842
Age of Wulin
-
#442 Általában én csak olyanokkal találkoztam, hogy le kell verni valamit, vagy miután leverem felvenni valami cuccot tőle és az kell a questhez, A-ból B-be menjél beszélni valakivel meg ilyenek. Lehet, hogy vannak kreatívabb questek is, mert van amelyiket nem tudtam megcsinálni, mert nem tudom mit kell :D -
#441 Nekem még sajnos nem volt sok időm játszani vele, de amúgy aki tolja, kb milyenek a questek? Persze nem az érdekel, hogy miről szólnak, mert az gondolom úgy sem értitek, inkább milyen típusúak? (ölj meg xy darab ezt vagy azt) vagy esetleg kreatívabbak? -
morzsi555 #440 Grafikai beállításoknál húzzatok mindent jobbra és akkor fasza lesz. -
#439 Vki már megtalálta a storehouset?:D -
#438 Mellesleg észrevétel: Nem tudom hogy nálatok milyen a helyzet, vagy milyen erős géppel játszotok, de nekem egy 3 éves configom van (Igaz akkor ez volt kb a csúcs...) Maxon van minden, a felbontás 1920x1080 és lehet BÁRMEKKORA tömeg, a játék még csak meg sem röccen!
Pedig van objektum dögivel.... (aki játszik vele, az tudja), meg kb az utolsó fűszál is meghajol ha hozzáérek, szóval azért van mit számolnia... :)
Nem tudom mennyit dolgoztak az optimalizálással, de le a kalappal! -
#437 Egy kép alapján ne ítélj :)
http://www.youtube.com/watch?v=rLTdv1WeO5s
Még mindig azt mondod hogy silány? :) -
#436 Hát szinte egyik kérdésedre se tudom a választ még:D
kigyókról: sztem ahhoz még fejlődni kell...én most a kezdő városban küldizek:D -
#435 hat, en nagyon varom a jatekot, de az a linkelt kep valami borzalmasan silany grafikailag.. -
#434 Bekerülni meg skilleket tanulni még egész egyszerű volt, de pl fogalmam nincs hogy kell megölni a kigyókat a beggaroknál, nekem legalábbis nagyon nehezen megy :D
Meg hogy kell questet eldobni? Ahol elvileg lovat lehetne venni ott feljön egy ablak ahova jelszót kell beírni, hogy minek azt nem tudom, mert lovat sehogy se ad :D
Hogy lehet azokat a gyorsfutós, szaltós, falonfutós skilleket megtanulni?
Ja igen, még a beggaroknál van egy quest, ami egy csomó katona formához visz, ahol szintén nem tudom mit kell csinálni, de legalább kiderült, hogy ez nem 9d, itt nem csak max 4-en támadnak egyszerre :D -
#433 Szval neked is sikerült a beggarokhoz bekerülni...pont most akartam írni mit kell csinálni:) -
#432 A begging skillt, ami a beggarokhoz kell valami tál ikonnál lehet megtanulni a kezdőmapon, ha érdekel valakit. -
#431 Ahha, szóval itt is van deco, mint 9d-ben, kösz :)
-
#430 Igen, fel lehet, de az csak egy kosztüm, a rendes ruhád "fölött" hordod. Ha megnyitod a karakterképernyőt (C) akkor fönn a második fül. -
#429 Valaki tudja, hogy a klánnál kapott ruhát hogy lehet felvenni vagy egyáltalán fel lehet-e venni? -
morzsi555 #428 Letöltésvezérlővel töltsd a httpset, mondjuk flashgettel. -
morzsi555 #427 igen. -
#426 En most itt vagyok:
Ez igy korrekt ugye? -
#425 Majd kesobb :) Munkahelyen vagyok, Teamveawer-el csinaltam karit, de a jatekot mar nem kockaztatnam meg... :D -
#424 Nem enged fel venni:D
Próbáld meg te:D -
#423 宋玄意
A karakternevem :) -
morzsi555 #422 ő be tud rakni partyba: 谷岳轩 -
#421 Akkor megyek oda én is:D
nevem: 魂梦云 -
#420 Megyek en is az elsore akkor (kikoto varos)
David9317: ahova az mmosite-osok is mennek :)
Uj karit kezdek... -
morzsi555 #419 A kikötővárosban kezdtem, azt hiszem az első. -
#418 szóval úgy nyomogatni kell?Amikor skillt fejlesztel ott a legutolsóra?:D
Na most akkor melyik szeróra? Már végképp összezavarodtam:D -
#417 At kene menni nekunk is arra, ha ott vannak meg paran, akik toljak...
David9317: Kunfu gyakorlas kell ahhoz aa questhez :) -
morzsi555 #416 Én most a #412 -esen vagyok, ez a nevem: 尘康 -
#415 Na akkor te maradsz ott?:D -
#414 Már értem mi mondol. Akkor én megyek arra a szerverre:D
@Vamp17
Nem jól néztük/ted, mert a szerver nevet nem néztük csak h hanyadik oszlop és hanyadik sor. morzsinak van igaza:D
mindenki: Na h világos legyen arra a szerverre mentem ami ide linkelve lett, az nem számít h hanyadik sor és oszlop mert a nevet kell nézni.
和明辉 itt a nevem vegyetek fel:D -
#413 hat nem tom, ha jol latom, amin az mmosite-osok vannak, annak eleg rossz a pingje (500+)
Mi itt vagyunk:
-
morzsi555 #412 mmositeosok most már ezen a serveren vannak: 电信一 。(régió) 白马岩(server)
Ti gőzöm sincs melyiken, nyomjatok róla screenshotot. -
morzsi555 #411 Igen, egy teljsen másik serverre mentetek, nem arra amit linkeltél. Titeket nem talál a kereső, de az egyik mmositeost megtalálta. -
morzsi555 #410 Ezt linkelted: http://i10.photobucket.com/albums/a118/laospidaman/server.png
Ugyanaz a server, csak amit linkeltél annál a 2. 4., enyémnél 1. 4.
Ha a 2. 4.-re mentetek, és olyan az mint nálam, akkor másik serveren vagytok. -
#409 En a masodik regio 4. szerveren vagyok. Amit te linkeltel, az az elso regio. -
morzsi555 #408 Akkor most ezen vagytok? Mert a képen ez van, csak máshol.
-
morzsi555 #407 Nekem első gomb, 4. -
#406 Hogy ertve? -
morzsi555 #405 Most akkor melyik server? Ami képen van server, az nekem teljesen máshol volt. -
#404 Link
Itt van meg egy :) Angol interface, ohh jeah.... :D -
morzsi555 #403 link
beta late July, maybe August