CoD vs BF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Nem olvasok el 1 hsz-t sem, csak annyit akarok hozzászólni, hogy a cod az egy agyatlan óvodás játék csecsemõknek, a bf meg taktikai játék felnõtteknek, ami tele van jobbnál jobb lehetõségekkel!! 😉
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"Gondolom a történetet nagy ívben leszartad..." Méészön Námböööörzzz námbörrrz tellász námbörrrrrz
"WaW-ba is voltak fegyverek és a Bo-ban is" igen a gulágban lévõ minigun epic volt fõleg hogy még a fegyver nem is létezett akkor 😄 most a tartsunkegymunkatáborba10tonnafegyverthogyarabokfeltudjanakfegyverkeznilázadásesetén részletre most ki sem térek 😄 a következõ részben tankokat adnak majd a raboknak feltöltve harcra készen xD
"Te biztos sokkal jobban összedobtad volna a játékot..." hát ezt egy óvodás jobban lescripteli.
"Az is gond, ha olyan egy játék mint az elõzõ része(i). Az is gond, ha más." az a baj hogy a bléopsz visszafejlõdött nem elõre mert még a szokásos színvonalat nem hozta single terén
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Te biztos sokkal jobban összedobtad volna a játékot...
Az is gond, ha olyan egy játék mint az elõzõ része(i). Az is gond, ha más. Az is gond, ha újítanak valamit. Az is gond, ha hagynak mindent a régiben.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Olyanokat hallottam, hogy ehhez a pre-alpha verzióhoz -FullHD minden grafikai beállítás maximumon- akadások nélkül kell a gtx580. Én úgy tippelem, hogy kis kompromisszumokkal egy gtx460/5850 elég lesz neki.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
COD-ban vakon megbízom, a srácok fantáziája mindig talált valami érdekes helyszínt .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
1.Nincs akkora hype ARMA-ra
2.COD-ARMA : Makó-Jeruzsálem
3.Nagyon szép a BF3
4.Nincs sok választási lehetõség fps téren
Amúgy aki COD-al tolja az mért is láma? Azért mert te nem játszol valamivel és nem értesz hozzá nem kell leszólni. Nem vagy te különb mert nem játszol vele...
lac coo: Jah hogy csak single. Az igen, abban semmi új sincs. BF-nek sose volt a singleje valami erõs. Én pár napja kezdtem el BC2 singlejét. Kb. 2órát játszottam vele, de már unom... A gond az, hogy olyan egetverõ újdonságot nem nagyon lehet már kitalálni.
A tankos videó meg szégyen, ilyen unalmas küldetést régen láttam, sajnos 😞
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Mit vergõdik a fajtám? Ilyen idõsen lehetne több eszed is... Ha összehasonlítod a gameplay videókat, ne mond már nekem, hogy a Cod a jobb. Sokkal szebb BF3-ban minden. Mozgások jobbak,fények,füst,össz graf. Egy sokkal jobb motor van alatta.
Ki trollkodik? "És a te fajtád az , aki ha lát egy szép texturát, mindent szarnak titulál onnantól, és rohan megvenni..." - megint milyen hülyeséget hordasz itt össze?
"A Bf3 meg a Bf2 fojtatása lenne elvárná az ember ,hogy valami hasonló lenne ,nagy pályák ,jármûvek hada , commander meg minden ami volt, erre bemutatnak egy csõ pályát ami 100% cod kopintás (az ea dice utolsó két játéka is cod kopintás volt) sajnos a bf3 is az lesz." - ez megint baromság. Lesznek nagy pályák is. Az a kis map csak a bemutató része. Lesz sok jármû is. Commanderes téma úgy néz ki, nem lesz(talán pubon nem is baj). Ez a COD koppintás meg klónozás már a mániátok.
Nem tudom, hogy ti hol vagytok, de COD és BF távolról sem hasonlít. Totál különbözõ játékok és más játékstílust is kívánnak.
Nem is bánom, hogy nem fogok veletek találkozni a játékban. Vagy lehet, hogy mégis?Esélyes...😊
Mert az, hogy egy nagy fos mert két golyótól meghalsz, na az nem az.
És az sem igaz, hogy nincsenek nagy pályák, lásd Heavy Metal, Harvest Day.
Arra gondol Loc coo hogy ne csak a grafika fejlõdjön hanem a játék menet is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És a te fajtád az , aki ha lát egy szép texturát, mindent szarnak titulál onnantól, és rohan megvenni, ezért is züllött le a BF sorozat az általad most oly nagyon fikázott COD szintjére !
Mert milyen a fajtám? Milyen Cod klón? Hülyeségeket beszélsz...
És pont a te fajtád miatt kap mindenki egy COD clónt ! 😊)
"Grafikára csak a kisgyerekek izgulnak, attól sokkal jobb nem lesz egy játék ..." - de akkor is fontos, hogy hogy néz ki. Nem poénból vesz az ember több 100ezres gépet. Ha már van géped hajtsa is meg a gamma.
A Bf3 meg a Bf2 fojtatása lenne elvárná az ember ,hogy valami hasonló lenne ,nagy pályák ,jármûvek hada , commander meg minden ami volt, erre bemutatnak egy csõ pályát ami 100% cod kopintás (az ea dice utolsó két játéka is cod kopintás volt) sajnos a bf3 is az lesz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Szidod a BC2-t, hogy "egy tár lõszer az ellenfélbe", amikor meg a HC-ját ajánlottam, arra azt reagáltad, hogy szar, mert két golyótól meghalnak az emberek.
Mégis, te milyen fps-t szeretnél?
Mikor látok egy gyökeret aki bejön TDM-re vagy SD-re és átváltja FFA-ra csak mert nem képes a menübõl EGYBÕL FFA-ra menni nah akkor felmegy a pumpa.
Ha van simán FFA akkor miért jön be a tahó geci TDM vagy SD-re és váltja azt át FFA-ra. <#wilting>#wilting>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Valahogy cod6-nál a warez jobbra nõtte ki magát mint az eredeti.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
van 6-ban is valamiféle promod, de azt varezban láttam csak.
Nem jössz be promod szerverekre?
Mielõtt valaki ugatna több évig játszottam mindkét szériával párhuzamosan úgyhogy egy icipici fogalmam van róluk.Cod 20 killstreak bármikor.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
BF-ben mi a COD ? Ez a jó kérdés ...
Kb loholnak a világverõ COD sorozat után, szóval egyik sem lesz jobb a másiknál .
Multit leszarom, régóta live-ra cseréltem a lövöldözést, de a single a szokásos egyszer el lehet viselni kategória .Grafikára csak a kisgyerekek izgulnak, attól sokkal jobb nem lesz egy játék ...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
BF3 bétán majd meglátjuk mit is hoztak össze a srácok. Reménykedem, hogy adni fogja, mert más FPS-t nem nagyon tudnék elképzelni télre. Persze a legjobb játékokat is haza tudják vágni az idióta playerek...😊
Persze a BF3-ból még sok mindent nem mutattak meg, de amit eddig láttunk az eléggé imponáló. Persze bele lehet kötni a dolgokba, de úgy érzem pár száz kellemes órát el fogok a BF3-al tölteni.😊
Call of derp versus BattlefDerp3