967
Call of Duty versus BF (dühöngő)
-
#927 Hozzájutottál egy warezpdf-hez hogy mindenhova ezeket lököd? -
#926 -
#925 Annyira vicces a hazai szaklapokból linkelgetni az 1-2 %-os eltéréseket. :D Legyen egy szavazás aztán végre záródhat a topik. -
屁股 -
-
废话 -
母狗 -
#920 -
KaBuTo666 #919 bf3 nyert. -
#918 Mert a buzi kis Running törölte:
-
#917 mi az ellentmondás? a hangulat okés, a játékmenet viszont már divatjamúlt. nem értem, egyáltalán hogy lehet ezt a kettőt összekeverni. a hangulat: a környezet, a történet, a figurák, érdekel a sorsuk, szeretném már legalább ezt a makarovot kinyírni :D
a játékmenet: mész-lősz, időnként beállsz valami statikus halálosztó szerkezet mögé, és lövöd az éppen akkor még inkább özönlő ellenfeleket. -
#916 Számomra ez továbbra is ellentmondás! :D
De igazad van, valóvan nem korszerű... Alig van aki tud-akar fejleszteni normális AI-t...
De hogy on topik is legyen: ez a single sárba alázza BF3 kampányát, én azon halálra untam magam :))) -
#915 a hangulat oké, mert bírom az ilyen modern színtereket, meg jó jelenetek vannak benne, ugyanakkor a gameplay egyszerűen már nem korszerű. mondhatni elmaradott. -
#914 Nem csillagos 5-ös a nyelvtan, de mivel kérdezi hogy érdekel-e valakit MW3 ezért eszerint ő kínál MW3-at gondolom. :) -
#913 melyiket melyikre? tanuljatok már meg magyarul írni! -
#912 Hangulata ott van ,de unalmas ???? -
zoliwiskis #911 Valakit érdekelne egy Mw3 csere Battlefield 3? -
#910 JAhh ,en scotch-al leragastottam az eger bal gombjat ,s bealitottam a celkerestet a bejarati ajto iranyaba (mert onnan jon altalaban az ellenseg)es igy kicsit lattam valamit a jatekbol is,grafika hangok ,stb -
Gyuszopapa #909 -
#908 ja, a multiról nem tudok nyilatkozni, mindig is bf-multi párti voltam, járművek, nagy mapok, stb. csak az első MW multiját próbáltam, de hát az nem fehér embernek való, főleg bf után. -
#907 a bf3-at most már kihagyom, de a mw3 single-jét azért végignyomom. namármost, eddig én eddig távolt tartottam magam az olyan kijelentések tételétől, hogy a cod-dal folyamatosan ugyanazt nyomják le a gémerek torkán, mert végtelenül türelmes ember vagyok, de most már nem tudom én sem megállni... ugyan szép moziszerű jelenetekkel van teli a játék, de most már nem tudom megállni, hogy ne tegyem hozzá: döbbenetesen egyhangú ez a játékmenet. ez már nem 2011-12-be való, szerintem. még csak az első néhány pályát nyomtam végig, valami afrikai pálya kezdődik (hardened-en, mit mondjak, 30 perc volt eddig), de kis túlzással már több rail shooter elem volt benne, mint valami 20 éves játékban. ez gameplay, kérem szépen? na mindegy, kibírom ezt a sacc/kábé 5 órát, mert azért a hangulata még ott van. -
#906 végülis, igazad van...a lovasszekérhez is csak szalma kell, nem a drága benzin... -
#905 Mindkét játék egy nagy rakás geci szar lett. -
McCartman #904 az tuti.:D -
#903 A BF3nak elég 2 giga ram ?
Na látod , a MW3nak igen :) -
McCartman #902 bekapja? -
#901 Ezt minden láma kiskorú bekapja ? :DDDDDD -
McCartman #900 naazért. -
MaRee #899 Nem azé, én béef párti vagyok :D -
McCartman #898 nana. -
MaRee #897 Ugyan ilyet kérek szépen bf-ről :D -
McCartman #896 -
McCartman #895 nem. -