A legjobb társkereső a World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hazudom hogy IRL is csaj vagyok, mert érdekem megszerezni lockként a mage rucit. Ennyi! 😄
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Végülis semmi, az is csak 1 film.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Olyan romantikus ... násznéppel átvágjátok magatokat a helyszínig aztán Archbishop/Tyrande hulláján mondjátok ki a boldogító igent ... de gyorsan mert kb. 10-15 perc a respawn! <#zavart1>#zavart1>
Est Sularus Oth Mithas
Amúgy teljesen mindegy ki mennyit tud róla, mert mindenki akinek fantasy-hez bármi köze is van tud legalább néhány dolgot belõle, pont azért mert semmi eredeti nincs benne, minden máshonnan lett összelopva! 😄
Beteg vagy de sebaj. Kellenek a függõk, náluk nincs jobb vásárlóerõ 😊
1:27-1:42 ... xD
Hozzáteszem, aki olvasott játékhíreket az az elmúlt 6-7 évben az igen sûrûn találkozhatott Azerothal.
Egyébként pedig csak megjegyeztem, hogy jól informált legyél 😉
UI: nem WoW-ozom már jó pár éve
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Meg különben is ki akar elf csöcsöket nézegetni hetekig. oO
Do You Wanna Date My Avatar
https://twitter.com/foodlfg
1 elmeny lehet a valodi eletuk.....(gondolom a "tecco geca, ko kola?" modszerrel jottek ossze...)
" Ramona Pringle szerint mindez olyan, mint a szerelemben: kell valaki, akire támaszkodni lehet a nehézségek leküzdésekor. "
Jah...pont olyan...(az istenek sirnak..)
""Van valami varázslatos abban, hogy szerelembe esel valakivel pusztán a leírt szavakon keresztül, alig tudva kivárni a válaszát - meséli Tamara, akinek egyszer John még a várát is megostromolta."
Azt a varostromot azert megneznem...(gondolom valamelyik BG..de ha ugyanabban a frakcioban vannak...)
"Ez az õsi románcok hangulatát idézi fel, ahol tollal-tintával írott szerelmes levelek lóháton jutottak el a szeretett személyhez. Valami ilyesféle világot igyekszik ismételten megteremteni a World of Warcraft - értelemszerûen a digitális térben.""
Ehh...ja tisztara....(most meg en rohogok...sirva..)
Azeroth amúgyis a Warcraft univerzum része, a WoW csak egy inkarnációja az univerzumnak. Abba nem is mennék bele, hogy mennyire egy összelopkodott világ az egész.