CoD vs BF

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Egy kis BF3 képecske. Kicsit oda-vissza-odabasz. Na ilyen látványa sose lesz egy COD-nak. Csak úgy mellékesen.

Rowlend
Konkrétan mindkettõ egy árkád szar, de én is bf-ezek.

GET OVER HERE!

Cris99
De még mennyire!<#eljen>

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

FSpofon
Jól látod a dolgokat.

Arab money

darki81
ilyen topik is van ? höhh XD
Nem olvasok el 1 hsz-t sem, csak annyit akarok hozzászólni, hogy a cod az egy agyatlan óvodás játék csecsemõknek, a bf meg taktikai játék felnõtteknek, ami tele van jobbnál jobb lehetõségekkel!! 😉

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nem, kurvára nem ilyen minden FPS. Tudod lehet normális single-t is csinálni nem pedig összehányva fércelve egy fost ahol csak röhögni lehet az események szánalmasságán mert simán a képedbe spawnolják az ellent és még elrejteni sem próbálják, a pályadesignról nem is beszélve ahol ordít a szûk csõjátékmenet. Ember legalább adják meg az illúziót, a sima CoD ezerszer jobb volt ilyen szempontból de a treyarc nem tanul... sosem tanul..
"Gondolom a történetet nagy ívben leszartad..." Méészön Námböööörzzz námbörrrz tellász námbörrrrrz
"WaW-ba is voltak fegyverek és a Bo-ban is" igen a gulágban lévõ minigun epic volt fõleg hogy még a fegyver nem is létezett akkor 😄 most a tartsunkegymunkatáborba10tonnafegyverthogyarabokfeltudjanakfegyverkeznilázadásesetén részletre most ki sem térek 😄 a következõ részben tankokat adnak majd a raboknak feltöltve harcra készen xD
"Te biztos sokkal jobban összedobtad volna a játékot..." hát ezt egy óvodás jobban lescripteli.
"Az is gond, ha olyan egy játék mint az elõzõ része(i). Az is gond, ha más." az a baj hogy a bléopsz visszafejlõdött nem elõre mert még a szokásos színvonalat nem hozta single terén

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DarkSector
Jól látod a dolgokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

frango
Mindegyik Cod ilyen enemy szempontból...sõt mindegyik fps. Kiragadsz egy részt és húúúú hasonló volt már a waw-ba is uu ez egy szar! Gondolom a történetet nagy ívben leszartad...WaW-ba is voltak fegyverek és a Bo-ban is.Nemsemmi. Sõt mindkettõ fps. Á szarok ezek mert hasonlítanak egymásra. Az nem lényeg, hogy egy sorozatról van szó...jézusom
Te biztos sokkal jobban összedobtad volna a játékot...
Az is gond, ha olyan egy játék mint az elõzõ része(i). Az is gond, ha más. Az is gond, ha újítanak valamit. Az is gond, ha hagynak mindent a régiben.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

hogy szétszórja a permetet <#nevetes2>

A blekopsz? Te hogy voltál képes élvezni azt az arcodba spawnoló agyhalott AI-s hulladékot? Én vietnámnál untam meg, dettó ugyanazt a szart kapod az arcodba mint a WaW-ba de ott legalább volt coop. Legalább ha scripteni tudna a Treyarc de még arra is képtelen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

frango
Hát igen a CODok single részét többször is végig szoktam játszani(BO tetszett eddig a legjobban). BF3 single részét lehet, hogy a látvány fogja húzni. Mert amikor tátod a szád, hogy húúú meg óóóhhh meg ahhh bele is feledkezel, hogy mennyire is unalmas/szar a gameplay.

Olyanokat hallottam, hogy ehhez a pre-alpha verzióhoz -FullHD minden grafikai beállítás maximumon- akadások nélkül kell a gtx580. Én úgy tippelem, hogy kis kompromisszumokkal egy gtx460/5850 elég lesz neki.

Rage47
itt ne várj normális vitát😄
antgecc
Tanuljatok már meg felnõtt ember módján vitázni! Egy nagy nulla ez a topic, csak fröcsög a nyálatok egymásra, óvoda az egész.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lac coo
Nekem külön öröm, hogy kapott a BF single részt is. Egy végigjátszást mindenképpen megér, a látvány jónak ígérkezik ( bár jöhetne már valami hivatalos gépigény. ..).
COD-ban vakon megbízom, a srácok fantáziája mindig talált valami érdekes helyszínt .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

frango
De látod nem kezded el értelmesen sorolni a hasonlóságokat, hanem benyögsz egy ilyen hülye kérdést. Azért megválaszolom.
1.Nincs akkora hype ARMA-ra
2.COD-ARMA : Makó-Jeruzsálem
3.Nagyon szép a BF3
4.Nincs sok választási lehetõség fps téren

Amúgy aki COD-al tolja az mért is láma? Azért mert te nem játszol valamivel és nem értesz hozzá nem kell leszólni. Nem vagy te különb mert nem játszol vele...

