CoD vs BF

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Tuod a tesztelõk tesztelik a fejelsztés közben mit viselnek el a régi hardware-ek, és kiderült hogy a látvány érdekében kisebb felbontás kell hogy fusson 30fps-t, és a fullHD-t nem fogja támogatni, mert az már sok erõforrást igényelne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"BF3 tökéletessen fog menni majd konzolokon is, ezért vették vissza 720p-be"
Most ezt nem értem,miért eddig mennyiben futott hogy vissza kellett venni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DarkSector
Manapság az ÖSSZES fps-nél ezt el lehet mondani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#wilting>nem vitázom de számomra egy összefércelt valami volt nevetséges eseményekkel ahol szabályosan az arcomba spawnolják az ellenfeleket. Vietnamig volt idegrendszerem elvinni, ott untam meg az egészet mert amár minden volt csak élvezetes nem. Sima CoD óta ugyanazt nyomják az ember pofájába, ennyi év után kicsit uncsi fõleg ha tele van idegesítõ lépdátaláthatalanvonalathogynespawnoljontöbbköcsögazarcodba helyzetekkel. Ami tetszett egyedül azok pár másodperces átvezetõk, már amelyik része nem volt irreális b kategóriás akciófilm baromság, de a játék többi részte monoton hulladék.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A CoD 3, meg a World az War az valóban gyengébb volt, de szerintem a BO single része teljesen jó volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ezt úgy hívják hogy Black Ops de a hasonlat jó mert a Treyarch azon a szinten mozog.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DarkSector
Pontossan.

gömbgiliszta
még szerencse, hogy nem kötelezõ játszani vele (cod), elég nagy a piac, lehet válogatni, ki mire költi a pénzét...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

DarkSector
Igen sok ilyen van.

Embere válogatja kinek mi fér bele.

Ez valami City Interactive játék lehet...

Kivéve ha az a skript bugyuta ötlettelen és rosszul kivitelezett olyan eseményekkel amin ma egy normális ember sírva röhög. Még egy 80 as évekbeli b kategóriás akciófilmbe elmentek most itt csak nevetségesek.

DarkSector
Kell script, elõre leprogramozott történések, egy single story-hoz elengedhetetlen, valamennyire kell hogy megfogják a játékosokat és legyen történés, nincs manapság játék script-ek nélkül.

DarkSector
Megnézem majd és utána meglátom, 1 videóból nem tudom eldönteni.

Nem tudom, biztos bennem van a hiba. Én épp most játszottam újra a BO single-t. És szerintem k...a jó. Scriptelt? Mint az állat. De ennek hatására olyan helyenként mintha egy filmet néznék. Számomra tele volt rengeteg jó pillanattal. A BC2 single részébõl nagyjából semmi nem maradt meg bennem.

lolSL
mw3-tól se várd, hogy a régi iw színvonalat hozza majd.

DarkSector
Neked nem. Nem is más érzéseirõl beszéltem, hanem a sajátomról, nekem tetszik az akció benne, meg a "rendezés".
Scriptek-klissék, ahogy tetszik.

DarkSector
BO nem Infinity Ward játék....

Csak hogy tiszta legyen.

Skynet
A COD-ok sp-e már évek óta semmi izgalmat nem tartogat,elõre sciptelt eseményeken kell elõre scriptelten cselekvõ ellenfl ellen menni,legdurvább fokozaton is max 2-3 próba után bármelyik jelenet hozható mivel mindenki mindig ugyanazt csinálja..Ha meg túlteszel a készítõk gondolkodásán (nem nehéz) és kikötsz az ellenfél mellett észre sem vesznek mégha 1 méterrõl lövöd õket halomra akkor sem.
Az irányítás...Azzal nem volt eddig sem gond,sokkal inkább volt gond a szarrábutított multival ami minõségben a béka segge alatt van az MW2 óta.

Eladások? Kit érdekel..Konzolon majd rekordokat dönt..Pc-n majd talán félmilla elmegy belõle,hogy aztán 1-2 hónappal a megjelenés után aliglehessen értelmes játékosokat találni a megmaradt párezer suhancból....Az értelmes codos játékosok,klánok vagy feloszlottak vagy a régi codokat/mást tolnak,a COD MW2 óta köszönõviszonyban sincsenek ezekkel a COD-nak csúfolt szemetekkel...

