CoD vs BF

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
mi a cod benne?
De hát ez nem Battlefield,csak a neve az jobban illik rá az hogy Codlefield.És ezért tetszik neked mert van benne egy kis Cod.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

frango
Én örülnék neki, ha nagyot bukna ez a COD rész. Rájönnének végre, hogy most már azért valamit le kéne tenni az asztalra, mert van egy erõs konkurencia. Én szeret(t)em a COD sorozatot, de azért már röhej, hogy a COD:MW óta ugyan azt a játékot adják ki minden évben csak más köntösben.
Battlefieldet sose szerettem valamiért. BC2-t megnéztem még béta idején de az se jött be. Most viszont amit láttam gameplayeket meg prezentációkat hát asszem, hogy Hooah! Tuti megveszem ezt a Battlefield részt. A mocija meg kezd olyan lenni amit elvárnék manapság egy FPS játéktól. Jó télnek nézünk elébe😊 Csak bírja is a gépecském a maxolást...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

De azért ez röhej hogy pont azokat nem érdekli a játék akik számára lebutították.Ezért kár volt pedig még BF is lehetett volna belõlle.Köszi csírák,EA stb.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

szekrény
Ebbõl a 100 órás tökölésbõl is látszik mennyire lassú a reakcióidõd <#mf1>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

koschwarz
a bc2-be 100 órát öltem , aztán egyik napról a másikra meguntam és két nap alatt eladtam. fõleg a kicsi és egyirányú pályák miatt.

összehasonlításképpen: bf2-õt kb. 3,5 évig játszottam non-stop. ennek köszönhetem, hogy kb. 10 játék áll a polcomon játszatlanul 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

FSpofon
ne menjen egybõl csõdbe az EA hogy még a bf42 servereket is bezárják? 😊

Arab money

Bárcsak bebukna a bf.

Rage47
bárcsak bebukna ez a CoD...
fasza 😄D
TDC Geronimo
Jól mutatja a célközönséget. BFnek mindig is érettebb és idõsebb volt a communityje.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

FSpofon
😄😄

Arab money

Rage47
shaddam
Közel sem kell ehhez perfekt angol.A kijelölt szöveget olvasd el és képet alkothatsz mirõl dumálnak<#idiota>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ez mi is?Nem vagyok perfect angol.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DarkSector
Mondja ezt egy rokkant. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"kb senki nem tart be nagyreszt"
Ja és ki is vágják mint macskát ......!
Ez a szabályok lényege.

Nem hiszem, hogy csak én vagyok képes olyan szervereket berakni a favoritok közé ahol ezek mûködnek.
Ha én találtam, más is fog.

szekrény
vakok közt a félszemû a király <#hehe>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

DarkSector
Ez jó rajz, szerintem is ha sorrendet kéne rakni a COD4 a legjobb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én is megkeresem és likvidálom.

FSpofon

Arab money

Smithwarden
Persze, azok amiket kb senki nem tart be nagyreszt. <#bee1>
Amugy agyonszabalyozva es klannal vagy egy TS-en levo ismerosokkel megoldhato esetleg az egesz...de amugy nem jo a HC.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Baromira nem ugyanazokra a szerverekre járunk az biztos! 😊
(szerver-szabályokról hallottál már?)

Smithwarden
A HC realisabb es eletszerubb mint a sima jatekmod?
Igen! Ez szuper!
Viszont mar elvezhetetlen, mert a csapatbol atlag 80%+ kempel, mert felti (joggal) a szaros eletet, mert 1-2 golyotol meghal azonnal ugy sem, azt sem tudva, hogy honnan kempeltek szarra?
Igen! Ez borzalmas, jatszhatatlan legtobbszor.

Belepsz egy HC-ba es nagyreszt mar a kezdon szetlo 4 sniper folyamatosan mert ugye 1 loves 1 halal, nem fejre. Sokszor egy lepest sem tudsz tenni, eselytelen.
Minel messzebb kempeljunk be minel jobban az ellensegtol, minel nagyobb tavcsovel es ami mozog arra nyomjuk meg a gombot es mar dol is a frag...
Skilltelen jatek.

