Age of Wulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vamp17
OK hol a friend list? 😄

David9317
Okés..már ott vagyok😄

Vamp17
Igen, a masodik...😄😄

Vamp17
varj meg kicsit, pontosan megnezem melyiket valsztottam .😄😄

David9317
寒明轩* <--ez a nevem😄
Az a másik szerón volt.
Bocsi a dupláért.

Vamp17
Okés 许雄 😄😄

David9317
Akkor én is oda megyek 😄
Ha megtaláltad a FL-et vegyél fel: 许雄 <--itt a nevem😄

Vamp17
masodik asszem... 😄

David9317
Okés meglesem.
Amúgy melyik story vonalat választottad?😄

Vamp17
Amcsi oldalon erre mennek a legtobben:

http://i10.photobucket.com/albums/a118/laospidaman/server.png

Sztm jo lesz nekunk is, kb annyi a ping, mint a 3-nal 😊

David9317
Huhh hát nagyon sok szerver már piros😄
Ahogy néztem nekem a 2 oszlop 3 szerver ami jó lenne😄

MadeInHell
Nem tudom az EU közönséget mennyire fogja meg az aow világa.talán hosszú távon jobban járnék egy kínai+angol nyelvi file-al.Nomeg mikór jönnek a bossok kínába alszanak:-).

TAO BoT Warr

David9317
Akkor itt is fizetõs lesz a CB, mint kínába? Nagyon jó. Kíváncsi vagyok hányan fogják megrendelni.
Amint játszható lesz ingyen oda fogok menni. Aztán ha jön az eu-s akkor meg oda😄

Torzonborz
mivel F2P lesz ezért az amcsit mindenképpen ki fogom próbálni hogy egyáltalán teszik de játszani az EU-n fogok. mivel a játék fontos része a pvp így nem elhanyagolható hogy EU prime time-ban lesz elég ember a serveren. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Vamp17
Megjelent az elõrendelés gomb az amerikai oldalon. 9.99 dollár (durván 2500 Ft) amiben a következõk vannak benne:

na most, ha valamiért pénzt kérnek, akkor arra már nem kell sokat várni... (senki nem szeret úgy fizetni valamiért, hogy még várnia kell rá fél évet...)

Ehhez kapcsolódóan: Ti hogy tervezitek, hol, illetve melyik verzióval játszotok?

Age of Wulin:

+ Európai verzió
+ Jobb Ping
+ Emberi idõben lesznek az eventek
- Szinte biztos hogy késõbb jelenik meg
- A Gpotato a kiadó, a patchek sokkal lassabban jutnak majd el ide

Age of Wushu

+ A kiadó a fejlesztõ, minden hibára azonnal tudnak reagálni, ergo jobb a support.
+ Nagy a valószínûsége, hogy hamarabb jelenik meg, mint az európai verzió
- Az eventek ideje eléggé rossz idõpontokra fog esni
- Rosszabb ping (bár általában amerikai szervereknél, ilyen típusú játéknál még nem szokott gond lenni)

David9317
Rám lehet számítani 😉
Amúgy ha majd vki csinál karaktert, az másolja ki a nevét valahová, így nem feltétlenül kell majd keresgélni egymást a mapokon/városokon, hanem FL-re lökjük egymást!😊

Vamp17
Nem ez mar 24/7, sot elvileg ezek utan mar karaktertorles sem lesz. Szoval "majdnem" olyan, mint egy nyilt beta 😊

Torzonborz
meddig fog tartani ? ha nem 1 nap akkor kipróbálom .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Vamp17
Emberek! A Pre-Open Beta (vagy kulcs nelkuli zart beta, ki hogy hivja...) holnap 7:58-kor indul magyar ido szerint!

Ha megindul reggel a roham, kiszurhetjuk, melyik szerver lesz nekunk a legjobb ping szempontjabol.
Hanyan tervezik h legalabb kiprobalas szintjen megnezik a kinai valtozatot?

David9317
Hmm...értem...de azért reménykedni lehet😄

Vamp17
Lehetseges, de az szinte biztos, hogy a kinai OB elott nem lesz CB sehol. Altalaban meg van az hatarozva, hogy melyik regionak van elojoga kiadni eloszor egy jatekot.
Plusz az amerikai forumon azt irtak, hogy azert kesik a kiadas, mert el vannak maradva a lokalizacioval. Nem is a forditas a gond alapvetoen, hanem az egesz interfészt at kell szabni. Ez nagy gond altalaban a kinai jatekoknal, mivel ok nem betuket irnak, hanem szavakat, ezert logikus modon naluk egy mondat sokkal rovidebb. A latin abc betuivel irt szavak sok esetben tullognak... Ami meg csunya...

David9317
Szerintetek az lehetséges, hogy az E3-on fogja az amerikai Snail Games bejelenteni az NA CB-t?😄

Vamp17
Ezzel meg varjunk, csak most lovik fel a szervereket, lesz vagy huszonvalahany... 😄

David9317
Melyik szerveren van nektek a legkisebb ping? (516os verzió)

Vamp17
az nem rossz otlet 😊

Azt kell megnezni, h kb a reggeli orakban, amikor a legtobben jatszanak kinai ido szerint, melyik szerveren a legjobb a bing es oda kell menni.