Izgulós...Hagyjukmár..😊
Ja hát pc-n bármi megtörténhet, még az is hogy BF3 több megy el. De a lényeg úgyis a konzol eladásokban van, BF3-ban is, akármennyire is nyomják hogy ez most pc-re készül így meg úgy...

lolSL
<#levele>

szabii98
Nemfog több fogyni, várják majd az AlterIWnetet. A BOban sokan csalódtak, de sajnos még így is sokan veszik a hülye DLCket. Warez ftw.

I met God. She's black

DarkSector
Crysis 2 nem szaggatott, csak 1-2 ember sírt, mert volt 1-2 jelenet ahol náluk belassult, de szaggatásról nem hallottam.

BF3 tökéletessen fog menni majd konzolokon is, ezért vették vissza 720p-be, hogy ne legyen gond a frame-el.

MW3-náál nem baj ha nem adnak el sokat belõle, csak az irányítás legyen jó meg a single legyen izgulós majd.

Ja, aztán majd megy a sírás hogy konzolon itt is szaggat meg ott is, mint ahogy a Crysis 2-nél is volt.
Az MW3 most is hozza azokat a számokat amit az elmúlt 2 rész, ebben szinte biztos vagyok. Maximum a BF3 javulhat jobban fel, de elõzésben nem hiszek.

lolSL
Call Of Duty XP Announced (Like Blizzcon, But For Call Of Duty)

lol

DarkSector
Csak mert szerintem a brutál graf végett simán 5x annyian elõrendelik majd a bf3-at, nekem ez a véleményem és ahogy ismerem a játékosokat.

Fpocok
Az egy nagyon kellemes meglepetés lenne <#gonosz1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
És ha nem?

Fpocok
CoDból biztos több fog fogyni összesen...

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Ezért nem adnak pénzt.

lolSL
Gamestop Confirms BF3 Is Outselling MW3 Currently

lololol

shaddam
Gondoltam hogy lesz egy csomó összehasonlítás meg elemzés youtube-on.Jó kis nézettséget(meg pénzt) lehet bezsebelni egy ilyen forró témával.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL

szekrény
JJJA azt a videót én elkezdtem nézni, de mire felébredtem addigra már kiszállt az egész squad a jármûbõl ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

De van Codos videó #274.Csak a címe el van írva mert ott az van hogy Battlefield dehát mindenki tudja hogy egy igazi BF játéknak nincs egyjátékos módja,minek is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

igen van benne dömper

lac coo
Egyébként a fiam ma játszott MW2-vel, tutira mondom ennél szebb texturák vannak a karaktereken ....
És még a holosightra sem filcel van rajzolva a jel 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Cris99
Érdekel valakit eladó steam account? mw2 és Bo regelt regelt játékokkal!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

szekrény
van bf3 topik, de mit akarsz gépigényt ha leghamarabb 6 hónap múlva jön ki ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Battlefield3-nak nem tudja valaki milyen a gépigénye?

szekrény
vannak benne jármûvek ?

Csak szerintem olyan mintha könnyezne?!<#nemtudom>

szekrény
most én vagyok hülye vagy ebben a topikban még tényleg nem volt egy cod videó sem ? <#hehe>

Rage47
bénák a fogai
darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

lac coo
Azért akad ott olyan kép is, ami olyan rohadás csúf, hogy el sem hinné az ember 😄DDD

Szerintem meg kamuk ezek a videók, BC-ben is minden csilli-vlli volt a videókon, aztán meg egy átlag fps lett a vége óriási gépigénnyel .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BF-BC2 Vietnam 171 db tegnap 17:45

171 db!!!! és ezt csak most látom. Trainwreck Derp detected.

kiült az arcokra a DERP

LOL!

szekrény
EBBEN Mi a poén ? a bandzsa gunner ? <#zavart2><#hehe>

Kicsit odabasz hogy majd ennek milyen gép kell.Mellesleg a látvány csak egy dolog ha olyan jól adja majd mint a BC2 meg olyan jól fognak vele a szerverek futni akkor gyönyörûen szar lesz.