842
Age of Wulin
  • ReszegKoldus
    Általában én csak olyanokkal találkoztam, hogy le kell verni valamit, vagy miután leverem felvenni valami cuccot tőle és az kell a questhez, A-ból B-be menjél beszélni valakivel meg ilyenek. Lehet, hogy vannak kreatívabb questek is, mert van amelyiket nem tudtam megcsinálni, mert nem tudom mit kell :D
  • Vamp17
    Nekem még sajnos nem volt sok időm játszani vele, de amúgy aki tolja, kb milyenek a questek? Persze nem az érdekel, hogy miről szólnak, mert az gondolom úgy sem értitek, inkább milyen típusúak? (ölj meg xy darab ezt vagy azt) vagy esetleg kreatívabbak?
  • morzsi555
    Grafikai beállításoknál húzzatok mindent jobbra és akkor fasza lesz.
  • David9317
    Vki már megtalálta a storehouset?:D
  • Vamp17
    Mellesleg észrevétel: Nem tudom hogy nálatok milyen a helyzet, vagy milyen erős géppel játszotok, de nekem egy 3 éves configom van (Igaz akkor ez volt kb a csúcs...) Maxon van minden, a felbontás 1920x1080 és lehet BÁRMEKKORA tömeg, a játék még csak meg sem röccen!

Pedig van objektum dögivel.... (aki játszik vele, az tudja), meg kb az utolsó fűszál is meghajol ha hozzáérek, szóval azért van mit számolnia... :)

Nem tudom mennyit dolgoztak az optimalizálással, de le a kalappal!
  • Vamp17
    Egy kép alapján ne ítélj :)

http://www.youtube.com/watch?v=rLTdv1WeO5s

Még mindig azt mondod hogy silány? :)
  • David9317
    Hát szinte egyik kérdésedre se tudom a választ még:D
    kigyókról: sztem ahhoz még fejlődni kell...én most a kezdő városban küldizek:D
  • Jockey
    hat, en nagyon varom a jatekot, de az a linkelt kep valami borzalmasan silany grafikailag..
  • ReszegKoldus
    Bekerülni meg skilleket tanulni még egész egyszerű volt, de pl fogalmam nincs hogy kell megölni a kigyókat a beggaroknál, nekem legalábbis nagyon nehezen megy :D
    Meg hogy kell questet eldobni? Ahol elvileg lovat lehetne venni ott feljön egy ablak ahova jelszót kell beírni, hogy minek azt nem tudom, mert lovat sehogy se ad :D
    Hogy lehet azokat a gyorsfutós, szaltós, falonfutós skilleket megtanulni?

Ja igen, még a beggaroknál van egy quest, ami egy csomó katona formához visz, ahol szintén nem tudom mit kell csinálni, de legalább kiderült, hogy ez nem 9d, itt nem csak max 4-en támadnak egyszerre :D
  • David9317
    Szval neked is sikerült a beggarokhoz bekerülni...pont most akartam írni mit kell csinálni:)
  • ReszegKoldus
    A begging skillt, ami a beggarokhoz kell valami tál ikonnál lehet megtanulni a kezdőmapon, ha érdekel valakit.
  • ReszegKoldus
    Ahha, szóval itt is van deco, mint 9d-ben, kösz :)

• Vamp17
    Igen, fel lehet, de az csak egy kosztüm, a rendes ruhád "fölött" hordod. Ha megnyitod a karakterképernyőt (C) akkor fönn a második fül.
  • ReszegKoldus
    Valaki tudja, hogy a klánnál kapott ruhát hogy lehet felvenni vagy egyáltalán fel lehet-e venni?
  • morzsi555
    Letöltésvezérlővel töltsd a httpset, mondjuk flashgettel.
  • morzsi555
    igen.
  • Vamp17
    En most itt vagyok:

Ez igy korrekt ugye?
  • Vamp17
    Majd kesobb :) Munkahelyen vagyok, Teamveawer-el csinaltam karit, de a jatekot mar nem kockaztatnam meg... :D
  • David9317
    Nem enged fel venni:D
    Próbáld meg te:D
  • Vamp17
    宋玄意

A karakternevem :)
  • morzsi555
    ő be tud rakni partyba: 谷岳轩
  • David9317
    Akkor megyek oda én is:D
    nevem: 魂梦云
  • Vamp17
    Megyek en is az elsore akkor (kikoto varos)

David9317: ahova az mmosite-osok is mennek :)

Uj karit kezdek...
  • morzsi555
    A kikötővárosban kezdtem, azt hiszem az első.
  • David9317
    szóval úgy nyomogatni kell?Amikor skillt fejlesztel ott a legutolsóra?:D

Na most akkor melyik szeróra? Már végképp összezavarodtam:D
  • Vamp17
    At kene menni nekunk is arra, ha ott vannak meg paran, akik toljak...

David9317: Kunfu gyakorlas kell ahhoz aa questhez :)
  • morzsi555
    Én most a #412 -esen vagyok, ez a nevem: 尘康
  • David9317
    Na akkor te maradsz ott?:D
  • David9317
    Már értem mi mondol. Akkor én megyek arra a szerverre:D

@Vamp17
    Nem jól néztük/ted, mert a szerver nevet nem néztük csak h hanyadik oszlop és hanyadik sor. morzsinak van igaza:D

mindenki: Na h világos legyen arra a szerverre mentem ami ide linkelve lett, az nem számít h hanyadik sor és oszlop mert a nevet kell nézni.

和明辉 itt a nevem vegyetek fel:D
  • Vamp17
    hat nem tom, ha jol latom, amin az mmosite-osok vannak, annak eleg rossz a pingje (500+)

Mi itt vagyunk:

• morzsi555
    mmositeosok most már ezen a serveren vannak: 电信一 。(régió) 白马岩(server)
    Ti gőzöm sincs melyiken, nyomjatok róla screenshotot.
  • morzsi555
    Igen, egy teljsen másik serverre mentetek, nem arra amit linkeltél. Titeket nem talál a kereső, de az egyik mmositeost megtalálta.
  • morzsi555
    Ezt linkelted: http://i10.photobucket.com/albums/a118/laospidaman/server.png

Ugyanaz a server, csak amit linkeltél annál a 2. 4., enyémnél 1. 4.
    Ha a 2. 4.-re mentetek, és olyan az mint nálam, akkor másik serveren vagytok.
  • Vamp17
    En a masodik regio 4. szerveren vagyok. Amit te linkeltel, az az elso regio.
  • morzsi555
    Akkor most ezen vagytok? Mert a képen ez van, csak máshol.

• morzsi555
    Nekem első gomb, 4.
  • Vamp17
    Hogy ertve?
  • morzsi555
    Most akkor melyik server? Ami képen van server, az nekem teljesen máshol volt.
  • Vamp17
    Link

Itt van meg egy :) Angol interface, ohh jeah.... :D
  • morzsi555
    link

beta late July, maybe August