nemzetiségi kérdés
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amerikai állampolgár, aki magyar nemzetiségû. Hogy minek vallja magát, az már egy személyes döntés.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
apud - anyud magyar, kiköltöztek amerikába. Ott te megszülettél, akkor egyértelmûen amerikai vagy. Az már más dolog hogy magyar vér folyik az ereidbe de attól te még amcsi vagy ... <#duhos2>#duhos2>
te elveszel majd egy ott amcsiba született leányt és késõbb gyereketek lesz. az is amcsi lesz, annyi különbséggel hogy már kevésbé folyik az ereibe magyar vér és így tovább.
---
ki ez a téglás zoli sose hallottam még róla...
te elveszel majd egy ott amcsiba született leányt és késõbb gyereketek lesz. az is amcsi lesz, annyi különbséggel hogy már kevésbé folyik az ereibe magyar vér és így tovább.
---
ki ez a téglás zoli sose hallottam még róla...
téglás zolihoz hasonlóan én is fontosnak tartanám a magyarságtudat megõrzését
amerikainak, aki jobb esetben perfekt magyar és máris kurvajó állásod van tolmácsként...
Ha anyum apum nem tanítanak magyarul, magyar kultúrát, nem jövünk haza nagyihoz, etc, akkor amerikainak.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
anyud apud indiai, megszületsz magyarországon, 20 évig élsz itt, közben másfél évente születik egy testvéred, hány év múlva lesz mekkora összeg a családi pótlék utánnatok? <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
nemtudom, rég voltam már 20 éves amerikai ...<#wow3>#wow3>
matyikám, pont 18-25 között vagy, szal tegyük fel 20 évesen, ha kiderülne hogy az anyud/apud mégsem magyar, sõt, még az õ szüleik sem, hanem szerbek, tehát az õseid nem magyarok... szerbnek vallanád magad csak azért mert a véred az? csak kíváncsiságból
kb. ennyi értelme van a kérdésnek.
matyikám, pont 18-25 között vagy, szal tegyük fel 20 évesen, ha kiderülne hogy az anyud/apud mégsem magyar, sõt, még az õ szüleik sem, hanem szerbek, tehát az õseid nem magyarok... szerbnek vallanád magad csak azért mert a véred az? csak kíváncsiságból
kb. ennyi értelme van a kérdésnek.
magyarnak.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Anyud - apud magyar...(az õ szüleik is magyarok).
Kiköltöznek Amerikába. Pár évre rá megszületsz te. 20 évig élsz odakint.
Milyen nemzetiségûnek mondanád magad? magyarnak vagy amerikainak"
Kiköltöznek Amerikába. Pár évre rá megszületsz te. 20 évig élsz odakint.
Milyen nemzetiségûnek mondanád magad? magyarnak vagy amerikainak"
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
← ElőzőOldal 3 / 3