CoD vs BF

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
mi az ellentmondás? a hangulat okés, a játékmenet viszont már divatjamúlt. nem értem, egyáltalán hogy lehet ezt a kettõt összekeverni. a hangulat: a környezet, a történet, a figurák, érdekel a sorsuk, szeretném már legalább ezt a makarovot kinyírni :D
a játékmenet: mész-lõsz, idõnként beállsz valami statikus halálosztó szerkezet mögé, és lövöd az éppen akkor még inkább özönlõ ellenfeleket.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

lac coo
Számomra ez továbbra is ellentmondás! :D

De igazad van, valóvan nem korszerû... Alig van aki tud-akar fejleszteni normális AI-t...

De hogy on topik is legyen: ez a single sárba alázza BF3 kampányát, én azon halálra untam magam :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

koschwarz
a hangulat oké, mert bírom az ilyen modern színtereket, meg jó jelenetek vannak benne, ugyanakkor a gameplay egyszerûen már nem korszerû. mondhatni elmaradott.

DarkSector
Nem csillagos 5-ös a nyelvtan, de mivel kérdezi hogy érdekel-e valakit MW3 ezért eszerint õ kínál MW3-at gondolom. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

koschwarz
melyiket melyikre? tanuljatok már meg magyarul írni!

lac coo
Hangulata ott van ,de unalmas ???? <#fejvakaras><#vigyor>

Valakit érdekelne egy Mw3 csere Battlefield 3?
zooleeh
JAhh ,en scotch-al leragastottam az eger bal gombjat ,s bealitottam a celkerestet a bejarati ajto iranyaba (mert onnan jon altalaban az ellenseg)es igy kicsit lattam valamit a jatekbol is,grafika hangok ,stb<#eplus2>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

<#eljen>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

koschwarz
ja, a multiról nem tudok nyilatkozni, mindig is bf-multi párti voltam, jármûvek, nagy mapok, stb. csak az elsõ MW multiját próbáltam, de hát az nem fehér embernek való, fõleg bf után.

koschwarz
a bf3-at most már kihagyom, de a mw3 single-jét azért végignyomom. namármost, eddig én eddig távolt tartottam magam az olyan kijelentések tételétõl, hogy a cod-dal folyamatosan ugyanazt nyomják le a gémerek torkán, mert végtelenül türelmes ember vagyok, de most már nem tudom én sem megállni... ugyan szép moziszerû jelenetekkel van teli a játék, de most már nem tudom megállni, hogy ne tegyem hozzá: döbbenetesen egyhangú ez a játékmenet. ez már nem 2011-12-be való, szerintem. még csak az elsõ néhány pályát nyomtam végig, valami afrikai pálya kezdõdik (hardened-en, mit mondjak, 30 perc volt eddig), de kis túlzással már több rail shooter elem volt benne, mint valami 20 éves játékban. ez gameplay, kérem szépen? na mindegy, kibírom ezt a sacc/kábé 5 órát, mert azért a hangulata még ott van.

koschwarz
végülis, igazad van...a lovasszekérhez is csak szalma kell, nem a drága benzin...<#ravasz1>

sherlock1
Mindkét játék egy nagy rakás geci szar lett.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

az tuti.:D
Armagedown
A BF3nak elég 2 giga ram ?

Na látod , a MW3nak igen :)

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

bekapja?
lac coo
Ezt minden láma kiskorú bekapja ? :DDDDDD

naazért.
Nem azé, én béef párti vagyok :D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

nana.
Ugyan ilyet kérek szépen bf-rõl :D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

nem.
http://www.youtube.com/v/rZzV-aHFWjA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/H8UItF3tbHE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/JzLARSQup70&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
A fegyvert.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

gömbgiliszta
jólvan, lebuktam. :)

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

lac coo
Komoly a kérdés? :)

gömbgiliszta
mit kell nézni?

gömbgiliszta
bocs, de nekem kéne a komment...

komolyan.

lac coo
M4/M16: no comment!

shaddam
Sima definisön?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Armagedown
http://www.youtube.com/v/ZvqGsfRq158&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

de most különösen kritikus vészhelyzet állt fent!
im out.
fáradsz , már volt.
mit offolnak ezek itt nézdmár.
lolSL
bf-ben is lesz coop.

Az eddigi videók alapján a BF3 tûnik változatosabbnak, személy szerint mindkettõt pártolom, bár ha a CoD single playere több lesz mint 10-12 óra...vagy ott vanmég a Spec Ops, ami még elõnyre tehet szert, persze csak egy ideig <#law>
nem fogom megvenni neked a cod mw3t, felejtsd el.
máris hiányzol.
rendben. bye.
na. mostmár tényleg ne offolj.
<#duhos2>
wut?
wat?
kislány.