Age of Wulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont napszak váltakozás még mindig nincs, pedig már open beta, ez nagyon gáz. Még egy ezeréves koreai vacak mmo-ban is van napszak váltakozás.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Akkor EU-ra is számíthatunk októberben?
★ 汤姆 李
Global launch of the English-speaking version of "Age of Wushu" will be on October 18. With a smaller release on October 11th for our Wushu Elite (pre-order) members.
Prepare yourselves...
http://www.ageofwushu.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=270
Idei játékok között nagy meglepetése ez nekem(talán a legjobb?) remélem minél elöbb jön az Angol ezen belül az se érdekel ha Amerikai lesz oda is mennék azonnal!!😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ha megnyitod a menut, folulrol a 4. gomb az iranyitas beallitasa. Van ket ful. Aminek a piros kerete van, az az aktiv iranyitasi mod. Valaszd ki a masikat, akkor rakerdez h biztos akarod-e (katt a bal oldali gombra)
Ennyi. Alul szemelyre lehet szabni a gombokat.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
A jatekban megtalalhato mindket iranyitasi mod (paint and click es WASD)
point and click-nel az "S" betu lenyomasara megfurdul a katakter, illetve nincs oldalazas, WASD-nal az "S" lenyomasara hatral (ez hianyzott neked 😊 ) illetve a "Q" es az "E" gombokkal oldalaz.
Alapbol a jatek elejen lehet valasztani a ket iranyitasi mod kozul, de kesobb is allithato a menuben. Ha gondolod, leirom hogy hol estere, mert most dolgozom, fejbol meg nem tom...😄
Csak azért hagytam abba, mert voltak küldik amiket nem tudtam megcsinálni és az engem nagyon tud zavarni.De az angol verzióba majd nem lesz ilyen gond...remélem😊
★ 汤姆 李
Nincs tele tömve mobokkal,rendkívül jó fejlõdési rendszer,remek combat,brutál szép grafika(ultra minden 60 fps),semmi mikro lag se fps sem pedig latency,nagyon szép zene szinte teljesen illik a tájakhoz,mount fejlesztés,sok skill,könnyen kezelhetõ UI és még sorolhatnám.Komolyan lenyûgözött tegnap este óta ki se logoltam😄
Már az se nagyon zavar,hogy kínai.
Beállítások a lényegeset mind megtaláltam.Annyi,hogy a tab target lassan reagál klikkel meg nem tudok:/
Egy valamit nem találtam,a point and click-et szeretném kivenni szerintem teljesen felesleges ebbe a játékba és úgy lenne a jó ha hátrafelé menet nem fordulna bele a kamerába.Ez az egy zavar csak amúgy minden nagyon pöpec:-)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
A skilleket tanulni lehet, a hozza valo tekercseket questekbol, instakbol, ill. un: public encounter-ekbol tudsz szerezni... meg meg sok egyeb modon, de ahhoz mind-mind erteni kellene kinaiul 😊
(bocs a duplaert)
Majd meglatod estere...😊
★ 汤姆 李
Sajnos a jatek kinai nyelven nagyon bonyolultan jaszthato, az elso fel ora meg OK, mert van automove, de utana mar a quest leirasok alapjan kene megcsinalni a dolgokat... 😊
Az egesz irto komplex, annyit mondhatok, h meg angolus lem lesz egyszeru 😊
Sokáig fog tartani.Emlékeim szerint még Perfekt World indulásnál is Kínai nyelven játszottunk jó sokáig.Mondjuk ott ahogy fordították és kész volt belõle bizonyos rész azt már nem emlékszem,hogy de bele lehetett tenni a játékba így mindig új dolgok jelentek meg Angolul.
Lehet itt egy alkalommal teszik majd be az Angolosítást.
Na este hajrá van kiváncsi vagyok már nagyon😊
★ 汤姆 李
Na egy kis pontositas:
A header reszben linkelt regisztracios leiras a kinai verziohoz van. Az amerikai verzioba (kínai nyelvû!!) Google, Facebook és Yahoo! account-al is be lehet lepni, itt mar nem kell kinai szemelyi igazolvanyszam, sem telefon...
Az amerikai változat mar USA szerveren fut, USA idozona szerint. A kezdes is Los Angeles-i ido szerint 12:00 kor lesz (magyar ido szerint ma este 10-kor) A ping Európából kb 150ms lesz.
Ezen valtozatnak sajat honlapja es kliense van, amit itt talaltok meg: Link
Ez a valtozat mar a Snail Games USA infrastrukturajat hasznalja, lenyegeben itt fog futni az angol nyelvû kliens is.
Angol nyelvu valtozatok: Kesni fog, ez tuti... Minden inerjuban azt emlegetik, hogy nem gyozik a forditast... Az amerikai angol valtozattal kapcsolatban a legkozelebbi datum oktober.
Europai valtozatrol semmi hir sincs, meg megkozelito datumot sem mondtak. Az biztos h zart betaban ott is csak angol nyelv lesz. Az eddig latott angol videok alapjan nagyon az elejen jarnak a forditassal, meg az interfesz sincs teljesen leforditva... (ez igaz az USA es az EU verziora is)
Ha igy mennek a dolgok, iden nem valoszinu h lesz barmilyen angol nyelvu valtozat.
Azt tudod esetleg meddig lehet majd így játszani?Ez ilyen pár napos móka lesz csak?😊
★ 汤姆 李
Ami ma indul Amerikai szerver az meddig lesz?Ott már lehet majd bármeddig játszani?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Na most segítség azért kellene.Most töltöm le kb. 7GB.Utána mi a teendõm,regisztrálni kell gondolom és ennyi csak?
★ 汤姆 李
ugyanúgy kínai, szóval tökmindegy.
Oda,hogy lehet bejutni?Meg klienst hozzá honnan?
★ 汤姆 李
All hail the double x!
Egyébként nyílt egy úgynevezett "Global" szerver a kínai verzióhoz, ami jobb pinget ad azoknak akik nem Kínából játsszanak.
★ 汤姆 李