CoD vs BF

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
a csé az fps-ek tetris-e, úgy grafikailag, mint strukturálisan <#mf1>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

jetblack
Profi E-sportolók komoly sponzorokkal nem ezen akadnának meg hidd el. Nézzünk egy nagyobb csapatot mint pl a Mousesports (Geil,Razer,Intel,Medion) szerintem azért ha felmutatnak eredményt megfizetik õket hidd el

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

FSpofon
Ez azért van mert lan-ra 5 embert könnyebb (olcsóbb) utaztatni és elhelyezni, team fortress se lehetne sose lanokon mert már 6v6, hiába jó játék erre, csak neten játszhatnak vele.

BF ugyanott lenne mw nélkül is, sosem volt ugyanaz a célközönsége, most is csak az EA akarja a codosokat csábítani a nagy eladásokhoz mindenféle nyilatkozattal, de úgyis kikopnak majd a megjelenés után nem sokkal akik nem erre termettek 😊.

Arab money

jetblack
De ez akkorse változtat azon hogy a Cs 1.6 lassan 10 éve van E-Sportok között amíg a BF egyik része se tudja felmutatni

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

szekrény
tudok egy jó hasonlatot: a cod/cs/moh az a busz ami elõrefele megy és ülsz rajta, a bf az autó amivel bármerre mész bárhogyan ... <#nezze>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

jetblack
Hogy is mondjam neked a Cs 1.6-ban lassan 10 év után is több potenciál van mint a haldokló BF-ben. Anno ha normális szerverrendszer lett volna kiépítve az MW alá akkor a BF ma sehol se lenne <#mf1>

szekrény
"...egymillió légy nem tévedhet" <#unalmas>

jetblack
Cs a nooboknak miért is ? Nézd már meg hogy az e-sportban csak az 1.6 mióta van jelen és mekkora táborral mind szopnzori mind szurkoló téren aztán ha majd valamelyik BF fel tud hasonlót mutatni szólhatsz addig csönd<#mf1>

szekrény
már délelõtt rádkerestem gyuszo címmel már csak a elogadásodat megkellvárni <#ravasz1>

Mikorra várható a Gyuszopapa4?
BF3 account?
Gyuszopapa1,Gyuszopapa2,Gyuszopapa3 én meg merem adni nem félek az égéstõl.Mellesleg 6 éve BF-ezem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

szekrény
aggyad meg a nikkedet azt majd meglássuk <#vigyor1>

szekrény
nem azt mondtam hogy nagyobb kocka vagyok hanem hogy mióta bf-ezek <#beka3>

Én már akkor commodor64-en és zx sprectumon játszottam mikor te még a csattogós lepkét tologattad.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szétszopatnálak rajta.

szekrény
pedig a legjobb , a bf2 és a bc ötvözete, ráadásul mindegyikbõl a legjavát tették bele és mindezt ingyen, hmmm...

Metalmilitiakid
játszottam vele egy darabig, nem jött be, otthagytam, ennyi

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

szekrény
lehet jönni bfp4f-be omanon keménykedni, leglább egyszer az életben arra használjátok a 100-as pzs-t a monitor elõtt amire kell <#mf1>

Metalmilitiakid
te hol érsz ember, a mw2 ben több a csíter mint bc2 ben 😄 vagy 3x, de attól, még a bc 2 sem a komoly játékosok játéka

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

szekrény
jóvammá metálmilka de is mindíg oda nyaasz ahonnan csurran-cseppen , megvetted, csalódtál, buktál 12k-t , majd máskor jobban odafigyeesz <#hehe>

Metalmilitiakid
a bc2 meg a csíter nooboknak, csak hogy összefoglaljam...

Pyotr
nem igy van... CS a nooboknak ,CoD a cheatereknek ,BF a komoly játékosoknak! <#nezze>

&#9608;&#9608;

Metalmilitiakid
Engem most nagyon a medices dolog baszott fel többek között. El is döntöttem, hogy ha a medic-é lesz az lmg akkor meg sem veszem a játékot, csak eltolom a singlet valahogy warezben.

Solid Snake
Na akko hogy kõ benne zummoni? <#hehe><#banplz>
szekrény
2004-óta bf-et tolom CSAK bf-et te nekem ne mondjad mi hogy volt !
én már akkor brdm-mel irtottam zolly-t el alamein-en amikor te még moháztá
én már akkor úgy vezettem apacsot desertcombatba amikor te még azt se tudtad melyik gombbal kell beszálni a jármûbe !
én már ...

