Másnaposok 2 - A farkasfalka visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elsõt imádtam. Második brutkó csalódás volt. Bántam minden percét. 😞 Valójában csak egyetlen dolog hiányzott nekem, ami az elsõben megvolt: a varázsa. Ennyi.
Egyébként meg ez a másnapos poén kb. egyszer eljátszható, oszt annyi.

Az SZDSZ egy náci párt.

Volt benne kb. 3 jó beszólás, egy-két poén és kész. Gyenge, ötlettelen. Lapos. Az elsõ rész még eredeti volt, ez már ne tudott semmit mutatni számomra.

Az SZDSZ egy náci párt.

te jöttél azzal, hogy sajnálatra méltó savanyú életû ember akinek nem tetszik
inkább te fejtsd ki bõvebben

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Figy, nem mindenkinek vicces ez az iszunk-hányunk-belefekszünk vonal. Ez van.

Az elsõ rész életem egyik legnézhetetlenebb filmje volt. Még mosolyogni sem tudok ezeket a ripacsokon, az tanulság, ha bármilyen filmben meglátom ennek a két köcsögnek (Cooper és Galifianakis) a fejét, már hagyom is abba,

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Na neee... Ezt fejtsd már ki bõvebben...!
Csak az elit, sznob poénokon nevet? Vagy mire gondolsz? 😄

Én pont úgy tudok nevetni egy alpári poénon, ha jó helyen használják, mint egy "kifinomult" poénon. Ezek szerint velem van a baj?

Vagy csak szimplán kifinomultabb a humorérzéke a tiedénél.

Ha vmi tuti anyagi siker akkor minek változtassanak rajta? De az elsõtõl még így is jobb lett jóval, pedig az is jó volt.
Szerintem simán 10/8-as film!
Az elsõ rész is tetszett, ezen a részen ugyan olyan jól szórakoztam.
Aki nem tud nevetni ezen a filmen, azt csak csak sajnálni tudom... Elég savanyú élete lehet.

Picizöldfül
Eltekintve egy két jó(talán vicces) jelenettõl,hatalmas csalódás a 2. rész...elkapkodott,átgondolatlan,koppintás egy az egyben az elsõrõl..szal nah csalódtam..

Annyira szvsz nem nehéz. Viszont keresni a folytatásokkal lehet 😊

Hm..Hm...
Nekem az elsõ rész teccett! De gyanítom a 2.-al lesznek problémáim! Kicsit unom már a rókáról a bõrhuzogatást! Nem vagyok az ellen, ha egy filmnek folytatásai vannak, de hogy ugyanazt a sztorit mége gyszer eladni.. Háát kicsit gázos. Pl anno az amerikai pite elsõ része is elég jó volt.. Aztán csináltak belõle ki tudja hány folytatást, amik kb nézhetetlen kategóriába tartoztak. Elhiszem, hogy nehéz jó és eredeti sztorit összehozni.. Dehát...
koschwarz
rohadjak meg ha csak egy beszólást is tudok idézni a másnaposokból. inkább helyzetekre épül a humora.
mellesleg +1 jó magyar film: csapd le csacsi

ha nem vígjáték, amit legutóbb láttam és jó volt: kaméleon

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

"még az elsõ réssz beszolássait is mai napig visszahallom,annyit mondok másnaposok?? mindenki GYIIII igeeen."

Aha, ki az a mindenki? Érdekes, én inkább ilyesmiket hallok, hogy "jaa, az a faszság amikor nagyon berugnak aztán ott szenvednek össze meg vissza, és az egésznek 0 értelme?".
Most nem azért, nem is kell, hogy értelme legyen, értem én, hogy vígjáték, meg ródmúví, meg minden, csak azért ha nálad ez afféle alapfilm, akkor lehet, hogy nem túl sok jó filmet láttál még 😊

zeli
Kihagytátok a Kapa és Pepe sorozatot. <#hehe>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Molnibalage
Milyen beszólások voltak a filmben? Nekem egy sem jut eszembe...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

vajon mennyire expert ötlet megvenni egy filmet, ami ugyanolyan, mint az elsõ része? szerintem semennyire, nekem nem fog kelleni a másnaposok 2.
"Jó magyar filmek:"

a tavaly 21, és az idei 9 magyar filmbõl mennyit láttál, ha már ilyen felsorolásokat írsz?
fergusonpapa
nincs humorérzéketek bár aki magyar mozi filmem ülte végig fél életét ami egyenlö a szinházzal..mert minden magyar film olyan mint ha müvész film lenne,hangulatta minden = unalom.

jártam már jó szinházi elöadáson de akor tudtam mire számitok,egy filmnél is ugyanez föleg gyengén,na kösz nem.a felsoroltak felét végig ültem a moziba.

Másnaposok meg nem tudom miért rossz bár izléssek dolga nem fogok vitába keveredni,de nem véletlen h siker lett és nem ahype miat mennek az emberek,mert még az elsõ réssz beszolássait is mai napig visszahallom,annyit mondok másnaposok?? mindenki GYIIII igeeen.

kortol fügetlenül.

a ketö gyengébb lett de igyis élvezhetöbb mint amik most mennek.

