967
Call of Duty versus BF (dühöngő)
-
McCartman #407 ja csak pofátlanság , hogy mégegyszer kifizettetik a rajongókkal.:D -
McCartman #406 nőjj már fel és ne vedd ilyen véresen komolyan ezeket a sz*ros videójátékokat.
úgy látom a 'dühöngő' titulus hatással van rád ebben a tekintetben.:D -
#405 Ha valakinek ez tetszik akkor maradjon ilyen...:D -
#404 Te szavad egyik fülemen be másikon ki, aki 2 külön stílust és 3-4 évet nem vesz észre. Csodálom hogy a szüleid engednek még gépközelbe. :) -
McCartman #403 mw2n azért már erősen éreztette hatását a konzolos casual gamek áldásos (trágya) hatása.
mw3 trailerének nézése közben meg mintha 1az1ben a második részt látnád csak más pályán. -
#402 mw2 még tűrhető :D -
McCartman #401 nyilván tetszhet , különben nem kelne el milliószámra.:D
cod2 , mw első részével én is játszottam sokat , rá következő részek lettek aztán egyre szarabbak szvsz.:S -
#400 A gyengeségből születik az előny. Attól még hogy nincsenek benne járművek, valakinek így is tetszhet nem?
Amúgy igen, vettem a lapot, érdekes hasonlítgatás :D -
McCartman #399 nem én kezdtem el idiótázni és eszetlenezni a másikat. -
#398 komám, te egy igen szimpatikus srác vagy... -
McCartman #397 ebből is látszik , hogy csak te beszélsz marhaságokat. -
McCartman #396 taktikai rambó? omg , ne fárasszuk már egymást.
ez csak egy vicces kép , ami kidomborítja a bf3 előnyeit emellett rámutat az mw sorozat gyengeségére.
érdekes , te úgy tünt egyből vetted a lapot ellentétben ezekkel a szerencsétlenekkel , akiknek ezek szerint csekély értelmi képességeikből adódóan egyből csak személyeskedésre futja. -
#395 Igen, tudja. Te szembeállítasz egy rambo fps játékot egy taktika és rambo keveréke játékkal amiben vannak járművek. A CoD olyanoknak van, akik egyedül játszanak, míg a battlefield egy csapatjáték. -
#394 05:50
-
#393 Primitiv vagy, nem érted. -
McCartman #392 túl evidens lenne itt is leütni ugyanazt a magas labdát , simán csak szánalmas látni a vergődésed egy szaros videójáték ellenében.
mi az a szilulátor fps , kit érdekel mikori játék a cod 4 , tudod te egyáltalán miről beszélsz? -
McCartman #391 lövésed sincs milyen lesz a repülők fizikája bf3ban , mint ahogy nekem se , elvégre még nem próbálhattuk ki.
a stílus pedig ugyebár maga az ember , ezért nem is kívánom taglalni ki idióta és miért , legbelül bizonyára érzed te is ha már csak ennyire futja. -
#390 Neked.
Soroljam miért?
Kezdve onan hogy nem szilulátor fps a cod, egészen addig hogy a cod4 2008-as vagy 2007-es fasztudja. -
#389 Ez nem repülő. csak annak látszik, kb mintha egy gokart pályára akarnánk F1 autót rakni, és lefojtjuk, hogy csak 50-nel tudjon menni :))))
A képek alá növekvő sorrendben jöhetne egy ARMA vagy OFP kép is , ott legalább van pálya is meg sebesség is a repülő eszközöknek :DDDD -
#388 Jól járnak a battlefield rajongók, ennyi idiótát kapnak a nyakukba ! :DDD -
McCartman #387 mármint kinek nincs esze? -
#386 Mármint minden megengedett, olvassátok el a legelső bejegyzéseimet, ez a topik erre van szemétgyüjtőnek. Nem az emberekre értem hanem a szemetelésre, mint hsz-ok -
McCartman #385 :D
@DarkSector: mármint kinek? -
#384 Hagyd esze nincs a srácnak, de itt megengedett az ilyen. -
#383 -
McCartman #382 -
#381 Nesztek! -
#380 szemét vagy szemét nem mindegy...flém vagy flém ugyanaz...:D -
Gabe18 #379 Legyen így, én befejeztem mert a topik nem a Gears of War-ról és a kontrolleres irányításról szól.