lac coo: Jah hogy csak single. Az igen, abban semmi új sincs. BF-nek sose volt a singleje valami erõs. Én pár napja kezdtem el BC2 singlejét. Kb. 2órát játszottam vele, de már unom... A gond az, hogy olyan egetverõ újdonságot nem nagyon lehet már kitalálni.

lac coo
Nekem mindkettõ tetszik, de lehet én más videókat láttam...szerintem egy az egyben ugyanaz a játékmenet ( singlében, multi a tökömet sem érdekli már ...)
A tankos videó meg szégyen, ilyen unalmas küldetést régen láttam, sajnos 😞

Bogdogege
Ha távolról sem hasonlít akkor miért nem tobzódik a cod-ból kiábrándult sok kis láma a ArmA topikban ?<#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

frango
Én eddig is csak azt mondtam, hogy már unom, hogy COD MW óta minden évben ugyan azt a játékot kapjuk meg más köntösben. Szoktam is még játszani a MW-vel és Bo-val is.
Mit vergõdik a fajtám? Ilyen idõsen lehetne több eszed is... Ha összehasonlítod a gameplay videókat, ne mond már nekem, hogy a Cod a jobb. Sokkal szebb BF3-ban minden. Mozgások jobbak,fények,füst,össz graf. Egy sokkal jobb motor van alatta.
Ki trollkodik? "És a te fajtád az , aki ha lát egy szép texturát, mindent szarnak titulál onnantól, és rohan megvenni..." - megint milyen hülyeséget hordasz itt össze?

"A Bf3 meg a Bf2 fojtatása lenne elvárná az ember ,hogy valami hasonló lenne ,nagy pályák ,jármûvek hada , commander meg minden ami volt, erre bemutatnak egy csõ pályát ami 100% cod kopintás (az ea dice utolsó két játéka is cod kopintás volt) sajnos a bf3 is az lesz." - ez megint baromság. Lesznek nagy pályák is. Az a kis map csak a bemutató része. Lesz sok jármû is. Commanderes téma úgy néz ki, nem lesz(talán pubon nem is baj). Ez a COD koppintás meg klónozás már a mániátok.
Nem tudom, hogy ti hol vagytok, de COD és BF távolról sem hasonlít. Totál különbözõ játékok és más játékstílust is kívánnak.
Nem is bánom, hogy nem fogok veletek találkozni a játékban. Vagy lehet, hogy mégis?Esélyes...😊

Jól van, csak egyszer írnátok le értelmes érveket.
Mert az, hogy egy nagy fos mert két golyótól meghalsz, na az nem az.
És az sem igaz, hogy nincsenek nagy pályák, lásd Heavy Metal, Harvest Day.

DarkSector
Laccoo csak arra hívja fel a figyelmedet hogy ha eltekintünk a dx11-es hyper grafikától ugyanazt kapod mint amit szapulsz.

Arra gondol Loc coo hogy ne csak a grafika fejlõdjön hanem a játék menet is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
az nem baj ha a grafika fejlõdik, az a baj, hogy a troll fajtád itt vergõdik, hogy milyen hiper-super jó lesz BF3, holott egyszerûen csak a COD sikerét probálja elérni, ugyanolyan lesz mint az, tehát semmi értelme trollkodni 😊

És a te fajtád az , aki ha lát egy szép texturát, mindent szarnak titulál onnantól, és rohan megvenni, ezért is züllött le a BF sorozat az általad most oly nagyon fikázott COD szintjére !

frango
Igen kell, hogy jobb legyen a grafika. Mért olyan rohadtul nagy gond ha valami jobb, újabb? A világon minden fejlõdik ez mért ne tenné?
Mert milyen a fajtám? Milyen Cod klón? Hülyeségeket beszélsz...

lac coo
Vannak sokan akik erõsen ráizgulnak a grafikára...egy szakma megél belõlük .
És pont a te fajtád miatt kap mindenki egy COD clónt ! 😊)

frango
Na te is egy kiba... értelmes ember vagy.<#taps>

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

frango
Ugyan mi volt olyan rohadtul vicces?

"Grafikára csak a kisgyerekek izgulnak, attól sokkal jobb nem lesz egy játék ..." - de akkor is fontos, hogy hogy néz ki. Nem poénból vesz az ember több 100ezres gépet. Ha már van géped hajtsa is meg a gamma.

Bogdogege
Te nem vágod a dolgot a codcompany2 egésze egy nagy fos ,ajánlhatsz cq hc szarból várat nem tudsz építeni .
A Bf3 meg a Bf2 fojtatása lenne elvárná az ember ,hogy valami hasonló lenne ,nagy pályák ,jármûvek hada , commander meg minden ami volt, erre bemutatnak egy csõ pályát ami 100% cod kopintás (az ea dice utolsó két játéka is cod kopintás volt) sajnos a bf3 is az lesz.

