FlipLife
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért van mellette az Auto-Collect(vagy mi) gomb, így Õ automatikusan begyûjti a jutalmat, bár egy Flip-be kerül ez a mutatvány..😄
13 éve itt. Szép idő.
Ez milyen kemény játék! 22-es szinten vagyok újságíró/blogger és vannak ilyen csoportos feladatok, 5 ember dolgozhat rajta, de csak akkor fogunk neki, ha megvan az öt ember. 5 perc a munka és 30 perc alatt kell felvenni a jutalmat. Ha egy ember nem veszi fel, akkor potyára dolgoztunk, kezdhetjük elölrõl. És ezt kell megcsinálni 9x. Én már a 3. próbálkozásnál tartok, de még egyszer sem tudtuk befejezni! 😊
szerintem nemsokára az lesz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Vagy mondd le a netet és menj a pénzbõl kurvázni... 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
get a life
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Üdvözlök mindenkit a FlipLife nevû Online szerepjáték sg.hu-s topikjában.
A játék német fejlesztés, de angolul is elérhetõ már.
Induláskor készítsük el karakterünket, és válasszuk ki, mely területen szeretnénk dolgozni. Ha megvan a kiválasztott pozíció indulhat is a játék! A "Career" menüben tudunk dolgozni. Így juthatunk feljebb és feljebb a ranglétrán. A "Home" menüben tudjuk megnézni statisztikánkat, barátainkat, helyezésünket, házunkat. A "Free Time" menüben tudunk sportolni, illetve bulikat rendezni.
A játékhoz nem kötelezõ regisztrálni, könnyedén tudjunk csatlakozni facebook profilunkkal.
Pár kép a játékból:

13 éve itt. Szép idő.
← ElőzőOldal 2 / 2