de alapesetben ugy van, h van a point and click, meg a WASD, de olyan a WASD, hogy az A és a D-re nem oldalaz, hanem elindul abba az iranyba, illetve az S-re sem hatral, hanem megfordul es ugy fut hatra.
A menuben van egy beallitas, ahol at lehet tenni olyan iranyitasra, hogy a A-D re forditja a fejet, a Q-E re oldalaz, az S-re pedig hatral (lepked hatra, nem megfordul) Ilen beallitas eseten a Point and click sem mukodik. Tehat hiaba kattingatsz, nem fut oda.
A menuben van egy beallitas, ahol at lehet tenni olyan iranyitasra, hogy a A-D re forditja a fejet, a Q-E re oldalaz, az S-re pedig hatral (lepked hatra, nem megfordul) Ilen beallitas eseten a Point and click sem mukodik. Tehat hiaba kattingatsz, nem fut oda.
Nálam van mind a kettõ. wasd és point&click is.
azt vagjatok, hogy be lehet allitani azt, h olyan legyen az iranyitas, mint PL a WoW-ban? Tehat van oldalazas, hatralas, illetve kikapcsol a point and click???
Screenshot alapján majd az a chaose5 lefordítja az mmositeon. 😄 Élõ fordítógép.