A magyar filmekböl meg mi maradt meg kb annyi h easyrider..

www.icewebhu

A Másnaposok szerintem is az, én már az elsõ részt is pókerarccal ültem végig a moziban kb, miközben mindenki a hasát fogta a röhögéstõl, viszont a Ben Stiller filmekkel nemtom mi bajod. A nagyon dedó, családi filmjeit leszámítva szerintem egyéni és fasza humora van 😊

Hát ha valami erõltetett, akkor az a Zimmer Feri. Az Üvegtigriseken én mindig jókat aszalok.

Jó magyar filmek:

A tanú
Isten hozta õrnagy úr
Indul a bakterház
Zimmer Feri
Ötvös Csöpi-s filmek
meg még talán a Kontroll
Üvegtigris nekem nem jött be, szerintem erõltetett az egész, mesterkélt poénok, stb...

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Molnibalage
És a A Tanú lemaradt. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Egy a baj ezekkel. ÜT1 10 éves, a többi meg +20 és +30 és réges rég egy messzi galaxisban kategória.

Molnibalage
Az elsõ sem volt nagy szám...

Tysonnak senki sem merte megmondani, hogy picit hamis, mi? 😄
A tizedes meg a többiek, az Üvegtigris elsõ része, a (z eredeti) Hyppolit, a (szintén az eredeti) Meseautó, a Kölcsönkért Kastély, az Úrilány szobát keres, a Hotel Kikelet, az Egy szoknya, egy nadrág (persze az eredeti), az Indul a Bakterház, A Legényanya, és akkor még bele sem mélyedtem, csak néhány közkedvelt, rengeteg emberke által ismert filmet említek.
Ez a Másnaposok dolog pedig szar. Belenéztem a kritikákba, de leginkább a kommentekbe, hátha jobb lett, mint az elsõ, de bizony ez is ugyanolyan sótlan, s leginkább a kifinomult humornak híján lévõket szórakoztatja, akik már a Ben Stiller filmeken is kacagtak.
Elvárások nélkül ültem be a moziba,remekül szórakoztam majdnem 100percen keresztül, és jókedvûen távoztam.û

Nekem tetszett.
"hiányoznak a régi jó vígjátékok mikor még tudtak jó filmeket készíteni hogy nevetni is tudjak rajta."

Szerinted kinek a hibája, hogy nem tudsz nevetni? Te ülsz be ilyen filmekre. Te nézed meg az általad gyengének tartott Másnaposok után a Másnaposok 2-t. El tudom képzelni, hogy még milyen filmeket nézel meg, miközben az igazán vicceseket kihagyod és panaszkodsz. Idén hány komédiát láttál? Na, ugye.
Hali!
Nekem nem tetszett a film😞 ahogyan az 1. rész sem. Megnéztem a 2. részt mondom hátha... de nem jött be. majd el alszok rajta nincsenek benne igazi poénok, az üvegtigris 3. részén többet nevettem.
Valahogyan már hiányoznak a régi jó vígjátékok mikor még tudtak jó filmeket készíteni hogy nevetni is tudjak rajta.
Sziasztok!
Nem tudom eldönteni hogy a homártasi vagy a luisz vuttyon a jobb<#idiota>
Indul a bakterház PONT
bakvarnyu
ki beszélt amugy magyar filmrõl <#nemtudom>

fergusonpapa
mindegy izlések és pofonok,de nálam minden magyarfilmnek oylan szinház szaga van,nem birnak elszakadni töle.Talán még a kontrol ami ugy elment.

www.icewebhu

fergusonpapa
háhá,mindegyikbe belekezdtem elsö résznél féloráig birtam,vártam mikor teljesedik ki valami.<#levele>

www.icewebhu

Üvegtigris?
fergusonpapa
MONDJ 1 magyar filmet ami szerintedjó.. -.-'

www.icewebhu

Nem a szar filmeket kéne nézni.
fergusonpapa
hja mert a magyar filmek azok jók ugye? sose birtam egyet se végig nézni.

nekm tetszet a film ténleg remake és most voltak durva esetek.
nálam 10/8

www.icewebhu

a majom inkább gáz mint vicces, túl sok filmben/sorozatban ellõtték már
bakvarnyu
Amerikai vígjátékra mindig úgy kell beülni, hogy alapjában véve szar lesz, de ha már párszor megnevettet megérte nézni <#vigyor1>sose lesz náluk egy Gyalog-galopp

koschwarz
mikor egy amerikai filmvígjátékban megjelenik egy állat, sikoltozva menekülök, mert abból a legelviselhetetlenebb "poénok" szoktak kisülni. mondjátok hogy itt nem így van.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ha az ember úgy ül be a moziba, hogy ez nem egy folytatás, hanem egy remake, akkor nem éri csalódás😊
Szerintem bizonyos tekintetben jobb volt mint az elsõ.
Én elmentem moziba, megnéztem és nem csalódtam
tudtak olyat mutatni, hogy meghökkenjek, vagy szétröhögjem magam...
Volt pár poén ami kicsit durva volt, de hát ezeknél ez megszokott.

Szóval tetszett

Szeretném ha minden filmnek legalább így sikerülne a második része 😊

Egyet értek, a legjobb szereplõ egyértelmûen a majom, emberibb volt az összes többi szereplõnél 😄
Legjobb alakítást a majom nyújtotta benne.