nemzetiségi kérdés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Animefox
Sárga combino, 4-es metró, Demszky, BKV, hazaárulók, munkanélküliség, rakás retek, csomó idegbeteg ember, vidéken kiirtott erdõ, szennyezett Dráva, még több munkanélküliség, 0 közbiztonság, egy olyan ország ahol az adófizetõ polgárai hátrányosan meg vannak különböztetve a betolakodó élõsködõ idegenekhez képest, egy olyan ország ahol a munkakerülõt etetik közpénzbõl és a dolgozó polgár meg éhen hal.... Magyarország én így szeretlek....

Sir Quno Jedi
Gyerekek, kár ezen vitatkozni. HA mocskosul gazdag TUDJUKKI vagy, akkor
Szváziföld, vagy Nepál közepe is szép vidék, és luxus és habzsidõzsi és fantasztikus élmény, ha meg sima csóró szarlapátoló kubikos vagy, mint a lakók 99.999999999%-a, akkor minden szar, meg szopatnak és csak az alja jut, a nyomor, a kosz, a zaj, a tömeg, a szar kaja, lepusztult tájkép stb. EZ a világ rendje.

Magyarország murvagazdag embereknek egy KIVÁLÓ és lenyûgözõen király hely.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

na remélem minél hamarabb elkotródhatsz innen

Attila8805
Ez mind szép és jó de ahhoz hogy ilyen helyekre eljusson az ember még itt országon belül is pénz kell.
És hiába van ez a pár szép meg jó dolog ha arra nincs pénze az embernek hogy a saját városát elhagyja.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

L Viper
"Lehet fikázni lehet szidni de semmi jót nem látok ebben az országban!"

De rossz már neked:

1.
2:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
L Viper
<#eljen>

<#eljen>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Attila8805
-1
az hogy valmit választékosan tudok elmondani igazság szerint hidegen hagy.
A lényeg hogy megértsék.
Én nem tudom hogy mi számít echte magyar ételnek de pl. a Gyrost a chilis babot,jobban szeretem mint a csirkepaprikást vagy a gulyást vagy a paprikás krumplit.
A beiglit pl kifejezetten nem szeretem.
Sõt egyáltalán nem tudok olyan dolgot mondani ami miatt büszke lehetnék arra hogy magyar vagyok.
"Büszke vagyok a tudósainkra és a sportolóinkra. Bárki bármit mond. Vitathatatlan eredményeink vannak."
Más teljesítményére nem hiszem hogy büszkének kéne lennem!
1 biztos.Ha tehetném akkor már tegnap elhagytam volna az országot!
Lehet fikázni lehet szidni de semmi jót nem látok ebben az országban!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

trident
+1.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

abletonext
Furcsa olvasni, hogy többségetek nem szeret magyar lenni.
Tény, hogy sok rossz dolog van Magyarországon. Nem akarok belemenni ezekbe a dolgokba, mert elindulna a flém. (szerintem mindenki tudja hogy mikre gondolok)
De szerintem nem ezek azok amik meghatározzák a hazaszeretetet.

Sok nyelvvel találkoztam már, de a magyarhoz hasonlóval nem. Büszke vagyok rá, hogy ez az anyanyelvem. Az összes gondolatomat tökéletes precizitással ki tudom fejezni. Persze, minden nyelven meglehet oldani, de semelyik másikon nem tudunk olyan választékosan beszélni, mint a magyaron.

Büszke vagyok a tudósainkra és a sportolóinkra. Bárki bármit mond. Vitathatatlan eredményeink vannak.

Kipróbáltam már sok nemzet ételkülönlegességét, de messze a magyar viszi a pálmát. 😊 Csak egy hungarikumot mondok amiért nagyon fájna a szívem külföldön: mákos beigli, de sok van még 😉

Szerintem többek között ezeknek kellene eldöntenie a hazaszeretet kérdését, és nem annak, hogy mi a helyzet például
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az állam vezetésével, a közbiztonsággal vagy épp a közegészségüggyel
.

