CoD vs BF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Grafika és irányítás nem függ össze csak szólok a többi kommentnek fent van helye a link mögötti topikban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tipikus madzagon húzós egy gombot jókor lenyomós játék.
Amúgy nem is lehet õket össze hasonlítani,teljesen MÁS a két játék.
Én azt mondom, hogy ölje csak egymást mindkét konzolos termék, és a háttérben átsurranó RO2 legyen az év pc-s fps-e, ehhez biztos rendes támogatás várható a megjelenés után, nem a fizetõs pályacsomagok, akkor is ha épp nem 25 milliót adnak el, csak 250 ezret. Valahol játékmenetben is ultimate ötvözete a 2 stílusnak, hiszen elkülönítve lesznek a 32vs32 tankcsaták, a gyalogos pályák nem lesznek tele velük.
Arab money
Ügyeletes LCD flémtopic:
LOL.
konzolon az MW3 fog nyerni
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Jó eleve gyûlölöm az olyan játékokat, amik rövidek, de ilyen nagy neveknél ez mégidegesítõbb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
engem nem izgat a dolog, csak gondoltam nektek, vagy úgymond akinek olyan véleménye van amit a normal COD és BF topikokban flémkeltésnek tekintenek, itt simán kibeszélhetitek mert nem zavar senkit.
Ezt nem tartanám gumiszobának, MERT nem gyogyósoknak akartam csinálni, csak akik egymással "normálissan" tapasztalatokat esetleg tényeket cserélnek beszélnek egymás közt meg. <#puszi>#puszi>
Szóval nem nekem kell írni hogy melyik miért jobb.
Sõtt a topikkal mint írtam ti rendelkezhettek, házigazdit is választhattok meg minden.
Egyedül egy ideiglenes bannert kezdeményeztem de késõbb arra cserélhetitek amire tetszik.
Multi BF!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A bullshit42 rövid történetét hallhatták
aztán kijött a CoD, amire a klasszikus BF játékosok átjártak... nos, röhögni.
aztán idõvel a BF is elcsökönyösödött olyan fossá mint CoD, akkor már nem röhögtek.
hölgyeim és uraim, az FPS-ek rövid történetét hallották.
zárható.
"The trees move. Do you not see it?"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nekem legtöbbször a személyeskedés és sértegetést kellett legtöbbször idéznem a rosszalkodóknak.
Elnézést ha nem jó helyen van, de nem is értem hiszen ez a JÁTÉKOSOK fóruma, csak éppen egyesítve a cod és a bf...😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Legközelebb lesz egy OMG nevû játék, Online Multi Game. 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
<#wow3>#wow3>
,,, -e vagy
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én már nagyon nagyon NAGYON sok játékkal játszottam. Nagyon sokkal... commodore tól napjainkig. És szerintem a Goldeneye volt az, amivel a legtöbbet játszottam életemben... single, de fõleg multiban. Emlékszem, én voltam a környéken az egyetlen, aki meg tudta csinálni a facility-t idõre 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!