Bár nem biztos hogy az alap téma értelmesebb... -
#378 Úgy hogy a TPS-nek tps irányitás van az FPS-nek meg FPS...:D
Hasonlítanak de csak annyira mint egy autos vagy egy bármilyen más játék kivétel a stratégiai játékokat. -
Gabe18 #377 Nem ferdítem én sehova, azt mondtam hogy a Gears irányítása gyakorlatilag ugyanaz mint a konzolos FPS-ek nagy része, mégse mondja rá senki hogy alkalmatlan. És ezt tartom is.
Hogy ebből hogy jött le nálad hogy FPS vagy a TPS az irányítás kérdése, azt még most se tudom, de mindegy is. -
#376 Mindkettő jó de mivel közel sem ugyanaz ezért másképpen jók.
Én 1x sem mondam egyikresem hogy roszz.
Bárhogy forgator ferdíted nem lest FPS-ből TPS sem FPS irányításból TPS....:D -
Gabe18 #375 Na akkor próbáljuk meg másképp...
Képzeld el a Gears of War-t, úgy ahogy most van konzolon. Most jó az irányítása? (főleg a célzásra koncentrálj, mert a kontroller ellen általában az a legnagyobb ellenérv). Gondolom jó...
Ok, akkor most képzeld el ugyanezt a játékot, csak a kamera nem a karakter mögött van, hanem "feje helyén" ahogy FPS-ben megszoktuk. Mos ettől az előbb "jónak titulált irányítás" hirtelen használhatatlan, a feladatára alkalmatlan lesz? -
#374 ott van benne hogy A TPS és FPS nem irányításmódot jelent.
Autós játékban is a verdát a bal analoggal mozgatod nézelődni a jobbal tudsz csak nem tudsz éppen lőni.
Nics olyan hogy FPS szerű irányitás, FPS-ek közt is sok eltérés van, van amiben nem tusz lőni sem.
És én amikor FPS-et irtam hsz-ban nem irányitásra értettem mert nem lehet azzal azonosítani.
TPS abban külső nézetes a karaktered sokkal könyebb joy-al irányitani, mivel sokszor kombinált gombkiosztás van TPS-ekben, és más a látószög más stilusú az irányitás. -
Gabe18 #373 "Vagy ott a Gears of War, ami ugyan nem fps, de az irányítási rendszere gyakorlatilag egy fps-é"
Ebben hol van benne hogy a TPS/FPS az irányítás kérdése lenne? -
#372 Nem vita tárgya.
Amire én gondolok azt ugylátszik egyikőtök sem vette le, ELEVE a TPS FPS nem irányítás kérdése, ez lett volna a lényeg.
Third Person Sooter és First Person Shooter. Az irányitásnak ehez semmi köze. Mély tisztelettem jegyeztem meg. -
Gabe18 #371 Láthatóan nem megy át mit akarok mondani,úgy hogy inkább hagyjuk ennyiben... -
#370 A red dead redemption meg lovagló szimulátor FPS. -
Gabe18 #369 Már mért ne egyezne meg?
Bal analóggal mozgatod az embert, jobbal a célkeresztet, a ravasszal lősz, az alap gombok az ugrás, tárgyhasználat, stb... Ha az a játék fps lenne, ugyanígy irányítanád. -
#368 Szeretem amikor előjön a precizitás.Akkor most az a jó ha könnyű valami vagy ha nehéz(pl célzás).Vagy ha realitással jöttök akkor megint bonyolódik az egész(Senki sem 360-azik röptében puskával a kezében)Kezdem úgy érezni egyre nagyobb itt az ellentmondás.
szvzs: A rezgés+ravasz > 6000dpi fézeres csodaegér