Age of Wulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vamp17
van egy kuldi, ahol az oreg foszer ul a to mellett.... 😊

Ott mit kell csinalni? 😄

David9317
Azt olvastam én is...de van egy küldi az elején ami elküld különbözõ klánokhoz...ott nem sikerült még rájönnöm a kombinációra.

Beggarhoz meg kell tanulni a koldulást elöszõr, de nem tudom hol lehet.

David9317
Hát ez egy kicsit macerásan hangzik.
Én töröltem azt a karit és továbbra is próbálok "beggáriába" eljutni de nem sikerül...most a tang klánnál vagyok.😄

Hát csinálsz egy screenshotot, kivágod a szöveges részt, feltelepítesz egy karakterfelismerõ programot, felrakod a kínai karakterkészletet, karakterfelismerõ programba berakod a kivágott képet, a kapott szöveget bemásolod a google fordítóba és szörnyûlködsz a kapott fordításon. 😄 Nem éri meg.

Még is folytattam, sikerült a shaolinokhoz csatlakoznom. Annyi skillem van, hogy már ki se fér az összes.

David9317
Játék közben nem lehet vhogy kimásolni a szövegeket? Ezután csak benyomnánk fordítóba és vmivel egyszerûbb lenne 😄

Úgy tûnik nálam teljesen elromlott ez a klános quest, majd 6-án csinálok egy új karaktert inkább.

David9317
Az lehet mert annyira kerestem a Fullscreen-t h mindent nyomogattam😄

Vamp17
nalam sincs szamlalo.

Nem lehet, h bekapcsoltal valami szuli felugyeletet? kinai, koreai jatekokban nem ritka.

Kerdezz ra MMOSite-on.

nem

David9317
Na ez érdekes...most meg beengedett..de megint elindult egy 3órás számláló...nektek is?

Remek, épp látogattam a klánokat, aztán crashelt, most meg berakott egy nagyvárosba és gõzöm sincs, hogy tudok visszajutni.

Vamp17
meghosszabbitottak holnap delutan 4 ig 😄😄 Gondoltam h ez lesz...😊

Megy.

David9317
Nálam sajna már nem.😊

Torzonborz
kutyusokat megeszik ezek a mocskok... <#boxer>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Vamp17
Nalatok is megy meg?😊

Miért kell kutyákat ledartozni? A jó anyjukat.

David9317
Igen így nem is nehéz questelni...de én shao mapom belefuttotam egybe ami nem mutatott semmerre csak vmi kínai zagyva 0/1 volt...na ezt csináld meg😄

Jó ez az automata quest mutató. 😄

David9317
Hát nem😄...de nekem még igyis lesz kedvem a CB-n tolni h egy kukkot sem értek belõle😄
Amúgy nálam oldalt lejárt a számláló és ledobott.
Nektek meg jó szórakozást míg van!😊

Vamp17
Na en is ki tudtam probalni... 😊

Azert ez a jatek meg angolul sem lesz egyszeru....😄

Ja jó, csak kaptam valami új skillet.

David9317
õszintén megmondom fogalmam sincs h ezt h csináltam meg...harcolj az elõtted álló csávókávól, amelyik ki van jelölve és használd azt a skillt, mondjuk mikor támad. Sztem ezzel hajol el vagy nem tudom😄

David9317
Hmm...fejbõl nem tudom de sztem vagy ütni, védekezni, vagy védekezésbõl kombózni, vagy skillt benyomni.

Abban a házban ahol elöszõr tanítják a harcot, mit is kéne csinálni? Mutat valami piros ikont, de nem értem.

David9317
Én úgy jutottam vissza h meghaltam és arra mentem amelyik írásban volt egy 100-as😄...a másikban asszem 25 volt😄

ReszegKoldus
Én is 2 klán mapon jártam elvileg, nem tudom melyikeken, de az elsõn még beszéltem valakivel, akinél rányomtam valamire és visszakerültem a kezdõmapra, utána kerültem át másik klánhoz, ahonnan már nem tudok visszajutni egyelõre 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

David9317
Ott a választásnál nem az elsõre kell menni, mert amikor én elõször shao földre kerültem mindent nyomtam kivéve az elsõt, így eljutottam, wudang földre is...aztán vhogy vissza shaoba és elkövetttem azt a hibát h az elsõre nyomtam😄

ReszegKoldus
Én se, egész addig volt jó, amíg képpel voltak illusztrálva, ott rányomtam mutatott valami skilleket, aztán tovább nyomtam ott már szövegben kellett volna kiválasztani, na az nem jött össze 😄

Ráadásul azt se tudom hogyan jutok vissza a kezdõrészre, meg hogy egyáltalán most hol vagyok, jó sok map van 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Most már én se, mert eddig automatikusan odament a kari ahova kell, de most valami cuccokat kéne szerezni és mivel nem tudom mit így nem egyszerû 😄

David9317
én is a beggarokhoz akartam vna...de nem oda kerültem😄

Én inkább nem erõltetem a küldetésezést, legalábbis ma.

ReszegKoldus
Én beggarokhoz csatlakoztam volna, de valamit félrenyomtam és máshova kerültem, utána jött a 30 perces visszaszámláló, gondolom valami questet kellett volna megcsinálni ennyi idõ alatt

ReszegKoldus
Nálam mindjárt le is jár 😊

Vamp17
sajnos meg mindig dolgozom, csak 1 oram lesz kiprobalni....

Eddig: nagyon hangulatos, grafika szép, npck végzik a dolgukat, nem csak állnak egyhelyben.

David9317
vki csatlakozott már vmilyen iskolához?😄...mert ahogy küldizgettem eljutottam Shao földre😄

Nálam megjelent valami 30 perces visszaszámlálás.

Vamp17
Launcherben 3. gomb balrol (a ket csik folott), a legfolso pipat vedd ki es fullscreen lesz.

Nálam nincs.

David9317
Arra még én sem jöttem rá.
Amúgy csak nekem vannak szó szerint 5-6 perces laggok?😮

Hogy lehet fullscreenbe rakni a játékot?

Vamp17
Windows 7-ed van? Akkor: vezerlopult -ora, nyelv es terulet - terulet es nyelv - felugyelet - teruleti beallitasok modositasa

Itt allitsd at kinai egyszerusitett KNK-ra!

Ez utan keri a restartot.

David9317
Már tárgytalan.😄

David9317
Mit kell átállítani és hol?😄
Már mindenhol próbáltam de továbbra se tudok nevet generálni:S

Vamp17
Link

Ezt érdemes elolvasni! Nagyon bonyolult és nagyon jó 😄

Ezt nevezem amugy normalisan kidolgozott PvP-nek 😊A rendorseg otlete, meg a lefejezes nagyon komoly!! Meg az, hogy ha le akarnak fejezni (50% debuff minden képességre 24 oran at) akkor sok-sok penzert megvehetsz egy masik jatekost, h ot fejezzek le helyetted... Zseniális 😄

Vamp17
Nos, aki kedvet érez hozzá, a játék kipróbálható!! Mukodik Magyarországról, én ki is próbáltam. (csak a kargen-ig, mert mennem kellett dolgozni) Annyi csak a teendo, hogy karaktergeneráláskor a régió beállításokat át kell állítani a windows-ban kínaira, maskulonben nem tudunk letrehozni karaktert (mivel nem jelennek meg rendesen az irasjelek)

Kargen utan ez visszaallithato.