Age of Wulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem a gpotato angol fordítása jobb lesz. (Õk más céggel csináltatják.)

Késõbb sok küldetésnél nem lesz.

Jockey
szuper csak nem wulin beta hanme wushu beta kellene legyen a neve..:-)
aamugy ez az autorun nekem kicsit tul kenyelmes dolog..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Csináltam egy vidit belõle nagyon bejön ez a téma egy kicsit a Jade Empire emlékeztetnek a színek 😄

Jockey
hat, kicsit sok volt az info igy elsore, szal alszok ra egyet..😊

drop
hát elfogyott a kulcs sajna nincs több kíváncsi leszek hogy indul a béta mindjárt 8 óra még semmi dyllan néven leszek

Engem Rishi néven 😄 Nagy köszönet drop-k a kulcsért 😊
David9317
Engem majd Darki néven megtaláltok...ha gondoljátok majd vegyetek fel...ha egyszer végre elindul a szerver😊

Nekem is küldhetsz egy kulcsot privátban ha van még 😊

David9317
Elõször nekem sem fogadta el, hanem vmi hibát írt ki...de utána megpróbáltam más böngészõvel és sikerült.

drop
még 3 kulcsom van ha kell valkinek irjónn rám remélem nem lesz gond vele mert irták forumon hogy nehéz regelni

drop
én az elsõt, remélem én leszek a legjóbb assasin xd

Jockey
mar varjuk..:-)
ki milyen hattersztorit választott?:-)

Torzonborz
Ha minden igaz este 8 felé .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

drop
Age of Wushu mikor indul mert a karit megtudtam csinálni de azt irje hogy a word szerver még nem megy

drop
én megvetem és kaptam 5 +kulcsot akkinek kell irjonn

Torzonborz
Akkor lefoglalhatod a morzsi555 nevet <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Na ennyit a különleges karakter elnevezõ rendszerrõl, ami a kínai verzióban van. Angol verzióban bármilyen hülye nevet lehet adni a karakternek, még számokat is lehet beleírni... Lame.

Age of Wushu fórumra beraktak néhány beta kulcsot, lehet próbálgatni. Nekem szerencsém volt, tudtam aktiválni az egyiket.

pxxl
CB után mindig törlik, nagyon ritka, hogy nincs wipe OB elött.

All hail the double x!

November 15-25-ig tart a CB 1 és Dec 20-tól Jan 9-ig a CB 2. Valószínüleg törlik majd a karaktereket.

Jockey
november van es elvileg novemberben jon a amcsi beta, mar alig varom😊

Age of Wulin CB lesz 2013 elejen sajnos.
Egy jó darabig el lehet jutni benne anélkül, hogy értenéd, mert van quest tracker benne. Demózásra bõven jó.

Jockey
kinaiul meg nem ertek...

Azt a kínaiból is meg lehet tudni.

Jockey
én megvettem a usa 10 dolcsit, annyit megért hogy tudjam érdemes e várni tovább:-)

Age of Wulin-nál áttolták a megjelenést 2013-ra, de a CB nem tudni mikor lesz.

Age of Wushu-nál is 2013-ban jelenik meg, de a CB 1 Novemberben lesz, de azért fizetni kell. 10 dollár, szerintem nem éri meg, Ha ki akarod próbálni, akkor innen töltsd le a kínait: http://9y.woniu.com/, ez az USA serveres.

Nem úgy volt?

Nem jelenik meg októberben?

drop
köszönöm a kulcsot nagyonhálas vagyok érte régóta érdekelt a játék munkám miat nem tudtam szerezni beta keyt edig

Sziasztok!
Mivel nem tudom kihasználni a béta cd kulcsom ezért bedobom ide, hátha vki kíváncsi rá. 19.-e elõtt kell bereggelni, aki kapja marja.

CAB800E2-FA9B-428C-8339-D4EF3ADAD07B

Jó szórakozást !

Jockey
mind1, meglassuk, en elkezdem us-be es ha megy eu rendesen es nem kesnek a pecsek heteket akkor megyek eu-ra is..

hát a f...ommár..a végén még valahogy rámegyek a kínaira,ennyit várni nem semmi már..
Tudom nem mervado a Facebook likeolasok, de ha megnezed az Age of Wulin es az Age of Wushu oldalakat, azert jo nagy kulonbseg van a ketto kozott nepszerusegben, az EU verzio vezet. <#confused>
En nem kaptam meg a kulcsokat, remelem kuldik ma <#szomoru2>
Jockey
jah es a kiado gpotato..

Jockey
az az erzesem ezt a jatekot us be kell nyomni, felek eu-ba ez a style nem lesz nepszeru..

19-ig tudja aktiválni a beta kulcsot az aki kapott.

a.carkey
Marha jók a színek.

A medve nem játék.