Már ne haragudj de nem vagy te egy kicsit "nekemaszarisízetlen"-típus?

Szidod a BC2-t, hogy "egy tár lõszer az ellenfélbe", amikor meg a HC-ját ajánlottam, arra azt reagáltad, hogy szar, mert két golyótól meghalnak az emberek.

Mégis, te milyen fps-t szeretnél?

DarkSector
Hát igen, de egyrészt érthetõ az adminolás miért nem volt alapban a cod6-nál mert elég rendessen vissza lehet élni vele.

Mikor látok egy gyökeret aki bejön TDM-re vagy SD-re és átváltja FFA-ra csak mert nem képes a menübõl EGYBÕL FFA-ra menni nah akkor felmegy a pumpa.

Ha van simán FFA akkor miért jön be a tahó geci TDM vagy SD-re és váltja azt át FFA-ra. <#wilting>

Igen a 6-nál a warezzal játszanak azok is akik eredetiben megvették(több ismerõsöm is),röhej azért.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

felülnézetes RTS-t igenis csinálhatnának pl a BFVietnam-ból , az fps mód meg csak opció lenne, a PC elbírná nem tudom mit szerencsétlenkednek fix hardwarel.

DarkSector
Nem tudom, de dobozossan 3-4ezer a cod4 asszem. törttel nyomom én is, mind az összes cod-ot annak ellenére hogy van eredetim is.
Valahogy cod6-nál a warez jobbra nõtte ki magát mint az eredeti.

Törtel is megy a 4 mert az eredetit eladtam 1.5 éve de még egyszer nem veszem meg bár gondolkodtam rajta(mert az még normális volt de a 6-tól már mélyzuhanás)már 1-2 ezerért van legal cd kulcs.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DarkSector
4-ben.

van 6-ban is valamiféle promod, de azt varezban láttam csak.

Melyik Cod-ban?

DarkSector
Van arcod azért. 😊
Nem jössz be promod szerverekre?

A Cod-ban egyedül only rifle szervereken(2,5)van kihívás a többi gyerekjáték.

Ja belövök mindenkit úgy mint a BC2-ben vagy úgy mint a Cod-ban,mert nem mindegy.Ha olyan lesz mint a Cod meg a BC2 akkor semmi baj mert gyorsan bezár a játék.Miért mert a Cod túl jól adja a BC2 meg túl szarul.
Mielõtt valaki ugatna több évig játszottam mindkét szériával párhuzamosan úgyhogy egy icipici fogalmam van róluk.Cod 20 killstreak bármikor.

Na és ha Cod a béef? Felmész, belõsz mindenkit azt lejössz... Majd pont a vén Bf veteránoknak csinálnak gamet, mi? Annak az 5%-nak. Fel kéne ébredni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

FSpofon
bf3 jobb lesz mert a rombolás is vele jár.

Arab money

lac coo
Rossz kérdés... 😊

BF-ben mi a COD ? Ez a jó kérdés ...
Kb loholnak a világverõ COD sorozat után, szóval egyik sem lesz jobb a másiknál .
Multit leszarom, régóta live-ra cseréltem a lövöldözést, de a single a szokásos egyszer el lehet viselni kategória .Grafikára csak a kisgyerekek izgulnak, attól sokkal jobb nem lesz egy játék ...

Bogdogege
Ezen most jót nevettem .

frango
Persze elején biztos lesznek gondok. Bugok, lagok stb. Ezt már megszokhattuk. BC2 azért nem volt olyan vészes szerintem.
BF3 bétán majd meglátjuk mit is hoztak össze a srácok. Reménykedem, hogy adni fogja, mert más FPS-t nem nagyon tudnék elképzelni télre. Persze a legjobb játékokat is haza tudják vágni az idióta playerek...😊

Nyugtával dicsérd a napot.Én is ezt gondoltam a BC2-rõl aztán fele se az volt amit mutatott.Tele volt(van) köcsög kemperekkel,sníperekkel mert a játék koncepciói ezt hozták.Találati rendszere egy trágya,egy tár lõszer az ellenfélbe találati jelzés nélkül stb. nem lehet tudni hogy ez adni fogja-e.

frango
Jah annyi benne a COD, hogy a BF3 is fps...

Persze a BF3-ból még sok mindent nem mutattak meg, de amit eddig láttunk az eléggé imponáló. Persze bele lehet kötni a dolgokba, de úgy érzem pár száz kellemes órát el fogok a BF3-al tölteni.😊

-mi a közös bennük.
Call of derp versus BattlefDerp3

Óh istenem a sok állat. <#szomoru1>
szekrény
MI A BF BENNE ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

nem válasznak ment... Szóval szerintem eléggé rendberakhatták az EA securityt újabban.😄

Ha a codemasters -t szétbaxták a hekkerek akkor szerintem így vagy úgy de az EA jön 😉