115
magyar vs amerikai
-
#75 -
#74 Csak szólók, hogy ez egy "tervezett válság", és egyesek pontosan tudták, sőt generálták, hogy legyen, mert k. jól lehet ám kaszálni ezen is, ha jól ügyeskedtél... -
#73 "2 gyerekkel munkanéküliként"
Te figyuzzá' mióta kitettem a lábam az iskolákból, azóta gyak. folyamatos munkaviszonyom van DE NEM MERÜNK a párommal 1 gyerekben sem gondolkodni, nem hogy kettőben! A gumi olcsóbb, tessék legközelebb használni!
"nyögöd a deviza hitelt"
A lúzerhitelre gondolsz? Tényleg szükség volt arra, ennyire? Nem hiszem el -.-
Nálam alapszabály: Hitel nincs. Se nem adok, se nem veszek fel! Hitel = orálszex!
És nehogy azzal gyere, hogy "némá' a gazdag gyerek megszólalt, apu pénzéből", mert olyan messze vagyunk a középosztálytól, mint te a felső tízezertől.
-
#72 Szerintem senki nem tudta hogy válság lesz!
Dupla ennyit kerestem a munkahelyemen ahonnan a válság miatt küldtek el! -
#71 A hitelesek sose sírnak ezt tanuld meg. Tudod miért? Mert őket már eleve a kényszer vitte bele a hitelbe. Szerinted volt választási lehetőségük? Maradjon az ember 30-40 éves koráig a szüleinél? Jó esetben ha azok élnek és még van hol lakni náluk. Vagy maradjon szépen mindenki otthon élete végéig, lakjunk egy szarkupacon tízen húszan mint a sárgák? Egy házban apa anya nagyanya nagyapa dédapa testvérek az ő párjuk az ő gyerekük...stb. Ezt képzeljem el 70 négyzetméteren??? Számoljunk rá kocsi adót, kutya adót újabban, rakás rezsi, a család fele detto nem dolgozik mert nem veszik fel sehova...
ezt akarják komolyan... rohadjon ki a férgünk pusztuljon ki a magyar... Magyarország én így szeretlek hangzik el a sör reklámban ugyi... -
#70 -
Ari18 #69 "munkanéküliként nyögöd a deviza hitelt"
Senki nem kényszerítette, hogy hitelt vegyen fel. Nem azt mondom, hogy jó a helyzet, de a hitelesek ne sírjanak. Tudták, hogy mit vállaltak. -
#68 ezek szép és jó dolgok,beszélhetsz te akármilyen választékosan,ha 2 gyerekkel munkanéküliként nyögöd a deviza hitelt,és éjszakánként pötyögöd a számológépet,hogy éppen honnan kéne elvenned egy kis pénzt,hogy jusson más dolgokra,hogy a gyerekeidnek megadj mindent. sajnos ebben a helyzetben van az ország átlaga. én azért spórolom a pénzt most fiatalon,meg azért gürizek,hogy kimenjen ausztriába,vagy németbe,hogy ne ITT ROHADJAK MEG EZEN A SZARKUPACON. -
#67 Sztéj tyúnd. -
#66 N.E.M. I.G.A.Z.
Kint u.e. a munkáért simán 2x, 3x, annyit kapsz, a "megélhetés" meg közel annyiba kerül mint nálunk, sőt üzemanyag, energiaár és élelmiszer területen sokszor alacsonyabbak a kinti árak. -
#65 -
#64 Sárga combino, 4-es metró, Demszky, BKV, hazaárulók, munkanélküliség, rakás retek, csomó idegbeteg ember, vidéken kiirtott erdő, szennyezett Dráva, még több munkanélküliség, 0 közbiztonság, egy olyan ország ahol az adófizető polgárai hátrányosan meg vannak különböztetve a betolakodó élősködő idegenekhez képest, egy olyan ország ahol a munkakerülőt etetik közpénzből és a dolgozó polgár meg éhen hal.... Magyarország én így szeretlek.... -
#63 Gyerekek, kár ezen vitatkozni. HA mocskosul gazdag TUDJUKKI vagy, akkor
Szváziföld, vagy Nepál közepe is szép vidék, és luxus és habzsidőzsi és fantasztikus élmény, ha meg sima csóró szarlapátoló kubikos vagy, mint a lakók 99.999999999%-a, akkor minden szar, meg szopatnak és csak az alja jut, a nyomor, a kosz, a zaj, a tömeg, a szar kaja, lepusztult tájkép stb. EZ a világ rendje.
Magyarország murvagazdag embereknek egy KIVÁLÓ és lenyűgözően király hely. -
JancsiPapa #62 na remélem minél hamarabb elkotródhatsz innen -
#61 Ez mind szép és jó de ahhoz hogy ilyen helyekre eljusson az ember még itt országon belül is pénz kell.
