967
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1168345275/11683452751380817565.png)
Call of Duty versus BF (dühöngő)
-
Jól mutatja a célközönséget. BFnek mindig is érettebb és idősebb volt a communityje. -
:D:D -
-
Közel sem kell ehhez perfekt angol.A kijelölt szöveget olvasd el és képet alkothatsz miről dumálnak -
Gyuszopapa #203 Ez mi is?Nem vagyok perfect angol. -
Ry0K3N #202 -
Mondja ezt egy rokkant. :) -
SzinesGeza #200 "kb senki nem tart be nagyreszt"
Ja és ki is vágják mint macskát ......!
Ez a szabályok lényege.
Nem hiszem, hogy csak én vagyok képes olyan szervereket berakni a favoritok közé ahol ezek működnek.
Ha én találtam, más is fog. -
vakok közt a félszemű a király -
Ez jó rajz, szerintem is ha sorrendet kéne rakni a COD4 a legjobb. -
Gyuszopapa #197 Én is megkeresem és likvidálom. -
-
Persze, azok amiket kb senki nem tart be nagyreszt.
Amugy agyonszabalyozva es klannal vagy egy TS-en levo ismerosokkel megoldhato esetleg az egesz...de amugy nem jo a HC. -
SzinesGeza #194 Baromira nem ugyanazokra a szerverekre járunk az biztos! :)
(szerver-szabályokról hallottál már?) -
A HC realisabb es eletszerubb mint a sima jatekmod?
Igen! Ez szuper!
Viszont mar elvezhetetlen, mert a csapatbol atlag 80%+ kempel, mert felti (joggal) a szaros eletet, mert 1-2 golyotol meghal azonnal ugy sem, azt sem tudva, hogy honnan kempeltek szarra?
Igen! Ez borzalmas, jatszhatatlan legtobbszor.
Belepsz egy HC-ba es nagyreszt mar a kezdon szetlo 4 sniper folyamatosan mert ugye 1 loves 1 halal, nem fejre. Sokszor egy lepest sem tudsz tenni, eselytelen.
Minel messzebb kempeljunk be minel jobban az ellensegtol, minel nagyobb tavcsovel es ami mozog arra nyomjuk meg a gombot es mar dol is a frag...
Skilltelen jatek.
Persze aki normalin alig tud leloni valakit, annak tenyleg jo. -
jja -jaaa én se statra nyomom hanem inkább a bosszúvágy hajt , ha valamelyik kinyír mááár megyek is vissza oda ahol történt -
Gyuszopapa #191 A rush-ról ne is beszéljünk az se jobb,a conquest-ben is csak a statlámulás megy a HC-ben és a símában is,az nekik a lényeg nem a játékélmény.Tisztára mint az oviban úgy kérkednek egyesek a statjukkal:az én apukámnak nagyobb autója van bibibííí,nekem több a headshot-om mint neked bibibíííí.Mint a hülyegyerekek.A statrendszerek miatt felejtenek el a játékosok önfeledten,élvezetből játszani,nem is igazán a játékélményért játszanak már hanem mintha meg kellene felelni valami minimális szintnek mert akkor nem tartoznak a fasza gyerekek közé.Komolyan mondom szoktam a klántársaimmal a BF42 DC módjával játszani és sokkal érezhetőbb hogy ott kurvára nem érdekel senkit hogy mennyi a k/d meg hogy milyen a rangom mert ezek nincsenek.Csak az önfeledt játék megy és élvezi mindenki mégha esik-kel is egyfolytában.Ahogy a COD-ban és a BF-ben is érezhető hogy ez a statrendszer csak hátrányává válik a játéknak,nem is beszélve arról hogy cheater-kedni nincs semmi értelme. -
SzinesGeza #190 Nagyon nem áll a hasonlat (maximum squad-deathmatch-ben).
A HC rohadtul nem erről szól.
Napersze ott nincs is automata-gyógyulás, meg spot (amit egy félkarú levéltetű is eltalál). :)
Ott nem is fogsz eszetlenül fel-alá rohangászni, hanem próbálod kihasználni a fedezékeket (magyarul gondolkodsz). -
ahhoz elég volt hogy rájöjjek kevés a jármű szar a rendszer meg nagyon gyalogoscentrikus ... -
Kissé rasszista hozzáállás az első pillantás alatt ítélni. Más játék azóta, és abban még conquest se volt. -
nekem a beta elég volt ahhoz hogy rájöjjek nincs szükségem a bc2-re ... -
"Tisztara mintha ipi-apacsot jatsznek."
Ez k. jo hasonlat volt. -
SzinesGeza #185 Mert nem Squad-DeathMatch-et kell játszani! :)
Az ilyen. Ergo nem is ismered igazán a HC-t. -
Gyuszopapa #184 Már én is nagyjából befejeztem,úgy volt hogy kinyomom 50-esre de 47-nél beleuntam a szarakodásba. -
Gyuszopapa #183 Többször nekiálltam hc-ozni,mondhatom röhej mindenki elbújva várja hogy arra jőjjön valaki és leszedje(mivel ha előbújsz és eltalálják a lábújjad meghalsz).Tisztára mintha ipi-apacsot játszanék. -
A cod companyt 3 hónap után az értelmesebbje abbahagyta ,volt aki 6 hónapig szarakodott , de addigra klán szinten is beszart szerinted hova lettek a régi új csapatok?
A BC2 a lámák játéka -
SzinesGeza #181 Miben nincs (vagy nem lesz)? :)
Egyébként nem furcsa, hogy a BC2-t csak azok szidják akik nem HC-n tolják? -
Gyuszopapa #180 Már eddig sok negatívumot tudunk. -
te tényleg az7t hiszed a látvány minden ? a bc2-től is el voltunk ájulva aztán mi lett belőle ... -
"SZEMÉLY SZERINT!!!!"
A gyengén látóknak!
És az alapján amit eddig tudunk róla! -
Gyuszopapa #177 Honnan tudod hogy nincs negatívum a BF3-ban. -
Az is! -
SZEMÉLY SZERINT!!!!
BF3-ban nem találtam eddig negatívumot
MW3-ban csak azt hallottam
Szóval nekem ez el van döntve! -
Szia barátom..., 100%ig egyetértek ezzel! -
a codosok miért mindíg száraz adatokkal hozakodnak elő ahelyett hogy játékélményről áradoznának ? jjja mert egy csillivilli elavult szar rendszerű őscsőFPS miatt költenek gépre ... hááát ez EPIC kategória -
Sir Cryalot #172 BF-ről még azt is megpróbálják elhitetni hogy a hangja jó, holott!
:D -
Sir Cryalot #171 -mert kibasznak a pécésekkel és jó display sincs meg jó kontroller sem .
60hz-es LCD-ről meg elhitetik hogy jó, holott...! -
Cryalot miért sír ? -
Sir Cryalot #169 Jajj, elnéztem a hsz-számot. Azthittem erre írták hogy szarkenegetés. -
Sir Cryalot #168 az EA-s bloatware? Szarkenegetés? :D
:D
:D balek