A legjobb társkereső a World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a közös hobbi expert mulatság... egy ideig 😄
Elég elmenni csajhoz számítógépet szerelni, és már mindjárt te vagy a mágus, a zseni, hogy nem ment te meg megcsináltad.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Én mondjuk párom 3 éve mint lehetséges ismerõst láttam elõször egy közösségi oldalon, a bepróbálkozás meg az "úgysem fog rá reagálni" alapon ment.
Játék közben még új havert sem kerestem, maximum az "élõ" haverjaim hívtam oda hátha közösen tudunk majd néha kalandozni.
Anno azt gondoltuk, milyen frankó lenne, ha pl. egy jó kis gépkonfiggal le lehetne venni a csajszit a lábáról.
Ma már elérkezett ez a mennyország. Le veszed a lábáról, sõt oda is költözik hozzád!
És attól kezdve te már nem is férsz a géphez!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Sajnos az ilyen WOW gyártók nem így gondolkodnak... Persze ezzel nem azt állítom hogy csak õk hibásak.
Az ilyen helyek -es ezt hagyod nagyvonaluan figyelmen kivul- ismerkedesre jok...csak ismerkedesre...ilyen szempontbol meg ugyan mindegy, hogy 1 konyvtarban tortenik-e meg a dolog, 1 bulin vagy eppen valami online jatekban..Az alap ugyanaz..emberek ismerik meg egymast...Ha tovabb akarnak lepni, akkor ugyis jon a valos elet..es ott all vagy bukik minden..ha meg nem..istenem..nem lesznek a genek tovabborokitve...na bumm😄
Az h most fricskáztál a témában nem nagyon reagáltál,hogy pár év alat elértük azt h az ember net nélkül nem tud meglenni.Korcsosodik a világ.
www.icewebhu
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Kicsit muvelodj meg a temaban..tudom ajanlani az altalanos iskolai anyagot...
www.icewebhu
nem ilyen helyen kel barátot és párt találni.Mindig is szánalmasnak tartottam aki ilyen oldalaktol várja csodát,én asszem iwiwen voltama lovehunteren aztis hecböl tetük fel egy péntek este és nyomkodtuk a 2000csajból kia jó..
másnap meg a sok levél..örültem..
szóval marhaság az egész.
Legyen az ember nyitott és rátalálnak az emberek énis akárhányszor megyek valahova megismerek uj embereket,pedig neme za föcélom.a neten meg bekerül friend listbe és akkor már haverod?! Badarság.
www.icewebhu
www.icewebhu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Valóban, de amíg nincs hivatalos statisztika, addig a látszat csak látszat, attól hogy a te kétjegyû baráti köröd egy elõfizetõi számokat tekintve lényegtelen számú közép európai országból, részben felhagyott vele, az még nem jelenti azt, hogy - pontosan az új patchek hatására - nem kezdett el megint félmillió ember játszani vele észak amerikában, vagy ázsiában.
Az én baráti körömben például 2 év alatt nõtt a WoW játékosok száma.
Én a 2. részbõl ismerem, gyerekkoromban sokat játszottam vele.
Szóval attól, hogy valaki hallott már Azeroth-ról, nem jelenti azt, hogy "hülye wowos kocka". Mondjuk attól, hogy valaki wowozik, még nem lesz "hülye kocka", bár nekem egyik ismerõsöm sem játszik vele, szóval nem tudom... 😄
GRATULÁLOK.
szülök örülnek h a gyerek othon van egésznap szemelöt és ráis hagyja pedig kb sztem sokkal nagyobb kár éri mintha kint lnne a szabadban.
www.icewebhu
Amúgy nem tudom melyik értelmesebb, virtuális környezetben valós embereket józanul megismerni, vagy valós környezetben ittasokat.
A másik meg az, hogy olyan (nehézségi) szintre süllyedt a WoW hogy puggal is mehetsz sikeres - akár endgame - raidbe. Ezért is hagytam abba, totálisan fölösleges majomkodni DKP-val meg EPGP-vel ha anélkül is van esélyed cuccot szerezni, nem is kicsi.
alapmüveltség a wow?
ott ismerkedni??
Lehidalok, és aza durva h sok hozzá szollásból kiderül ha fele vagy wowozot évekig vagy még nyomja,és ugy gondolja h ez jó.
Hát sztem semmivel se lehet helyetesiteni a kinti világot,jó ha rossz idö van vagy az ember lustulni szeret leül egykét orára énis azt tesszem de h az életének igen nagy részét erre pocsákolja mert pocséklás..az elég durva.
én napi 1-2 orát játszok aztis haverokkal (league of legends) vagy néha egy kis PES.
de 12 orába wowozni meg hasonlok..ott ismerkedni elég durva sztem.
Ahogy keztdem semi se helyetesiti a kinti világok akor is ha kissé szar,ott vannak a haverok elég pár ember és az emebr jol szorkoazik mindennap.
Nem az h tapasztalaom énis h miért nem jösz le??? játszok,miért nem csajozol,játszok...miért nemb bulizol??este megöljük az xy-t nem tudok menni.
én vagyok hülye vagy szerintem ez nem normális?!
www.icewebhu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok volt a "szakzsargon"? 😄