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Calver
ha engem külföldre sodorna az élet, a "magyar érzésbõl" azt hiszem kb a túrótortát tartanám meg.
mert finom.

"The trees move. Do you not see it?"

SötétBarom
Ha én ennek nem örülök, akkor nem vagyok magyar? Ha zavar, hogy sötétbarna a hajam, attól még az...

Szerintem amúgy az anyanyelv számít igazán, a többi humbug.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
tééényleg el is felejtettem hogy én rohadt náááci vagyok XXD

pá pá <#wave>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

szabadok a határok, lehet lépni, minden más csak kifogás

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nem, ez kirekesztõ szemét turbómagyar náczy rászistááá hozzáállás 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Animefox
Anyád svájci apád nigger így leszel te Svájcinigger 😄 Nem rossz az mert akár Kalifornia kormányzója is lehetsz... xD

Tinman
Én csak azt kívánom neked, hogy az egész életed ebben az országban éld le...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

De igazából, "indiai" is szívesebben lennék, mint magyar...

Mindenki annak vallja magát, aminek akarja. Semmi akadálya, hogy "indiai" légy. Így mindjárt megértõbb az ember, ha nem magyarként fikázod a magyarságot.

David2
amerikai nemzetiség nincs. Amerikai állampolgárság van, azon belül különbözõ nemzetiségek (magyar, angol, német stb.), ott alapból mindenki bevándorló volt.

szóval nyugodtan érezheted magad magyarnak

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

matyi0323
Ha az elsõ hsz-ben leírtak igazak lennének rám..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Tinman
Szlovén.
Mamám édesanyjának az anyja az volt, a férje meg "horvát".

De igazából, "indiai" is szívesebben lennék, mint magyar...

Narxis
indiai

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
voltam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hát mi vagy?

Tinman
Köszi... most már tudom, hogy nem vagyok magyar.

w77d
egy alapvetõ normális érzés: szereted Magyarországot és büszke vagy arra, hogy magyar vagy..

Tinman
"majd fent tartani a magyar érzést."

Az milyen?

"Amúgy, hogy magyarnak mondanám-e magam azt meggondolnám rendesen"

Ne is valld annak magad. <#wave>

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

abletonext
Ez egy fiktív dolog volt srácok.
Örülök hogy néhányan értelmes választ adtak és nem franciának vallanák magukat.

Sulis beadandó feladat amúgy ez. A nagy kivándorlási hajlam és annak hosszútávú következményei miatt érdekes a kérdés.

Az én álláspontom:
Az hogy milyen nemzetiségûnek vallanám magam, 100%ban attól függne, hogy milyen nevelést kapok a szüleimtõl. Ha tanítanak magyarul, sokat lenne szó Magyarországról és a kultúrájáról, akkor TALÁN én is magyarnak érezném magam.
Ha angolul beszélve és hamburgeren nõnék fel, akkor sanszosan amcsinak tartanám magam. Nem is nagyon érdekelne, hogy mik a gyökereim.

Egyébiránt én büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok. Netán külföldre sodorna az élet, akkor is megpróbálom majd fent tartani a magyar érzést.
Beszélni fogok az anyanyelvemen, fogyasztom továbbra is a finomabbnál finomabb ételeinket és szurkolok a foci válogatottnak, hogy valaha kijussunk a VB-re.

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Sir Quno Jedi
Gulyás az jó is, fõleg a babgulyás, nyelek is egyet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Együnk gulyást, lopjunk el mindent ami nincs lebetonozva és mutyizzunk ahol csak lehet?

matyi0323
Igazából azt csak úgy beírtam, hogy elmondhassam, hogy vóótam zárás elõtt 😄 Mert szerintem ez egy elég nagy flame, politikai-cigányozós topik lesz..