És hiába van ez a pár szép meg jó dolog ha arra nincs pénze az embernek hogy a saját városát elhagyja. -
#60 "Lehet fikázni lehet szidni de semmi jót nem látok ebben az országban!"
De rossz már neked:
1.
2:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
-
-
kissssss #58 -
#57 -1
az hogy valmit választékosan tudok elmondani igazság szerint hidegen hagy.
A lényeg hogy megértsék.
Én nem tudom hogy mi számít echte magyar ételnek de pl. a Gyrost a chilis babot,jobban szeretem mint a csirkepaprikást vagy a gulyást vagy a paprikás krumplit.
A beiglit pl kifejezetten nem szeretem.
Sőt egyáltalán nem tudok olyan dolgot mondani ami miatt büszke lehetnék arra hogy magyar vagyok.
"Büszke vagyok a tudósainkra és a sportolóinkra. Bárki bármit mond. Vitathatatlan eredményeink vannak."
Más teljesítményére nem hiszem hogy büszkének kéne lennem!
1 biztos.Ha tehetném akkor már tegnap elhagytam volna az országot!
Lehet fikázni lehet szidni de semmi jót nem látok ebben az országban! -
#56 +1. -
#55 Furcsa olvasni, hogy többségetek nem szeret magyar lenni.
Tény, hogy sok rossz dolog van Magyarországon. Nem akarok belemenni ezekbe a dolgokba, mert elindulna a flém. (szerintem mindenki tudja hogy mikre gondolok)
De szerintem nem ezek azok amik meghatározzák a hazaszeretetet.
Sok nyelvvel találkoztam már, de a magyarhoz hasonlóval nem. Büszke vagyok rá, hogy ez az anyanyelvem. Az összes gondolatomat tökéletes precizitással ki tudom fejezni. Persze, minden nyelven meglehet oldani, de semelyik másikon nem tudunk olyan választékosan beszélni, mint a magyaron.
Büszke vagyok a tudósainkra és a sportolóinkra. Bárki bármit mond. Vitathatatlan eredményeink vannak.
Kipróbáltam már sok nemzet ételkülönlegességét, de messze a magyar viszi a pálmát. :) Csak egy hungarikumot mondok amiért nagyon fájna a szívem külföldön: mákos beigli, de sok van még ;)
Szerintem többek között ezeknek kellene eldöntenie a hazaszeretet kérdését, és nem annak, hogy mi a helyzet példáulSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.az állam vezetésével, a közbiztonsággal vagy épp a közegészségüggyel -
#54 ha engem külföldre sodorna az élet, a "magyar érzésből" azt hiszem kb a túrótortát tartanám meg.
mert finom. -
#53 Ha én ennek nem örülök, akkor nem vagyok magyar? Ha zavar, hogy sötétbarna a hajam, attól még az...
Szerintem amúgy az anyanyelv számít igazán, a többi humbug. -
#52 tééényleg el is felejtettem hogy én rohadt náááci vagyok XXD -
kissssss #51 pá pá -
Micsu #50 szabadok a határok, lehet lépni, minden más csak kifogás -
sanyicks #49 nem, ez kirekesztő szemét turbómagyar náczy rászistááá hozzáállás :D -
#48 Anyád svájci apád nigger így leszel te Svájcinigger :D Nem rossz az mert akár Kalifornia kormányzója is lehetsz... xD -
#47 Én csak azt kívánom neked, hogy az egész életed ebben az országban éld le... -
Indigo #46 De igazából, "indiai" is szívesebben lennék, mint magyar...
Mindenki annak vallja magát, aminek akarja. Semmi akadálya, hogy "indiai" légy. Így mindjárt megértőbb az ember, ha nem magyarként fikázod a magyarságot. -
#45 amerikai nemzetiség nincs. Amerikai állampolgárság van, azon belül különböző nemzetiségek (magyar, angol, német stb.), ott alapból mindenki bevándorló volt.
szóval nyugodtan érezheted magad magyarnak -
#44 Ha az első hsz-ben leírtak igazak lennének rám.. -
#43 Szlovén.
Mamám édesanyjának az anyja az volt, a férje meg "horvát".
De igazából, "indiai" is szívesebben lennék, mint magyar... -
#42 indiai -
#41 voltam -
Indigo #40 Hát mi vagy? -
#39 Köszi... most már tudom, hogy nem vagyok magyar. -
#38 egy alapvető normális érzés: szereted Magyarországot és büszke vagy arra, hogy magyar vagy.. -
#37 "majd fent tartani a magyar érzést."
Az milyen? -
Emmegki #36 "Amúgy, hogy magyarnak mondanám-e magam azt meggondolnám rendesen"
Ne is valld annak magad.