842
Age of Wulin
  • darkling
    USA-ban április 10-én indul a játék:
  • darkling
    Némi infó a szakmákról.
  • Eisenberg
    Lehet még kapni béta kulcsot?
  • darkling
    HIvatalos közlemény, h. a játékokra nem lesz hatással.

Fenntartással kezelni, mint ahogy azt cinderboy is írja.

• Jockey
    en us-be tovabbra is elvagyok:-p
  • morzsi555
    "Let me tell u something very sad or hilarious.

One year ago Webzen banned 100-200 accounts for DUPE and 6 months later they made EVENT to UNBANN accounts. Funny part is they banned account but do NOT removed duped items and 6 months later unbanned them all because of their special "event".

Recently 2 and 3 weeks ago they banned 500 and 300+ accounts, 800+ accounts, but this time they banned some innocent players too and said it's a small sacrifice to ban 10-50 innocent players and they "think" these accounts are not innocent, arent sure about it.

Newest Webzen game C9 it's also full of bugs, but that game have good graphic and "takes players eyes". I can confirm there GM's answer much faster than to other games Sun, Archlord or Mu, but still GM's have no clue what u are talking about. They let u talk couple minutes then act like they were AFK and tell u "well make video about it to send it to our staff". Then they simple logout or ignore u."

Fasza, ennek a játéknak már most annyi. RIP.
  • morzsi555
    A Webzen felvásárolta a gPotato-t , az életben nem jelenik meg a játék. Ráadásul mindenhol azt mondják, hogy az egy nagyon szar kiadó. Remek.
  • Vamp17
    http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/749/view/news/read/26647/Age-of-Wushu-Beta-Key-Giveaway.html

Korlatlan CB reszvetel! (megszunk az 1 oras limit!!!)
  • Jockey
    waoww, ep emei van elol, us-be pont emei vagyok 36inner 1, 10 inner2:)
    nagyon jo kis iskola, ajanlani tudom mindenkinek, kicsit tanky lesz kesob de boven jo:)
  • Vamp17

Az EU valtozatbol. Latszik h betutipust valtottak (sztm fenyevekkel jobb, mint az US betutipusa) illetve az iskola neveknel latszik h a fulek is meretre vannak szabva.

Remelem mashol is helyre igazitjak az US borzalmas UI-ját....
  • David9317
    Vki próbálta már az orosz szervert? Most olvasgatok és elvileg az NA fordítást belehet pakolni oda.
  • morzsi555
    Még messze van.

"Hey,

We haven't given any media partners any confirmed release dates yet. As soon as they do you will know also though! All I can say is it will be February/March time.

Regards,
    Kojizhu - Age of Wulin Community Manager."
  • David9317
    Köszönöm...ezt jó tudni.
    Én is játsszom de csak a napi 1 óra limitem van. Az EUt valszeg akkor fogom megnézni ha elindul az OB.
  • Jockey
    na szuper..
    en elite es vip tag vagyok wushuba, es itt nem lesz wipe cb2 utan, megmarad elvileg minden es mar van cash shop is..
    ha wulin elindul megnezem azt is, kivancsi leszek pingre es valamivel jobb lehet az eventek miatt, bar tovabbra is aggodom az eus tartos populacio miatt
  • David9317
    mmounion
    Jó hírek.
    U.I.
    Vki játsszik az NA verzióval? Ha igen, akkor nem tudja lesz-e wipe CB2 után?
  • Jockey
    en elvagyok vele
    emei karit inditottam mar lvl 19 innerem van meg a 3. set eddig lvl 3ra huzva, szakacskodom, vadaszok, farmerkedem, zenelek stb..
  • morzsi555
    A mostani bétánál van ez a korlátozás. A open bétánál már rendesen lehet játszani.
  • Torzonborz
    ööö mi ez a baromság ? ezzel így nyugaton bukó lesz van egy olyan érzésem.
  • morzsi555
    Ingyen elöszőr 10 órát játszhatsz, ha letelik, akkor utána csak 1 órát naponta.
  • Jockey
    hat, pedig wulin ugyan ez lesz, nem lesz kulonbseg max a forditasban
    amugy a cash shop nem veszes annyira, meg lehet csinalni mindent cash nelkul is, csak joval tobb ido..
    az 1 oras korlatozas mi is pontosan?
  • morzsi555
    Jól összegezték a hibáit. Szarkupac angol fordítás, olyan mintha google fordítóval csinálták volna, a szokásosnál is borzalmasabban pénzlehúzó item shop, már a betában érződik a pay2win felé hajlás. Nagy csalódás volt a Wushu, beta 2-őt már fel se raktam, a napi 1 órás korlátozáson meg egy jót mosolyogtam. Kínában biztos jól működik a fizess a betáért felfogás, de nyugaton inkább szánalmasnak hat.