David9317
Biztos ami biztos én mind a kettõt patchelem😄
Majd megkellene beszélni, hogy melyik szerverre menjünk és egy idõben összegyûlnénk vhol és felvennénk egymást FL-r😄

Vamp17
Elv a 215-ost kell atkonvertalni, ha jol veszem ki a linkelt leirast....

David9317
De most akkor lesznek új szerverek és azon foglaljuk le? Mert ez most az 516 verzión megy és én még nem konvertáltam át. A 215-ost meg most frissítem.😄

Vamp17
Most neztem, a jatekba engem sem enged be. Kozben megneztem a hiv oldalon es nevfoglalas van, tehat azert tudunk karaktert csinalni, hogy elore lefoglaljuk a nekunk tetszo nevet.

David9317
Sztem az kell ahhoz de ez nem biztos.😄
Az én elsõ karimnál vmi istálló féleségnél volt.
Ha mégis megcsinálnád nem bánnám ha lõnél egy pár SS-t😄

ReszegKoldus
Én tegnap meg akartam nézni azt a klánokhoz küldõs questet másik karival, de megakadtam a kutyás questnél, mert egy rakás ember volt ott kb 3-4 kutyára 😄
Mondjuk lehet, hogy az nem is kell ahhoz, csak nekem fogalmam nem volt hol van az az npc, aki a klánokhoz küld.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

David9317
Bocsi a dupláért. De ahogy nézem nem akar beengedni. Az egyik szeróra feltudok menni a másikra meg nem. Ha feljutok akkor kari csinálás végén ír ki vmit.
Ha vki még véletlenül csinálni egy új karit és eljutna a teleportos küldiig(ami elvisz a klánokhoz), az csinálhatna róla SS-t (de úgy hogy sorba legyen). Én meg itthon lefordítgatnám és majd CB-n nem lenne gond a klánválasztásssal😊
Ha vki megteszi annak köszönöm😊 (természetesen majd feltölteném az eredményeket)

David9317
Akkor arra még várhatsz bõven sajna😄
Amúgy nem annyira vészes, egy idõ után megszokod. Meg küldizni se olyan nehéz mert elvisz oda ahova kell.😊

a.carkey
Ha vki leszedi a klienst, akkor ingame ezt látjátok?

Azt hiszem megvárom az európai v. amerikai bétát, mert ez így nekem sok. 😄

A medve nem játék.

David9317
Msot megy nálam is...lehet vmi karbantartás volt vagy nem tudom.

Vamp17
Nem tudom, meg mindig megy pedig.....

Meg en mar tudok tobb regiobol is valasztani szervert...3 regio van, mindharomban 3 szerver van... Nem tom miert....

David9317
Nekem is ugyanez van.😊

@Vamp17
Akkor neked szerencséd van vagy nem tudom😄

ReszegKoldus
Nekem most 3 szerver van, mind zöld, de a jelszó beírása után feljön valami üzenet és nem történik semmi, szóval nem enged be egyikre se 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Vamp17
Elvileg 6-atol mar atkonvertalhato lesz a kliens, hogy mukodjon mindenkepp, tehat nem kell ujra letolteni.

Itt a leiras hogyan: Link

Más: elvileg +12 orat adtak hozza a stressz teszthez, tehat magyar ido szerint hajnali 4 kor veget kellett volna h erjen, ehhez kepest engem meg mindig vigan beenged.... Nalatok mi a helyzet?

David9317
Igen, 2.15os kell elvileg. Vagyis remélem mert nem akarok megint a letöltéssel bajlódni.

ReszegKoldus
Június 6-tól is játszhat akárki, csak másik kliens kell hozzá, ugye?

David9317
hozzáadják frakció megalapít egy titkos társaságot vagy csatlakozik hozzá 0/1
Itt a küldetés amit nem tudtam...azért így is kilehet házmozni mit akar😊
És nem olyan bonyolult a karakterfelismerõ progival.😄

Vamp17
Igen, de alapesetben ugy van, h van a point and click, meg a WASD, de olyan a WASD, hogy az A és a D-re nem oldalaz, hanem elindul abba az iranyba, illetve az S-re sem hatral, hanem megfordul es ugy fut hatra.

A menuben van egy beallitas, ahol at lehet tenni olyan iranyitasra, hogy a A-D re forditja a fejet, a Q-E re oldalaz, az S-re pedig hatral (lepked hatra, nem megfordul) Ilen beallitas eseten a Point and click sem mukodik. Tehat hiaba kattingatsz, nem fut oda.

Nálam van mind a kettõ. wasd és point&click is.

Vamp17
azt vagjatok, hogy be lehet allitani azt, h olyan legyen az iranyitas, mint PL a WoW-ban? Tehat van oldalazas, hatralas, illetve kikapcsol a point and click???

Vamp17
elv az a kis konyv a terkep alatt segit....

Screenshot alapján majd az a chaose5 lefordítja az mmositeon. 😄 Élõ fordítógép.

David9317
Én csak az elteleportálós küldiig csináltam meg, meg utána az adott klánnál, szóval nem tudom.😄
Most van egy klán küldi ami nem jelez semmit. Ugyan ez volt a shao-nál. Azt vki megtudta?😊