A kínai elnyomás támogatása miatt beperelték a Ciscót

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A francba. Õrült létére nem olyan ostoba mint hittem. Na mindegy, legközelebb majd csak összejön.
Kínában tudják, hogy az emberek fölötti hatalom (szebben fogalmazva: a "társadalmi stabilitás") megõrzése csak úgy lehetséges, ha a véleményhatalmat kontrolláljuk.
Nyugaton mind az állam, mind a tömegmédia az írtózatos vagyonok fölött rendelkezõk kezében van, így "nem szükséges" cenzúrázni, hiszen elegendõ az óriási médiatúlsúlyból eredõ "túlharsogás".
A rendszert komoly kritikával illetõ vélemények Nyugaton sem juthatnak el soha széles tömegekhez, erre itt is nagyon ügyelnek. Ezeket a véleményeket cimkézik Nyugaton "szélsõségesnek" tudniillik azért, mert a rendszer alapjait támadják és a hatalommal bírók érdekeit nagyban sértik.
Kínában, ahol még nem vették meg kilóra az államot, ott még az uralkodó elitnek "szükséges" a cenzúra, hiszen a hatalom nem a tõke kezében van (hanem a "kommunista párt" kezében, amelyik nem is kommunista párt -de ez messzire vezetne, úgy hogy hagyjuk ezt most)
Ezt minden értékítélettõl mentesen mondom, mielõtt valaki azt mondaná, hogy én a kínai cenzúrát "támogatom".
Szó nincsen róla!

iSS!

És ugyan mi a frászkarikát?

iSS!

igazi rohadt gecik vezetik a cisco-t. ennyi. ighazi utolsó embergyûlölõ gennyes faszládák. legutolsó nagy megnyilvánulásuk mi volt? kardoskodás, hogy a szolgáltatóknak igenis joguk van a tulajdonukat képzõ(!) internetet tartalmak szerint kínálni ügyfeleiknek, nem az, hogy itt adatforgalom után, meg hozzáférési sebesség nyomán fizetgetünk.

annyira jó nézni a disznókat, amikor visítanak a pörzsölõ lángja alatt, csak hiányzik, hogy visíttukban egy jó csípõset a kárhozott pofájukra verjek.
Nyugi, értem mit mondott. Konkrét tervem van hogy mit akarok kihozni ebbõl.
De vannak, de azok is mind arabok.

Fuss neki még egyszer.
Elötte egy kis segítség:
Irónia
"A látszólagos magasztalás mögött megítélés, elmarasztalás bújik meg, melyet a szövegkörnyezet leplez le."

Itt csak te vagy alacsonyabb rendû mert kevés az agysejted.
Neked meg: inside job, oszt szevasz!
Na most lehet akkor elkezdeni hörögni!

iSS!

Na pont ez a te bajod! Mikor fogod már végre belátni, hogy nem teheted meg, hogy azonos mércével méred az amerikaiakat, illetve a "kiválasztottakat", és a föld többi alacsonyabbrendû csúszó-mászóját? Hogy merészeled? Honnan veszed a bátorságot?
Vigyázz, hogy nehogy te is tenorista legyél, mert akkor a béke katonáinak a bosszúja utolér!<#worship>

iSS!

Én nem érzek különbséget ember és ember között.
Attól, hogy "amerikában 4ezer embert megöltek arab _terroristák_" még nem lesz ugyan úgy joguk az amerikaiaknak megölni több százezer embert a föld másik felén. Az a bajunk, ha nem érted, hogy "bagoly mondja verébre, hogy nagyfejû". De ettõl még nem értünk egyet a kínai vezetéssel.

Honnan veszed, hogy Guantánamon nincsenek USA állampolgárok?

Nem mellesleg amerikában 4ezer embert megöltek arab _terroristák_, kína pedig azt akarja megakadályozni, hogy _saját állampolgárai_ arról beszélhessenek, amirõl csak akarnak, illetve abban higgyenek (falun gong), amiben csak akarnak.

Ha nem érzed a különbséget akkor idióta vagy.

"Állításuk szerint számos bizonyítékkal rendelkeznek, köztük olyan PowerPoint-prezentációkkal..." - ha csak nincs digitálisan aláírva, akkor nehéz róla bizonyítani, hogy nem a civil szervezet fabrikálta. 😊 Ha ez lesz az ütõkártya, akkor már most készülhetnek a vereségre.
Ott a pont.

Ha Kína csinálja, akkor elnyomás, ha USA, akkor terrorizmus elleni harc (Guantánamo)

hdo
Death to the infidels! <#banplz>

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Jaj, jaj! Itt megint bántják az egyesült államokat!
Gyertek zsoldosok, amerika a védelmetekre szorul!<#help><#email>

iSS!

Az usát miért nem perlik be elnyomó hatalmak támogatása miatt? (pl ex egyiptomi kormány, és a többi diktatórikus de nekik baráti arab ország)

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Uram atyám <#guluszem1> most esett le, hogy a CCNA tananyagban miért van annyi kinai emberes kép <#vigyor2>
hdo
Ez meg a másik, demokráciában az elítélés - cégek számára - egyenlõ egy pénzbírsággal, amit fél zsebbõl kifizetnek. Kínában meg - ahogy említi is a cikk - megkínoznak, meghalsz, vagy eltûnsz - utóbbi kettõ egy és ugyanaz, csak egyik esetben soha nem találják meg a hulládat!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Nemhogy inkább a spam és a virusok elleni harcot segítenék. Játszi könnyedséggel megakadályozhatnák virusok terjedését, persze megfelelõ felhatalmazással, nem csak úgy hasraütve. Ítéljék el õket ha igazak a vádak!
hdo
Ennyire hülye nem vagyok, pontosan tudom melyik nagyokról beszélt, csak helytelen volt a megfogalmazás, mert Kína nem másolja a nagyokat, õ maga nagy!

Amúgy ha valaki másol valakit, akkor Kínát a többiek, a kínaiak nem szaroznak, mert nem tartja õket vissza ez a demokráciának nevezett valami, míg a többi országban szépen lassan kell adagolni az alkotmányellenes törvénycsomagokat, hogy ne legyen belõle egyszerre egy nagy, kormánybuktató mértékû felhajtás!

Pl USA mindenki terrorista ki nem ért velük egyet.. De Izrael is ezt csinálja elfoglalták Palesztina egy részét most meg a palesztinok a terroristák..

Vissza a témához, ha a vádak igazak akkor nagyon helyes, hogy per lesz..

Évek óta mondogatom, hogy itt a sárga veszedelem!!

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Ha ez igaz kidobom a Lynksys routert a rack szekrénybõl 😛

Meg a Cisco-s switcheket is.

Aztán majd kimagyarázom valahogy 😊
hdo
"Kína csak másolja a nagyokat..."

Nem tudom, hogy milyen nagyokról beszélsz, Kína már évek óta AZ elsõ, gazdaságilag legstabilabb nagyhatalom.

A nagyszerû kínai államhatalom erõszakos megdöntésére törõ csoportocskák terroristák és ennek megfelelõen kell õket kezelni, ahogyan azokat is, akik veszélyeztetik Kína integritását és területi épségét!<#mf2>
A terrorizmus elleni harcban pedig az úgynevezett "szabadságjogok" korlátozhatók a közjó, a köznyugalom és a közbiztonság érdekében, lásd Patriot Act.<#nezze>
Kína csak másolja a nagyokat, ezért igazán nem ítélhetjük el, ugye mindenki belátja ezt?
<#banplz>

iSS!