nemzetiségi kérdés

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Akkor ott már más probléma is van :D

datango
jó . így mostmár 1x igen. <#nevetes1>

trident
Amerikai állampolgár, aki magyar nemzetiségû. Hogy minek vallja magát, az már egy személyes döntés.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

datango
apud - anyud magyar, kiköltöztek amerikába. Ott te megszülettél, akkor egyértelmûen amerikai vagy. Az már más dolog hogy magyar vér folyik az ereidbe de attól te még amcsi vagy ... <#duhos2>
te elveszel majd egy ott amcsiba született leányt és késõbb gyereketek lesz. az is amcsi lesz, annyi különbséggel hogy már kevésbé folyik az ereibe magyar vér és így tovább.

---

ki ez a téglás zoli sose hallottam még róla...

téglás zolihoz hasonlóan én is fontosnak tartanám a magyarságtudat megõrzését
Guren
amerikainak, mert még mindig jobb, mint magyarnak lenni.

amerikainak, aki jobb esetben perfekt magyar és máris kurvajó állásod van tolmácsként...
Carlos
És ha a szüleid feketék sõt a nagyszüleid is te viszont fehér vagy?

Þór vígi þessi rúnar

Ha anyum apum nem tanítanak magyarul, magyar kultúrát, nem jövünk haza nagyihoz, etc, akkor amerikainak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Frosty01
anyud apud indiai, megszületsz magyarországon, 20 évig élsz itt, közben másfél évente születik egy testvéred, hány év múlva lesz mekkora összeg a családi pótlék utánnatok? <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

tigeroo
nemtudom, rég voltam már 20 éves amerikai ...<#wow3>

matyikám, pont 18-25 között vagy, szal tegyük fel 20 évesen, ha kiderülne hogy az anyud/apud mégsem magyar, sõt, még az õ szüleik sem, hanem szerbek, tehát az õseid nem magyarok... szerbnek vallanád magad csak azért mert a véred az? csak kíváncsiságból

kb. ennyi értelme van a kérdésnek.
plu604
ez hamar át fog csapni olyan témába ami miatt törölve lesz a topic.
vótam <#banplz>

matyi0323
magyarnak.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

abletonext
"Anyud - apud magyar...(az õ szüleik is magyarok).
Kiköltöznek Amerikába. Pár évre rá megszületsz te. 20 évig élsz odakint.

Milyen nemzetiségûnek mondanád magad? magyarnak vagy amerikainak"

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

← ElőzőOldal 3 / 3