842
Age of Wulin
  • drop
    kövezetek meg de nekem a animáció(harc közben )nem tetszik olyan mintha kerot nyeltek volna meg hát finoman szólva hozzá se ér a emberhez
  • xido
    azért..teszem hozzá...eddig is leseggeltem a látványtól a videókban..de ha ezt tényleg napszakokkal meg időjárással megfejelik,akkor hamar kedvencemmé is válhat..vagy túl sokat várok tőle már:)
  • ReszegKoldus
    3-as pontban az authentic names alatt azt érti, ami a kínaiban volt, hogy írásjelekkel kellett választani nevet és itt esetleg azt írják át angolra? Az érdekes lenne :)

Nem baj, én akkor is 杀人机器 Sáren dzsícsi (legalábbis a google szerint) leszek :D
  • xido
    értem én a gondot..na de ki tud kínairól angolra,hogy tudja ellenőrizni,miről is fordítottak rosszul?:)
  • morzsi555
    Kb. innen a 1-es, 2-es, 3-as, 6-os, 7-es pontok: http://forum.wulin.gpotato.eu/threads/1131-Few-things-i-don-t-like-in-Age-of-Wushu
    Mondjuk a többi is idegesítő...
  • Jockey
    miben nem tetszik? mert a jatek maga nem lfog valtozni..:)
  • morzsi555
    Nekem nem tetszik ez a US verzió, örülök hogy nem adtam ki érte pénzt. Remélem a gPotato verzió sokkal jobb lesz.
  • ReszegKoldus
    Én meg azt, amikor felrúgnak koldulás közben, pedig enélkül nem tudok bejutni a suliba :D
  • morzsi555
    Én azt utálom a legjobban, amikor beleírják a nevükbe, a nevük végére az országuk betűjeleit...
  • Torzonborz
    jobbnál jobb neveket látni a játékban : destroyer , letsdo , kingslayer.... várom már a Bruce Lee512 meg hasonló neveket is. Ja Sun Tzu-t tegnap este láttam. :D
  • morzsi555
    Remélem a gpotato angol fordítása jobb lesz. (Ők más céggel csináltatják.)
  • morzsi555
    Később sok küldetésnél nem lesz.
  • Jockey
    szuper csak nem wulin beta hanme wushu beta kellene legyen a neve..:-)
    aamugy ez az autorun nekem kicsit tul kenyelmes dolog..
  • pcgammer
    Csináltam egy vidit belőle nagyon bejön ez a téma egy kicsit a Jade Empire emlékeztetnek a színek :D

• Jockey
    hat, kicsit sok volt az info igy elsore, szal alszok ra egyet..:)
  • drop
    hát elfogyott a kulcs sajna nincs több kíváncsi leszek hogy indul a béta mindjárt 8 óra még semmi dyllan néven leszek
  • pcgammer
    Engem Rishi néven :D Nagy köszönet drop-k a kulcsért :)
  • David9317
    Engem majd Darki néven megtaláltok...ha gondoljátok majd vegyetek fel...ha egyszer végre elindul a szerver:)
  • mkfdd
    Nekem is küldhetsz egy kulcsot privátban ha van még :)
  • David9317
    Először nekem sem fogadta el, hanem vmi hibát írt ki...de utána megpróbáltam más böngészővel és sikerült.
  • drop
    még 3 kulcsom van ha kell valkinek irjónn rám remélem nem lesz gond vele mert irták forumon hogy nehéz regelni
  • drop
    én az elsőt, remélem én leszek a legjóbb assasin xd
  • Jockey
    mar varjuk..:-)
    ki milyen hattersztorit választott?:-)
  • Torzonborz
    Ha minden igaz este 8 felé .
  • drop
    Age of Wushu mikor indul mert a karit megtudtam csinálni de azt irje hogy a word szerver még nem megy
  • drop
    én megvetem és kaptam 5 +kulcsot akkinek kell irjonn
  • Torzonborz
    Akkor lefoglalhatod a morzsi555 nevet
  • morzsi555
    Na ennyit a különleges karakter elnevező rendszerről, ami a kínai verzióban van. Angol verzióban bármilyen hülye nevet lehet adni a karakternek, még számokat is lehet beleírni... Lame.
  • morzsi555
    Age of Wushu fórumra beraktak néhány beta kulcsot, lehet próbálgatni. Nekem szerencsém volt, tudtam aktiválni az egyiket.
  • pxxl
    CB után mindig törlik, nagyon ritka, hogy nincs wipe OB elött.
  • morzsi555
    November 15-25-ig tart a CB 1 és Dec 20-tól Jan 9-ig a CB 2. Valószínüleg törlik majd a karaktereket.
  • Jockey
    november van es elvileg novemberben jon a amcsi beta, mar alig varom:)
  • RuboPhen
    Age of Wulin CB lesz 2013 elejen sajnos.
  • morzsi555
    Egy jó darabig el lehet jutni benne anélkül, hogy értenéd, mert van quest tracker benne. Demózásra bőven jó.
  • Jockey
    kinaiul meg nem ertek...
  • morzsi555
    Azt a kínaiból is meg lehet tudni.
  • Jockey
    én megvettem a usa 10 dolcsit, annyit megért hogy tudjam érdemes e várni tovább:-)
  • morzsi555
  • morzsi555
    Age of Wulin-nál áttolták a megjelenést 2013-ra, de a CB nem tudni mikor lesz.

Age of Wushu-nál is 2013-ban jelenik meg, de a CB 1 Novemberben lesz, de azért fizetni kell. 10 dollár, szerintem nem éri meg, Ha ki akarod próbálni, akkor innen töltsd le a kínait: http://9y.woniu.com/, ez az USA serveres.
  • Tomyh
    Nem úgy volt?