967
Call of Duty versus BF (dühöngő)
-
#327 Attól ,hogy odahaza a szobádban görnyedsz a billentyűzeted felett csipszett zabálva ,coca colát vedelve ,valamelyik szutyok FPS-el legyen az bármelyik (cod, bf, arma)mindegyik kamu , csak arra jók ,hogy az idődet elbaszd .
Ha valódi hardcore akarsz lenni jelentkezz
-
Ry0K3N #326 Szerintem tudja, csak te nem. -
#325 Én azt utálom mikor a hardcore szónak új fogalmat talál ki valaki.
Te vágod a harcore játék fogalma mit jelent?
Nem kell válaszolnod, ez költői kérdés, naná hogy nem tudod, ha ezt kommenteled. -
#324 Birom amikor a konzolt, a codot, meg a hardcore szót egy mondatban, egy összefüggésben használják... -
#323 Ez a nagy acsarkodás amúgy honnan kezdődött? :)
-
#322 bonus round -
#321 Jó félreértelmeztem akkor. :) -
#320 mw3ra értettem ;) -
#319 van néhány, lehet nem natív.
De itt a 720p az azt jelenti hogy nem lehet majd állítgatni. (legalábbis feltételezhetően ha azt írták hogy CSAK 720-t fog támogatni) -
Gyuszopapa #318 Mert melyik konzolos játék fut full hd felbontásba? -
#317 Tuod a tesztelők tesztelik a fejelsztés közben mit viselnek el a régi hardware-ek, és kiderült hogy a látvány érdekében kisebb felbontás kell hogy fusson 30fps-t, és a fullHD-t nem fogja támogatni, mert az már sok erőforrást igényelne. -
Gyuszopapa #316 "BF3 tökéletessen fog menni majd konzolokon is, ezért vették vissza 720p-be"
Most ezt nem értem,miért eddig mennyiben futott hogy vissza kellett venni. -
#315 Manapság az ÖSSZES fps-nél ezt el lehet mondani. -
Ry0K3N #314 nem vitázom de számomra egy összefércelt valami volt nevetséges eseményekkel ahol szabályosan az arcomba spawnolják az ellenfeleket. Vietnamig volt idegrendszerem elvinni, ott untam meg az egészet mert amár minden volt csak élvezetes nem. Sima CoD óta ugyanazt nyomják az ember pofájába, ennyi év után kicsit uncsi főleg ha tele van idegesítő lépdátaláthatalanvonalathogynespawnoljontöbbköcsögazarcodba helyzetekkel. Ami tetszett egyedül azok pár másodperces átvezetők, már amelyik része nem volt irreális b kategóriás akciófilm baromság, de a játék többi részte monoton hulladék. -
Gabe18 #313 A CoD 3, meg a World az War az valóban gyengébb volt, de szerintem a BO single része teljesen jó volt. -
Ry0K3N #312 Ezt úgy hívják hogy Black Ops de a hasonlat jó mert a Treyarch azon a szinten mozog. -
#311 Pontossan. -
#310 még szerencse, hogy nem kötelező játszani vele (cod), elég nagy a piac, lehet válogatni, ki mire költi a pénzét... -
#309 Igen sok ilyen van.
Embere válogatja kinek mi fér bele. -
Gabe18 #308 Ez valami City Interactive játék lehet... -
Ry0K3N #307 Kivéve ha az a skript bugyuta ötlettelen és rosszul kivitelezett olyan eseményekkel amin ma egy normális ember sírva röhög. Még egy 80 as évekbeli b kategóriás akciófilmbe elmentek most itt csak nevetségesek. -
#306 Kell script, előre leprogramozott történések, egy single story-hoz elengedhetetlen, valamennyire kell hogy megfogják a játékosokat és legyen történés, nincs manapság játék script-ek nélkül. -
#305 Megnézem majd és utána meglátom, 1 videóból nem tudom eldönteni. -
Gabe18 #304 Nem tudom, biztos bennem van a hiba. Én épp most játszottam újra a BO single-t. És szerintem k...a jó. Scriptelt? Mint az állat. De ennek hatására olyan helyenként mintha egy filmet néznék. Számomra tele volt rengeteg jó pillanattal. A BC2 single részéből nagyjából semmi nem maradt meg bennem. -
#303 mw3-tól se várd, hogy a régi iw színvonalat hozza majd. -
#302 Neked nem. Nem is más érzéseiről beszéltem, hanem a sajátomról, nekem tetszik az akció benne, meg a "rendezés".
Scriptek-klissék, ahogy tetszik. -
#301 BO nem Infinity Ward játék....
Csak hogy tiszta legyen. -
#300 A COD-ok sp-e már évek óta semmi izgalmat nem tartogat,előre sciptelt eseményeken kell előre scriptelten cselekvő ellenfl ellen menni,legdurvább fokozaton is max 2-3 próba után bármelyik jelenet hozható mivel mindenki mindig ugyanazt csinálja..Ha meg túlteszel a készítők gondolkodásán (nem nehéz) és kikötsz az ellenfél mellett észre sem vesznek mégha 1 méterről lövöd őket halomra akkor sem.
Az irányítás...Azzal nem volt eddig sem gond,sokkal inkább volt gond a szarrábutított multival ami minőségben a béka segge alatt van az MW2 óta.
Eladások? Kit érdekel..Konzolon majd rekordokat dönt..Pc-n majd talán félmilla elmegy belőle,hogy aztán 1-2 hónappal a megjelenés után aliglehessen értelmes játékosokat találni a megmaradt párezer suhancból....Az értelmes codos játékosok,klánok vagy feloszlottak vagy a régi codokat/mást tolnak,a COD MW2 óta köszönőviszonyban sincsenek ezekkel a COD-nak csúfolt szemetekkel...
Izgulós...Hagyjukmár..:) -
Gabe18 #299 Ja hát pc-n bármi megtörténhet, még az is hogy BF3 több megy el. De a lényeg úgyis a konzol eladásokban van, BF3-ban is, akármennyire is nyomják hogy ez most pc-re készül így meg úgy... -
#298 -
#297 Nemfog több fogyni, várják majd az AlterIWnetet. A BOban sokan csalódtak, de sajnos még így is sokan veszik a hülye DLCket. Warez ftw. -
#296 Crysis 2 nem szaggatott, csak 1-2 ember sírt, mert volt 1-2 jelenet ahol náluk belassult, de szaggatásról nem hallottam.
BF3 tökéletessen fog menni majd konzolokon is, ezért vették vissza 720p-be, hogy ne legyen gond a frame-el.
MW3-náál nem baj ha nem adnak el sokat belőle, csak az irányítás legyen jó meg a single legyen izgulós majd. -
Gabe18 #295 Ja, aztán majd megy a sírás hogy konzolon itt is szaggat meg ott is, mint ahogy a Crysis 2-nél is volt.
Az MW3 most is hozza azokat a számokat amit az elmúlt 2 rész, ebben szinte biztos vagyok. Maximum a BF3 javulhat jobban fel, de előzésben nem hiszek. -
#294 Call Of Duty XP Announced (Like Blizzcon, But For Call Of Duty)
lol -
#293 Csak mert szerintem a brutál graf végett simán 5x annyian előrendelik majd a bf3-at, nekem ez a véleményem és ahogy ismerem a játékosokat. -
#292 Az egy nagyon kellemes meglepetés lenne -
#291 És ha nem? -
#290 CoDból biztos több fog fogyni összesen... -
#289 Ezért nem adnak pénzt. -
#288 Gamestop Confirms BF3 Is Outselling MW3 Currently
lololol