DarkSector
Stam van cod-ba, szóval itt egy kis tudatlanságot vélek felfedezni, a többi stimmel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha olyan nagy BF-esnek gondolod magad mint ahogy elõadod akkor ezt a kérdést fel sem tetted volna.A szó durva fordítása:kitartás.Ha játszottál a BF2-vel akkor biztos észrevetted hogy az életerõ csíkja alatt van egy másik csík ami ha futottál,ugrottál akkor szépen elfogyott és egy darabig nem tudtál se ugrani se futni.Na az a stamina.
Ez nincs a BC2-ben és ezért ugrál mindenki benne mint a nikkelbolha,ez tipikus COD betegség amit már sajna a BF sorozat is elkapott.Ha ez nem lesz a BF3-ban akkor ugyanolyan tucatlövöldét kapunk mint a BC2,vagy az utóbbi COD-ok.

Hecker007
BF-bõl a BC2-n kívül az összes nagyon jó, CoD-ból meg csak az elsõ rész volt játszható multiban, meg a 2 miután szétmodolták, de akkor is a BF a legjobb multi fps.

szekrény
mi a ...szom az a stamina ? <#ticking>

Ha nem lesz stamina akkor a BF3 is bolhacirkusz lesz úgy ahogy a BC2.
Úgyhogy az én véleményem az hogy a BC2 óta Battlefield=Call of Duty.

szekrény
ez nem kor kérdése hanem igénytelenségé, ahogy 2002-ben megjelent a bf tele jármûvekkel és csodálatos multis játszhatósággal az össze többi multi fps egyszer s mindenkor elavulttá vált <#nezze>
ennek ide s tova 10 éve ésmég mindíg erõltetik a kis szánalmas csilli-villi bolhacirkuszaikat <#banplz>

Prince of Máté
Fiataloknak Cod, érettebbeknek BF
CLOSETOPIK

szekrény
jóvammá nem vagyunk kiváncsiak a nemi életedre <#hehe>

TDC Geronimo
Mindkettõt? <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maak
meg a vegen le kell porolnom a joystickomat 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

szekrény
akinek esze van nem jácca full grafon de még csak médiumon se, bár a bfp4f-be már a gyökerek úgy csinálták meg az optiont , hogy ne lehessen a bf2 féle okosságot (sedóv OFF, dinamiklájt OFF,.stb full felbontás mellett )<#banplz>

szekrény
innen is látszik mennyire elavult a cod <#mf1>

HeadHunter86

Szerintem ez alapján a COD elbújhat a sunyiba.

Looooser
nanáh! CoD2 höz csak azon kerestünk szerót a klánnal 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Az az igazság hogy minden magát gamernek tartó egyednek össze kéne adni fejenként 20 dollárt egy számlára, és várni hogy hónapokon belül kijöjjön valami értelmes monitor, mert ezek nem gamer monitorok amit ma venni tudsz!

DarkSector
Ha kissebbek a pályák hamarabb megtalálod a tankot...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szekrény
de ha már szerverkeresõ nincsen, akkor legalább tankkeresõ legyen bene ...
emléxik még valaki a óllszingájj-ra ?

DarkSector
Majd lesznek itt is tankok tudtommal úgyhogy nem lesz gáz. 😊

szekrény
de ami most megy bfp4f-be hogy 4 demo map van és abból 3 gyalogos , ez több mint felháborító <#banplz>

DarkSector
Grat minden elismerésem. <#eljen>

szekrény
errõl beszélek, a bf-ben a legkisebb fiúból is lehet királyfi, hiába voltak 16-an , ha elloptam az egyetlen tankjukat <#vigyor5>

DarkSector
Az valóban kemény. Grat az arányhoz. 😊

zooleeh
BF3<#eljen><#eljen><#eljen>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

szekrény
a bf sokkal változatosabb, ott egy gyalogos legyõzhet akár egy helikoptert is a cod-ban meg csak pattognak össze vissza , a cod az egy bolhacirkusz hülyegyerekeknek a bf-ben még én vagyok a király <#nezze>

Looooser
amúgy meg hitmanbe már volt XD ott lehetett terminátorozni 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék