842
Age of Wulin
-
köszi szépen -
morzsi555 #481 A kínai verziót lehet kipróbálni, bővebben itt: http://forum.mmosite.com/thread/2/263/20120529/Registration_Guide_of_Age_of_Wulin_CBT_Test_No_Activation_Code_No_phone_verification-4fc4770145741c813-1.html -
lehet kipróbálni valahogy a játékot nagyon kíváncsi vagyok rá? -
Egyáltalán nem loong online 2:)...Mondjuk én már nem nyomom, mert a sok kínai zagyva egy idő után kicsapta a biztosítékot(főleg küldiknél mikor nem volt quest track vagy mi). De amugy nagyon jó mind a grafikát és a játékmenetet nézve. Először furcsa is volt, h nincsenek szintek, de egy idő után megszokható, sőt nekem még nagyon is bejön. Ezt mind csak 1 nap játék után mondhatom, de az biztos, hogy szerintem megéri várni. :D -
Nyomjátok még? Milyen a játék?Én megvárom eu-t.Remélem nem ilyen loong online2. -
Infók az európai verzióról. -
Jó ez a leírás? Kémkedni szeretnék, de valahogy nem az történik, aminek kéne :D -
Orosz verzió E3 videók (Full HD)
-
morzsi555 #474 -
morzsi555 #473 Csak úgy:
-
morzsi555 #472 E3 2012: Age of Wushu dresses to impress -
School Outfits -
Igen azt kellene...én találtam 3 olyat a bagban ami eltünteti..de h melyik npc-től kell venni azt nem tudom:D...valszeg craftolni kell -
morzsi555 #469 Vagy éhes vagy, vagy megmérgeztek. -
8-asával ment le a hp nekem folyamatosan, akkor eszerint enni kell? :D -
Éhes voltam az volt a gond.
Azt se tudom melyik a főküldi... most megálltam mert nem tudom mit kell csinálni.:D -
morzsi555 #466 #297 ezt beállítottad? -
morzsi555 #465 csak tovább kell csinálni a főküldetést. -
http://s18.postimage.org/7inlocnah/image.png
Nektek nincs hp vesztős problémátok?:D (már linkeltem mmosite-ra is és várom a megoldásaikat) -
Nem, teljesen jol megy. Lehet valami driver problema...
Amugy, ha valamelyik quest-ben elakadnatok: Link
SC-zetek le es postoljatok ide. Leforditjak nektek az MMOSite-osok. -
mkfdd #462 Nálatok is bugos a karaktergenerálás? Nem látni a karaktert, folyamatosan "lua error"-t dobál és tovább lépni sem lehet onnan :S -
Ez nem hiba.
http://9yin.woniu.com/web2/news/news_detail.asp?id=132296&CategoryID=3110
4 oras karbantartas. lesz valami event, meg javitjak a teljesitmenyt. -
morzsi555 #460 Nálam crashelt, most meg nem engem be. -
Karbantartas van? -
ahm :) remelem nem azert mert megint rossz sueron vagyok...:D -
valszeg azért mert offline vagyok/unk:) -
Na felvennem az ittenieket friend list re :)
De valamiert nem engedi... -
morzsi555 #455 Valaki tudja hogy vagy hol lehet sakkozni? Megtanulni már megtanultam, de nem értem hol lehet, vagy csak a többi játékossal lehet? -
Vajon az amerikai verzióba is egy fél év lesz a CB?:D -
joo hat azert kb 2500 forintrol beszelunk... :) Az miatt meg nem megyunk csodbe..:) En tervezem hogy megveszem :) -
Az mmosite-os emberkék dolgoznak egy angol nyelvi fájlon, de jelen pillanatban technikai okok miatt nem sikerül. Reménykedhetünk hogy legalább az interface-t megértjük.:) -
morzsi555 #451 Nyár végén csak akkor fogsz angolul játszani vele, ha fizetsz a usa beta kulcsért, gpotatonak meg már nem hiszek. -
hát az az ezer év az nyár vége , nem ? nekem az is jó. -
morzsi555 #449 Nem kötelező használni. Ja, jön angolul, majd ezer év múlva. :D -
akkor sem érdekel , minek kínlódjak vele amikor úgyis jön angolul :D
ezt a quest helper is egy akkor baromság ...már minden szar segítséget a játékosok segge alá tolnak. lassan tényleg már csak 1 I WIN gomb lesz :D -
morzsi555 #447 -
morzsi555 #446 Nem nehéz pedig, mert van quest helper. -
na én azt hiszem inkább megvárom EU/US bétát , abból legalább értek is valamit. :D most úgyis van más helyette. -
http://snailgame.lxdns.com/3710/6812/JiuYinZhenJing_530.exe
Én ezzel szedtem le, mert az a hivatalos oldal nekem se nagyon akar működni.
Jobb oldali gombbal lehet kiválasztani hova töltse, a "középsővel" lehet elindítani a töltést. -
mkfdd #443 Hm gondoltam bekukkantok én is de a link nem működik. Esetleg valami alternatív hely letölteni a klienst?