842
Age of Wulin
-
Champy #842 Üdv
Játszik ezzel még valaki ? Magyar Guild esetleg ? -
#841 És mennyire gyászos a helyzet? :D (Tottika voltam)
UI: Játszik-e vki a régi bandából? Vagy egyáltalán játszik-e bárki vele? :D -
nyirimendi #840 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy lehet e magyar guildeket találni, és ha igen, akkor hol és milyen néven? köszi!! -
#839 sikerült 1 másik snail game es játékra regeltem és azzal beengedett
FeherHollo néven játszok
meglepöen tapasztaltam hogy a lagg is sokkal kisebb mint anno
Utoljára szerkesztette: Blood Raven, 2018.07.24. 09:46:45 -
EszeveszettHD #838 ha az wushu oldalán nem engedi probáld meg ezt
http://member.us.woniu.com/passport/register
a security code elég nehezen olvashato de ha kinagyitod kicsit az oldalt ugy könnyebb
ha suikerült ird meg pls a neved a guild leader neve Jamata engem HDMI néven találsz meg -
#837 letöltöttem a játékot de valamiért nem enged regisztrálni a snail game usára probáltam steamröl is meg google acauntrol belépni egyik se mükszik tudtok esetleg valami megoldást erre? -
EszeveszettHD #836 Helo
igen sajnos EU szervert lelötték de az amcsi féle wushun a golden dynasty szerver él
szeretnék egy komoly magyar tábort ebben a nagyszerü játékban -
#835 Hali
Hol alakult az a gild? Mert tudtommal eu szervereket lelötték az amcsin meg 1-2mp kesest tapasztaltam -
EszeveszettHD #834 Sziasztok kis létszámmal új Guild alakult a játékban
akit érdekel írjon nekem
mindenkit szeretettel várunk :) -
#833 Az EU szerveren vannak magyarok, bár eléggé szétszóródva. Ha kezdő vagy, én azt javaslom, hogy mindenképpen Superhungary-val beszélj.
Tervezek majd egy leírást a későbbiekben azok számára, akik most kezdenék bele a Wulinba, mert egy kezdőnek tényleg minden bonyolult lehet, de aki rászán egy kis időt a játékra, annak garantáltan hatalmas élményt fog nyújtani. :)
Trailer -
#832 Csao, keresnek magyarokat, mert akkor belekezdenek. Kene nemi oktatas, kisse bonyolultnak tunik elsore. -
MirandaBrill #831 A Feketesereg ismét létezik. Több játékos is láttam aki ebben a guildben van. -
#830 Sziasztok.
Ha megmennétek, hogy rányomtok erre a linkre: EMaffia
Ami nem vírus és hasonlók, csak a játékban egy küldetés része.
Ha megteszitek nagyon szépen köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Kewanaar, 2015.01.21. 12:42:03 -
#829 Szia! Igen tolja és nem is kevés magyar. Mielőtt megkérdeznéd úgy kimondottam magyar guild nincsen a szerveren mióta feloszlott a feketesereg. Egy lenne de abba nem csak magyarok vannak. Sokan inkább külföldi guildekhez csatlakoztunk. Ha bármi kérdésed van ingame Tottika néven megtalálsz. -
#828 Hát nem egyszerű, az biztos -
#827 Sehol senki? -
#826 Csao, tolja valaki a jatekot? Most kezdtem bele, extrem osszetettnek tunik, van mit tanulni. -
malystryx #825 Sziasztok!
Most töltöm a játékot, kipróbálnám. Lenne 1-2 kérdésem. Lehetne találni egy kis magyar nyelvű leírást, okosságokat, hogyan is kell elkezdeni a játékot, ill. a klánokat mi különbözteti meg egymástól, mik az erősségek-gyengeségek. Tudnátok ebben segíteni?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy később bármilyen secta karakterét csinálhatok, attól még lehetnék a Fekete Sereg klán tagja, vagy célirányosan kell karit választanom? Ha bejön a játék, majd szeretnék jelentkezni, de előbb nem ártana egy kis tudás :)
Előre is köszönöm. -
#824 kajat csak playertol tudsz venni, vagy csinalsz egy altot kbk 3-4ora alatt lenyomod a kezdest es felveszed a sef szakmat neki es fozol magadnak:) -
Lawless #823 lehet hulye kérdées de hol lehet enni venni a gameben? mert mindig megy le a hp-m -
Lawless #822 Sziasztok. Most toltom a jatekot.ez a fejlodesi rendszer nekem meg egyenlore atlathatatlan.valaki tudna segigenni eligazodni es persze csatlakoznak valami magyar bandba is. Milyen karit erdemes kezdenni? -
merciss #821 kösz a választ!igy már érthetö!
-
#820 kell, egy kicsit
ami fontos a fejlodesed miatt, az a team practice
altalab TP-kent hirdetik iskola cseten vagy mashol
van ra tutotial is, max 10fos csapatok allnak ossze es mindenkire jut 1 korben egy feladata, amikor is megadott sorrednben kell billentyuket lenyomni
ez a leghatasosabb modja a fejlodesnek, napi 1 er lehet csinalni es legtobb xp-t adja, a napi passziv fejlodeseden (es ha van vip-d offlione fejlodeseden tul
ezt minden nap kb 20 perc, ha csinalod mint a raketa fogsz fejlodni
TP kozben termeszetesen ki tudod valasztani es barmikor cserelni melyik skilledet fejleszted...
-
#819 Semmi nem kell, a fejlődés ha online vagy magától megy v ha van VIP-ed akkor offline is..ebben a játékban nem kell grindeli. -
merciss #818 a vipen kivül?ara gondolok hogy questelésel vagy mivel?kösz a választ! -
#817 Ha veszel Vipet. -
merciss #816 most keztem jatszani a wulint!az lenne a kérdésem hogy lehet fejlödni leggyorsaban?elöre is kösz a válaszokat! -
merciss #815 kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok mindenkinek! -
#814 Merry Christmas, -
#813 Kattints a Browse gombra és válaszd ki hova akarod menteni. -
gyurmy #812 szasztok letöltöttem a Wullint a honlapról kaptam egy exe fájlt amiből lett egy launch de hiába nyomok a download now fülre semmit nem csinál.Valami ötlet.Letöltöttem többször de semmi nem indul el. -
#811 A My Life gomb folotti szam, mit jelent ? -
Handur Deen #810 Fekete Sereg sikeresen GUILD TERÜLETET FOGLALT! :) Várjuk magyar játékosok jelentkezését, kezdőkét és haladókét egyaránt! 40-50 online magyar játékos, TS3 szerver, guild honlap, PVE/PVP programok! Jelentkezni in-game: Shyla vagy Shirayan karaktereknél PM-ben. (EU White Lotus szerver) -
Hikoro #809 Szép jó estét/reggelt az uraknak, hölgyeknek!
Letöltöttem a játékot, de kicsit elveszve érzem magam. Az elején vagyok még, és a beggarokhoz csatlakoztam.
Ha valaki játszik még eme játékkal, és szeretne egy kezdőt kisegíteni, akkor szívesen fogadnám a tanácsokat! -
Morvhem #808 idő közben vissza olvastam -
Morvhem #807 A Fekete Sereg az EU vagy az US szerveren van. Ez az EQ2-es Fekete Sereg? -
#806 -
Psychedelic #805 Nem tudom te milyen képeket néztél, de ha egy szinten van a 2 játék kinézete, mmo helyett inkább szemészt ajánlanék.
Szerintem nincs egy minőségi szinten ez
Ezzel
De te tudod, mindenesetre egy olyan mmo-t ami szembemegy mind a koreai mind az europai mmo trendel, biztosan nem ajánlanék olyan embernek, akinek a grafika dönti el egy mmo-nal, hogy megéri a letöltést vagy sem. -
#804 Ez 2013-as játék? Komolyan?! Ránézésre az mondanám hogy a Silkroad motorja van alatta, mert a textúra minőség kb azon a szinten van. Megéri a 8Gb letöltést? Nem mintha sokáig tartana. -
Handur Deen #803 FEKETE SEREG várja magyar játékosok jelentkezését! 2. szintu Guild, 40-50 online magyar játékos, TS3 szerver, honlap, PVE/PVP programok!