Persze aki normalin alig tud leloni valakit, annak tenyleg jo.

szekrény
jja -jaaa én se statra nyomom hanem inkább a bosszúvágy hajt , ha valamelyik kinyír mááár megyek is vissza oda ahol történt <#vigyor1>

A rush-ról ne is beszéljünk az se jobb,a conquest-ben is csak a statlámulás megy a HC-ben és a símában is,az nekik a lényeg nem a játékélmény.Tisztára mint az oviban úgy kérkednek egyesek a statjukkal:az én apukámnak nagyobb autója van bibibííí,nekem több a headshot-om mint neked bibibíííí.Mint a hülyegyerekek.A statrendszerek miatt felejtenek el a játékosok önfeledten,élvezetbõl játszani,nem is igazán a játékélményért játszanak már hanem mintha meg kellene felelni valami minimális szintnek mert akkor nem tartoznak a fasza gyerekek közé.Komolyan mondom szoktam a klántársaimmal a BF42 DC módjával játszani és sokkal érezhetõbb hogy ott kurvára nem érdekel senkit hogy mennyi a k/d meg hogy milyen a rangom mert ezek nincsenek.Csak az önfeledt játék megy és élvezi mindenki mégha esik-kel is egyfolytában.Ahogy a COD-ban és a BF-ben is érezhetõ hogy ez a statrendszer csak hátrányává válik a játéknak,nem is beszélve arról hogy cheater-kedni nincs semmi értelme.

Nagyon nem áll a hasonlat (maximum squad-deathmatch-ben).
A HC rohadtul nem errõl szól.
Napersze ott nincs is automata-gyógyulás, meg spot (amit egy félkarú levéltetû is eltalál). 😊
Ott nem is fogsz eszetlenül fel-alá rohangászni, hanem próbálod kihasználni a fedezékeket (magyarul gondolkodsz).

szekrény
ahhoz elég volt hogy rájöjjek kevés a jármû szar a rendszer meg nagyon gyalogoscentrikus ...

FSpofon2
Kissé rasszista hozzáállás az elsõ pillantás alatt ítélni. Más játék azóta, és abban még conquest se volt.

Arab money

szekrény
nekem a beta elég volt ahhoz hogy rájöjjek nincs szükségem a bc2-re ...

Smithwarden
"Tisztara mintha ipi-apacsot jatsznek." <#taps><#vigyor><#taps>
Ez k. jo hasonlat volt. <#idiota>

Mert nem Squad-DeathMatch-et kell játszani! 😊
Az ilyen. Ergo nem is ismered igazán a HC-t.

Már én is nagyjából befejeztem,úgy volt hogy kinyomom 50-esre de 47-nél beleuntam a szarakodásba.

Többször nekiálltam hc-ozni,mondhatom röhej mindenki elbújva várja hogy arra jõjjön valaki és leszedje(mivel ha elõbújsz és eltalálják a lábújjad meghalsz).Tisztára mintha ipi-apacsot játszanék.

Bogdogege
A cod companyt 3 hónap után az értelmesebbje abbahagyta ,volt aki 6 hónapig szarakodott , de addigra klán szinten is beszart szerinted hova lettek a régi új csapatok?
A BC2 a lámák játéka <#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Miben nincs (vagy nem lesz)? 😊
Egyébként nem furcsa, hogy a BC2-t csak azok szidják akik nem HC-n tolják?

Már eddig sok negatívumot tudunk.

szekrény
te tényleg az7t hiszed a látvány minden ? a bc2-tõl is el voltunk ájulva aztán mi lett belõle ...

Cris99
"SZEMÉLY SZERINT!!!!"
A gyengén látóknak!
És az alapján amit eddig tudunk róla!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Honnan tudod hogy nincs negatívum a BF3-ban.

Cris99
Az is!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
SZEMÉLY SZERINT!!!!
BF3-ban nem találtam eddig negatívumot
MW3-ban csak azt hallottam
Szóval nekem ez el van döntve!

Cris99
Szia barátom..., 100%ig egyetértek ezzel!

szekrény
a codosok miért mindíg száraz adatokkal hozakodnak elõ ahelyett hogy játékélményrõl áradoznának ? jjja mert egy csillivilli elavult szar rendszerû õscsõFPS miatt költenek gépre ... hááát ez EPIC kategória <#mf1>

BF-rõl még azt is megpróbálják elhitetni hogy a hangja jó, holott!

😄

-mert kibasznak a pécésekkel és jó display sincs meg jó kontroller sem .

60hz-es LCD-rõl meg elhitetik hogy jó, holott...!

szekrény
Cryalot miért sír ? <#fejvakaras>

Jajj, elnéztem a hsz-számot. Azthittem erre írták hogy szarkenegetés.

az EA-s bloatware? Szarkenegetés? 😄

😄

😄 balek