Amúgy, hogy magyarnak mondanám-e magam azt meggondolnám rendesen, de szerintem elég kicsi rá az esély.. így is( nagyon sokszor, sajnos.. ) szégyellem, hogy magyar vagyok.. ( és igen, errõl Magyarország, a magyarok tehetnek.. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

bakvarnyu
<#vigyor1>

NEOreg3
franciának

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pxxl
aztán meg szítod itt a tüzet 😄

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Jaaaaaa?! Abban direkt nincs. 😄

CattiBrie
Én a #16-osra gondolok. 😊

[/spam]&#8482;

Sir Quno Jedi
Van a végén elég, azt osszák be (mármint a marslakók, ejnye, már megint rosszra gondoltok). 😄DDDDD

CattiBrie
krónikus szmájlihiányban szenved az a kommented 😊)

[/spam]&#8482;

Sir Quno Jedi
De végülis ki is vesézhetjük komolyan is.

Mondjuk azt állítjuk, hogy ha NEM vagy marslakó, akkor felõlünk lehetsz magyar (vagy ukrán, szváziföldi stb. kb. leszarjuk). EZ miért fáj bárkinek is? Hiszen ha NEM marslakó (sõt azt állítják, már a feltételezés is nevetséges, mer' olyan nincs is), akkor nincsen seeemmi baj. Tehát senkit sem diszkrimináltuk ezzel, hiszen nincsenek is marslakók, ergó diszkriminálni sem lehet õket, ha egyszer annyira nincsenek is egyáltalán, még elviekben senem... HACSAK!!! valaki mágiscsak AZ (mármint marslakó, ejnye, rossz az aki rosszra gondol) és annak ez így nem tetszik?! Hmmmm... Elgondolkodtató, úgy vélem... 😄DD

Sir Quno Jedi
Látom a poént nem érted... 😄

pxxl
ez meg tipikus szélsõ baloldali terelõ duma 😄

All hail the double x!

pxxl
Hülyeség. Életedben nem hallottál még róla, 20 évig amerikaiként éltél, oda tartozol, ott tanultál, esetleg dolgoztál, abban a szellemben nevelkedtél. Semmi közöd a magyarokhoz ilyen szinten, akkor miért vallanád magad magyarnak? Gyanítom azt sem tudnád, hogy hol van Magyarország és mi a kül. Budapest és Bukarest között.

All hail the double x!

highlander15
Utolsó három pontod tipikus szélsõjobboldali paranoid agyrém.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

CattiBrie
Voltál már Magyarországon? 😊
Tudod hol van Budapest és nem kevered Bukaresttel? 😊

[/spam]&#8482;

apud néger, anyud magyar, mindketten beszélnek magyarul, te viszont ázsiai vagy, 20 év amerikai lét után milyen nemzetiségûnek vallanád magad ? 😉)

Montanosz
szerintem senkinek eszébe se jutna magyarnak vallania magát, meg minek is ha egyszer ott született meg ott nevelkedett, néha esznek méregerõs gulyást vagy pörit hogy hasnyálmirigy gyuladást kapjanak oszt doszta

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sir Quno Jedi
- HA nem vagy bûnözõ
- HA idehaza adózól normálisan
- HA normálisan viselkedsz, igyekszel nem ártani másoknak
- HA inkább építenél, mint rombolnál
- HA nem akarsz más elbánást, vagy kivételezést, csak mert te idegenbû gyütté
- HA betartod a hazai törvényeket
- HA érthetõen beszélsz magyarul
- HA vannak érvényes hazai okmányaid
- HA hajlandó vagy dolgozni
- HA nem tartasz igényt szociális és egyéb segélyekre
- HA az országunkat építenéd inkább és nem a tõkét mentenéd ki külföldre
- HA nem szolgálsz idegen (pl. sivatagi) hatalmakat
- HA nem vagy idegen hatalmak altatott ügynöke (sem aktív)

Akkor felõlem lehetsz akár MAGYAR is, én nem foglak leköpni!