Mondjuk az belefér,ennyit megtehetek végülis😊

Csak 7 napig kell minden nap belépni a játékba, nem kell játszani vele.

http://en.wulin.gpotato.eu/News/0100000000/1360402

Ezzel még akkor se játszanék ha ingyen osztogatnák érte AoW-t😊

Oldal forrás

Klánok

1. Shaolin – Az erkölcsi vezetõ

A Shaonlin iskola még a Beiwei dinasztia idején alakult meg a Shaoshi hegyekben. Az itt tanuló szerzetesek nem csak Sutrát olvasnak egész nap, hanem harcmûvészeteket is tanulnak, hogy fejlesszék fizikai állóképességüket. Az idõk során a shaonlin kung-fu rengeteget fejlõdött és az egyik legnagyobb tiszteletnek örvend a harcmûvészet világában.

Klán vezetõ: Master Xuansai

2. Wudang – A taoista

A Wudangok a Ming dinasztiából származó harcosok. Stílusukat a híres kung-fu mester, Zhang Sanfeng alakította ki a Taoista templomban. A klán tagjai a Yin és Yang egyensúlyra törekszenek és a belsõ, mentális támadások szakértõi. Legalább oly híres a klánjuk, mint a Shaolinoké.

Klán vezetõ: Zhang Sanfeng

3. Emei – "Csak nõknek"

Az Emei klán legalább akkora, mint a Shaolin és a Wudang a Közép Kontinensen. Tagokká csak is nõk válhatnak. Megvetik a gonosz erõket, csak is az igazságot hajlandók követni és mindig készek segíteni a szerencsétleneknek. A klánt egy nõi kung-fu mester, Guo Xiang alapította. A harcmodoruk használata vetekedik a többi klán hírességével.

Klán vezetõ: Master Juechen

4. Tang – A titokzatos klán

Sokan úgy vélik a Wulin népek közül, hogy a Tagmenek a gonosz megtestesítõi, mert félnek rejtett fegyvereiktõl és mérgeiktõl. Azonban a Tagmenek szemet hunynak e fölött, hiszen õk is az igazság képviselõi. <…> Ez a családi közösség több száz éves múltra tekint vissza és nagyon híres, mégis sok rejtélyre nem derült még fény velük kapcsolatban. Ez azért van, mert a Tang klán tagjai nem fedik fel harcmodorukat a világ elõtt. Így jobb ha vigyázunk, ha egy Tangmennel találkozunk, mert sohasem tudjuk mi lesz a következõ lépése.

Klán vezetõ: Grandma

5. Beggar Sect – Koldus kung-fu

A koldusok, avagy kínaiul „gai”-ok legnagyobb kung-fu klán az egész Wulin világban. Mindegy, hogy merre megy az ember beggarokat bárhol talál, minden felé ott vannak. Amint azt nevük is mutatja, õk a társadalom alján elõ emberek éppen ezért szívesen segítenek másoknak. Kung-fujuk stílusa a jó és rossz erõk között helyezkedik el.

Klán vezetõ: Xiao Tianfang

6. Scholar – Lant mester

A Scholar klánt két tudós, Xiao Beiqing és Shi Yanbing alapította. A tagok mesterei a lantnak, sakknak, kalligráfiának és a festésnek. Kung-fu technikájuk során speaciális hangokat használnak, rengeteg idõt fordítanak a belsõ béke megtalálására ennek eléréséhez.

Klán vezetõk: Xiao Beiqing és Shi Yanbing

7. Royal Guards – A királyi gárda

A Royal Guardok kormányzati ügynökök, akik a Ming dinasztia császárának, Zhu Yuanzhang ellenõrzésére és a kínai kung-fu megsemmisítésére alakultak meg. Harcmodoruk tele van gonosz erõkkel. A többi klán szerint a Royal Guardok több titkos vállalkozáson is részt vettek már, amelyek nem a közjó érdekeit szolgálták.

Klán vezetõ: Hunagpu Xiao

8. Blissful Valley – Az erkölcstelen

A Blissful Valley megteremtõje egy kifinomult és temperamentumos jós volt. Az iskolát azután alapította, hogy megtudta nem éri meg a 45. életévét. Sok gonosz harcos csatlakozott a klánhoz és rengeteg ártatlan embert megöltek. A Blissful stílus a világ legerkölcstelenebb kung-fujai közé tartozik.

Klán vezetõ: Shan Tianming
Ááááá nem bírom ki, míg kijön, csak csorgatják a nyálam ezekkel a videókkal. 😊
Azért örülnék neki, ha az itteni rajongók, illetve akik játszani szeretnének, együttes klánt, vagy valami hasonlót csinálnánk.
Sokan nem szeretik a kínai cuccokat, kultúrát meg filmeket, de ugyanannyian szeretik is. Meg hogy vízenjárás, meg repülés, stb... Én nem ítélem el ezt, ennek is megvan a varázsa, misztikuma.
Kár hogy a 2-3 legnépszerûbb klán mellett a többirõl nem esik annyi szó, pedig kíváncsi lennék mindegyikre, mi a jó és rossz oldaluk. Ha valaki már játszott velük, ill. többet tud azokról, szívesen kortyolunk a tudásból 😊

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

Az utolsó 2 perc jó nagyon már megnéztem vagy 10× tegnap óta😊
Jöhetne már<#miaz>