A Wulinban még reménykedek, mert ott nem a Snail a kiadó, hátha jobb lesz. A fordítást más céggel csináltatják, ez már egy jó jel. A többi majd kiderül.
  • darkling
    Massively vélemény az eddigiekről
  • Jockey
    tovabbra is problema a ping az us szerveren, tegnap osszehaverkodtam egyamcsi sraccal neki is 100-400 kozott ingadozik a pingje, nekem 300-600 kozott, ez igy nem pvp kepes..
  • Tommyr
    Van változásSokat kell várni de biztos jó lesz
  • Vamp17
    Itt az első videó a módosított engine-ről, ami 2013-ban erkezik a szerverekre. Jelenleg mar teszt fazisban uzemel a kinai szervereken.

Amit tudni lehet rola: tovabb fejlesztett mozgasanimaciok, real-time ruha animacio (ezt mutatjak be a videon) valamint az uj tovabb fejlesztett engine tamogatni fogja a teljes nappal/ejszaka ciklusokat is. (a globalis idojaras rendszer jelenleg meg nincs tervben)

• xido
    hát nem csúnya,ellenben cak toporgok és nézelődök:)
  • Jockey
    bazki megint 400as ping van, ez igy nagyon gaz lesz ha marad elesben is..
  • xido
    gondolom US időzóna miatt 19-ről 20-ra váltás majd csak reggel 6-7 körül lesz..leszedhető,telepíthető,karakter generálható,szép zene,csak szerver offline még
    EU meg...pff..sohanapján messzeségben
  • xido
    na elvileg a wushu letölthető..cb 2 vagy mi
  • RuboPhen
    magyar ido szerint holnap reggel 9 oraig lehet meg jatszani az Age of Wushu CBT 1-ben
  • tttmelis
    Valaki nem tud küldeni 1 beta key-t vagy egy olyan accountot ami nemkell neki Age of WUSHU-ra?
  • morzsi555
    Ha jól emlékszem, akkor 400 fős lehet egy guild, tehát 400 vs 400 fős guild csaták lehetnek. Meg bajnokságok. De viszont azt írták sokan, hogy még nincs rendes end game content a kínai verzióban sem, később lesz valami. Amúgy terjengek rémhírek arról, hogy a kínai verzió a pay to win irányába mozdult el..
  • Jockey
    nekem tetszi, kelloen mely es sokretu, tetszenek az iskolak is, egy problemam van, nem erzem meg az mmo mivoltat, hogy a napi kis rutinok letudaa utan mi is lesz pontosan? gondolom iskolak klanok harcolnak majd egymas ellen?
  • morzsi555
    Mi a véleményetek eddig a játékról?
  • morzsi555
    A story és school questeket kell csinálni és majd megkapod. Eltart egy jó ideig.
  • Jockey
    nem teljesen tiszta szamomra, mondjuk elmegyek scholarnak, de en a 3ik (rugasokra epulo..) harc stilust akarom tanulni hogy tudo megtenni? mikor csatlakozokl alapbol nem azokat a skilleket adja..
  • morzsi555
    Még kipróbáltam a pk-zást és az ezt büntető rendszert. Úgy tűnik jól működik, max az fog állandóan le pk-zni mindenkit, akinek rengeteg pénze van, mert le lehet fizetni a börtönőrt. Mondjuk amíg csak narancssárga a neve (kb. 2-3 emberölés), addig könnyen ki lehet játszani a rendszert, mert egy idő után lecsökken az infamous pont. Kivéve ha körözést ad ki ellened valamelyik játékos, akkor már nehezebb, bújkálni kell jó sokáig.

Amikor pirossá vált a nevem, akkor már az npc katonák is üldöztek és mindenki szabadon rám támadhatott. Most börtönben vagyok, lefizetéshez nem volt elég pénzem, úgyhogy megpróbáltam szerencsejátékkal megnyerni a szabadságomat, de persze nem sikerült. :D

A lefejezéshez 8-10ezer infamous pontot kell összegyűjteni, ha lilává változik az ember neve, akkor már nem csökken az infamous pont. Csak jó cselekedetekkel lehet csökkenteni. Ha eléri a 10ezer pontot, akkor rögtön rád jön egy csomó katona és elfognak.
  • morzsi555
    Állítólag azt mondják ebben a videóban, hogy január végén kezdődik a Wulin closed beta.
    http://youtu.be/b2g4laHMVoQ
  • RuboPhen
    Elvileg mielott a jatek kinaban megjelent azt mondtak, hogy lesz benne nappal/ejszaka valtakozas, sot meg idojarasvaltozas is. Kitudja megerjuk-e azt amig belekerul ez a feature.
  • RuboPhen
    Szerintem arra gondolt, hogy jo lenne ha kinai nevek kozul lehetne valasztani a karaktergeneralasnal (persze angolul es nem kinaiul) es nem mindenfele hulye nevek lennenek a jatekban, mint megollek12, megdoglesz23, stb...