62
FlipLife-Böngészőből játszható szerepjáték
-
#22 fuck... töröltem az accountomat.. LOL -
#21 ááá, de idegesítő, egy barom mindig van, aki nem szedi össze a jutalmat :\ -
#20 Véééégree ifjú mentősként.. :D
-
#19 Mivel én az orvosi karriert kezdtem el, így az ápolói ruhán nem röhögni..:D
-
#18 -
#17 nekem sem volt, most vettem meg, mert megtudtam hogy kell a házhoz. De milyen lassan gyűl a pénz... van valóságalapja! :D -
#16 Milyen szerencsés vagyok, hogy 19-es szinten még sátram sincs...:D:D:P
Amúgy kinek hogy néz ki a karaktere?:DD -
#15 mivan? én is a házra gyűjtök! kell a sátor? :O -
#14 lol, én is házra gyűjtök... akkor most vegyek sátrat? -
#13 jelenleg én is 22es vagyok :) egész jó kis játék, csak az a cink, hogy nem vettem sátrat magamnak, hanem összekapartam 5k-t egy házra, de nem engedte megvenni, csak ha a sátrat is megveszem.. szóval most megint szedhetek 5k-t :/ -
#12 Ezért van mellette az Auto-Collect(vagy mi) gomb, így Ő automatikusan begyűjti a jutalmat, bár egy Flip-be kerül ez a mutatvány..:D -
#11 Ez milyen kemény játék! 22-es szinten vagyok újságíró/blogger és vannak ilyen csoportos feladatok, 5 ember dolgozhat rajta, de csak akkor fogunk neki, ha megvan az öt ember. 5 perc a munka és 30 perc alatt kell felvenni a jutalmat. Ha egy ember nem veszi fel, akkor potyára dolgoztunk, kezdhetjük elölről. És ezt kell megcsinálni 9x. Én már a 3. próbálkozásnál tartok, de még egyszer sem tudtuk befejezni! :) -
#10 szerintem nemsokára az lesz. -
#9 Ha ez FB-os játék lenne, még ki is próbálnám... -
#8 get a facebook -
#7 Vagy mondd le a netet és menj a pénzből kurvázni... :D -
#6 get a gf. -
Garfield #5 get a life -
#4 lol:D
amúgy maga a weblap jól néz ki, és ha jól látom, flash nélküli -
#3 regisztráltam, nem néz ki rossznak :D -
#2 -
Üdvözlök mindenkit a FlipLife nevű Online szerepjáték sg.hu-s topikjában.
A játék német fejlesztés, de angolul is elérhető már.
Induláskor készítsük el karakterünket, és válasszuk ki, mely területen szeretnénk dolgozni. Ha megvan a kiválasztott pozíció indulhat is a játék! A "Career" menüben tudunk dolgozni. Így juthatunk feljebb és feljebb a ranglétrán. A "Home" menüben tudjuk megnézni statisztikánkat, barátainkat, helyezésünket, házunkat. A "Free Time" menüben tudunk sportolni, illetve bulikat rendezni.
A játékhoz nem kötelező regisztrálni, könnyedén tudjunk csatlakozni facebook profilunkkal.
Pár kép a játékból: